Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
igen sajnos... rokon is barát is....

ilyen esetben inkább egyedül szeretsz lenni vagy emberek közt?

PJack
szoktam magam közelrõl nézni tükörben de akkor mindig grimaszokat vágok, és nem várok valamire.

halt már meg közeli barátod/rokonod?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

hékásébredj
csendben végig nézem és megvárom míg elvonulnak😄

nézted már magad közelrõl a tükörben sokáig és vártál valamire,hogy történjen!?

(én igen és egy idõ után olyan,mint ha eltorzulna az arcod de muszáj 1 pontot nézned nagyon mereven!!!cseszett fosatós!!!)

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

w77d
hát mondjuk ha egy erdõ mellett laksz vagy valami elhagyatott helyen akkor érthetõ 😊

Mit csinálnál ha kinézel az ablakon és látod, hogy habzõ szájú vérgorillák veszik körül a házat és közben megerõszakolják a szomszédot? XD

sztem a fény játéka miatt!

Az ablakon én pl. nem félek kinézni, de aki fel az miért fél?

w77d
a tükör az eléggé szaratós tud lenni a sötétben 😊

vajon miért?

mike0013
igen, de csak abban a pillanatban tûntek furának, 5-10 perces gondolkodás után rájöttem, hogy csak leesett valami vagy a szél szórakozik...😊

félsz éjszaka teljes sötétségben a tükörbe nézni vagy ki az ablakon?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Olyan volt hogy ki kellett menni a szobából a nappaliba megnézni minden rendbe van-e!

Hallottál már éjjel hangokat amik nem természetesek voltak?

hékásébredj
a legutóbbi ilyen emlékem ami elég komoly volt az akkor volt mikor megnéztem a 4. típusú találkozásokat...vagy 2-3 este nem tudtam elaludni és ha el is aludtam nem tudtam visszaaludni mert azt hittem egy ufo áll mellett és nem mertem megfordulni sem 😄

neked volt már ilyen?(feltételezem igen)

Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Foci/ csatár vagy középpálya, tesin kosár röpi kézi meg BMX-ezni szoktam

Volt olyan, hogy este elkezdtél valami paranormális dolgon gondolkodni és emiatt nem tudtál elaludni, ha igen mi volt az?

Ic3 m4n
nem 😄
#52364: múltkor a paranormal activity után 3 napig olyan volt mintha éjszaka az arcomba lihegtek volna, szal az airsoftommal aludtam 😄

sportolsz valamit?

hékásébredj
persze,hogy beszartam vóna és volt nekem is ilyen élményem!😊
(ezt úgy hívják alvási paralízis..olvass utána õrült érdekes!Történelme van ennek az alvási "jelenségnek")

szoktál szándékosan paranormális dolgok után keresgélni interneten annak ellenére is,hogy tudod úgy is beszarsz tõle!?😄

w77d
mindig van nálam egy bicska...

ez elõzõ hsz-emben leírt sztoriná te is beszartá vóna? 😄

w77d
hát nekem eddig az volt a legbeszarósabb élményem amikor este arra ébredtem mintha valaki nyomkodná a hátam, megfordultam de semmit nem láttam csk azt, hogy abban a pillanatban hirtelen a letöltések miatt bekapcsolva hagyott gép produkált egy kék halált 😄 de tényleg abban a pillaantban amikro felriadtam és oda fordultam 😄

te besazrtá vóna?

Ic3 m4n
még nem, de szerintem én odamennék a kíváncsiság miatt

szoktál magaddal bicskát/kést/fegyvert hordani?

hékásébredj
láttam egyszer egy hófehér embert egy erdõben aki minket nézett. Szinte már világított a sötétben a fehérsége és tetõtõl talpig az volt. Olyan volt,mint ha nem is ruha lett volna rajta hanem maga az alak lett volna tiszta fehér. (rohadtul beszartunk mert még 2 haverom is látta)

neked volt részed hasonlóban?

