Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lyukasbogrács
nem, még nem ettem olyat, csak tükörtojással, de az nem sóskaleves volt 😄

10 nap elég egy kisebb terjedelmû szakdogához?

Bl1ND
nem tudom nem szoktam idegeskedni sokat

szereted a sóskalevest ? 😄

Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??

chhaya
Hmmm hát az attól függ, kitõl kérded... és milyenfajta humor

Min idegesítetted fel magad legutóbb?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Bl1ND
én ppont a tuctucost szeretem 😛 de a slágerekbõl is szeretek 1-2 tõt ami tényleg fûlbemászó dal...

humorérzéked van ? 😊

Bl1ND
õõ én nem tudom nézd az idõjárást 😄

PJack
abszolút mindenfélét, ami megtetszik. nagyon nyílt vagyok zenei stílusok befogadásában sztem 😄
szal jazztõl kezdve, metálon át, electro-n keresztül, minden, alter, hiphop, dnb.. és még néha komolyzenét is.
a lényeg hogy kikapcsoljon, hogy élvezzem. és nemkell hogy mások is elfogadják milyen zenét hallgat az ember, csak õ maga élvezze, ez a fontos.

akkor merek visszakérdezni: és te milyen mûfajokat preferálsz?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Ic3 m4n
Rock, rap, hip-hop, dnb, igazából mindenféle jöhet, csak ez a tuctuctuc nem, na attól fáj a fejem is.

Milyen idõõ lesz pénteken?

Bl1ND
nem ,de ez attól is függ hogy mekkora távot teszek meg...általában elfelejtek vinni headsettet <#idiota>de nagyon szeretek zenét hallgatni , minden nap hallgatok zenéket vagy 2-3 órát ja és egyébként nekem a Yamakasi és a Ninja assasin a kedvenc filmeim 😄

te milyen zene típust szeretsz?

PJack
Fight Club. legzseniálisabb alkotás amit valaha láttam.
legtöbbször meg, hát.. nemis tudom, sztem a Taxi 1,2-t én kurvasokszor láttam, 12-13 éves koromban mindig azt néztem 😄

mindig hallgatsz zenét mikor utazol?

Bl1ND
semennyivel , ugyan akkora 😄

Mi a kedvenc filmed?/mit néztél meg legtöbbször?

Molnibalage
Sportsérülés. Boka aláfordulás kisebb-nagyobb súlyossággal. Egyszer gipszelték emiatt, egyszer meg azért, mert részegen leugrottam egy fáról és a gyökerére estem. (Gyökér a gyökérre...)

Mennyival hosszabb a bal középsõ ujjad jobb kezeden levõnél?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

PJack
soha.

volt már komoly baleseted? ha volt, mi történt?

PesSim
hétköznap kb 10-14 órát, hétvége az változó van hogy csak pár órát, de van hogy egész

Próbálkoztál már társkeresõ oldalakon?

PJack
kezet mosok és iszom egy pohár vizet.

hány órát töltesz a gép elõtt egy munkanapon, illetve egy pihenõ napon?

PesSim
esténként még csiholunk egy kis meleget

Ha belépsz a lakásba, mi az elsõ amit csinálsz?

mark oh
nálam minden este megy a fûtés.még nincs meleg

Choke off

Molnibalage
Nem tudom, nagyon rég feszegettem a határt. 20-nál többet nem csináltam egyszerre vagy 6 éve. Azt tudom, hogy sok év röplabdázása és kajakozás megtette a hatását. Felülések lazán mennek. 😊

Megy még a fûtés nálatok?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
kapcsolatfenntartásra ésvagy idõelba..ásra

hány fekvõtámadzt tudsz egyszerre megcsinálni?

del.
sry...<#idiota>
Hi

Vki nem tudja pontosan milyen LCD tévét lehet kapni a KIA akció keretében?!

köszi
Kokler69
semennyire..

mire jók a közösségi oldalak?

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!

PesSim
Igen, néztem.

Mennyire használod a közösségi oldalakat?

Molnibalage
Más bordáján zongorázni. <#vigyor1>

Nézted régen az X-akták sorozatot?

PesSim
nem , de tollat az ujjaim között igen (nem "profi" szinten)

Tudsz valamilyen hangszeren játszani?

Molnibalage
Hagyomány a péntek szombat esti sörözés? Ha, ez nem számít, akkor lényegében semennyire. A Húsvétot konkrétan utálom...

Tudsz pénzérmét az ujadon "járatni", mint a bûvészek?

