Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Van redõny, nincs szükség sötétítõ függönyre. De azért van, dísznek.😊

Milyen gyakran jársz kiállításokra, vagy múzeumba pl?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
Egyes emberek estén semmit. Vannak emberek, akiknek adok a véleményre.

Függönnyel sötétítesz a szobádban?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
Azt szeretem, aminek a közepén van valami töltelék. 😄

Mennyire szoktál azzal foglalkozni, hogy mit gondolnak rólad mások?

Molnibalage
Mondjuk. 😊

Szereted az összeszeset vagy csak a piros pöttyöset?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigeroo
ha leélsz 1 boldog életet.

#51034: mátészalkai túrórudi gyár annak számít?😄
Molnibalage
Helytettõl és jelentéstartamtól függ. Mostában a szélsõséges és nacionalista szavaktól megyek a falnak.

Jártál már ipari létesítményben?

chhaya
Egy picike van.

#51032: nem adunk tippeket. 😛

Melyik szót / szavakat utálod a legjobban hallani másoktól?

Pummis
Hogyan lehet fájdalom mentesen meghalni ? és könyen ?

Molnibalage
Márminthogy én meddig? Kb. ugyanennyit.

Van festmény a szobádban?

chhaya
36 óra körül, ha jól emlékszem.

Kérdés marad. 😊

Molnibalage
Ha jól számolom, akkor 15 emberrel.

Mennyi idõ volt a leghosszabb idõ, amíg nem aludtál semmit?

chhaya
Nem nagyon, nem is érdekelnek igazából.

Kb. hány emberrel beszéltél ma (akár csak 1-2 szó erejéig is)?

Molnibalage
Nem emlékszem, de nem rémlik ilyesmi.

Hiszel az összeesküvés elméletekben?

PesSim
:$ 😄 jó, így értem 😄

tigerbácsi
fordítva :-D

de nem lehet a kettõt teljesen elkülöníteni, mert a környezetvédelem része a természetvédelem.

pl.: környezetvédelem csak a mûtárgyak védelme pl szobor vagy épületvédelem.
természetvédelem s környezetvédelem a szennyvíztisztítás, az állatok megmentése stb.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

PesSim
Nah, nem biztos hogy most tisztább lett :\
Szal a környezetvédelem , hogy nem megyek az erdõbe fát lopni, és természetvédelem a szelektív hulladék gyûjtés. ?

tigerbácsi
a környezetvédelem:olyan tevékenységi rendszert értünk, amelynek célja a bioszféra megõrzése oly módon, hogy környezetünket, és magát az embert is megóvjuk mindenfajta emberi tevékenység szennyezõ és pusztító hatásától. Emellett mesterséges környezetünket úgy kell alakítanunk, hogy az harmóniában legyen a természeti környezettel, valamint a gazdasági tevékenységek végzése során tekintettel kell lenni az élõ rendszerek tûrõképességére, amelyet a tevékenység során nem haladhatunk meg. Ezeknek a céloknak az eléréséhez összehangolt cselekvésre van szükség, amelynek legfontosabb színtere a gazdaság. Több fontos terület azonban nem tartozik a gazdasághoz.
(konyhanyelven: az ember valamint természetes és mesterséges környezetének védelme s összehangolása.)

Természetvédelem: Olyan központilag szabályozott, irányított és
szervezett tevékenység, amelynek célja a természeti
értékek és rendszerek fenntartása.
(konyhanyelven: élõ és élettelen természeti értékek védelme, ellenõrzése esetleges irányítása) nem tartozik bele a mesterséges környezet)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

PesSim
np, de akkor már fejtsd ki, hogy mit jelent a természetvédelem és mi a környezetvédelem!

PesSim
Nekem mindegy hogy természet vagy környezet, de a Zöldek nem fogják megmenteni a bolygót, ahhoz népirtást és új felfogás rendszert kellene csinálni.

Kiskorodban csöndben kellett lenned ha a nagyok beszéltek?

tigerbácsi
off: bocs!

de nem környezetvédõk, hanem természetvédõk. a természetvédelem a környezetvédelem része! nem ugyanaz a kettõ! bocs a kérdés maradjon bár nem sok értelme van szvsz. s nem kötözködöm, csak szakmai ártalom bocs!

Molnibalage
Alapvetõen igen, de ez a témától és a kedvemtõl is függ. <#vigyor2> Vannak dolgok, amikrõl nem beszélhetek. <#kuss>

A Greenpeace szerinted tényleg védi a környezetet?

