Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Többnyire sehogy. Csak a nagyon durva esõ áztat el igazán. A hajam meg gyorsabban szárad, mint az esernyõ. 😊 A többit a kabát megfogja. Igazából valamennyire szeretek is elázni. Nem tudom, hogy miért.

Fura mi?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PesSim
nincs ablak, barlang lakó vagyok

Hogyan védekezel az esõ ellen?

Molnibalage
Most éppen süt, de sötét fellegek vannak a horizonton.

A szobád ablakát milyen gyakran mosod le?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
Nem reggeliztem, de ebédeltem. :]

Felétek sem süt a nap? 😞

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

lol...azt hogy? 😄 egyébiránt nem...de ha képes lennék rá sem csinálnám

reggeliztél már?

vénfarok
windows 7 ultimate

szoktál orálisan maszturbálni?

Ic3 m4n
Néha kockáztatok, néha nem.

Milyen OPrendszered van?

chhaya
Még nem, szerencsére.

Szeretsz kockáztatni, vagy megmaradsz a talán kevésbé jó biztosnál?

Ic3 m4n
igen, de utána olyat belerúgtam hogy egy ideig senkit nem harap meg.

fertõzõdött már el valami sebed?

Molnibalage
Nem. Talán, ha egyszer csináltam egész életemben.

Harapott már meg kutya?

chhaya
Nem. 😊 Inkább elém szoktak.

Szoktál füvet nyírni?

Ic3 m4n
Attól függ hogy milyen nemû, illetve hogy milyen a testalkata (férfiaknál) de általában igen.

Beszoktál állni mások elé a sorban? 😄

chhaya
Ha nagyon esik, akkor viszek... de ha épp csak szemetel, akkor nem, a víz meg a pára jót tesz a hajamnak...😄 Dúsabb lesz tõle.

Ha elédáll valaki a sorban, akkor beszólsz neki, vagy magadban füstölögsz?

predator1982
igen hordok. fülbevalót és nyakláncot minden nap, ha olyan kedvem van akkor gyûrût és karláncot is, illetve testékszert állandóan. jah és csak ezüstöt:-)

esõben viszel esernyõt? vagy inkább elázol?

pred

chhaya
Nem iszom sört... de még nem volt nagyon ilyen idén, hogy kiültem valakivel a parkba :/

Hordasz ékszer? Milyet?

Molnibalage
Ritkán bulizom a szó klasszikus értelmében, nemigen járok zenés / táncos helyekre, mert gyakorlatilag nincs az ízlésemnek megfelelõ. Billárd, bowling vagy bármi más helyrõl, hááááááát.. Amikor hazaérek. Hétköznap legkésõbb fél egy táján, mert akkor érek haza az utolsó HÉV-vel.

Megvolt már az idei elsõ parkban sörözés?

Lyukasbogrács
Annak nem mondanám, de mindenképpen érdekes. Én általában reggelre már nem is emlékszem, hogy mit álmodtam, legfeljebb részletekre, hogy fák, napsütés, és hogy beszélgetek valakivel.. de szinte mindig ugyanaz a séma.

Egy buliból általában mikorra érsz haza?

Molnibalage
Amire még emlékszem. Azt álmodtam, hogy Észak-Koreaában vagy valami lepukkant távol-keleti országban vagyok, és egy ipari létesítmény közelében élek (szakmai ártalom), a határ mellett. Aztán valamiért menekülni kellett, és az üzemen keresztül kasul rohantam át a határig, ahol már nem tudom hogyan, de átjutottam, csak közben senki nem jutott át, aki velem jött. Nem volt túl kellemes felébredni erre az érzésre. Ennél jobb álmot is el tudtam volna képzelni...

Álatlában vidám dolgokról szoktam álmodni, de ez most erõs kivétel volt.

Elég beteg mi? <#zavart1>

chhaya
Érdekel. 😊

Leírod?

Molnibalage
Igen. A hét volt olyan éjszaka, hogy legalább 2 teljesen eltérõ dologról álmodtam, de mindkét álom nagyon meredek volt. Félelmetes hülyeségekrõl szoktam álmodni.

Érdekel az egyik? 😉

chhaya
végülis... értem én. 😊

Szoktál álmodni, szoktál emlékezni rájuk?

Molnibalage
Hogy soha senki ne kívánhasson így egyet.

Fura mi?

chhaya
Menekülök, ha csak meghallom a tévében.

Ha lenne egyetlen kívánságod (ami nem lehet az,. hogy minden kívánságod teljesüljön), akkor mit kérnél?