PesSim
Most is olvasok egyet (mármint nem ebben a pillanatban, hanem mostanság 😊 ), 10-20 oldalasakat hetente, hosszabbakat sokkal ritkábban (kb, évente kétszer), de ez mind az úgymond kötelezõ, saját szórakoztatásomra talán négy éve hogy egy könyvet elolvastam. (Inkább netem olvasgatok.)

Mennyire vagy hagyományõrzõ?

Molnibalage
Ritkán. Mindig van mivel elfoglalni magam. Ha más nem, akkor fejben tervezgetek ezt-azt. 😊

Milyen gyakran olvasol hosszabb terjedelmû újságcikket vagy könyvet? (Min. 10 oldal vagy 300 oldal)

PesSim
egyik sincs és nem is értek hozzá, de nagy valószínûséggel autót elõbb veszek, viszont a motort jobban élvezném

szoktál unatkozni?

Ic3 m4n
Igen, mindkettõt: fekete & kék

Autó vagy motor párti vagy?

Molnibalage
Egy netes felmérés alapján teljesen átlagos vagyok. Vagy, az átlag csak azt kamuzza be, amit én ikszeltem. <#zavart1>

A logód taralmazza a kedvenc színed?

PesSim
Nem, még mindkét mellbimbóm meg van 😄
Egyik: kb 5 éves koromban biciklizés közben elestem és a kormány beleállta az államba (4 v 5 öltés), de már nem igazán látszik.
Másik: tízen évesen dinnyét akartam vágni magamnak és olyan szépen sikerült, hogy a balkezemen máig látszódik egy centis vágásnyom.

Mennyire tartod perverznek magadat?

Molnibalage
Naná!

18 karikás sztori lesz? 😊

PesSim
Van, hirtelen kettõ jutott eszembe.

Elmeséljem hogyan szereztem?

Molnibalage
Nem. Ha várok valamire, vagy valakire az általában fontos. Akkor meg nem fél órán múlik a dolog...

Van maradandó sebhelyed?

PesSim
Nem, minden csaj a egy szál bikiniben a parton flangál, én meg csücsülök a lakásban, mert a fehér bõröm pillanatok alatt leég.

Ha fél óránál többet kell várni valamire, türelmetlen leszel?

Ic3 m4n
Nem igazán, lehetne sokkal jobb is, de majd nemsokára. 😊

Várod már a nyarat?

elég nehéz kérdés...az utolsó barátommal...mikor összebújva filmet néztünk...semmi különös nem történt aznap este, de annyira boldog voltam

elégedett vagy az életeddel perpill?

PJack
általában feladom a dolgot, pihenek egy kicsit, kikapcsolom az agyamat majd késõbb újra megpróbálom.

mikor érezted utoljára magad a legboldogabbnak?

PesSim
kb. 3 éve

mit csinálsz ha nem tudsz koncentrálni a feladatodra?

chhaya
Nem voltam

Mikor írtál utoljára valakinek kézzel levelet?

mike0013
gitározok másfél éve, és már volt pár fellépésünk zenekarral😊

voltál idén koncerten?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

PJack
rengeteget 😄
apám faragott nekem, késõbb magam is készítettem, lövöldöztem mindenre, de semmit nemtaláltam el 😄D

játszol valamilyen hangszeren (akár csak egy nagyon picit is)?

chhaya
Nem tudom, nekem még 2 hónap van vissza, de én sem tudom eldönteni. Sokmindentõl függ.

Gyerekkorodban lövöldöztél csúzlival?

Tarajos Sül
igen-igen,elvileg ma lessz grillezés a haverokkal(hála istennek nem itthon),és persze,hogy a fõszerep az ivászaté lessz 😄

5 év után,már csak két hét van a suliból.
Szerinted örülnöm kéne neki,vagy nem?
Molnibalage
Pár kérdéssel ezelõtt volt. 😊

Bombák Földje. Iszonyatosan rossz film, minden szempontból. Olyan 3 hete lehetett.

Tervezel mára szabadtéri programot?

chhaya
Rémlik valami halvány próbálkozás a tesitanárom részérõl, hogy megpróbál beállítani, igen

Mikor voltál utoljára moziban és mit láttál?

Molnibalage
Narancs, a banánt utálom.

Röpladbáztál már valaha?

chhaya
Annál azt hiszem lustább vagyok, de lehet megerõltetem magam.

Narancs, banán vagy szõlõ?

PJack
költenék én drágábbra ha lenne rá pénz. bár az elsõdleges szempont hogy mûködõképesen guruljon, egy olcsóbb is képes rá.

Critical Mass-re mész?

Máté94
Minden nap bringával járok suliba, de kéne már egy új bicó😊

Megelégedtek egy átlagos olcsó biciklivel vagy inkább költötök egy kicsit drágábbra?