211988
-
#211988 Szokott még valaki fogadni? Magyarországon kicsit szabályozva van a téma, ti hol szoktatok fogadni? látom most van ez a vegas.hu is. tippmixpro kicsit kényelmetlen, unibet mindig más url-en elérhető... kettő ötvezete kellene egy használható tippmix oldalhoz :) -
#211987 itt elérhettek minket
Sportfogadás AI támogatással fészcsopiban -
#211986 Esperance de Tunis
06. 01.
Ben Guerdane
win: tunis
Mjolner
06. 01.
HamKam
win: HamKam
Dila Gori
06. 01.
Telavi
win: dila gori
Tromsdalen
06. 01.
Tromso
win: Tromsdalen -
#211985 06.01
unibet
Gólok száma: Felett 2.5 @ 1.30
Kjelsås - Stabæk
2023. jún. 1. 18:00
Labdarúgás / Norvégia / NM Cupe
-------
Dupla esély: Sandnes Ulf vagy döntetlen @ 1.16
Sotra - Sandnes Ulf
2023. jún. 1. 17:00
Labdarúgás / Norvégia / NM Cupen
----------
Dupla esély: Lion City Sailors vagy döntetlen @ 1.12
Balestier Khalsa FC - Lion City Sailors
2023. jún. 1. 13:45
Labdarúgás / Singapore / Singapore Premier League
-------
Mindkét csapat gólt szerez: Igen @ 1.45
IBV Vestmannaeyjar - HK Kópavogs
2023. jún. 1. 20:00
Labdarúgás / Izland / Úrvalsdeild
----------
Gólok száma: Felett 1.5 @ 1.15
IBV Vestmannaeyjar - HK Kópavogs
2023. jún. 1. 20:00
Labdarúgás / Izland / Úrvalsdeild
------------
Mindkét csapat gólt szerez: Igen @ 1.64
Jönköpings Södra IF - Östers IF
2023. jún. 1. 19:00
Labdarúgás / Svédország / Superettan
-----------
Gólok száma: Felett 1.5 @ 1.21
Jönköpings Södra IF - Östers IF
2023. jún. 1. 19:00
Labdarúgás / Svédország / Superettan
----------
Gólok száma: Felett 1.5 @ 1.21
Saburtalo Tbilisi - Dinamo Tbilisi
2023. jún. 1. 17:00
Labdarúgás / Georgia / Umaglesi Liga
-----------
Dupla esély: Balestier Khalsa FC vagy Lion City Sailors @ 1.11
-----------
Gólok száma: Felett 2.5 @ 1.16
------
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2023.06.01. 10:35:23 -
#211984 05.31
unibet
tennis:
Garcia, Caroline - Blinkova, Anna
win: Garcia
--
Samsonova, Liudmila - Pavlyuchenkova, Anastasia
win: samsone
----
Putintseva, Yulia - Qinwen Zheng
win: Zheng
---
Griekspoor, Tallon - Hurkacz, Hubert
win: hubert
--
Van Assche, Luca - Davidovich Fokina, Alejandro
win: Fokina
---------
foci:
Kolumbia U20
Szlovákia U20 logo
win: 1X
over 1,5
--
Al Hilal - Al Raed
win: Hilal
--
AL-TAAWOUN - AL-BATIN
win: Taawon
over 1,5
---
Al Ittihad Jeddah vs Al Taee
win: ittihad
over 1,5
---
Al-Nassr - Al-Fateh
win: Nassr
over 1,5
tippmixpro
Olympique de Beja - Club Africain
05.31. 17:00
Kevesebb, mint 2,5
--
Vitkovice - Unicov
05.31. 17:30
1X2
Unicov
----
Biskra - Constantine
05.31. 19:00
Kevesebb, mint 2,5 -
#211983 05.30 87%-os lett a nyerési ráta
unibet:
11 win 3 lost
tippmixpro
21 win 2 lost
pokerstars:
2 win -
#211982 mai adag
tennis:
Lesia Tsurenko
vS
Barbora Krejcikova
win: Barbora Krejcikova
-----------
Francisco Cerundolo
vS
Jaume Munar
win: Francisco Cerundolo
--------------
Quentin Halys
vs
Guido Pella
win: Quentin Halys
---------------------
Erika Andreeva
vs
Emma Navarro
win: Emma Navarro
-----------------
Francesco Passaro
vS
Maximilian Neuchrist
win: Francesco Passaro
-----------
Soccer:
Randers FC
vs
AGF Aarhus
win: AGF Aarhus
Fenerbahce
vs
Antalyaspor
win: Fenerbahce
Ankaragucu
vs
Galatasaray
win: Galatasaray
Fatih Karagumruk
vS
Kayserispor
win: Fatih Karagumruk
Cagliari
vs
Parma
win: Cagliari -
#211981 kb 30 chatgpt fogadás után
-
#211980 ma az ujonnan elérhető Bardot probálgatom majd
Bard:
Íme a tippjeim a 2023. május 22-én 17:00 órakor kezdődő ASEC Mimosas vs Abengourou mérkőzéshez:
ASEC Mimosas nyerni: Az ASEC Mimosas egyértelmű favorit ezen a meccsen. Ők a legjobb csapat az elefántcsontparti Ligue 1-ben, és megnyerték legutóbbi 6 hazai mérkőzését. Az Abengourou a liga legalsó csapata, és az utolsó 5 idegenbeli mérkőzését elveszítette.
