Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lyukasbogrács
Vezetékest, de van vezeték nélküli is, csak még nem szoktam meg, mert máshogy mozog :D

Kedvenc zenelejátszó programod?

Molnibalage
Kb. 70. Ennek nagy része legalább 4-5 évnél régebbi és kb. 10 eredeti játék (több DVD-s) és nagyon régi eredeti audió albumok.

Vezetékes egeret használsz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lyukasbogrács
4 éve porosodik egy húszas dvd pakk a polcon, ami nem kell azt törlöm, ha valami kell, letöltöm.

Megközelítõleg hány CD/DVD-d van?

Molnibalage
Persze. Éppen 1,5 hete. 20 másodperce volt az automata. :)

Gyaran írsz még bármit DVD-re vagy CD-re?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lyukasbogrács
Sose vásároltam még bankkártyával, igaz megvan már 3 éve, de a készpénzben jobban bízok, az nem romolhat el. Ha mondjuk kedvezményesen vásárolhatnék bankkártyával valamit, akkor fizetnék vele. :)

Esett már meg veled, hogy nem volt annyi pénz nálad, mint amennyit vásároltál?

Molnibalage
Határeset. Nem meggyõzõdés, inkább tapasztalatról és tudásról van szó.

Gyakran fizetsz bankkártyával?

chhaya
Nem igazán, sokszor erõltetett és túl tömény... nekem. De néha tetszik.

Volt valami olyan meggyõzõdésed régen, amiét most már nem értesz és kicsit hülyének érzed magad miatta?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
Egyeseket igen, egyeseket nagyon nem. Lecsne és krumpli az jöhet. A többi kevésbé.

Stand-up comedy mûfajt bírod és a humorfesztiválosok rádiókabaréját?

Persze! Tegnap vagy 6 õzet de mivel falún lakok ez majdnem minden napos (Már ha az erdõben vagy a természetben barangolok)

Szereted a fõzelékeket?

Molnibalage
#51061 Szerintem már sehol. Ócskák. Hamar szétesnek.

#51060 Nagyanyámtól kaptan anno sokat, de nem kötött le. Megnéztem, el lett rakva, azt sem tudom, hogy mi lett vele.

Természetben láttár már szabadon kószáló nagyvadat?

nem.

Hol vegyek converse cipõt?
chhaya
2006 szilveszterén, azóta nem ittam

Gyûjtöttél régen bélyeget?

Molnibalage
Nehéz kedvenc filmet definiálni, de kb. 3 hónapja.

Mikor voltál legalább szalonspicces utoljára?

szigetlakó
Gyermekkoromban.

Kedvenc filmedet mikor láttad?

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

Molnibalage
Néha ezt-azt, de nagyon alap dolgokat. Igazából nem is olyan nehéz, csak lista vagyok. <#zavart1>

Gyerekkorod rajzfilmjeit mikor láttad utoljára?

chhaya
Nem hat meg, majd ideér... van annyi tartalékom, hogy pár nagy vagy 1-2 hét miatt ne legyek ideges.

Tudsz / szoktál fõzni?

Tarajos Sül
Talán a tenisz,de nem úgy,hogy kipróbálni,mert az megvolt,hanem sportolni is akkor már :)

Milyen lelki állapotban szoktál lenni,ha csúszik a fizetés/ösztöndíj? :D
Lyukasbogrács
Nem vagyok fáradt, de lehetnék, mert aludni szeretnék :D

Milyen új sportot szeretnél kipróbálni?

#51052: az #51053-as kérdésre :)

Molnibalage
Fanatizmusnak nem mondanám, de lehet, hogy súrolja azt.

Fáradt vagy most?

szigetlakó
Ülök a gépem elõtt és olvasom mit írtok.

Te most mire szeretnél válaszolni?

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

Lyukasbogrács
(sötét és hideg, bár engem az esõ/hó se tántorít el, jól bírom)
Nem eszek sok húst, de mi számít annak? felvágott? mert azt eszek szinte mindennap, de húsos ételt/ebédet heti 1-2x max. :]

Van valami fanatizmusod?

Molnibalage
Attól függ, hogy milyen idõ van és bírod -e.

Sok húst eszel?

Lyukasbogrács
Nem.

Most megyek bringázni. Jól teszem?

Molnibalage
Tegnap este, gyõztes röpimeccs után.

Gyakran vagy beteg?

chhaya
Azt hiszem mindkettõ.

Min nevettél utoljára?

Molnibalage
Jobb kézen, mert bal kézzel írok. Kifejezetten irritál bal kézen. Mondjuk a nap nagy részében nincs rajtam, mert amit beértem a céghez, elsõ dolgom levenni. A gépelésben és egérmozgatásban zavar.

Sajtos vagy tepertõs pogácsa?

chhaya
Nem hordok már évek óta, de régen mindig a balon volt. Kicsi koromban a jobbra akartam tenni mindenáron, de megmagyarázták, hogy a balra kell. :D Mert logikusabb vagy mi...