PJack
figyelemfelkeltés, pénzcsinálás, vagy csak egyszerû szórakozás.

láttál már természetfeletti jelenséget, amirõl el is hitted hogy az?

hékásébredj
nem volt rossz😄

szerinted mire jók a hoax-ok?
(gondolok itt megtervezett videókra:szellemek,ufók,katasztrófák)

jhetedikj
szerintem vicces, am megtaláltam errõl az oldalról indult el a hír
van egy ilyen(kicsit hosszú,de ezen röhögök 10 perce xD)

Budapesten, egy a MÁV Kórházhoz tartozó svábhegyi szanatóriumban elhunyt Osama Bin Laden (†53). A krónikus veseelégtelenségben szenvedõ terrorista vezér több mint hatvan hónapot tartózkodott az intézményben és rendszeresen kapott dialízises kezelést. A világszerte üldözött terrorista holttestét egy CIA rutin patológiai ellenõrzés fedte fel.

A budapesti egészségügyi intézményt a gigaszenzáció kiszivárgása óta a CNN, a BBC. az Al-Jazeera és a világ minden tájáról még tömérdek más tévétársaság tudósítói árasztották el.

A New-yorki ikertornyok elleni merénylet kitervelõjeként számon tartott terroristavezér a kórlapja és a társadalombiztosítási nyilvántartási adatai alapján, mint özv. Kõszegi Béláné szül. Sági Nóra, hetvenhárom éves nyugdíjas pedagógus szerepelt a nyilvántartásban.

A vizsgálat során kiderült, hogy az ápolónõkkel és az orvosokkal két, az elhunythoz hasonlóan szintén szakállas, magyarul gyengén beszélõ fiatalember tartotta a kapcsolatot, akik egyben rendszeresen látogatták az ál özv. Kõszegi Béláné Sági Nórát.

- A fiatalemberek mindig udvariasak voltak. A hölgy dolgozóknak virággal, bonbonnal kedveskedtek, az orvosoknak pedig apró, népmûvészeti ajándékokkal, és nem utolsósorban hálájuk kifejezéseként soha sem feledkeztek meg a vastagon kibélelt borítékoknak a fehér köpenyzsebekbe történõ diszkrét becsúszatásáról. – derült ki a kihallgatások során.

A Jane’s Defence Weekly, nemzetközileg a legtöbbre tartott, patinás biztonságpolitikai hetilap publicistái a magyar társadalombiztosítási visszaélésekbõl származó globális biztonságpolitikai kockázatot közvetlenül az Észak-koreai atomrakéta fenyegetés mögé sorolták. A Magyar TB visszaélések ezzel megelõzték az iráni urándúsítást, az izlandi vulkánok fokozott aktivitását és a szomáliai kalóztevékenységet.

Az eset miatt a síkideg Barack Obama elnök Washingtonban zárt ajtók mögött, legszûkebb munkatársait egyik cigarettáról a másikra gyújtva, Hitler-videókat ûberelõen õrjöngve osztotta ki:

- Faszom bazmeg! Tûvé tettük az egész kibaszott pakisztáni törzsi területi barlangrendszert, erre a pali egy NATO ország fõvárosának egy flancos szanatóriumában dekkolt. Ki mindenki lehet még ott? Ratko Mladiæ a Honvéd Kórház VIP részlegében? Jimmy Hoffa meg tán 1975 óta Budakeszi tüdõszanatóriumban ejtõzik?

Sajnos hazánk több ország médiumaiban, így a szomszédos Szlovákiában is élcelõdések központjává vált a kínos affér miatt.

- Hát persze, hogy a magyaroknál bújkált, hol másutt? Ezek ilyen terroristákat üdültetõk, mindig is olyanok voltak. Carlos is náluk élvezkedett. - hangzott el a szlovák állami televízió egyik politikai talk-showjában.

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálatok villámgyors, drákói szigorú intézkedések foganatosításával próbálják menteni a mundér maradék becsületét. Mint a nyomozás kiderítette az (igazi) özv. Kõszegi Béláné Sági Nóra is veseelégtelenségben szenvedett, azonban már 1991-ben elhunyt. Utolsó munkahelyérõl, egy budapesti XVIII. kerületi általános iskolából korkedvezménnyel, 1987-ben vonult nyugdíjba. Még élõ hozzátartozóit, valamint az iskola jelenlegi pedagógus állományát és a diákjait egy, a nemzetközi terrorizmus elleni küzdelem apropóján érthetõen meg nem nevezett, harmadik állam titkos támaszpontjára szállították, ahol a legkorszerûbb módszereket alkalmazva hallgatják ki õket.

ez tetszett?

anno 1987

w77d
hát ez esetben beszoptam, emrt a google túl sok oldalt dobott ki a hírre 😄

miért jó ez az álhír keltés???

jhetedikj
visszavonom a kérdés utána néztem NEM halt meg a hír kacsa
http://magyarorszag.ma/modules.php?name=News&file=article&sid=13649
utolsó mondatot olvassátok el😄

téged könnyû átverni? xD

anno 1987

jhetedikj
Én se hallottam róla, nem írják sehol.

