Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem akarok megbántani senkit, de szerintem 100%-ban igen, ugyanis tehetne érte az illetõ, hogy elkerülje ezeket a problémákat. Gondolok itt a kávéra, cigire 😊.
Van valamilyen káros szenvedélyed?
Van valamilyen káros szenvedélyed?
Nekem mindegyik hét teljesen más
szerinted is igénytelen akinek sárgák(lerakódás van rajta, lyukas, hiányos) a fogai?
szerinted is igénytelen akinek sárgák(lerakódás van rajta, lyukas, hiányos) a fogai?
anno 1987
nem, nem szoktak hála istennek.
Szoktál fogat mosni? (, vagy Te is úgy vagy vele mint az egyik volt osztálytársam, aki nem most fogat, mert egyszer már kiesett a fogtömése)
Szoktál fogat mosni? (, vagy Te is úgy vagy vele mint az egyik volt osztálytársam, aki nem most fogat, mert egyszer már kiesett a fogtömése)
ritkán hallgatok rádiót, de ha hallgatok, akkor is csak cafét
hány órát alszol egy nap?
hány órát alszol egy nap?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Huuuu ))
Sorrendet kell ám felállítanom.....
A Tv egyáltalán nem kell
A rádiót összekötném a telefonnal..most is ez az összeállítást " hallgatom
Viszont a számítógépet nem tudom elképzelni net nélkül...mivel a neten keresztül használok könyvelõprogramot....és ez számomra a legfontosabb...mert könyvelõ vagyok ))
Melyik adót hallgatod ?
Sorrendet kell ám felállítanom.....
A Tv egyáltalán nem kell
A rádiót összekötném a telefonnal..most is ez az összeállítást " hallgatom
Viszont a számítógépet nem tudom elképzelni net nélkül...mivel a neten keresztül használok könyvelõprogramot....és ez számomra a legfontosabb...mert könyvelõ vagyok ))
Melyik adót hallgatod ?
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
a tv-t nem szeretem, és azzal, hogy nem nézem, rengeteg szennytõl kímélem meg magam. ha filmet akarok nézni, akkor letöltöm, megnézem, letörlöm. visszatérve a kérdésre még nem láttam a fûrész egyik részét se, és ritkán nézek horrort, de ettõl függetlenül szeretem õket.
mennyi ideg bírnád ki tv, rádió, számítógép, internet és mobiltelefon nélkül?
mennyi ideg bírnád ki tv, rádió, számítógép, internet és mobiltelefon nélkül?
van olyan, amikor emlékszem rájuk, de amikor igen, akkor ritka az olyan, amikor pontról-pontra fel tudom idézni a "történteket".
Nézed most a Fûrész 3-at? ...vagy annyira nem szereted a horror filmeket?
(TV2-n most sugározzák 😊 )
Nézed most a Fûrész 3-at? ...vagy annyira nem szereted a horror filmeket?
(TV2-n most sugározzák 😊 )
lefekvés elõtt 3-4 órával szoktam, de ettem már lefekvés elõtt 10 perccel is, meg hajnali 2-kor is, ez viszont elég ritka.
gyakran emlékszel az álmaidra?
gyakran emlékszel az álmaidra?
nem nagyon, kifejezetten utálom a húsos ételeket, de nem vagyok vegetáriánus, csak amint találok valami porcot vagy csontot az ételben rám jön a hányinger és elmegy az étvágyam.
finnyás vagy?
finnyás vagy?
legutoljára táblás fehércsokit, benne smarties drazsékkal, amúgy tyúk, és pulykahúslevest, ha rendes kajára gondolsz.
Szereted a szárnyas ételeket?
Szereted a szárnyas ételeket?
ÕÕÕõõ, hááát 😊
Igen-igen 😊😄
Erre azt tudom mondani, ha lenne annyi pénzem, hogy megtehetem, hogy vegyek zeneCD-t szoftvereket, játékokat, akkor megtenném.
(...de nem 1 játék van eredeti, csak nem a legújabbak közül)
Te megteheted?
Igen-igen 😊😄
Erre azt tudom mondani, ha lenne annyi pénzem, hogy megtehetem, hogy vegyek zeneCD-t szoftvereket, játékokat, akkor megtenném.
(...de nem 1 játék van eredeti, csak nem a legújabbak közül)
Te megteheted?
Kicsit hisztis hangulatom van,,,,,de csak kicsit ))
Tavaly vettél legalább egy zenei cd-t, vagy más zenei albumot ??
Tavaly vettél legalább egy zenei cd-t, vagy más zenei albumot ??
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
iskolakönyvek 😄 bár már nincs rá szükség, pár eldugott könyveim is vannak, amik a barkácsolásról, építgetésrõl szólnak, újságból több van 😊.
Milyen kedved van?
Milyen kedved van?
még nem, habár fáradt vok, órás maraton betett kicsit
láttad már a 127 órát? ha nem mikor nézed meg? (meg fogod nézni.)
láttad már a 127 órát? ha nem mikor nézed meg? (meg fogod nézni.)
Pszt.
extramagascsajról 😄
alszol már?
alszol már?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem, még van egész sok
jöhetne már a tavasz?
jöhetne már a tavasz?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
19, de csak azért, mert karbantartás miatt áramszünet volt -->keringetõ szivattyút levettük, és csak maga a meleg víz kúszik a csövekben-->lassan jut el a meleg víz a radiátorokba, amugy 22 fok szokott lenni.
Ott elolvadt már a hó?
Ott elolvadt már a hó?
A kosárpalánkot elérem bõven. 183cm vagyok.
Melyik az a csoki fajta, amelyikbõl a legtöbbet megtudnád enni?
Melyik az a csoki fajta, amelyikbõl a legtöbbet megtudnád enni?
Hmm... Ez egy jó kérdés 😊
...de inkább neten szoktam olvasgatni, nézelõdni,(fórumok,Facebook. stb =) ) könyvet ritkán olvasom... Régen olvastam Barátok Közt magazint, azt szerettem, de mostmár nem szoktam látni, amit pedig legutoljára olvastam az egy kazettás videó fejmotor vezérlõIC-jének datasheet-je(elektronikai alkatrész adatlap)
LCD, vagy "katódsugár(csöves)" monitoron keresztül használod a sz.gépet?
...de inkább neten szoktam olvasgatni, nézelõdni,(fórumok,Facebook. stb =) ) könyvet ritkán olvasom... Régen olvastam Barátok Közt magazint, azt szerettem, de mostmár nem szoktam látni, amit pedig legutoljára olvastam az egy kazettás videó fejmotor vezérlõIC-jének datasheet-je(elektronikai alkatrész adatlap)
LCD, vagy "katódsugár(csöves)" monitoron keresztül használod a sz.gépet?
villanyszerelõ, és bár azt mondták, hogy keressek más fajta munkát is(nincs még éves tapasztalatom, de értek hozzá 😊 ), de én a késõbbi tapasztalatokra adok 😊
Szerinted is "hanyatlóban" van az építõipar?
Szerinted is "hanyatlóban" van az építõipar?
nem, de tegnap igen xD az is anyám volt, mert 90%, hogy lesz melóm jövõhéten, és szakmámban ráadásul 😊
Való-Világot szoktad nézni?
Való-Világot szoktad nézni?