Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smith09
Nem, de láttam az összes Bruce Lee, Steven Segal filmet és ninjás filmet, tehát fejben jó vagyok ! :-)

mit szoktál jelszónak megadni ?
jhetedikj
vegyes tüzelésû kazánra van rákötve a központi fûtés

verekedtél már komolyabban?

anno 1987

Tarajos Sül
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem áll szándékomban szétrombolni a politikával ezt a jó kis topikot(igazad van), csak feltettem egy jövõre vonatkozó kérdést, és hát sajnos mi más formálhatná meg a jövõt, ha nem a politika 😞 Megértettem, látom fent a sárga szöveget. 😊

Én erre azt tudom mondani, hogy igen, nálam is így van,(hogy többet vagyok Fb-on, mint a többin) de mivan, ha csak én vagyok vele így, és még több 10000 ember xD, egy pár embernek pedig még lehet, hogy Fb-ja sincs, akikrõl nem tudunk.
Az meg a másik, hogy gusztustalannak találom, hogy a többi közösségi oldal a Fb külsejét szereti lemásolni.(Pl. "tetszik" gomb)
Nyilván, valamivel fel kell dobni az oldalt, pl a myvipnek a fb-os tetszik gombbal, de én ezért nem fogom jobban pl. a myvipet nézni, mert van rajta tetszik gomb, és pár apróság, ami a Fb-on régebb óta megtalálható, sõt, még az is lehet, hogy a Fb is más oldalról lopta a külsõt. Fb: Facebook

Milyen tüzelõanyaggal fûtitek a lakást?
The Protector
Ezt most személyesen neked.Kérlek szépen kerüld a politikát a topikban mert indulatos lesz tõle mindenki és legalább egy jó kis topikban ne legyen flame.

Amúgy iwiw-em van meg msn-em.Msn-re heti 1szer iwiw-re meg naponta max 2szer nézek fel.

Te is észre vetted h mióta felkapott a facebook lényegesen kihalt a többi ismerettségi oldal(baráti kör,iwiw,myvip, stb....

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tarajos Sül
egész jó, 2. hete vagyok a munkahelyemen, a munkámat még nem nézte meg az, akinek véleményére ez ügyben kíváncsi vagyok, de szerintem qrva jó lett 😊 Villanyszerelési munka 😊 Kérdésedre válaszolva: egész jó, gyorsan eltelt.

Naponta hányszor nézel fel Facebook-ra, Msn-re stb. stb. ?
z99999
ha ez az alapja, ne kérdezd meg. nem politika topik, nincs kifogás.
politikát leszámítva nekem spec húzós év lesz, de ha összejön akkor hajaj

milyen volt a napod?

Pszt.

Tarajos Sül
* Ez az év jobb lesz, mint 2010?
Tarajos Sül
szar! 😄
Annyira nem vagyok költekezõs, van kb. 1000 forintom, megvagyok most édesség, és cigi nélkül 😞, ami nagyon is pozítiv dolog, de ha majd megkapom 1-2 hét múlva a fizumat, akkor a fenti dolgokat pótolni fogom 😊

Ez az év jobb lesz, 2010?(nem pont a politikára gondolok, de sajnos ez az alapja)
jhetedikj
2 hónapja még az volt, de most már kezdem összekaparni magam

Neked milyen az anyagi helyzeted?

anno 1987

smith09
Nyáron mikor 3 napos bringa túrán voltunk.

Elkeserítõ az anyagi helyzeted ?
jhetedikj
Mindig más, legutóbb a munka volt.

Mikor volt olyan napod utoljára, hogy nem neteztél?

anno 1987

Lyukasbogrács
kötelezõ oltás agymenés ellen.

mi a legfõbb téma baráti/barátnõi körökben?

Tarajos Sül
Ez nem kérdés, nem tudom, minek is tetted fel 😊 Szóval sajnos, igen, szerintem is el van b_szva elég rendesen... 😞

Te min változtatnál, hogy ne legyen elb_szva? 😊
The Protector
figy.most megy a mizéria a fejemben h jelenzkezzek e valahova.Jól hangzanak a szakmák de az ember szarra nem megy vele ha nincs alábaszva minden.
Semmi sem biztos és semminek sincs értéke.

