Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Nem.

Mész nyáron valahova nyaralni?
z99999
jah, szeretem ha jó idõ van, lehet császkálni

lopták már el valamidet?

Pszt.

immovable
Nem.

Általában bízol az emberekben?
predator1982
nem

boldog vagy ha süt a nap? (nálunk süt, nekem jó a kedvem:-)

pred

Tarajos Sül
Inkább kisebb örömteli pillanatokat tudnék mondani, úgy nagy, emlékezetes pillanat nincs, mert én igazából csak belül örülök egy adott cél elérésénél, az arcomon nem látható, de tudom, hogy másnap úgy indul a napom, hogy elértem a célomat.
Visszatérve a kérdésedre 😊 : megvan a szakmunkás bizim, holott páran az ismerõseimnek még ez sincs meg, és talán az is ide tartozik, hogy szeretem a villanyszerelést, mûszerész szakmát, nem úgy vagyok vele, hogy mind1 mi az, csak pénzt kapjak érte, illetve, hogy a kiadásaim nagy részét az általam megtakarított pénzbõl állom(Pl. partyba beugró, piára, és ilyesmi alkalmi dolgokra)

Nem haragszol meg érte, ha hétfõ este(vége elött pár perccel xD ) ez az utolsó üzenetem?
jhetedikj
a-a szemem, mint a sasé 😄

mire vagy legbüszkébb életedben amit elértél?

anno 1987

Tarajos Sül
Ez egy jó kérdés.
talán szemüveg, vagy hajó.
Kettõ közül valamelyik biztosan.

Szemüveges vagy?
jhetedikj
Igen

Mi volt a jeled ott?

anno 1987

Tarajos Sül
sehogy, nem keresem õket, de nyilván, mint mindegyik zenei stílusból, ebbõl is tetszik 1-2 szám, pl. egy régi, azaz Radioslave - Grindhouse

Neked is 3 csoportos volt az óvoda?
jhetedikj
szódával elmegy, van amelyik tetszik

elektronikus zenével hogy állsz?

anno 1987

Tarajos Sül
Persze!
Születnek még mostanában is magyar elõadóktól magyar zenék(kizárásos alapon 😊 ), és ez egy jó jel, hogy van jövõje, mert ha nem lenne, akkor az elõadók már rég rájöttek volna, hogy a többség a külföldiekre pályázik.
/de úgy néz ki, hogy ez nem minden esetben van így/

Rap-et szereted?
jhetedikj
Sok van ha egyet ki kell emelnem akkor ez ami most nagyon tetszik:
J.Cole ft. Skylar Grey - I'm Coming Home

van jövõje még a magyar zenének? 😊

anno 1987

Tarajos Sül
Disco mûfaj(szerintem 😊 )
Afrojack & David Guetta - Louder Than Words (Original Mix)

Neked?
jhetedikj
2 macska van, de csak az egyik fogad szót, a másik még kicsi

melyik a kedvenc zenéd?

anno 1987

Tarajos Sül
kutya, macska.

Neked otthon szót fogadnak a háziállataid?
jhetedikj
nekem piros pontozott vonal és határozottan segít 😊
régebben azt hittem én nagyon helyesen tudok írni aztán középiskolában rádöbbentem, hogy mégse, mert folyton kaptam a ketteseket a nyelvtan dogákra (részben a külalak miatt mondjuk, mert az tényleg nem szép), stilisztikailag és bõven van még mit fejlõdnöm, abban sajnos nem segítenek ezek a vonalak

milyen háziállatod van?

anno 1987

Tarajos Sül
határozott nem, kivéve, ha a fórum gomb helyett véletlen a fõoldal gombra kattintok, akkor ha észreveszek valami szembetûnõ cikket, ami érdekel, akkor belekukkantok.

