Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Rendszeresen? 3:20. Dolgozni jártam nyáron, 16 évesen.

Mindig az utolsó kérdésre kell válaszolni? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

angelslie
Persze, itthon fogok ülni mint mindig -.-

Jó program?

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

igen

Van mára valami programod?

GyuriX2572
nem

tudsz úszni?

PesSim
Szombathely

tudsz síelni?

Éjféli egy óra (Görög országba Athénba mentünk és hogy az örségváltásra odaérjünk 1-kor kellett indulni)

Hol volt a legmesszebbi nyaralásod?

PesSim
húú, de szépen válaszolgattok -.-
Az hogy valaki nem issza magát részegre, az mostanság egyre furább, de szerintem (mivel még én sem voltam részeg) ez jó (fõleg 14-18 évesen).

Mi volt a legkorábbi idõpont, amikor kelned kellett?

Am nem tartóm cikinek csak ha már válaszoltam gondoltam kérdek is vmi ha má ez a szabály. Kül se nem cigizni és inni nem fogok!
#50674:egyszer jártam azon az oldalon úgyhogy nem copy

Máté94
gyakorikerdesek.hu gyanús kérdés<#wilting>
Szerintem nem.Még én se rúgtam de azért nem mert nem szeretem az alkoholt.

Mások szerint?
angelslie
Szerintem az a ciki hogy cikinek tartod. Nem leszel semmivel nagyobb attól hogy részeg disznóvá válsz azt elhiheted. Napi szinten látom rá a példát.

Te hogy gondolod?

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Még soha

Szerinted ez ciki a koromhoz képest? (14-18 között)

SG rock
nincs, irtó másnapos vagyok még mindíg :S kavarog a gyomrom, tegnap este/ma hajnalban nagy buli volt 😊.

mikor rúgtál be utoljára?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

szjuca
Délelõtt szállingózott, most perpill szerintem nem esik.

Délutáni/esti program van?

angelslie
Mert pont jó így nekem 😊

Arra fele is havazik egész nap?😊

szjuca
60.

Miért nem akarsz nagyobb lenni?

angelslie
163, és reménykedek hogy nem leszek nagyobb 😄

Hány kiló vagy?

szjuca
164cm.

S te hogy vagy?

szjuca
Ajánlatos dolog, de nem kötelezõ.

Hogy vagy?

Lyukasbogrács
igen, ajánlott, de nem kizáró ok.

milyen magas vagy?

Molnibalage
Gondolom hölgyekre érted. 😊
Nincs kifejezett zsánerem ilyen téren.

Legyen magasabb a nõnél a barátja, pasija, férje, stb.?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PesSim
nem tudom, egyszer a szálloda tûzriadóját lazán átaludtam, de van amikor minden apró kis zajra vagy fényre felébredek

fekete vagy barna?

Molnibalage
Mobiltelefon, de sokszor már anyám zajongása.

Jó alvó vagy?

PesSim
szoktam

mi ébreszt reggel?

Molnibalage
Nehéz kérdés. Színészban talán Tom Hanks. Színésznõ? Képtelenség választani. Van szép is tehetséges is bõven. 😊

Hallgatsz mai popzenét?

PesSim
nem tudom, nem követem nyomon 😞

kedvenc színész(nõ) ?

Molnibalage
Ha sorozat is számít akkor a Született feleségek legújabb részét. Mármint letöltve. Ha nem és olyan film számít, amit még nem láttam, akkor a District 9 volt az utolsó asszem.

Mi az a film, amit vársz a mozikban, de még itthon nem játszák? (Vagy nem is fogják...)

PesSim
nem rossz, de városban jobban szerettem

milyen filmet néztél meg utoljára?

MR ME
nem izgat az egész, asse tudom már h mikor van

jó falun élni?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

PesSim
falun lakok, szal max a faluházban bál 😞

beöltözöl farsangkor?

Bár meddig (na jó nem 24 órát hanem ilyen pont ideális 3-4 órát sztem simán kibírnák)
Ti nálatok van vmi rendezvény ilyenkor farsangkor?

Lyukasbogrács
sajtos tészta.

mennyi ideig bírsz kint lenni ilyen hidegben felöltözve?

A ráülõs és lábbal hajtós kocsi/vonat.

Mi volt nálatok ebédre?

chhaya
Nem. Van olyan ruha, amihez egyszerûen nem illik a hátizsák... illetve va, hogy egy táska nem is elég.

Mi volt a kedvenc átékod az oviban?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
Vanília.

Szerinted nem hülye dolog a szatyor annak fényében, hogy van hátizsák?

Lyukasbogrács
5óra/nap.

csoki vagy vanília?

Molnibalage
Volt, amíg ki nem derült, hogy elmarad a röplabda edzésem. Pont a névnapomon. Grrrrrrrrrrrr... <#boxer>

Mennyit alszol átlagosan?

MR ME
a nyár 😄

jó napod van?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Molnibalage
A pokolba kívánom. Én nem szeretem a havat. Tényleg szép, kb. 1 napig. Aztán tiszta latyak, mocsok, sár ez egész környzet, ahol leolvad a lábadról...

Kedvenc hónapod?

SG rock
A pókoktól😄

mit szólsz ehhez a tartós havazáshoz/hóhoz?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

kösz
tigerbácsi
ez nem jó hely! itt nem hiszem hogy tudnak segíteni, de

talán ittbár tom hogy nem volános oldal, de ugyan az a rendszer van ott is.

bocs az OFFért!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

hello
csak szeretnék kérdezni arrol ha megbûntettek mert érvénytelen menetjeggyel utaztam buszon ( VOLÁN ), és nem fizettem be a birságot, akkor mire számithatok? beperelnek? és ha igen akkor mi lessz?
19 éves vagyok, hamarosan elutazom, akkor a szûleimet nem vonhatják felelöségre?
Lécives segitsetek
kösz
Lyukasbogrács
Nem, nem úgy neveltek, hogy rettegjek is valamitõl.

Te mitõl félsz?

Dick Riddick
Nem, de ideje lenne már megtanulni. Pedig nincs rossz mozgásom.

Rettegtél már valamitõl úgy isten-igazából?

\"Heroes never die. They just reload.\"

KicsiMonkey
Kurvajó. 76 pontos lett a felvételim + nem voltam 3 órán suliban.

Tudsz/szeretsz táncolni? 😊

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

pl.: 10 év
Milyen napod van?

Lyukasbogrács
Nem.

Mennyire elõre gondoltad?

PesSim
nem megyek

elõre eltervezed az életed?

szigetlakó
Nem.

20 év múlva mennyivel pénzzel mégy nyugdíjba?

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

Molnibalage
Tenisz. Itt tél van, Ausztráliában mégis teniszeznek. 😊
Egyébként nincs, nem nézek téli sportokat.

Jártál már sivatagban?