El van baszva a világ?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tarajos Sül
Szokatlan dolgokat szeretek kipróbálni, és nagyon kíváncsivá tesz maga a helyzet, hogy mi sül ki ebbõl, illetve az ezzel járó izgalom, ami még vonz, de nem a sex-el kapcsolatban.(de tetszene, válaszolva a kérdésedre 😊 )

Milyen szakmát szeretnél (még) kitanulni?
...illetve Te is olyan vagy, mint én, hogy tervezel a jövõdre nézve, és minnél több tanfolyamot, szakmát (szeretnél elvégezni/fogsz elvégezni)?

The Protector
Sajnos csak 4 szer és azt is 1napba besûrítva,általában vasárnap.1héten csak nap tudok együtt lenni a barátnõmmel és ki is fáradok rendesen ilyenkor.

Szereted az xtreme szexet?Különleges helyen csinálni vagy szokatlan dolgokat kipróbálni?

immovable
Szoktam. Sci-fi és fantasy könyveket.

Hányszor szexelsz 1 héten? 😄
predator1982
levelezõire, mert azt hiszem már elaludnék egy nappali tagozaton:-)

szoktál olvasni? ha igen milyen témájú könyvet? vagy ha jó jöhet bármi?

pred

smith09
Igen, elég jól ! :-) Persze tenni is kell érte.

Nappalira v levelezõ tagozatra járnál szívesebben ?
The Protector
Én sokáig azaz majdnem 18 éves koromig eléggé kövér voltam(107kiló),most kisportolva vagyok 69kiló.Szóval igen,ami rámragadt szégyenlõsség kövéren az most is meg van nálam sajnos.

jól érzed magad a bõrödben?

Lyukasbogrács
Igen, az parasztság az õ részérõl, hogy összerecskázza a vizet, amit talán még más használ(na), bár úgy gondolja, hogy idegen helyen van, semmi felelõsségtudat nincs benne. Az, hogy ti meglestétek, ti dolgotok, valószínûleg õk is tudják, hogy nézitek, csak nem érdekli õket. Egyszer látni kell ilyet is 😄 +1

szégyenlõs vagy?

The Protector
van bnõm és csak felhívni tudtam.beszéltem vele kb 5percet,Õ dolgozott egész nap.Este 7re meg én jöttem melózni.Mostanában meg nem is tudom h mikor tudunk talizni.

Mesélek egy sztorit.Bejött egy fiatal pár h fürödnének a szállóban.Kaptak törölközõt.Bementek a wellness részlegbe.Kijött a felszolgáló srác és mondta h gyakran ide járnak és kefélnek mint a gép.
Én recepciós vagyok és a kamera egy karnyújtásnyira van tõlem.Mindent lehetett látni.

Szaunában nincs kamera.
Jakuzziban enyhe kézimunka után a csaj beleült a srác farkába.
Utána átmentek a medencébe ott a pezsgõfürdõben cumizott a csaj majd pedig szembõl tolta a srác.A felszolgáló srác mondta h kövessem.
az ablakon át mindent lehetett látni közelrõlXD

Mi a véleményed a dologról?Parasztság az õ részükrõl h kendõzetlenül kefélnek,a srác összegecizi a vizet?+ látványosan csak dugni jönnek ide.
Mindezt úgy h 1órája zárnom kellett volna a helységet.

És az milyen dolog h mi meg lestük?
Te meglested volna õket?

jhetedikj
volt már rá példa de inkább az ilyeneket elkerülöm, valahogy nem szép látvány amikor valaki meghal

hogy telt a Valentin nap?

anno 1987

The Protector
teljesen jogos.barbár elv a szemet szemért fogat fogért de eléggé nagy az elrettentõ értéke.

szoktál neten kivégzéseket,halál videókat nézni?

jhetedikj
kp általában és a blokkot ott hagyom, kell a francnak

mit gondolsz arról a törvényrõl, hogy ha régen ha valaki lopott levágták a kezét?

anno 1987

Tarajos Sül
Talán õ 😊, és õ van még a könyvjelzõk között, mindkettõt szeretem, bár mostanában nem játszok velük :/

Bankkártyával vásárolsz, és tömöd a pénztárcádat a blokk-okkal, bizonylatokkal, vagy KP-val, és mindig félsz, hogy túlzásba viszed a költekezést?(mert a kártyás vásárlásnál ez a lehetõség nem mindig áll fent)
Croano
Fehér kenyeret általában.

