Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
Most épp elállt, de eddíg nagyon havazott.

Általában hány órát netezel egy nap?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Molnibalage
Ágyast asszem igen, de fügét emlékeim szerint nem.

Nálatok is veszettül havazik?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

SG rock
persze, a jó magyar pálinkázik, de a jägermeistert sem vetem meg :D

ittál már ágyas fügepálinkát?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Molnibalage
Asszem -18, lakóhelyemen. Ilyen hidegben kell folyékony fûtés.

Iszol töményet?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

SG rock
-23fok, Kõszegen nagyszüleim házánál.

Neked hány fok volt a leghidegebb/hol?

Molnibalage
Hõtérkép szerint most -6 fok.

Hány fokos hideg volt a leghidegebb, amit megtapasztaltál?

SG rock
Egyik sem, nem hordok kesztyût.

Péntek este mész valahova bulizni?

angelslie
Textil (szép koponyás:D), bár még abban is fázok néha amilyen hideg van...

Hány fok van nálatok?

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Molnibalage
Nem, még pulóvert sem szoktam viselni, nem vagyok túl fázós.

Bõr vagy textilkesztyû a zsánered?

Lyukasbogrács
nem.

hordasz téli sapkát?

predator1982
igen.

szereted a garbókat?

pred

Molnibalage
Nem.

Fested a a hajad?

predator1982
nem...

szoktál hordani térdzoknit?

pred

Molnibalage
Talán ez Éjszakai Rohanás, de szigorúan magyar szinkronnal. Nem túl ismert film itthon.

Te ismered?

PesSim
nem.

hogy viseled el ezt az iszonyat hideget?

SG rock
*közülük

SG rock
a Bourne filmek, több részes szoval nemtudok 1et kiemelni körülük.

láttad már az Avatart IMAX 3D-ben?

PesSim
K-PAX

Neked?

Molnibalage
Nevetni fogsz, igazából nem, de ez megmaradt nagyon bennem. :)

Neked mi a kedvenc filmed? (Ha tudsz egyet választszani).

PesSim
szép, de nem élvezek el a látványtól :)

Szereted a Batman filmeket?

SG rock
Igen, többször is.

Te nem csodálod a vadászgépeket?

Molnibalage
Egyszer, nagyon régen egy An-2-es gépen, ha jól emlékszem.

Táncoltál már az ördöggel sápadt holdfénynél? <#vigyor1>

PesSim
pilóta :)

te utaztál már repülõn?

Molnibalage
Az attól függ, hogy milyen mentalitással csinálod és milyen céllal. Van ahol van értelme.

Mi lennél, ha választhatnál? Rambo vagy pilóta? :)

PesSim
nem vagyok katona típus, szal nem

szerinted jó vagy rossz, hogy nincs kötelezõ katonaság?

SG rock
úgyérted, hogy amiért kockáztatnám az életem, pl. zsoldosok az afgánoknál? attól függ, mennyire veszélyes... de szerintem kimennék jó pénzért.

te?

PesSim
Olyat ismerek aki volt, mert kötelezõ volt neki!

van az az összeg amiért meghalnál?

Molnibalage
Igen, de nem ebben az országban, mert itt szakmai és pénzügyi öngyilkosság az egész.

Ismert olyat aki az vagy volt?

PesSim
paintball, de maradok az amõbánál!

lennél katona?

SG rock
Összehasonlíthatatlan a kettõ, az egyik egy jó sport a másik meg egy komolyabb szimulációs játék.
Aki jobban szereti a háborúsdit és szívesen játszana 80 katonának beöltözött kb. állig felfegyverkezett emberrel, megtervezett menetû taktikásabb játékot annak ott az Airsoft.
De aki csak a haverokkal elmenne mozogni egyet és adrenalin dús sportra vágyik annak ott a paintball (persze vannak paintballból is nagyobb Scenariok)
Szerintem ez a 2 közti különbség.

Nah melyik tetszik jobban?:)

Ritkán,mert nem szeretem a szerencsejátékokat.

Paintball vagy Airsoft a nyerõbb?És miért?:D

Molnibalage
Azok tolják, akik a számháborúhoz túl örgek és az OPF-t vagy Arma2-õt már unják. :)

Társasjátékozni, zsugázni szoktál?

SG rock
airsoft

tudod mi az?:D

balla27
nagyon nem szeretek sétálni.uncsi
mi a hobbid?

predator1982
mikor mit. gépezek,programot csinálok párommal, barátnõmmel, tesómékkal stb....

szeretsz sétálni jó idõben?

pred

balla27
szórakozás
mit csinálsz szabadidõdben?

van húsleves,fõtt hús,burgonyapüré sült libacomb,vegyes savanyúsággal...

karrier vagy szórakozás?

predator1982
alap dolgokat meg tudok csinálni,de amúgy nem.

van kedvenc kajád?

pred

nem.XD

tudsz fõzni?

predator1982
mostanában nem:-(

tudsz korizni?

pred

nagypárna

sport?

predator1982
változó. azért próbálom a minimum hat órát tartani. ha tehetem többet alszom jóval.

kispárna vagy nagypárna?

pred

minimálisat fogyasztok.de amúgy krémlikõrt vagy pezsgõt....

hány órát alszol általában?

predator1982
van. de nem rendszerességgel. ha van valami összejövetel. ha minden igaz legközelebb szombaton. én szeretem a fanta bodzát:-) csak sajna limitált szériás....

te mit szoktál inni leginkább??(alkoholt)

pred

persze,nekem az is bejött,tudom vannak akik szerint gumiizû XD....kedvencem nincs váltogatom hogy mit iszok egyik nap fanta narancs,másnap sprite,harmadnap cherry coke,negyednap szõlõs schwepp,ötödnap coke és stb :D...

heti alkoholfogyasztás?ha van?

predator1982
persze,vagy csak úgy tesz mintha nem szeretné:-)

mi a kedvenced? mármint üditõben?kóstoltad a fanta bodzát?

pred

Persze hidegen télen-nyáron XD

Miért van olyan aki nem szereti? :D

predator1982
hát ha nem is tudatosan, de próbálok nem bálnaszerûvé dagadni:-)

üdítõket szereted?

pred

igen :D..a kinder maxi king a kedvencem már napi 2-szer fogyasztom XD

figyelsz arra hogy mennyit eszel egy nap?

predator1982
voltam már jobban is.

szereted a csokit? ha igen melyik a kedvenced, ha nem miért nem?:D

pred