2,5 gól alatt: Nem várható sok gól ezen a mérkőzésen. Az ASEC Mimosas legutóbbi 3 hazai mérkőzésén nem kapott gólt, Abengourou pedig az utolsó 2 idegenbeli meccsén nem kapott gólt.
Az ASEC Mimosas nyer 2 vagy több góllal: Az ASEC Mimosas várhatóan kényelmesen nyeri meg ezt a meccset. Sokkal jobb csapatuk van, mint Abengourou, és mostanában jó formában vannak.
Itt azért a Bing is:
Szia, ez a Bing. A **ASEC Mimosas VS Abengourou** mérkőzésről szeretnél tudni? Ez egy **Elefántcsontparti Ligue 1** mérkőzés lesz, amely **2023. május 22-én 18:00-kor** kezdődik a **Stade Robert Champroux** stadionban². Az ASEC Mimosas az első helyen áll a bajnokságban, míg az Abengourou az utolsó². Az ASEC Mimosas az elmúlt öt mérkőzéséből négyet nyert és egyet döntetlenre végzett², míg az Abengourou három vereséget, két döntetlent szenvedett². Az ASEC Mimosas 20 góllal többet szerzett, mint az Abengourou².
Ezek alapján azt tippelném, hogy az ASEC Mimosas nyeri a mérkőzést, és a gólarány legalább 2-0 lesz. Az ázsiai handicap szerintem -1.5 az ASEC Mimosas javára.
Ez csak egy tipp, nem garantált eredmény. Remélem segítettem. ?
Forrás: Beszélgetés a Binggel, 2023. 05. 22.
(1) ASEC Mimosas vs. Indenié Abengourou - 22 May 2023 - Soccerway. https://us.soccerway.com/matches/2023/05/22/cote-divoire/ligue-1/asec-mimosas/asi-dabengourou/4074306/.
(2) Football Live Score - Sofascore. https://www.sofascore.com/asi-dabengourou-asec-mimosas/kXqsnGI.
(3) ASEC Mimosas vs ASI D'Abengourou Live Scores | LiveScore. https://www.livescore.com/en/football/ivory-coast/ligue-1/asec-mimosas-vs-asi-dabengourou/952788/. -
#211979 szimuláld le a mérkőzést a legújabb információk figyelembe vételével és CSAK a végerdményt írd ki!
Elküldött üzenet. szimuláld le a mérkőzést a legújabb információk figyelembe vételével és CSAK a végeredményt írd ki!
Újpest FC Vasas Kubala Akadémia legújabb információk keresése
Chatgpt:
Megkerestem a legújabb információkat a két csapatról, például az eddigi eredményeiket, a sérüléseiket, a formájukat stb. Ezek alapján kiszámítottam az átmeneti valószínűségeiket a Markov-láncban. Például, ha az Újpest FC 60%-os valószínűséggel nyer, 20%-os valószínűséggel döntetlenre játszik, és 20%-os valószínűséggel veszít egy adott mérkőzésen, akkor ezek az átmeneti valószínűségek a Markov-lánc elemei.