Mi a kedvenc onlline játékod?

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

z99999
mikor mit, fõleg baseballs, hollywood, eminem, tankcsapda, meg netes zenék pl ez

milyen kenyeret eszel?

Pszt.

strucckuki
hát kemény benyalós gazdasági szöveget tanulok most és félóra kb 😄

milyen zenét hallgatsz?

never give up

jhetedikj
sose lesz olyan 😄

mennyi idõ alatt tudsz megtanulni 1 oldalnyi szöveget?

anno 1987

strucckuki
2013 augusztus 17.
mikor jön a jó idõ?

never give up

z99999
kaja, matek, talán megnézek egy filmet, alvás

mikor jár le a személyid?

Pszt.

smith09
Azért mert február az téli hónap és ne lepõdj meg azon ha március végén is fog még esni, hideg is lesz !

Mit csinálsz ma délután ?

jhetedikj
Mostanában már visszavettem és nem iszok annyit, de néha még így is megesik. 😄

Minek esik ilyenkor már a hó?

anno 1987

immovable
Igen.

Gyakran berúgsz?
jhetedikj
November autóbaleset.

Voltál már életveszélyben?

anno 1987

z99999
nem igazán, általában megdolgozom azért ami kell

mikor sérültél meg legutoljára?

Pszt.

birdo
Természetesen )))
De ez abból adódik talán, hogy nem a földön járok.... nem mindig tudom reálisan nézni a dolgokat... megkeresem...szinte mindig a dolgok " jó oldalát..

Szoktál " kívánni ??

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Tarajos Sül
Nem, egyáltalán nem, inkább ilyen felületekre szoktam írni, mint most, illetve néha messenger, de az sem olyan nagyon sûrûn.
Papírra mostanában csak akkor írok, ha megyek elektronikai alkatrészekért, és személyesen veszem meg õket, ilyenkor diktálom õket papírról, vagy az eladónak adom oda.

Hiszel a csodákban?
jhetedikj
spirál

sokat írsz papírra?

anno 1987

z99999
igen

spirál vagy sima füzetet részesíted elõnyben?

Pszt.

jhetedikj
Pc-n, de már csak online játékokat.

bátornak gondolod magad?

anno 1987

Tarajos Sül
Van persze.Több is van felvéve a fav-ba, de sûrûn csak ide nézek fel ebbe a topikba. 😊

Szoktál játszani Pc-n, vagy akár PS-en, PSP-n, mobilon stb stb. 😄 ?
z99999
mikor hogy, hossztól, kedvemtõl is függ de általában igen

kedvenc topikod?

Pszt.

The Protector
velem rengetegszer elõfordult.be van téve a kedvencek közé a topikés látom h ha van új üzenet.

Azt a választ is elolvasod amit az elõzõ emberke válaszolt de nem a te kérdésedre?

Tarajos Sül
volt, de az nem most volt..
Sajnos ez szerintem nem meglepõ, rengeteg dolog van, amiért az emberek mélypontra kerülhetnek, és szerintem minden 2.,3. ember már gondolt rá.

Sûrûn van olyan pillanat ebben a topikban, vagy akár bárhol, hogy megtudod válaszolni a feltett kérdést, csak idevaló kérdést nem tudsz feltenni hirtelen, ezért inkább nem is írsz?
The Protector
Nagyon de nagyon nem szeretem a Forma1-et.Abszolút nem várom és nem is tudom h mit élvezhetnek benne akik helyben nézik és nem közvetítést.

Volt már olyan pillanat az életedben,hogy meg fordult az öngyilkosság gondolata mint lehetõség?

Tarajos Sül
válaszolva a kérdésedre, szerintem elég jó, kérdés ez alatt adott.
Tarajos Sül
nem is tudom, nem nagyon vannak olyan állapotok, ahol stresszes vagyok, ez a nap se lesz valami jó, érzem 😊, de csak ennyi, hogy van olyan, amikor kibeb_szottul tudnak bántani a dolgok, és olyankor még a szokásosnál is lustább vagyok, de mindenkivel értelmesen tudok kommunikálni, nem vagyok olyan, hogy máson töltöm ki, aztán lehet, hogy ilyenkor stresszelek 😄, de még nem foglalkoztam a kérdéssel.

Várod már az idei elsõ forma 1-es futamot?
The Protector
kukim.

Milyen a stressztûrõ képességed?