Hogyan halt meg?

anno 1987

w77d
nem tudom, én is csak ma hallottam egy ismerõstõl, pedig már több mint 2 hete meghalt.....

talán valamit titkolni akar a média a kussolással?

Molnibalage
Gõzöm sincs.

Hogyhogy nem verték nagydobra? Sehol nem hallottam róla...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

w77d
olvasgatok azért...

egy börtönben 42 évesen hogy lehet meghalni? nem gyanús a gyilkosság??

chhaya
Miért, meghalt?

Mennyire érdekelnek a bulvár hírek?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

w77d
az altatástól jobban

hogyan halt meg Ambrus Attila? Lehet már tudni valamit?

Ic3 m4n
igen

félsz a mûtétektõl?

jhetedikj
olyan másfél éve voltam megfázva

mûtöttek már meg?

anno 1987

w77d
jelenleg nem

mikor voltál utoljára beteg?

mike0013
nõk és a foci😊

kapcsolatban vagy? ha igen, akkor mennyi ideje?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

TaRka0107
Azt hittem hogy ide bármilyen kérdést fel lehet tenni!!!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

oliwwer
Imádom. Mindegy, csak hús legyen.

Mi köti le mostanában leginkább a gondolataidat?
smith09
természetes

szereted a rántott húst ?
PJack
utóbbi héten naponta legalább 3 alkalommal voltam (Balatonnál mindig)
és hát mostmár így meguntam 😊

de ha már strand: természetes vízû vagy mesterséges?

Tomászító
nálunk most nem nagyon van

sokat jársz starndra?

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Tomászító
itt probálkozz ne itt offolj

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

TaRka0107
Okéé??😄 Jahh az a bajod hogy elfelejtettem kérdezni!😄 Valaki tudja a szám címét?😄

Ic3 m4n
oké

Amíg egészséges vagyok, nem kell kórházba lennem stb.. de így nehéz elõre megmondani

a jó idõ ellenére miért van még mindig sok szúnyog?

TaRka0107
Szevasztok! Láttam egy videóklippet és elfelejtettem a szám címét! Arról szól a videóklipp hogy be megy egy fekete hajú szép csaj egy diskóba és a csávója ott énekel. A csajt egy idõ után el kezdik lökdösni és már nem érzi jól magát és a végén hirtelen felkel a csávója mellet és visszafekszik.

Lyukasbogrács
mert szabadeséskor súlytalanság van, és az jó lehet, gondolom...

hány évig élnél, ha szabadon megválaszthatnád?

w77d
nem

miért jó szabadesni? 😊

hékásébredj
szeretek

tudtad,hogy idén meg akarják dönteni a szabadesési világrekordot?(az eddigi rekord 31 333m amit a 60as években állítottak be)

w77d
igen, és hála az égnek elég sokat utazok/repülök is..

szeretsz repülõvel utazni?

jhetedikj
kereken 10, ha Magyarországot nem számoljuk

te szeretsz utazni?

anno 1987

chhaya
Az átlagnál talán többet.

Hány országban jártál eddig?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tigeroo
igen. meg általában a monitort nézem ígyis.

sokat olvasol?
Molnibalage
1993 táján. Egy C64 volt. A durva az, hogy már az évre sem emlékszem pontosan...

Tudsz csukott szemmel is írni?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

oliwwer
Sokan azt mondják 😄 Szeretek gépezni meg minden, de ettõl függetlenül idõt szakítok a barátnõmre, bulizásra, barátokra, sportra, de amikor tehetem leülök a gép elé.

Mikor kaptad az elsõ számítógépedet?
tigeroo
sg

kocka vagy teis?😄