Te?

Molnibalage
Nokia, ennél többet nem tudok róla. Ezt is meg kellett néznem.<#zavart1>
Régi. A bátyus kb. 4 éve kapta ezt, mint újat. Nekem ez is elég.

Bal vagy jobb kezeden hordod a karórát?

chhaya
Jobb. Ballal elég lassan és csúnyán megy csak.

Milyen típusú mobilod van?

Molnibalage
A tárcában csak pénz van. Külön igazolvány tokom van. Nem tartok mindent "egy kosárban". Bérlet van az igazolvány gyûjteményben.

Bal vagy jobb kézzel írsz?

chhaya
Szakácskönyvvel bármit, magamtól kevesebbet... az alap dolgok mennek. Csak nem szeretek. :/

Pénzen és igazolványokon kívül mit tartasz még a tárcádban?

Molnibalage
Ritkán. Pedig évek óta tervezem, hogy megyek a Hadtörténetibe, de valahogy mindig elfogyott a lendületem... :(

Mennyire tudsz fõzni?

chhaya
Van redõny, nincs szükség sötétítõ függönyre. De azért van, dísznek.:)

Milyen gyakran jársz kiállításokra, vagy múzeumba pl?

Molnibalage
Egyes emberek estén semmit. Vannak emberek, akiknek adok a véleményre.

Függönnyel sötétítesz a szobádban?

chhaya
Azt szeretem, aminek a közepén van valami töltelék. :D

Mennyire szoktál azzal foglalkozni, hogy mit gondolnak rólad mások?

Molnibalage
Mondjuk. :)

Szereted az összeszeset vagy csak a piros pöttyöset?

tigeroo
ha leélsz 1 boldog életet.

#51034: mátészalkai túrórudi gyár annak számít?:D
Molnibalage
Helytettõl és jelentéstartamtól függ. Mostában a szélsõséges és nacionalista szavaktól megyek a falnak.

Jártál már ipari létesítményben?

chhaya
Egy picike van.

#51032: nem adunk tippeket. :P

Melyik szót / szavakat utálod a legjobban hallani másoktól?

Pummis
Hogyan lehet fájdalom mentesen meghalni ? és könyen ?

Molnibalage
Márminthogy én meddig? Kb. ugyanennyit.

Van festmény a szobádban?

chhaya
36 óra körül, ha jól emlékszem.

Kérdés marad. :)

Molnibalage
Ha jól számolom, akkor 15 emberrel.

Mennyi idõ volt a leghosszabb idõ, amíg nem aludtál semmit?

chhaya
Nem nagyon, nem is érdekelnek igazából.

Kb. hány emberrel beszéltél ma (akár csak 1-2 szó erejéig is)?

Molnibalage
Nem emlékszem, de nem rémlik ilyesmi.

Hiszel az összeesküvés elméletekben?

PesSim
:$ :D jó, így értem :D

tigerbácsi
fordítva :-D

de nem lehet a kettõt teljesen elkülöníteni, mert a környezetvédelem része a természetvédelem.

pl.: környezetvédelem csak a mûtárgyak védelme pl szobor vagy épületvédelem.
természetvédelem s környezetvédelem a szennyvíztisztítás, az állatok megmentése stb.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

PesSim
Nah, nem biztos hogy most tisztább lett :\
Szal a környezetvédelem , hogy nem megyek az erdõbe fát lopni, és természetvédelem a szelektív hulladék gyûjtés. ?

tigerbácsi
a környezetvédelem:olyan tevékenységi rendszert értünk, amelynek célja a bioszféra megõrzése oly módon, hogy környezetünket, és magát az embert is megóvjuk mindenfajta emberi tevékenység szennyezõ és pusztító hatásától. Emellett mesterséges környezetünket úgy kell alakítanunk, hogy az harmóniában legyen a természeti környezettel, valamint a gazdasági tevékenységek végzése során tekintettel kell lenni az élõ rendszerek tûrõképességére, amelyet a tevékenység során nem haladhatunk meg. Ezeknek a céloknak az eléréséhez összehangolt cselekvésre van szükség, amelynek legfontosabb színtere a gazdaság. Több fontos terület azonban nem tartozik a gazdasághoz.
(konyhanyelven: az ember valamint természetes és mesterséges környezetének védelme s összehangolása.)

Természetvédelem: Olyan központilag szabályozott, irányított és
szervezett tevékenység, amelynek célja a természeti
értékek és rendszerek fenntartása.
(konyhanyelven: élõ és élettelen természeti értékek védelme, ellenõrzése esetleges irányítása) nem tartozik bele a mesterséges környezet)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

PesSim
np, de akkor már fejtsd ki, hogy mit jelent a természetvédelem és mi a környezetvédelem!