Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tyrael9393
szerintem kedvtõl függõen nullától 15-ig terjedõ skálán.

Szerinted én kapok ezért?

tigerbácsi
nõfóbiám van. azaz nem merek csinos Nõkkel beszélgetni, mert nem vagyok a szavak embere.

hány büntipont után jár chatban?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

chhaya
Ja, lépcsõzök lift helyet... 😊

Van valamilyen fóbiád?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Ic3 m4n
nem, mert tudom hogy tudok😄(most se nézek oda)

sportolsz valamit?

Nem ,egy próba! <-Ezt leírom
Nen egx proba <#vigyor3>

Csinálsz te is egy próbát?

Molnibalage
Gõzmozdony! <#zavart1>

Tudsz vakon gépelni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
Egy nyakláncot és egy karkötõt általában, utóbbi most hanyagolva, mert kilazult rajta a kapocs.

Mi volt a jeled az oviban? =)

szjuca
Még nem.

Viselsz ékszert?

Molnibalage
Nincs. Még jogsim sem.

Ebéd volt már?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

szjuca
Kék

Van autód?

Molnibalage
Bal kézzel írok, de jobb kezem az ügyesebb és erõsebb. Azzal szerelek és azzal dobok. Mai napig nem értem, hogy ez hogyan lehetséges. Az írás az bonyás kézkoordinációt igényel és mégis az a kezem a bénább.

Kedvenc színed?

szjuca
A gépen most nincs, CD-n pedig 30-40 kb.

Jobb vagy bal kezes vagy?

Molnibalage
Valami olyasmi. Füvön és kocsi tetején volt egy kevés maradék. Lehetne már meleg és tavasz...

Kb. mennyi zenéd van összesen gépen / CD-n?

szjuca
Dolgozóba.

Esett hó nálad is?

Ic3 m4n
már igen, csirkemellt rizzsel

holnap mész valahova?

chhaya
Telefonon, kb. 5 éve nem volt rajtam karóra. Amióta van mobilom.😊

Ebédeltél már? mit?

Lyukasbogrács
Nem nagyon szoktam elkésni, ha kések is, legfeljebb ~5-10 percet. Bár 2 héttel ezelõtt úgy elaludtam, hogy inkább be se mentem suliba, az 3-4 órás késés lett volna 😄

Karórád van, vagy telefonon nézed meg az idõt?

chhaya
Kb egyforma gyakran iszom mindkettõbõl... üvegbõl, mert mindenhova cipelek magammal innivalót, otthon meg általában pohárból, de nem mindig.

Gyakran késel el, vagy inkább pontos vagy?

Lyukasbogrács
Én se hiszek ilyenekben. Úgy értem mindenre van ésszerû magyarázat.
#51105: Legutoljára 2007-ben voltam moziban :] nem nagyon

Üvegbõl/flakonból, vagy pohárból iszol gyakrabban?

Molnibalage
Nem. Semmivel sem kapcsolatban. Nem vagyok tengerész. 😊

Gyakran jársz moziba?

KicsiMonkey
Nem. Ha az is lennék, azt csak azért, mert akkor mindig jó napom van. 😊

És te?

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Lyukasbogrács
Nem mentem sehova, itthon voltam. Vagyis elmentem bringázni éjfél elõtt, éjfél után meg hazamentem.

Babonás vagy a péntek tizenharmadikával kapcsolatban?

Ic3 m4n
szilveszterkor..

te hol voltál akkor?

Lyukasbogrács
Ismerek egy párat... szám szerint most kettõ jut eszembe

Mikor rúgtál be utoljára? (úgy Istenesen 😄)

Molnibalage
A napilap olvasásról leszoktam. Úgysincs semmi jó hír benne a sportrovatot leszámítva. Legfeljebb szombaton vagy vasárnap. Rejtvényt sem fejtek.

Ismersz kártyatrükköket?

Tarajos Sül
nem tudom az okot,de egy biztos,hogy én is írnék egy olyan témába,ami "sokat" látogatott,és megnõ az esélye,hogy valaki válaszol.
Igaz nem annyira forgalmas-e topic :S az is lehet,hogy ez volt a legalkalmasabb a kérdés helyének

Szoktál napilapot olvasni,rejtvényt fejteni? stb...
Molnibalage
Van rá esély.

Mi van az, hogy egyesek képtelenek értelmezni a fórum témáját?