A helyesírás gyakorlásában, "helyességében" segít neked ez a piros, zöld hullámos vonal a szövegbeviteli mezõknél, vagy alapból is helyesen írsz?
jhetedikj
ezt se láttam, látszik nem nézek tv-t xD

olvasod az SG fõoldalon a cikkeket?

anno 1987

Tarajos Sül
Ez részletes kifejtésre szorul. Tehát van 2 fajtájuk, akik normálisan dolgoznak, mint minden pénz keresõ ember, és akik csak kötekednek, esetleg minden lóf*szért megállítanak, és hátha zsebbe megy a pénz (nem kell mondani, hogy mindenféle igazoló papír, nyilvántartásba vétel nélkül)--> tapasztalat, de szerencsére csak próbálkoztak xD..
Egyébként láttam én már olyat is, amikor a piros karszalagos kaller is leül dumálni a vonaton, mert a nem karszalagos az már megszokott. 😊
Természetesen, a jó, örök mondatot megfogadva: Akinek nem inge, nem veszi magára.

Láttad a Discovery Channel-el az Állítólag legújabb részét, ahol az amerikai elnök kérését teljesítik?
jhetedikj
gmail, spam mappában napi 3-4 is jön, de van pár ami átcsúszik a szûrõn

mennyire bízol a magyar rendõrségben?

anno 1987

Tarajos Sül
asztalra? xD
Nah jóó, nem! Szóval igen, de bevallom õszintén, csak 1 oldalt, ezért lényegében a kérdésedre a válaszom nem!

Spam-mentes az email címed? ill. naponta hány sz.rt 😉 törölsz ki?
jhetedikj
Nem láttam, de ha ilyen jó lehet megnézem majd.

Rubik kockát ki tudod rakni?

anno 1987

birdo
A papámat.
És ha lenne még egy lehetõségem :Leonardo da Vinci
Csak úgy pislogtam az ámulattól, mikor a masináit " rekonstruálták ))

Ez egy sorozat volt....láttad?? vagy egyáltalán érdekelne ?

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

The Protector
sokkal jobb ha hosszú kifejtõs a kérdés.Mondjuk a másik az,hogy hosszú kifejtõsre is lehet röviden,akár egy szóval is válaszolni.

Ha egy embert feltámaszthatnál a halálból,ki lenne az?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lyukasbogrács
nem baj, jó ha ki van fejtve, mert szerintem a rövid válaszok olyan semmitmondóak, mintha nem is válaszoltak volna rá, bár néha én is csak annyit nyögök be, hogy igen, vagy nem, mert nem akarok többet elárulni, vagy kifejteni, mert úgy gondolom, hogy azok senkit nem érdekelnek, de ez is kérdésfüggõ, meg egyénfüggõ.

rövid, vagy kifejtõsebb kérdések tetszenek?

Tarajos Sül
igen, egyfajta kihívásnak, feladatnak tartom megenni a csípõs dolgokat, ami máson kifogna.(ha pl erõs pistára, vagy frissen reszelt tormára gondolsz - ez kissé nehézkes feladat az orrjárataimnak 😊 )

Baj, hogy a válaszokhoz itt-ott hozzáfûzök pár mondatot?
Lyukasbogrács
még semmi, de majd sütök rántottát.

szereted a csípõs dolgokat?

z99999
érintõképernyõs

mi a vacsi?

Pszt.

Tarajos Sül
Bocsi 😊

Nokia

Kérdés ez alatt 😊
Tarajos Sül
Nekem is, mind3 Nokia 😄

Érintõképernyõs, vagy normális (membrán) nyomógombos? 😊
PJack
2

SE vagy nokia? (vagy egyik se?)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

chhaya
Most nyúzom a 3.-at.

Neked?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Tarajos Sül
nem is egyszer, de mivel a hobbim az elektronika, és bár mûszerész nem vagyok, de nagyon minimálisan értek hozzá 😊

Hány mobiltelefonod volt eddig, amióta élsz? 😊
Lyukasbogrács
itt csak +9 fok van, és köd, napsütésnek semmi nyoma, de jó lenne ha már kisütne a nap, és lenne olyan 25 fok.

romlott már el mobiltelefonod?

