Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felhõs az ég, de nem ködös, ellátok az 1/2-1 km-re lévõ erdõig, de ami a legjobb hogy 5 fok van, vagyis már nincs mínusz.
világosban (nappal) is el tudsz aludni?
világosban (nappal) is el tudsz aludni?
Szerintem kevésbé, mint a ténylegesen írott nyelvben.
Milyen az idõ nálatok?
Milyen az idõ nálatok?
anno 1987
nem nagyon, angolt tanulom több-kevesebb sikerrel, úgy 3/4 résznél tarthatok a középszintnek.
interneten tényleg fontos a helyesírás, vagy csak az a fontos, hogy megértsük egymást?
interneten tényleg fontos a helyesírás, vagy csak az a fontos, hogy megértsük egymást?
Bármit, de ha lehet meleg ételt preferálom.
Beszélsz valamilyen idegen nyelvet folyékonyan?
Beszélsz valamilyen idegen nyelvet folyékonyan?
hát igazából a tésztaételeket, de mivel nem én fõzök igy ez változó
nesteát szereted?
nesteát szereted?
pred
semmit. régen vittem magammal néha, aztán vettem egy ideig, utána meg már semmit nem (v)ettem.
mi az az étel, amit a leggyakrabban eszel? (valami összetettebb, nem csak úgy, mint pl.: a kenyér)
mi az az étel, amit a leggyakrabban eszel? (valami összetettebb, nem csak úgy, mint pl.: a kenyér)
Szex közben mondja a feleség a férjének.
- Mondj valami mocskosat!
Erre a férj.
- Konyhaaaa!
Régi, de nálam örökzöld. :)
Melóban/suliban mit eszel? Viszed otthonról vagy veszed?
- Mondj valami mocskosat!
Erre a férj.
- Konyhaaaa!
Régi, de nálam örökzöld. :)
Melóban/suliban mit eszel? Viszed otthonról vagy veszed?
nem szemetelek, de külön szortírt nem csinálok
hány forint készpénz van most nálad?
hány forint készpénz van most nálad?
Pszt.
nincs, vagyis van, csak nem hordom, és azt hiszem, hogy eltört/kikopott a csatja.
Környezettudatos vagy?
Környezettudatos vagy?
persze hogy van, szerintem nincs olyan ember, akinek nincs, max. nincs rá ideje.. :S
Amugy nekem az elektronika : nyáktervkészítés, nyák készítés, kapcsolások próbálása, stb. .
(2db SMD fehér LED-es spot 230-as lámpa már több, mint 2 hónapja mûködik)
Meg vagy elégedve a munkahelyeddel, fizetéseddel stb. stb. ?
Amugy nekem az elektronika : nyáktervkészítés, nyák készítés, kapcsolások próbálása, stb. .
(2db SMD fehér LED-es spot 230-as lámpa már több, mint 2 hónapja mûködik)
Meg vagy elégedve a munkahelyeddel, fizetéseddel stb. stb. ?
igen, bár csak kismocihoz van jogsim, de az is jogosítvány köteles.
Mennyibe kerül a legolcsóbb B kategóriás jogosítvány megszerzése?
(direkt azért írtam, hogy megszerzése, mert annélkül azt hinnétek, hogy józsefvárosi piac törzsvendég vagyok xD )
Mennyibe kerül a legolcsóbb B kategóriás jogosítvány megszerzése?
(direkt azért írtam, hogy megszerzése, mert annélkül azt hinnétek, hogy józsefvárosi piac törzsvendég vagyok xD )
Persze.
A macskákat mostanság nem nagyon :(, itthon megutáltam õket, a miénk annyira elvan kényeztetve :O Nem azért, mert féltékeny vagyok, de lassan már kipárnázott, fûtött ülése, és nyomógomb le az ajtó aljára, ha be akar jönni :O :D
Szereted a mákos tésztát, gubát, rétest ,... ? :)
A macskákat mostanság nem nagyon :(, itthon megutáltam õket, a miénk annyira elvan kényeztetve :O Nem azért, mert féltékeny vagyok, de lassan már kipárnázott, fûtött ülése, és nyomógomb le az ajtó aljára, ha be akar jönni :O :D
Szereted a mákos tésztát, gubát, rétest ,... ? :)
természet farkastörvénye - a magas státuszú emberek maradnak a csúcson
neo meghalt a 3. mátrix végén?
neo meghalt a 3. mátrix végén?
Pszt.
mindegy mivel, a lényeg, hogy legyen szád, bõr a képeden, és ne végezz fizikai munkát. szóval valami felsõbb vezetésben. a mai világban így lehet "jól keresni". szerintem. sajnos.
szerinted miért hatalom- és pénzéhesek az emberek? tisztelet a kivételnek.
szerinted miért hatalom- és pénzéhesek az emberek? tisztelet a kivételnek.
Igen sok év után, most megint tanulni fogok úgy néz ki. Fõiskola.
A mai világban szerinted mivel lehet jól keresni?
A mai világban szerinted mivel lehet jól keresni?
anno 1987
2010 tavasza
Jelentkezel idén fõsulira vagy egyetemre ? vagy mind a kettõre egyszerre ? :-)
Jelentkezel idén fõsulira vagy egyetemre ? vagy mind a kettõre egyszerre ? :-)
sárga csekk, mert nagynéném a postán dolgozik és mikor megyek mindig beszélgetünk kicsit, na meg nekem nem kell így sorszámot se húznom és várni :)
mikor volt utoljára festés nálatok?
mikor volt utoljára festés nálatok?
anno 1987
felújítás, meg meló ezerrel
csekk befizetés : sárga csekken, vagy inkább csoportos beszedés? /indokold meg a választottat miért:-)
csekk befizetés : sárga csekken, vagy inkább csoportos beszedés? /indokold meg a választottat miért:-)
pred
Kölcsönösen gyûlöljük egymást.
