Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen esetben inkább egyedül szeretsz lenni vagy emberek közt?
halt már meg közeli barátod/rokonod?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
nézted már magad közelrõl a tükörben sokáig és vártál valamire,hogy történjen!?
(én igen és egy idõ után olyan,mint ha eltorzulna az arcod de muszáj 1 pontot nézned nagyon mereven!!!cseszett fosatós!!!)
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Mit csinálnál ha kinézel az ablakon és látod, hogy habzõ szájú vérgorillák veszik körül a házat és közben megerõszakolják a szomszédot? XD
Az ablakon én pl. nem félek kinézni, de aki fel az miért fél?
félsz éjszaka teljes sötétségben a tükörbe nézni vagy ki az ablakon?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Hallottál már éjjel hangokat amik nem természetesek voltak?
neked volt már ilyen?(feltételezem igen)
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Volt olyan, hogy este elkezdtél valami paranormális dolgon gondolkodni és emiatt nem tudtál elaludni, ha igen mi volt az?
#52364: múltkor a paranormal activity után 3 napig olyan volt mintha éjszaka az arcomba lihegtek volna, szal az airsoftommal aludtam 😄
sportolsz valamit?
(ezt úgy hívják alvási paralízis..olvass utána õrült érdekes!Történelme van ennek az alvási "jelenségnek")
szoktál szándékosan paranormális dolgok után keresgélni interneten annak ellenére is,hogy tudod úgy is beszarsz tõle!?😄
te besazrtá vóna?
szoktál magaddal bicskát/kést/fegyvert hordani?
neked volt részed hasonlóban?
láttál már természetfeletti jelenséget, amirõl el is hitted hogy az?
szerinted mire jók a hoax-ok?
(gondolok itt megtervezett videókra:szellemek,ufók,katasztrófák)
van egy ilyen(kicsit hosszú,de ezen röhögök 10 perce xD)
Budapesten, egy a MÁV Kórházhoz tartozó svábhegyi szanatóriumban elhunyt Osama Bin Laden (†53). A krónikus veseelégtelenségben szenvedõ terrorista vezér több mint hatvan hónapot tartózkodott az intézményben és rendszeresen kapott dialízises kezelést. A világszerte üldözött terrorista holttestét egy CIA rutin patológiai ellenõrzés fedte fel.
A budapesti egészségügyi intézményt a gigaszenzáció kiszivárgása óta a CNN, a BBC. az Al-Jazeera és a világ minden tájáról még tömérdek más tévétársaság tudósítói árasztották el.
A New-yorki ikertornyok elleni merénylet kitervelõjeként számon tartott terroristavezér a kórlapja és a társadalombiztosítási nyilvántartási adatai alapján, mint özv. Kõszegi Béláné szül. Sági Nóra, hetvenhárom éves nyugdíjas pedagógus szerepelt a nyilvántartásban.
A vizsgálat során kiderült, hogy az ápolónõkkel és az orvosokkal két, az elhunythoz hasonlóan szintén szakállas, magyarul gyengén beszélõ fiatalember tartotta a kapcsolatot, akik egyben rendszeresen látogatták az ál özv. Kõszegi Béláné Sági Nórát.
- A fiatalemberek mindig udvariasak voltak. A hölgy dolgozóknak virággal, bonbonnal kedveskedtek, az orvosoknak pedig apró, népmûvészeti ajándékokkal, és nem utolsósorban hálájuk kifejezéseként soha sem feledkeztek meg a vastagon kibélelt borítékoknak a fehér köpenyzsebekbe történõ diszkrét becsúszatásáról. – derült ki a kihallgatások során.
A Jane’s Defence Weekly, nemzetközileg a legtöbbre tartott, patinás biztonságpolitikai hetilap publicistái a magyar társadalombiztosítási visszaélésekbõl származó globális biztonságpolitikai kockázatot közvetlenül az Észak-koreai atomrakéta fenyegetés mögé sorolták. A Magyar TB visszaélések ezzel megelõzték az iráni urándúsítást, az izlandi vulkánok fokozott aktivitását és a szomáliai kalóztevékenységet.
Az eset miatt a síkideg Barack Obama elnök Washingtonban zárt ajtók mögött, legszûkebb munkatársait egyik cigarettáról a másikra gyújtva, Hitler-videókat ûberelõen õrjöngve osztotta ki:
- Faszom bazmeg! Tûvé tettük az egész kibaszott pakisztáni törzsi területi barlangrendszert, erre a pali egy NATO ország fõvárosának egy flancos szanatóriumában dekkolt. Ki mindenki lehet még ott? Ratko Mladiæ a Honvéd Kórház VIP részlegében? Jimmy Hoffa meg tán 1975 óta Budakeszi tüdõszanatóriumban ejtõzik?
Sajnos hazánk több ország médiumaiban, így a szomszédos Szlovákiában is élcelõdések központjává vált a kínos affér miatt.
- Hát persze, hogy a magyaroknál bújkált, hol másutt? Ezek ilyen terroristákat üdültetõk, mindig is olyanok voltak. Carlos is náluk élvezkedett. - hangzott el a szlovák állami televízió egyik politikai talk-showjában.
A Nemzetbiztonsági Szakszolgálatok villámgyors, drákói szigorú intézkedések foganatosításával próbálják menteni a mundér maradék becsületét. Mint a nyomozás kiderítette az (igazi) özv. Kõszegi Béláné Sági Nóra is veseelégtelenségben szenvedett, azonban már 1991-ben elhunyt. Utolsó munkahelyérõl, egy budapesti XVIII. kerületi általános iskolából korkedvezménnyel, 1987-ben vonult nyugdíjba. Még élõ hozzátartozóit, valamint az iskola jelenlegi pedagógus állományát és a diákjait egy, a nemzetközi terrorizmus elleni küzdelem apropóján érthetõen meg nem nevezett, harmadik állam titkos támaszpontjára szállították, ahol a legkorszerûbb módszereket alkalmazva hallgatják ki õket.
ez tetszett?
anno 1987
miért jó ez az álhír keltés???
http://magyarorszag.ma/modules.php?name=News&file=article&sid=13649
utolsó mondatot olvassátok el😄
téged könnyû átverni? xD
anno 1987
talán valamit titkolni akar a média a kussolással?
Hogyhogy nem verték nagydobra? Sehol nem hallottam róla...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mennyire érdekelnek a bulvár hírek?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
kapcsolatban vagy? ha igen, akkor mennyi ideje?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
és hát mostmár így meguntam 😊
de ha már strand: természetes vízû vagy mesterséges?
sokat jársz starndra?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Amíg egészséges vagyok, nem kell kórházba lennem stb.. de így nehéz elõre megmondani
a jó idõ ellenére miért van még mindig sok szúnyog?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
hány évig élnél, ha szabadon megválaszthatnád?
tudtad,hogy idén meg akarják dönteni a szabadesési világrekordot?(az eddigi rekord 31 333m amit a 60as években állítottak be)
Hány országban jártál eddig?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Tudsz csukott szemmel is írni?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mikor kaptad az elsõ számítógépedet?