Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Nem.

Csiripelnek a madarak?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lyukasbogrács
The Distillers\2003 Coral Fang\02 - Dismantle Me.mp3

Mostanában téged is hívogat valaki rejtett számon? (eddig akárhányszor felvettem, beleszóltam, nem szólt vissza, letettem, egy ideje meg már fel se veszem :D)

Molnibalage
Nem tudom, mert én is használtan vetten kb. két éve. Nokia. Egyszer kiderítettem a típusát, de már elfelejtettem. Kb. 5-6 éves modell lehet.

Most éppen milyen zenét hallgatsz?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lyukasbogrács
Havi átlagban max. 10 percet. Pénzben meg inkább úgy mondom, hogy tavaly augusztusban töltöttem fel 3e forinttal az üres kártyát, és még mindig van rajta ~2e Ft. Szóval nem sokat <#fejvakaras>

Hány éves a mobilod?

Molnibalage
Hétköznap gyakorilatilag egész évben rövidujjú ingben járok, ha nem otthon vagyok.

Télen télikabát van alatta, és póló. Aztán ahogy javul az idõ egyre vékonyabb kabát, végül már kabát sem és póló sincs alatta. :)

Mennyit telefonálsz havi átlagban?

Lyukasbogrács
Amikor már rövidnadrágban lehet mászkálni, ~májustól.

Hordasz még inget? (bármilyet)

Molnibalage
Sosem ettem még ilyen kombinációban. A fõtt tojást magában nem szeretem.

Nálad hol kezdõik a meleg idõ?

Lyukasbogrács
Volt, de én nem vettem részt benne, nem szeretem az ünnepi kajálást.

Fõtt sonka tojással, meg kaláccsal. Szereted?

Molnibalage
Valakinek van, valakinek nincs. Vastag arcbõr.

Volt nagy kajálás hétvégén?

Lyukasbogrács
Nagy vonalakban igen, de még semmi sem biztos, annyi biztos, hogy lesz :D

Ha azt mondom lelkiismeret, mire gondolsz?

Németország,Ausztria,Csehország,Szlovákia,Bulgária

tervezed már az idei nyaralást?

chhaya
Nem volt, bár néhányszor közel voltam hozzá.

Milyen országokban jártál már?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Molnibalage
Nem szoktem felírni. A fontos dolgok a fejemben vannak, ha elfelejtem õket, akkor nem túl fontosak.

Volt már eszméletvesztésed?

chhaya
Egy nem túl hangos, de zenés beülõs beszélgetõs hely... mondjuk valami teázó vagy kávéház.

Te fel szoktad írni a teendõidet, vagy meg tudsz jegyezni mindent?

jhetedikj
(Inkább erre válaszolok) szerintem hagyni kell neki idõt, ha még van esély a megoldásra

Mi a legjobb randi helyszín szerinted?

anno 1987

Kontrakcio
x.O

?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

próbálok nem rá gondolni...egy kötetlen kávézós-beszélgetés meg...nem megcsalás :)

lehet,h korai...de õ meg meddig gondolkodik még?

chhaya
Hát... attól függ, mi történik a randin... =) asszem.

Nem tudom... nem túl korai már most randizni, amikor az elõzõ ilyen bizonytalan?

Igen, mert tudom,h miért ilyen amilyen most...és megértem.Csak legalább az igyekezetet lenne jó látni rajta.

Na igen...kérdés az,ha én ma elmegyek egy randira, akkor Ross és Rachel szitu fog kialakulni,ha õ átgondolja...és úgy dönt,h "jó" lesz? :D

chhaya
Az lehet. De (igencsak szerény) tapasztalatom szerint az emberek nem nagyon képesek változni, fõleg valaki más miatt... vagy ha mégis, az nem lesz túl tartós, lassan úgyis visszatér a régi szokásaihoz. A 'majd megváltozom és akkor jó lesz' típusú ígéretekre nem szabad alapozni. Szerintem.

Ha eléd állna azzal, hogy igenis megváltozik... adnál neki esélyt?

én sem értem
nem akarja,h vége legyen

talán csak nem képes változni és mérlegel?

chhaya
Jóbarátok jut eszembe... "de hát szakításban voltunk" :D

Nem értem amúgy, ha szakítasz vele, akkor még min gondolkodik?

eléggé
azt sem tudom,h mivan...mert ahogy írtad is...én borítottam a bilit

ha én szakítok vele,de õ kijelenti,h õ még gondolkodni akar...akkor mivan? együtt vagy külön vagyunk ekkor vajon? :D

chhaya
Nem, próba nélkül nem veszek semmit.

Van ilyen persze... csak hát ilyenkor dönteni kell, hogy jobban szereted-e, mint amennyire a hülyeségei kiborítanak... de lehet, hogy idõvel megoldódik. Megbeszélitek vagy olyan szinten borul a bili, hogy már nem lesz kérdés.

Nagy dilemmában vagy?