Tudsz/szeretsz rajzolni?
Tudsz/szeretsz rajzolni?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
sztem teljesen okés.Bár általában konvertálni szokták ezeket a felvett cuccokat,hogy kisebbek legyenek?
hogy állsz a bürökráciával?
hogy állsz a bürökráciával?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
vezeték
Szerinted sok avi-ban 1 db :) 1 órás videó 2.9Gb mérettel?
(persze a max minõségre állítva a TV-tuner recordját)
Szerinted sok avi-ban 1 db :) 1 órás videó 2.9Gb mérettel?
(persze a max minõségre állítva a TV-tuner recordját)
nem, de értem mire gondolsz. :)
A kezem mondjuk kirepedezett, olyannyira, hogy vérzett kicsit, de csak azért, mert gipszes lett a kézfejem, ami gondolom kiszívta a bõröm nedvességét, de nem azért, mert öregedek :)
Laptop, vagy asztali?
A kezem mondjuk kirepedezett, olyannyira, hogy vérzett kicsit, de csak azért, mert gipszes lett a kézfejem, ami gondolom kiszívta a bõröm nedvességét, de nem azért, mert öregedek :)
Laptop, vagy asztali?
valamilyen szinten biztosan egészségtelenebb a presszókban kapható italoknál de én személy szerint ilyen módon nem teszek különbséget,max annyiban h nem várok el egy autómatától olyan nagy mindõséget.
Orzed magadon az idõ múlását?
Orzed magadon az idõ múlását?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
nem szoktam filmet nézni, viszont a paranormal activitynek a végén(a nem mozis verzióról van szó) nagyon megsajnáltam a csajt, mikor lelõtték a rendõrök :(
Szerinted az italautomatákból vásárolt poros, tartósítószeres italporokkal elõállított, és vízzel összekevert italok(kávé, tea) mennyivel jobb a gyors kajáknál?
/arra értem, hogy egyik sem valami egészséges/ de azért is forrócsokit iszok :) /
Szerinted az italautomatákból vásárolt poros, tartósítószeres italporokkal elõállított, és vízzel összekevert italok(kávé, tea) mennyivel jobb a gyors kajáknál?
/arra értem, hogy egyik sem valami egészséges/ de azért is forrócsokit iszok :) /
Balaton..Balaton..Balaton...Amikor csak hétvégén van idõm...lemegyek.
Egy Római hosszú hétvégi " kalandtúrát szeretnék összehozni az idén.
Melyik film fogott meg legutóbb ?
Egy Római hosszú hétvégi " kalandtúrát szeretnék összehozni az idén.
Melyik film fogott meg legutóbb ?
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Inkább kisebb örömteli pillanatokat tudnék mondani, úgy nagy, emlékezetes pillanat nincs, mert én igazából csak belül örülök egy adott cél elérésénél, az arcomon nem látható, de tudom, hogy másnap úgy indul a napom, hogy elértem a célomat.
Visszatérve a kérdésedre :) : megvan a szakmunkás bizim, holott páran az ismerõseimnek még ez sincs meg, és talán az is ide tartozik, hogy szeretem a villanyszerelést, mûszerész szakmát, nem úgy vagyok vele, hogy mind1 mi az, csak pénzt kapjak érte, illetve, hogy a kiadásaim nagy részét az általam megtakarított pénzbõl állom(Pl. partyba beugró, piára, és ilyesmi alkalmi dolgokra)
Nem haragszol meg érte, ha hétfõ este(vége elött pár perccel xD ) ez az utolsó üzenetem?
Visszatérve a kérdésedre :) : megvan a szakmunkás bizim, holott páran az ismerõseimnek még ez sincs meg, és talán az is ide tartozik, hogy szeretem a villanyszerelést, mûszerész szakmát, nem úgy vagyok vele, hogy mind1 mi az, csak pénzt kapjak érte, illetve, hogy a kiadásaim nagy részét az általam megtakarított pénzbõl állom(Pl. partyba beugró, piára, és ilyesmi alkalmi dolgokra)
Nem haragszol meg érte, ha hétfõ este(vége elött pár perccel xD ) ez az utolsó üzenetem?
Ez egy jó kérdés.
talán szemüveg, vagy hajó.
Kettõ közül valamelyik biztosan.
Szemüveges vagy?
talán szemüveg, vagy hajó.
Kettõ közül valamelyik biztosan.
Szemüveges vagy?
sehogy, nem keresem õket, de nyilván, mint mindegyik zenei stílusból, ebbõl is tetszik 1-2 szám, pl. egy régi, azaz Radioslave - Grindhouse
Neked is 3 csoportos volt az óvoda?
Neked is 3 csoportos volt az óvoda?
Persze!
Születnek még mostanában is magyar elõadóktól magyar zenék(kizárásos alapon :) ), és ez egy jó jel, hogy van jövõje, mert ha nem lenne, akkor az elõadók már rég rájöttek volna, hogy a többség a külföldiekre pályázik.
/de úgy néz ki, hogy ez nem minden esetben van így/
Rap-et szereted?
Születnek még mostanában is magyar elõadóktól magyar zenék(kizárásos alapon :) ), és ez egy jó jel, hogy van jövõje, mert ha nem lenne, akkor az elõadók már rég rájöttek volna, hogy a többség a külföldiekre pályázik.
/de úgy néz ki, hogy ez nem minden esetben van így/
Rap-et szereted?