image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    tehát most bevallod,hogy nem sok értelmét látod! Akkor miért hazudtolsz meg ,hogy nem szóltam a topicban erről a pont osztásról egy szót se????? Gondoltad nem vezetem be és mindenki úgy baromkodik ahogy akar. "bevezettem", tisztába vagy vele,hogy te is néha megérdemelnél 1-2 pontot , erre elkezdesz támadni. Akkor írnod kellett volna a modiknak szerintem.

tehát nem látod értelmét annak,hogy aki trollkodik az megkapja a topicban a trollkodásért és offért járó pontokat és aki ezt folytatja az is?! akkor szerinted pl. "egy náci udinese vagy szarzenál vagy egyéb nyomdafestéket nem tűrő szavak bőven elférnek ebben a topicban"
    Értelek.
    Direkt azért gondoltam ki a chat létrehozását is mert sokszor megy az off, gondoltam a chatban szépen lehet beszélgetni , mondhatni egy lazább részleget hoztam létre, pont miattatok. :D
    no de mind1.

Nem csak a hg váltásról van szó. Sőt egyáltalán nem arról :D ez csak effe fejében fordult meg mivel (rendet akarok tenni).
    Az alap kiindulás az ,hogy a szabályzatot elfogadjátok-e? De mivel effe felhozta így akkor muszáj arra voksolni,hogy ki az aki azt akarja, hogy maradjon Dean (jómagam) hg és ki az aki nem. Ki az aki elfogadja a büntetőpont bevezetését vagy sem? A részleteket ki lehet majd tárgyalni, tehát nem ragaszkodom,hogy valakit 10 pont után zárjunk ki, ez egy alapséma.