Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit szoktál jelszónak megadni ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én erre azt tudom mondani, hogy igen, nálam is így van,(hogy többet vagyok Fb-on, mint a többin) de mivan, ha csak én vagyok vele így, és még több 10000 ember xD, egy pár embernek pedig még lehet, hogy Fb-ja sincs, akikrõl nem tudunk.
Az meg a másik, hogy gusztustalannak találom, hogy a többi közösségi oldal a Fb külsejét szereti lemásolni.(Pl. "tetszik" gomb)
Nyilván, valamivel fel kell dobni az oldalt, pl a myvipnek a fb-os tetszik gombbal, de én ezért nem fogom jobban pl. a myvipet nézni, mert van rajta tetszik gomb, és pár apróság, ami a Fb-on régebb óta megtalálható, sõt, még az is lehet, hogy a Fb is más oldalról lopta a külsõt. Fb: Facebook
Milyen tüzelõanyaggal fûtitek a lakást?
Amúgy iwiw-em van meg msn-em.Msn-re heti 1szer iwiw-re meg naponta max 2szer nézek fel.
Te is észre vetted h mióta felkapott a facebook lényegesen kihalt a többi ismerettségi oldal(baráti kör,iwiw,myvip, stb....
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Naponta hányszor nézel fel Facebook-ra, Msn-re stb. stb. ?
politikát leszámítva nekem spec húzós év lesz, de ha összejön akkor hajaj
milyen volt a napod?
Pszt.
Annyira nem vagyok költekezõs, van kb. 1000 forintom, megvagyok most édesség, és cigi nélkül 😞, ami nagyon is pozítiv dolog, de ha majd megkapom 1-2 hét múlva a fizumat, akkor a fenti dolgokat pótolni fogom 😊
Ez az év jobb lesz, 2010?(nem pont a politikára gondolok, de sajnos ez az alapja)
Neked milyen az anyagi helyzeted?
anno 1987
Mikor volt olyan napod utoljára, hogy nem neteztél?
anno 1987
Te min változtatnál, hogy ne legyen elb_szva? 😊
Semmi sem biztos és semminek sincs értéke.
El van baszva a világ?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Milyen szakmát szeretnél (még) kitanulni?
...illetve Te is olyan vagy, mint én, hogy tervezel a jövõdre nézve, és minnél több tanfolyamot, szakmát (szeretnél elvégezni/fogsz elvégezni)?
Szereted az xtreme szexet?Különleges helyen csinálni vagy szokatlan dolgokat kipróbálni?
szoktál olvasni? ha igen milyen témájú könyvet? vagy ha jó jöhet bármi?
pred
Nappalira v levelezõ tagozatra járnál szívesebben ?
jól érzed magad a bõrödben?
szégyenlõs vagy?
Mesélek egy sztorit.Bejött egy fiatal pár h fürödnének a szállóban.Kaptak törölközõt.Bementek a wellness részlegbe.Kijött a felszolgáló srác és mondta h gyakran ide járnak és kefélnek mint a gép.
Én recepciós vagyok és a kamera egy karnyújtásnyira van tõlem.Mindent lehetett látni.
Szaunában nincs kamera.
Jakuzziban enyhe kézimunka után a csaj beleült a srác farkába.
Utána átmentek a medencébe ott a pezsgõfürdõben cumizott a csaj majd pedig szembõl tolta a srác.A felszolgáló srác mondta h kövessem.
az ablakon át mindent lehetett látni közelrõlXD
Mi a véleményed a dologról?Parasztság az õ részükrõl h kendõzetlenül kefélnek,a srác összegecizi a vizet?+ látványosan csak dugni jönnek ide.
Mindezt úgy h 1órája zárnom kellett volna a helységet.
És az milyen dolog h mi meg lestük?
Te meglested volna õket?
hogy telt a Valentin nap?
anno 1987
szoktál neten kivégzéseket,halál videókat nézni?
mit gondolsz arról a törvényrõl, hogy ha régen ha valaki lopott levágták a kezét?
anno 1987
Bankkártyával vásárolsz, és tömöd a pénztárcádat a blokk-okkal, bizonylatokkal, vagy KP-val, és mindig félsz, hogy túlzásba viszed a költekezést?(mert a kártyás vásárlásnál ez a lehetõség nem mindig áll fent)
Mi a kedvenc onlline játékod?
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
milyen kenyeret eszel?
Pszt.
milyen zenét hallgatsz?
never give up
Mit csinálsz ma délután ?
Minek esik ilyenkor már a hó?
anno 1987
De ez abból adódik talán, hogy nem a földön járok.... nem mindig tudom reálisan nézni a dolgokat... megkeresem...szinte mindig a dolgok " jó oldalát..
Szoktál " kívánni ??
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Papírra mostanában csak akkor írok, ha megyek elektronikai alkatrészekért, és személyesen veszem meg õket, ilyenkor diktálom õket papírról, vagy az eladónak adom oda.
Hiszel a csodákban?
Szoktál játszani Pc-n, vagy akár PS-en, PSP-n, mobilon stb stb. 😄 ?
Azt a választ is elolvasod amit az elõzõ emberke válaszolt de nem a te kérdésedre?
Sajnos ez szerintem nem meglepõ, rengeteg dolog van, amiért az emberek mélypontra kerülhetnek, és szerintem minden 2.,3. ember már gondolt rá.
Sûrûn van olyan pillanat ebben a topikban, vagy akár bárhol, hogy megtudod válaszolni a feltett kérdést, csak idevaló kérdést nem tudsz feltenni hirtelen, ezért inkább nem is írsz?
Volt már olyan pillanat az életedben,hogy meg fordult az öngyilkosság gondolata mint lehetõség?
Várod már az idei elsõ forma 1-es futamot?