Ic3 m4n
meggylét még nem ittam, kólázni se kólázok, csak családi összejövetelekkor, és néha partyban. De mind2õt megiszom (ha sió meggylére gondolsz)

Szoktad nézni a BKt?

predator1982
én vizet iszom, szénsavmentes ásványt, idõnként üditõt

meggylé vagy cola?

pred

Ic3 m4n
alsós koromban..olyan 8 éve..

mit szoktál inni víz helyett?

minden nap ott vagyok 😄DDDDDDD

te mikor voltál?😄

chhaya
Nem iszom, nem szeretem a vizet semmilyen formában, az ásványvíz meg külön hülyeség is.

Mikor voltál utoljára vidámparkban vagy állatkertben?😊

predator1982
szüreteltem is, kapáltam is , meg kertet gyomláltam.

iszol ásványvizet, ha igen akkor szénsavas vagy szénsavmentes?

pred

Molnibalage
Egyáltalán nem kávézom. Az összes munkatárs azt mondja erre, hogy "még". <#zavart1>

Végeztél már valaha mezõgazdasági munkát? (szüret kapálás, kaszálás, stb.)

predator1982
attól függ mennyit aludtam,vagy hogy mennyire kelek "jól". amúgy sem tudom mennyi az átlagos😄

reggelente iszol kávét?

pred

Molnibalage
Lövésem sincs, de nagyapám mindkét kezével tudott majdnem egyforma szépen írni.

Gyakran ásítasz?

tyrael9393
általában.

Az emberek hány százaléka lehet kétkezes?(ismersz egyáltalán olyat?)

Molnibalage
Nem. Viszont jó idõben tömegközlekedés helyett sokszor inkább sétálok, ha nem kilométerektrõl van szó.

Ugyanazzal a kézzel dobod a labdát, mint amivel írsz?

tyrael9393
ritkán, de igen. ahhoz már kell egy hangulat.

Sokat sétálgatsz mostanában vagy mi?

Molnibalage
Néha igen, egyes téren elfogyott már a türelmem.

Gyakran szoktál "csak úgy" sétálgatni, kikapcsolódásképpen?

chhaya
Hááhá megfenyegettem, hogy kivágom az ablakon, és abbahagyta. 😄 Nem tudok képet.

Hirtelenharagú vagy?

Molnibalage
Nem valószínû, az új cuccok gyakorlatilag szerelhetetlenek. Utoljára a PI-es gépem procihûtõjével tudtam komoly dolgot csinálni , hogy ne legyen annyira zajos.

Képet tudsz mutatni róla?

chhaya
Ha egy percnél tovább kell, akkor inkább hagyom a fenébe

Ha a laptopodban behülyülne a ventillátor és elkezdene olyan hangot kiadni, mint egy kávédaráló, akkor meg tudnád szerelni? (Bocs a debil kérdésért, de megõrjít ez a dög)

Lyukasbogrács
Nincs még késõ, és nem is vagyok álmos, de most már megyek... 😊

Hány percig gondolkozol azon, hogy mit kérdezz?

Attila8805
nem😊

Hogyhogy még ilyen késõn ébren vagy?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Lyukasbogrács
Csak volt, bár nem nevezném annak, hogy múlt hét péntektõl, e hét keddig tavaszi szünet. Inkább csak olyan locsolós holiday, ami persze pillanatok alatt elmúlt, szinte csak egy hétvégének éreztem.

Te is szereted szép, nagy, tömött, néha értelmezhetetlen mondatokban kifejezni magad? (én igen, csak az a kommunikáció rovására megy <#whatever>, ezért egy ideje csak tõmondatokban beszélek)

chhaya
Én nem vagyok, de mindig van körülöttem önjelölt ilyenolyan szerelõ... ritkán kell csak mestert hívni.

Neked most tavaszi szünet van?

Lyukasbogrács
Tudok, de nem olyan sokáig :]

Ezermester vagy, vagy inkább szerelõt hívsz minden problémához?

Molnibalage
Nem. Azért kétszer már gipszeltek. <#zavart1>

Tudsz kézenállni?

chhaya
Városból nem nagyon látni... de ha találok, megbámulom mindig.
Egyszer Horvátországban éjszaka mentünk a tengerpart menti autóúton, megálltunk az egyik pihenõben, és kifeküdtünk nézni az eget... közel-távol sehogy egy város, semmi zavaró fény, olyan szép volt. *.*

Mûtöttek már valamivel?

Molnibalage
Assszem nem. Mostanában kifacsarnak a hétöznapok. Múlt hét pénteken ledõltem fél órára szusszani fél ötkor. Este 9 táján ébredtem fel...

Gyakran bámulod a csillagos eget?

Ic3 m4n
Több okból is a tusfürdõ 😊)))

mész pénteken valahova bulizni?

predator1982
most fogok nemsokára:-) nemrég jöttem haza a melóbol.

szappan vagy tusfürdõ?

pred

Ic3 m4n
itthon asztali gép, de hordozásra jól jönne 1 laptop.

fürödtél már?