Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindig az utolsó kérdésre kell válaszolni? 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Jó program?
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Van mára valami programod?
Hol volt a legmesszebbi nyaralásod?
Az hogy valaki nem issza magát részegre, az mostanság egyre furább, de szerintem (mivel még én sem voltam részeg) ez jó (fõleg 14-18 évesen).
Mi volt a legkorábbi idõpont, amikor kelned kellett?
#50674:egyszer jártam azon az oldalon úgyhogy nem copy
Szerintem nem.Még én se rúgtam de azért nem mert nem szeretem az alkoholt.
Mások szerint?
Te hogy gondolod?
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Szerinted ez ciki a koromhoz képest? (14-18 között)
mikor rúgtál be utoljára?
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Arra fele is havazik egész nap?😊
Hány kiló vagy?
Nincs kifejezett zsánerem ilyen téren.
Legyen magasabb a nõnél a barátja, pasija, férje, stb.?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
fekete vagy barna?
Jó alvó vagy?
Hallgatsz mai popzenét?
Mi az a film, amit vársz a mozikban, de még itthon nem játszák? (Vagy nem is fogják...)
jó falun élni?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ti nálatok van vmi rendezvény ilyenkor farsangkor?
Mi volt nálatok ebédre?
Mi volt a kedvenc átékod az oviban?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Szerinted nem hülye dolog a szatyor annak fényében, hogy van hátizsák?
Mennyit alszol átlagosan?
jó napod van?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kedvenc hónapod?
mit szólsz ehhez a tartós havazáshoz/hóhoz?
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
talán ittbár tom hogy nem volános oldal, de ugyan az a rendszer van ott is.
bocs az OFFért!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
csak szeretnék kérdezni arrol ha megbûntettek mert érvénytelen menetjeggyel utaztam buszon ( VOLÁN ), és nem fizettem be a birságot, akkor mire számithatok? beperelnek? és ha igen akkor mi lessz?
19 éves vagyok, hamarosan elutazom, akkor a szûleimet nem vonhatják felelöségre?
Lécives segitsetek
kösz
Rettegtél már valamitõl úgy isten-igazából?
\"Heroes never die. They just reload.\"
Tudsz/szeretsz táncolni? 😊
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Milyen napod van?
20 év múlva mennyivel pénzzel mégy nyugdíjba?
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.