Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki nyeri idén, azaz 2011 ben a BL - t ?
Kedvenc Pc-s játékod?
Gyakran idézel filmekbõl?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Büntetett már meg ellenõr?
Napi szinten tömegközlekedsz?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
te érzékeny vagy az ilyesmikre?
Megérzed a kemény idõjárást váltoást?
mit mondanál a fõnöködnek ha büntetlenül mondhatnál rá bármit? 😊
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
mikor ittál utoljára?
\"You are fucking crazy people!\"
Tettél már valami törvénybe ütközõt? Nem warezolásra gondolok. Tehát esetleg amiért bevittek, vagy nem derült ki, de illegális volt.
thaiföld vagy japán?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
szerintem az élet egy sport😄. Szerinted?
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Milyen oprendszered van?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
örülök neki hogy végre picit lehûlt a levegõ
rádiókat hallgatsz? melyiket szereted?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
de én is ezt használom a legtöbbet
milyen ruha van rajtad?
gyakran használod a közösségi oldalakat? melyiket a leggyakrabban?
Hallgatsz most zenét? Ha igen, mit?
áldozol arra, hogy különleges söröket szerezz be, vagy megelégszel a boltban kapható átlaggal?
sör vagy bor?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
már nagyon rég nem néztem, de meglesem amiket ajánlottál.
melyik az a film amin eddig a legtöbbet röhögtél?
ecchi: Asobi ni Iku yo!
akció: High School of the Dead, ez szerintem eddig nagyon jól sikerült, és hihetetlen, hogy az a 25 perc milyen gyorsan eltelik 😄D
Nurarihyon no Mago: nekem külön nagyon tetszik mert szeretem a japán folklórt.
Mitsudomoe/Seitokai Yakuindomo: egy kalap alá venném, mert mindkettõ vicces és helyzetkomikum és a perverzkedésrõl szól😄D
misztikus: Shiki
Van MAL listád? (myanimelist.net)
ritkábban szoktam nézni a tévében is, sajnos ma már csak ilyen idióta igénytelen rajzfilmek mennek, nem úgy mint régen 😞
animékrõl mi a véleményed?
nézel rajzfilmeket?