Hello

Segítsetek nekem, ha egy forum témát beteszek a kedvencek közé, hogy tudom törölni? 😊

Köszi
Tarajos Sül
Hestore-n(elektronikai webáruház) pl pár ezres értékben alkatrészeket(fõleg ledet),de telcsihez is rendeltem már hangszórót,külföldrõl pedig még semmit sem.(gyenge angol tudás 😄)

Nézed majd a forma 1-et? 😊
(a ma reggeli blikkben egy fain kis 2 oldalas cikk volt róla,bemutatva a csapatokat is)
SG rock
Nálam eddíg a külföldi netes vásárlás max 40k volt. ha nagy összegnek számít akkor igen.

te rendeltél, ha igen mit?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Molnibalage
Sosem volt kutyám (anyám + panel), de a német juhász mindig is tetszett, de vannak még szép kutyák, de a nevüket nem tudom, leszámítva a labrador retriever fajtát. Nem apró termetûek, szerintem egy kutya az akkor kutya, ha nem fújja el az elsõ szél. 😊

Vásároltál már neten nagy összegben küldöldi oldalról?

chhaya
Nem, örülök ha annyit eltalálok, hogy melyik dugót hova kell dugni...
Erre való egy rendszergazdi bátyus.😊

Melyik fajta kutya áll hozzád a legközelebb, miért?

Molnibalage
Fehér, sötétkék, fekete, de lassan már minden, csak a légifölény szürke nem. 😊

Szerelted már valaha a számítógéped?

chhaya
Ha huzamosabb ideig nem kell sehova sem mennem másnap, akkor pár napon belül átállok éjszakai üzemmódba... pedig nem akarok.

Milyen színek jellemzik leginkább a ruhatáradat?

Molnibalage
Reggelit, fornettis péksütit.

Mindig ilyen késõn fekszel le?

chhaya
38

Mit vettél utoljára?

Molnibalage
Mert nem ismered a #50943-ben leírt viccet. Bünti! 😊

Hányas lábad van?

Megtörhetetlen
Fogalmam sincs mire gondolsz, de kezdek félni <#buck>

Miért esik még mindíg az a kib****tt hó?

fry day fry day sálálálláláá

Sziasztok!Nagy dillemában vagyok.Itt a tavasz és a 12 éves ikreimnek kellene a ruhatárát lecserélni.Kinõtték és már elég régi.mivel eddig az anyja intézte az ilyen dolgokat,de most már rám maradt ez a gond is.Nem valami aluljárói vagy kínai cuccokra gondolok.Szeretnék neki valami jobb ,márkás sportcipõt és hozzá való ruházatot vásárolni.Ugyanis a fiúk fociznak a suli csapatában.Kérdeztem-remélem válaszolni fogtok ,él tanácsot is adtok.Köszi elõre is.
Molnibalage
Nyugodt. Gyakorlatilag este 8-9 után egyedül sétálok haza. Nem félek, ha erre gondolsz.

Óvakodj március idusától! Ismered? 😊

PesSim
már tv-t se igazán 😞 online meg egy két alkalommal forma1 edzést

Milyen érzés,ha sötétben mész haza?

Molnibalage
Bevallom itthon sem sokat utazom. Nem tudok ilyet megnevezni. Vannak szép helyek az országban, de azok jellemzõen nem városban vannak. Sopron nagyon tetszett, de 18 éve jártam ott...

Szoktál sportot nézi online vagy TV-ben?

chhaya
Szerintem január közepén... ha jól emlékszem

Melyik a kedvenc magyar városod / helyed és miért?

Molnibalage
Soha nem volt olyanom. Szerintem csak akkor lesz, ha már olyan árulnak és semmi mást. Érdekes módon egyébként a hitech haditecnika egyes területén rájöttek, hogy ez bizony lehet, hogy zsákutca. A pilóták kesztyûben repülnek, de még akkor is néha koszolódott a képernyõ és nem vette be elsõre a parancsot. Jó mi? 😊

Mikor fénymásoltál / scanneltél utoljára?

Tarajos Sül
szoktam,mivel az este(22-23 óra környéke) dél(12:00) után van 😄(tudom nem volt nagy vicc,de nem baj 😊),de viccet félretéve nem szoktam,csak ha álmos vagyok vmiért,de alapból nem

Te nem félsz az érintõképernyõs telcsiktõl?
(bonyolultabbak,több hibalehetõség,pl az elõlap összekarcolódik ==> nem fogja rendesen "venni" az érintéseket)
Lyukasbogrács
Igen (még nem próbáltam).

Szoktál délután aludni?

chhaya
Néha megkérdezem, hogy miért akarnak mindenáron kipusztulni. A macskához többet szoktam.

Kipróbálnád (próbáltad már) az ejtõernyõzést?

Molnibalage
Nem, de több súlyos ficam az volt már.

Szoktál beszélni a növényeidhez?

chhaya
Akkor se mennék a közelébe, ha hímnemû volnék. 😊

Tört már csontod?

Lyukasbogrács
Csak felületesen: minél messzebb ütni, és gyorsabban futni, mint ahogy dobják a labdát egymásnak :]

Kipróbálnád az amerikai focit (esetleg rövid/hosszabb távon)?