Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PJack
tudok. ezt is csukott szemmel írom, persze bizonyítani nemtudom

milyen gyakran bringázol?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Molnibalage
Bombák Földje. Iszonyatosan rossz film, minden szempontból. És csak azt tudom javasolni, hogy messzire kerülje el mindenki.

Tudsz csukott szemmel is írni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PJack
ismerek párat, végrehajtani persze egyet sem tudok

milyen filmet láttál utoljára a moziban és hogy tetszett?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Molnibalage
Néha igen.

Ismersz bûvésztrükköket?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

mindkettõ jó, de inkább otthon 😊
úgy kényelmesebb

magányos vagy?

tigerbácsi
likvidálnám a másikat.

romantikus vacsora, vagy egy otthoni filmnézés a Kedvessel, pizzával?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

PesSim
Szerintem pánikba esnék 😞

Mit tennél, ha más hibája miatt, te szenvedsz?

chhaya
Nem sokszor, szerintem két kezemen meg tudnám számolni, de lehet hogy egy is elég lenne hozzá.

Mit csinálnál, ha egyik nap reggel felébredve Kína közepén találnád magad, pénz, iratok és telefon nélkül? 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Lyukasbogrács
Ha elég kitartó, akkor felveszem, ellenkezõ esetben nem. Nem tudom mire jó a rejtett szám, mert semmi értelme. Sokszor észre se veszem, hogy hívtak, és olyankor hogy hívjam vissza?

Hányszor hívtak már fel idegenek, úgy hogy véletlenül rossz számként téged hívtak?

PesSim
csak közelítek az összeghez 😊 soha nem tudtam a szorzó táblát sem teljesen, a mai napig a 6-7-tõl nagyobb számokkal való mûveletek nehezen mennek, de a kettõ hatványaiban majdnem profi vagyok 😄

Mit csinálsz, ha rejtett számon hív fel valaki?

Molnibalage
Az attól függ, hogy kinek írom. Ha fáradt vagyok, akkor a shift+4 messze van, egy kézzel nem is lehet megoldani. A pont használata egykezes. 😊

Jó fejszámoló vagy? (fejben közelítõ gyökvonás, ezres nagyságrendben stb.)

PesSim
Kína

Ha egy levelet szia- val kezdesz, akkor milyen írásjelet teszel a végére?

pzoli00
Sajnos nem tudom megmondani!

Hol lesz a hétvégi forma 1-es futam?

chhaya
Még nem voltam.

Te meg tudod mondani fejbõl, hogy melyik hónap hány napos?

Lyukasbogrács
Igen, voltam.

Mikor voltál utoljára cirkuszban?

chhaya
Apámra.

Voltál szavazni?

Lyukasbogrács
-egyáltalán

Lyukasbogrács
igen, én. magasságomnál fogva egyáltalán nem illek egyáltalán bele a családi összképbe.

melyik szülõdre hasonlítasz jobban?

KicsiMonkey
csak ha muszáj, amúgy nagyon nem szeretek kézzel írni, mivel rosszul tartom a ceruzát/tollat :/

van a családotokban úgynevezett "fekete bárány"? 😄

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Molnibalage
Nem utálom. Kell a változatosság. Az viszont, hogy kis híján 4 napja esik és Napot sem látni, azért az meredek. Hogyan bringázzak így? 😞

Gyakran írsz kézzel hosszabb szövegeket?

szeretem az esõt...legjobb ilyenkor sétálni

miért utálja mindenki az esõt?

Molnibalage
Igen. A pontos ok már homályba vész. Arra emlékszem, hogy hõ ütött elsõnek. Aztán mér visszazúzhattam. E pofánnál azért jóval több volt a dolog. Ez olyan 10-11 éve volt. 😊 (Nem vagyok verekedõs típus.)

Lehangol téged ez a napok óta tartó pocsék idõ?

chhaya
Változó, de mondjuk hetente azért szoktam.

Vágtál már pofon valakit, miért?

Molnibalage
100-on 13.2 volt, de ez nagyon, nagyon régen volt.

Milyen gyakran eszel édességet?

KicsiMonkey
fogalmam sincs, de 60 méteren 8,8 mp

neked?

Molnibalage
Nem igazán. Nagyfaterrõl tudom, hogy anno fináncokat vert, mert az akkori kedvese a határ másik oldalán volt. Visszafele elkapták, de õ meg elverte õket, azt spuri. Másnap aztán mentek a faterháoz, hogy a gyerek mit tett (16 vagy 17 éves volt akkor). A dédfater meg adott a nagyfaternak. 😊

100 méter síkfutásban mennyi a legjobb idõd?

KicsiMonkey
nincs, de ezt megnéztem volna 😄

apád/nagyapád sok régi történetet mesélt neked?

Molnibalage
A szitu hasonló. Volt két szomszéd.