Tarajos Sül
jó is, és nem is.
Jó, mert holnap meló(idáig csak álmodoztam róla, és lesz nem kevés zsebpénz 😊 ), de viszont rossz, mert van 1-2 gond, 1-2 ember között, amirõl én IS tehetek 😞

Örülsz, hogy kezd nyár lenni? (+12 fok kinti hõmérséklet, napsütéssel)
z99999
rammstein koncerten tavaly

milyen a kedved?

Pszt.

jhetedikj
Én is így vagyok ezzel mint te nagyjából

Mikor voltál utoljára koncerten és ki lépett fel?

anno 1987

Tarajos Sül
nem, határozottan nem, nem vagyok az a fajta, hogy egy idegen emberhez minden szó nélkül csak úgy odamenjek, legyen az fiú, lány...
Ha party hangulat van, akkor igen, de amugy nem szokásom, ismerkedés céljából, inkább a baráti társaságokban hiszek, ha ott ismerek meg valakit.

Te hogy állsz ezzel?
jhetedikj
tudtam én mindig így veszek jegyet

könnyen ismerkedsz?

anno 1987

Tarajos Sül
Nem, legalábbis én még nem vettem észre, vagy csak nem zavart annyira, hogy emlékezzek rá.

Te tudtad, hogy a Máv-Starton, 26 éven alulinak nem kell teljes árú jegyet venni-e, ha nem rendelkezik kedvezménnyel, hanem péntektõl vasárnapig kérhet 33%-os jegyet is? 😊
The Protector
6.5 óra,munkaügyön.

Ha tömegközlekedéssel mész te is bevonzod magad mellé a legtrógerebb,legbüdösebb embereket?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tarajos Sül
ahogy gondolod, nekem is kéne már, de holnap reggel így is felkelek 5:50-kor 😊

Mennyi volt az a maximum várakozási idõ, amit valaha eltöltöttél rendelõben, hivatalban, vagy olyan helyen, ahol sorszám szerint fogadják az embereket?
Lyukasbogrács
kevesen nézték biztos.

menjek aludni?

Tarajos Sül
(ha az ICQ-t kérdezed, biztos kilépek, és nézem az ágyból az animal planet-et, mert azt nem tudom még mindig 😄)
Réggen töltõttünk ki valamilyen tesztet, azon valami 40-50 volt 😊

Miért tûnt el az UPC-rõl a Spektrum? 😮
jhetedikj
Szerintem mindegyikbõl van belõlem.

Mennyi az IQ-d?

anno 1987

Tarajos Sül
Talán Paranormal Activity? :-D
Egyszer néztük dvd-n, szünetet tartottunk, pause megnyom, háttal ültem a tv-nek, a dvd idõzitõje bekapcsol, mert régóta volt pause-n, dvd kikapcsol, be a TV, jó hangosan, mert nem hallottuk a film "neszeit" 😊
Úgy szaladtam, mint egy gazella a gepárd elöl, én is változtattam az irányomat xD, ON
de mindenképpen a vonatos filmek a kedvenceim, ahol a vonat, mint jármû van a fõszerepben. Végsõ száguldás, Atomvonat stb stb.

Pesszimista, vagy optimista vagy?
The Protector
A piros.És mutasd meg milyen mély a nyúl ürege.

Mi a kedvenc filmed?

jhetedikj
Most édes, mert torta van. 😊

kék vagy piros kapszulát választod?

anno 1987

birdo
Látszik, hogy nem tudok logót csinálni ((

Az esti nasi...édes...vagy sós ??

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

jhetedikj
Most tervezem, hogy esetleg tovább tanulok, megtanulok még egy idegen nyelvet. Szóval van. 😊

Tudsz logót csinálni?

anno 1987