Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
heti alkoholfogyasztás?ha van?
mi a kedvenced? mármint üditõben?kóstoltad a fanta bodzát?
pred
Miért van olyan aki nem szereti? 😄
figyelsz arra hogy mennyit eszel egy nap?
jól vagy?
mit szólsz ehez a gány idõjáráshoz?
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
bõven van munkahely?
eddig nem tudtad?
hány naponta mosol hajat?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szeretnél sok pénzt keresni?
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
dohányzol?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
fontos a testvéri szeretet?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Eddig mennyiben "sikerült benne lenni"?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Újévi fogadalom?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
mit határoztál el erre az évre, amit nagy valószínûséggel meg is valósítasz?
hülye kérdés, hülye válasz?
miért kell egy logoba animáció?
ha egy hétig vagy hónapig nem lenne fórum, függõnek éreznéd magad?
Miért jelentkeztél ide, mit vártál egy ilyen fórumtól?
jöhetne már a tavasz nem?
Viszont a fõvárosban kicsit jobban is takaríthatnának!
felétek?
nagy a hó nálatok?
hogy telik az év elsõ hete?
az ország melyik részén élsz?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
család miatt nem iszol, vagy mért?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Mennyi fizu lenne elég?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
gyakran iszol? (akár egy üveg sört is)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
szoktál fáradt lenni az ÉLETTÕL?
foglalkozásod?
neked?