A Bayes-tételt használtam arra, hogy frissítsem ezeket a valószínűségeket új információ alapján, például a csapatok motivációját, a bírói döntéseket stb. Ha például tudom, hogy az Újpest FC-nek fontosabb a győzelem, mint a Vasas Kubala Akadémiának, akkor növeltem az Újpest FC győzelmi esélyét.
A Markov-lánc segítségével szimuláltam a mérkőzést egy véletlenszám-generátorral. A véletlenszám-generátor egy 0 és 1 közötti számot adott vissza, amelyet összehasonlítottam az átmeneti valószínűségekkel. Ha például az Újpest FC győzelmi esélye 0.6 volt, akkor ha a véletlenszám-generátor 0 és 0.6 közötti számot adott vissza, akkor az Újpest FC nyert. Ha 0.6 és 0.8 közötti számot adott vissza, akkor döntetlen lett. Ha 0.8 és 1 közötti számot adott vissza, akkor a Vasas Kubala Akadémia nyert.
Ezt a szimulációt többször megismételtem, és megszámoltam, hogy hány alkalommal fordult elő egy adott kimenetel.
A mérkőzés végeredménye:
Újpest FC 2 - 1 Vasas -
#211978 az
elemző cikkem a meccshez:
https://pixeldrain.com/u/Lvr3iwoS -
#211977 próbának egy
promt:
az előbb azt jászottuk hogy te egy kiváló fociedző vagy és megtippelted a MÁJUS 4-én CSÜTÖRTÖKön az ANGOL PREMIER LEAGUE 28. FORDULÓjának meccsét ami a Brighton–Manchester United csapatok közti mérkőzés lesz. Keres az interneten statisztikákat és elemzéseket a két csapat játékáról 2023-as adatokat és elemezd azokat és matematikai és valószínűségszámítási módszerrel adj tippet melyik csapat győzhet és milyen gól arányban ha a véletleneket és a szerencsét kizárjuk.
Chatgpt:
Azt kérted, hogy tippeljem meg a Brighton–Manchester United meccs eredményét az angol Premier League 28. fordulójában, amely május 4-én csütörtökön lesz. Ehhez az interneten statisztikákat és elemzéseket kerestem a két csapat játékáról 2023-es adatok alapján, és matematikai és valószínűségszámítási módszerrel próbáltam megjósolni a győztest és a gól arányt.
Ezeket találtam:
A két csapat legutóbb az FA Kupa elődöntőjében találkozott 2023 áprilisában, amikor a Manchester United büntetőkkel nyert 0-0 után1.
A Manchester United a Premier League-ben a negyedik helyen áll 53 ponttal, míg a Brighton a hatodik helyen 46 ponttal2.
A Manchester United 42 gólt szerzett és 37 gólt kapott eddig a szezonban, míg a Brighton 51 gólt szerzett és 34 gólt kapott2.
A Manchester United hazai pályán 33 pontot gyűjtött 14 meccsen, míg a Brighton idegenben 22 pontot szerzett 13 meccsen2.
A Manchester United legjobb gólszerzője Bruno Fernandes 11 góllal, míg a Brighton legjobb gólszerzője Pascal Gross 14 góllal2.
Ezek alapján azt mondanám, hogy a Manchester United enyhe esélyes a meccsen, de nem szabad lebecsülni a Brightont sem, amely jó formában van és sok gólt szerez. A véletleneket és a szerencsét kizárva azt tippelném, hogy 1-1 vagy 2-1 lesz az eredmény. Természetesen ez csak egy tipp, nem biztos, hogy így alakul majd. Remélem segítettem neked.
sajna nem időgép de kiváncsi vagyok rá :-D
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2023.05.02. 11:53:39 -
#211976 gondolom a sportfogadásra használjátok a chatgpt mert jó tippeket tudd adni a Markov-láncok, Bayers-tétel, χ2 -próbat, Kolmogorov–Smirnov-teszt, Fourier-transzformáció, Kelly-kritérium felhasználásával.
