Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt már olyanod hogy egész nap tulajdonképpen a strandon döglöttél mégis hót fáradt vagy?
Mennyi volt eddig a leghosszabb táv, amit letekertél egyhuzamban, vagy kisebb pihenõkkel?
voltál már az aquaworldben?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
szereted a grillcsirkét?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
hülyeség?
sportolsz valamit?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
kiszoktál menni rá?
mit szólsz, hogy nem lesz red bull air race itthon 20. án?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Szoktál online filmet nézni, vagy inkább letöltesz?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
mit lehet csinálni ebben a 40fokban?
szereted a "tenger gyümölcseit"?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Búvárkodtál már valaha?
Meddig bírod visszatartani a lélegzeted?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hány mobilod volt eddig összesen?
Milyen színû a mobilod?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ismersz személyesen is embereket innen a fórumról?
Az a kezed az ügyesebb amivel írsz?
Jártál már valaha lõtéren?
Milyen könyvet olvastál legutóbb?
most van a szárnyas hangyák idõszaka?
(azért kérdem mert 10 perc alatt 3 is berepült a szobámba most)
anno 1987
mi jobb így a kánikulában, szénsavas, vagy sima folyadék?