Elég keveset
(elõzõ válaszra: azt hiszem nem...mindenki kiborítja a másikat idõnként...csak van aki nagyon ritkán,más meg egész sûrûn...de attól még lehet h szereted,h utóbbi van és nem szereted,pedig nincs semmi gond vele,nem?)

szoktál interneten ruhát vásárolni?

chhaya
Létezik egyáltalán olyan ember, aki nem borít ki? Legalább idõnként?...
Ha létezik ilyen, akkor nem járnék olyannal, aki miatt szenvedek.

Beszéd közben gesztikulálsz a kezeiddel?

nem hordok órát,mert allergiás vagyok

járnál olyannal,akivel szeretsz együtt lenni,de mégis szenvedsz miatta?

Molnibalage
Néha nagyon, néha egyáltalán nem. Ha a cégnél nincs sürgõs meló, akkor gyakran elszalad velem a ló. Egyébiránt, ha van bármi más ami érdkes, akkor nemhogy a net megy a sunyiba, de a gép elõl is úgy állok fel, hogy az árnyékomat sem látni. Végre itt a jó idõ, a napi tizenx km tekerésbõl nem engedek. :ó<#vigyor1>

Bal vagy jobb kezeden hordod a karórádat?

chhaya
Csak akkor sikerül elrontani, ha nagyon össze nem illõ kajálok eszek egymás után... pl. narancs után tejet meg hasonlók.

Mennyire tartod magad netfüggõnek?

Lyukasbogrács
Nem, azzal csak a kilincset tudom lenyomni :]

Milyen kajákkal tudod elrontani a hasad?

Molnibalage
Nem. Idén egyáltalán nem lesz semmi, mert szüleim elutaznak. Nekem meg nagyon megfelel az, hogy azt csinálok, amit szeretnék. Utálom a húsvéti "hagyományokat"...

A "bénább" kezeddel is tudsz írni?

chhaya
Fogalmam sincs, nincs hõmérõ a lakásban. :/ De most olyan kellemes idõ van kint is, hogy egész nap nyitva az ablak, és tökjó.

A húsvét van nálatok akkora banzáj, mint a karácsony?

Molnibalage
Szerintem arra gondolt, hogy a saját testömegeddel megegyezõ valami meg bírsz -e mozdítani.

Mennyi a számodra kellemes szobahõmérséklet?

chhaya
Gondolom igen, akkor is mozgatom, amikor éppen járok... Vagy... nem értem a kérdést.

hogy kell értelmezni az elõzõ kérdést?

Ic3 m4n
150 kiló, megpróbáltam a felhúzást..

meg bírod mozgatni a testtömeged?

Molnibalage
Van. Miért? Humoros, jó dumák vannak benne, jó zenék és a '80-as évek végén készült. Egy másik világ, amit mindig is imádtam.

Mekkora volt a lenagyobb tömeg, amit valaha felemeltél egyedül?

chhaya
Nagyok... szeretem, ha van választék, és nem lihegnek az eladók a nyakamban. Kisbolt csak akkor, ha max 1-2 dolog kell, mert az közel van.

Van kedvenc filmed? Mi és miért?

Ic3 m4n
Nagy összegnél a kezembe számolja, kisebb összegnél nem nézem meg mert általában sietek.

nagy bevásárlóközpontok vagy kisboltok?

chhaya
Leginkább egyik sem.

Fizetésnél megszámolod a visszajárót, vagy bízol az eladóban?

Molnibalage
Nem emlékszem komoly késésre az elmúlt évtizedbõl.

Tömény ital vagy inkább bor és/vagy sör?

chhaya
Haza, dögleni... otthon nem tudom, hogy terveznek-e valamit velem, majd kiderül.

Gyakran késel el találkozókról?

Ic3 m4n
nem igazán tartom annak magam, sokszor még figyelmeztetnek is h csak gondoljak bele e helyzetébe..

mész valahova a hosszú hétvégén?

chhaya
Felakasztom. Csak akkor szoktam vállfára tenni, amikor nem használom hónapokig, de akkor szekrénybe is akasztom.

Mennyire tartod magad empatikusnak?

Molnibalage
Volt. Lencsefõzelék husival. Nyammm. <#finom>

Szimplán felakasztod vagy vállfára teszed a kabátodat?

chhaya
Aha... akkor szoktam valami gagyit kérdezni, mint most...

Mi lesz az ebéd?

Ic3 m4n
Jobb kézzel csinálok mindent.. <#ravasz1>

volt már olyan hogy nem jutott eszedbe semmi kérdés?

Molnibalage
Nem. Az emberi hülyeségben viszont nagyonis...

Bal vagy jobb kézzel írsz?

Ic3 m4n
igen, nem is messzi rokon..amúgy én sem állok távol tõle.(194)

hiszel 2012 világvégében?

Molnibalage
Még nincs. Hónapok kérdése. Csak "jó, ha van" alapon csinálom meg. Egyáltalán nem vágyom arra, hogy a magyar utakon és morál mellett én vezessek...

Ismersz olyat személyesen, aki legalább 2 méter magas?

Ic3 m4n
nem, pulóver csak, ma meg már pólóba mentem..

van jogsid?