PesSim
Konkrétan törés még nem volt, de egyszer kicsúszott az orsó csontom és be volt gipszelve 3-4 hétig.

Akkor kérdés újra :
Kommunikatív embernek tartod magad?

PesSim
egyértelmû csoki 😊

Kommunikatív embernek tartod magad?

Molnibalage
Farmer.

Tört már el csontod?

farmer!!! egyértelmû😊
csoki vagy puncs?😛
PesSim
Egyben még nem láttam ,csak részleteket, szeretem az angol humort (is).

Farmer vagy vászon nadrág?

Molnibalage
Általában félig teli.

A Gyaloggalopp film bejön neked?

chhaya
A hús és a gyümölcs alapú kaják, minden mennyiségben és variációban

A pohár félig üres vagy félig teli?

Molnibalage
Néha nagyon sokáig, néha nagyon nem. Pl. az új bankkártyámat vagy 3 hónapig nem aktíváltam. Kb. 6 hónapja terezem, hogy Paypal accountot csinálok, stb.

A melóban is néha kényelmesen dologzok, aztán a végén meg nagyon meg kell rántani a dolgot. <#zavart1>

Kedvenc ételed?

chhaya
Nekem az lenne, de te érzed, hogy neked sok-e vagy sem.

Mennyire szoktad halogatni a "nem szeretem, de muszáj" dolgokat?

Sickness
én?

mi van?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Molnibalage
Télen gyakorlatilag csak röplabda. Ez heti egy, de most már legalábbi heti 2x1,5 óra + ha van, akkor még meccs. Mikor nincs egyik sem és az idõ engedi, akkor napi 13-18 km bringázás, hétvégén még kis kajakozás is.

Szerinted ez sok?

tigeroo
hát futni szoktam heti 1-2x így a jóidõben, amúgy lábemeléssel a hasra gyúrok most, meg hétvégente amikor otthon vagyok akkor faterom súlyaival bicepszezek (35kg-al szériázom)

te?
Lyukasbogrács
Szeretek. Ma is voltam, meg mindennap megyek.

Mennyit sportolsz naponta/hetente?

cenobite
Jaja, sétáltam, jöttem-mentem, elõszedtem a bicajt.... Szóval klafa volt! 😊

Szeretsz bicajozni?

gamertag: kenobita

predator1982
mikor hogy. inkább vlszolni😊

örültél a mai jó idõnek?

pred

chhaya
Szeretnék, ha lenne saját gépem... így nehéz

Kérdezni szeretsz jobban, vagy válaszolni (csak erre a topikra értve)?

KicsiMonkey
Komolyabban rajzolni nem, inkább csak firkálni, de azt sokat 😊

Szeretsz fényképezni?

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

chhaya
Igen, de mindegyik fajtát. Meg a kenhetõ sajtokat jobban.

Szoktál rajzolni?

insp1red
Nem!

Szereted a sajtot?

A mai processzorok olyanok, mint a dinnyék. Sose lehet tudni, mennyi mag van bennük.

Lyukasbogrács
Igen, de elsõsorban nem magamat, fõleg, hogy nincs is rólam 5-10 képnél több.

Szereted ha fotóznak?

chhaya
Attól függ, mi célból van átszerkesztve...

A saját fotóidat szoktad retusálni, szerkesztgetni?

Lyukasbogrács
ps, gimp, de csak hobbi szinten, amit akarok azt többnyire elérem.

Mit gondolsz az "átszerkesztett" képekrõl?

KicsiMonkey
Nem 😄, már nem emlékszem, hogy hol.

Értesz valamilyen képszerkesztõ programhoz?

Lyukasbogrács
hülye kérdés <#vigyor3>

Lyukasbogrács
Nekem nincs mit feladni :]

wikipedia-n nézted? (nekem ott sikerült elõször látni, azon a domborzatos képen)

KicsiMonkey
Egyéntõl függ. Én vagy egy órát próbálkoztam elsõ alkalommal, apámnak 2perc kellett.

Feladod?

Molnibalage
Fél perc képenként.

Több kell?

KicsiMonkey
Hogy rosszul csinálod😊

Mennyi ideig próbálkoztál?

Molnibalage
Nem. Elolvastam mit kell csinálni, de nem látok semmit. Most vagy hülye vagyok és rosszul csinálok valamit, vagy...

Vagy mi. Mit jelent, ha nem látom?