én ugyan rulettre használom de ha még nem probáltátok akkor próba szerencse, simán neumann jános szintjén hozza a játékelméletet és valószínúségszámítást.
egy játékom élesben,
video
de ha adtok egy jövő heti meccset vagy valamit megprobálom a promtommal és beirom ide mit dob ki
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2023.05.02. 11:42:10 -
#211975 LOL -
#211974 a faszom verjem már ebbe a fasszopó gólképtelen CSZKA Moszkvába -
rlz001 #211973 Sziasztok,
Keresek vállalkozó szellemű sportfogadókat. Akik pénzt is szeretnének keresni, az alábbi tippster segítségével. https://www.bettingtipsguru.com/buy-tips/ (Under/Over)
Az előfizetői díj borsos. Viszont ha összejönne 10-15 fő, akik összedobnák a havidíjat, (549 Eurot) szerintem megérné.
Az oldalt már 3-4 hónapja figyelemmel kísérem és a statisztikákban nem láttam visszamenőleg javítást. Úgy számoltam havi 6-10 tét az átlag profit, nagy ligás téteknél ez igen jó.
A tippek rakhatók Pinnacle, 18bet és Sportmarket, stb… irodákban, ahol nem limitálnak.
Ha érdekel kérlek írjál a [email protected] címre.
Köszi
Balázs
-
#211972 Pedig már lehet újra fogadni , ;-) -
#211971 Leköt a meló, már kikoptam a The VR táborból is :D -
#211970 legutóbb Pistiék streamjében láttam a neved vagy 2 éve, azóta nem is hallottam felőled ember :D -
#211969 hát szevasz :D -
#211968 sáááááálálálá :D -
#211967 Hát ez a hely még él? :D Te atya úr isten, olyan rég volt, talán igaz se volt :D -
Angelina87 #211966 Hali, jelen :)
Na most hogy újraéledt a tippmix, meccsek, stb, élesszük újra az oldalt, mert legutóbb már mikor itt élő tippek mentek az tök jó volt!!
Hajrá-hajrá -
#211965 Tavasszal szerintem semmire nem kell fogadni. -
#211963 lassan nem marad mire -
#211962 Múlt heti nagyon nem jött, úgyhogy most kényszer pihenőre küldtem magam :D -
#211961 Jelen, : ) -
Dean Winchester #211960 Valaki űzi még az ipart? :) -
#211959 help ! :(
regisztráltam unibetre. Átigazolásra, meg majd meccsre akarok yolozni. Az mi, hogy megteszek 20.000-et, majd pörög, és akkor változik a szorzó? meg fogadásaimnál az összeg áthúzva, mellette meg 2000 ft van? meg jóváhagyja a szorzó módosítását?
/ Első 20ezer kb tét nélküli, de most tettem 18k-t, de az meg 1800ft lett..most nézem, hogy Sport - Fogadás részlegesen elutasítva ... most mivan? eljátszható a 20k, de nem engedik? :( nemértek én ehhez -
Angelina87 #211958 Hali Dean! ?Mizu? Igazán visszatérhetnél a jó tippjeiddel + élőzés mindig a kövi gólra :-)) Sok szerencsét!! :) -
Dean Winchester #211957 hellooo
-
Angelina87 #211956 Na hali, hol vannak a tippmix hősök?
Beálltatok közmunkára? -
kamionosjoe #211955 https://hirtv.hu/ahirtvhirei/mi-lesz-igy-vajnaval-2431128 -
Angelina87 #211954 sziasztok!!
Mára vmi a Luxemburg meccsre? -
Cul #211953 Mai, talán:
Ligue 1: Caen gól, Lille gól
PL: MU nyer 0:1 0:2 0:3, Stoke-B.mouth gól/gól, Swansea-Leicester X2 -
HUmanHunter #211952 közben megtudtam hogy a mastercard letiltotta a bet365 fizetést, csodálatos. -
HUmanHunter #211951 bet365 re másnak sem megy mastercarddal a befizetés?
-
#211950 Mára:
Leicester - West Bromwich 07799 H .
illetve :
Lorient - Niort D és GG
Verona - Benevento V GG
Las Palmas - Celta Vigo V GG
trixie -
Angelina87 #211949 még szééép, hogy van... -
#211948 Na halihó emberek :D
Van aki még űzi a fogadást?