Az egyik elég nagy mennyiségû trágyát halmozott fel a kerítésnél a telekhatáron, ami csak ilyen hajlított aluhálós valami volt. A lyukakon szépen kezdett átfolyni a szomszédhoz. Az egy ideig tûrt, aztán szólt. A szomszéd nem csinált semmit. Megint szólt, megint semmi.

Már nagyon folyt át hozzá a cucc, mikor jött a radikális megoldás. Ugyanis emberünk repülõgép szerelõ volt és a MiG-15 (vagy 17?) gépek kivonása után volt egy mûködõképes hajtómûve. (Nem kérdezd, hogy honnan lehetett neki olyan, de egyesek kertjében ilyen gép is állt. Sógor, koma, stb...)

Évente kicsit beindította csak, hogy át legyen "mozgatva" és "átöblítve". Hajtómû kerítés felé fordít (vagy egész gép, ha abban volt) teljesíményt picit alapjárat fölé tette. Az egész hóbelevancot felfújta a szomszéd házára + a fél kertet beterítette. Edd meg, amit fõztél. 😊

Lehet, hogy UL. Fater mesélte, aki szintén repülõgép szerelõ és szintén ebben a közegben mozgó embertõl hallotta.

Van hasonló vicces sztorid?

KicsiMonkey
persze😄

leírod csak a mi kedvünkért? 😄

Molnibalage
Elször megpróbálnám elmagyarázni, hogy talán hogyan kellen égetni. Végül is mérnök vagyok, nem lehet mindeni olyat jól tájékozott - és szerény - mint én. 😊

Van ehhez hasonló esetrõl egy jó sztorim. Érdekel?

az..

ha a szomszédod valami iszonyatosan büdi dolgot éget és így a kéményébõl gusztustalan fekete füst száll és mire beérsz az udvarról, bûzlesz..Átmész és pofán vágod?

Molnibalage
Néha.

Micsoda ellentét ugye? 😊

mike0013
azonnal megpróbálom megvalósítani

maximalista vagy?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

KicsiMonkey
nem 😊

Ha a fejedbe veszel valamit, az csak terv marad, vagy rögtön meg is próbálod valósítani, végre akarod hajtani?

zuhog..

mindig jobb a több, mint a kevesebb?😄

Lyukasbogrács
Ahogy éppen esik. Most éppen esik.

Ott esik?

chhaya
Lenne pár dolog... de inkább csak apróságok.

megvan a szigorú napi rutinod, vagy ahogy éppen esik?

PesSim
lehet hogy hihetetlen, de nincs kínos élményem

Ha újra kezdhetnéd az életed, másképp csinálnál bármit is?

közepes..

legkínosabb élményed?

Molnibalage
Telefonálás. SMS-t kb. kéthavonta egyet, ha írok.

Milyen az egyensúlyérzéked?

predator1982
hát ha megismételnék a bodyes kiállitást azt most szivesen megnézném,mert lemaradtam róla.

mire szoktad használni a telefonodat? csak telefonálásra meg sms-re?

pred

PesSim
Magam veszem, nem igazán fogadom el mások véleményét, mert ahány ember annyi vélemény, szal nincs értelme kérdezgetni.

Milyen kiállításra mennél szívesen (,ha van vagy lenne)?

Molnibalage
Igen. Én is voltam portás huzamosabb ideig - többször is - nyári melóban. 😊

A "kütyüidet" te szoktad venni, vagy más segítségét szoktad kérni? (Vagy véleményét?)

PesSim
természetben még nem próbáltam, de városban jól sõt annál is jobban 😊, egyetlen egy kivétel van: a nyugati téri aluljáró, az az én bermuda-háromszögem :\

Szoktál beszélgetni a biztonsági õrrel vagy a portással?

Molnibalage
Most teszem le a lantot. 😊

Mennyire tájékozódsz jól egy ismeretlen városban vagy a természetben?

PesSim
Igen 😊

nincs meló, hogy ennyire ráérsz?

Molnibalage
Az csak a témától és az adott személytõl függ. Pl. ha Sztálin szellemével kellene vitatkozni, hogy õ mekkora emberséges vezér volt, akkor hamar üvöltenék...

Érthetõ a hasonlat?

PesSim
Van egy fülbevalóm, amit általában mindig (az egyetlen arany és a szüleimtõl kaptam), meg egy karkötõ amit ha nem felejtek el, akkor felveszem.

mennyire tartod magad agresszívnek? türelmesnek?

Molnibalage
Hát egyet elég nehéz mondani. Ha tényleg egyet kell, akkor talán Sting -Fields of Gold. Múlt hét óta viszont a legtöbbet Cher - Just Like Jessie Jesse James szólt talán. Napi áltagban egyszer biztos meghallgattam. Majd elmúlik. 😊

Gyakran viselsz ékszert?

PesSim
Annyira nem, szeretek én is a nyári záporban kint állni és ázni, de most hideg van ahhoz hogy elázzak és beteg meg nem szeretnék lenni.
Szóval inkább szerezz esernyõt, ne hogy betegség legyen a vége!

Kedvenc zeneszámod?