98407
-
párszor a macsekok valamelyike behozta a levadászott egeret, pockot élve, gondolva, hogy ajándék. az számít?:D
szerinted megmentettem ?:D -
hörcsögöket meg macskákat csípem leginkább - de nem egyszerre 
volt már valamilyen rágcsálód? -
majmok kivételével minden emlős. ha muszáj egyet kiemelni, akkor tengerimalac.
neked? -
nincs
kedvenc állatod (nem ős, hanem ma is létező :D)? -
igen, ha érdemes vele görcsölni.
melyik a kedvenc őshüllőd? -
"legózás" része megy, ha forrasztgatni kell... nos, végül is az is, de akkor már régen túl nagy gond van. meg nem egy gépet raktam már össze, néha... khmm... kreatív megoldásokkal. (túl hangos volt 6 cm-es procihűtő venti, fogtam és ráragasztottam szilikonnal egy 8 cm-est a hűtőbordára
)
ha elszáll otthon valami egyszerűbb elektronikai szerkentyű, meg tudod javítani? -
az esetek 80%-ban sikerül nekem megcsinálni, ha pedig nem, akkor hardveres probléma van, és cserére szorul az adott komponens
(de ha forrasztgatásra, meg mindenféle sufni tuningra gondolsz, akkor nem, azt nem szoktam. bár az xbox-omat anno én flasheltem meg, de igazából ott csak kábeleket kellett kötögetni stb.)
te? -
nem, régi tápom nekem is van, egy 550W-os Q-Tec, csak azon mások/hiányoznak a nekem kellő csatlakozók 
szoktál gépet szerelni, vagy szakemberre bízod? -
talán valahol a szekrény alján van elfekvőben egy 10 éves táp (no name, kb. 150w-os) :D
ha megtalálnám kellene? :D -
hát nincs
és neked egy fölös, sata-s vinyókhoz is jó tápod? (az enyém ma követett el öngyilkosságot, nem vagyok boldog miatta) -
nem
nincs véletlenül üvegtartályod 82cm-es vízipipához? :D -
vótmá, nagyon néha, nem rajongok érte
egyéb dohányterméket "fogyasztasz"? -
válasz lent, kérdés lent :D -
nem (nagyon nagyon nagyon ritkán buliban elszívok 1-2 szálat, kb. évente 1-2 alkalom)
viszont vízipipát tolom
te szoktál vízipipázni? -
igen
te? és ha igen, mennyi? -
nincs
cigizel? -
(na ennek örülök, bár lehet azért el kellene menni fogorvoshoz)
nem tudom :D
de nem húztak ki és tudtommal az összes fogam megvan :D
van lyukas fogad? -
nem, szimplán érzékenyek a fogaid. használj fluoridos fogkrémed, pl Sensodyne Pronamel. (saját tapasztalat)
hány fogad van? (akár úgy h még meg, vagy alapból mennyi nőtt ki) -
nincs, mindig a chrome kezdő oldala jön be
nem tudom, nincs állandó jövedelmem, mert különben attól függene
ha fáj a fogam (az esetek 70%-ban), mikor pl. csokit eszek, akkor az azt jelenti, hogy valamelyik lyukas? -
általában el van tárolva 10-20 nyitott tab alapból.
nálad? -
mindig mást(jó kérdés)
maximum mennyi pénzt adnál ki egy autóra? -
nem hinném
amikor megnyitod a böngészőt rutinszerűen mindig egy adott honlapot nyitsz meg először, vagy mindig mást? -
nincs, nem vagyok az. majdnem sógornőm állítólag allergiás a húsra (többek között...lol) de ennek ellenére azért tömi magába. :D
Szerinted egészséges a vega életmód? -
0+.
Van vegetáriánus ismerősöd? Illetve, Te az vagy? -
csak ha kéri az orvos :)
milyen vércsoportod van? -
nem de tudom kik szerepelnek benne
Szoktál vért adni? -
igen, hatalmas az ürge, jól beszól mindenkinek :D
showder klubot követed? -
nem
ismered Russell Peters-t? -
nem, jellemző, ritkán előfordul, hogy fáj a fejem, vagy a kezem (ahol el volt törve)
te? -
nem. Miért lenne az? Én elvakult konzervatív úgy hiszem, hogy egy őszinte érzéseken alapuló párkapcsolat pecsétje. Előnyökkel és hátrányokkal.
érzékeny vagy a frontokra? -
angol :D
kérdés lennt -
még nemtom, jó ez így ahogy van 7 éve kb, de lehet, hogy jó lenne szintet lépni :)
szerinted is hülyeség amúgy? :D -
Meg.
Milyen az "új" aláírásom? -
nem
meg szeretnél házasodni? -
inkább kicsit mackós, de van izom bőven :)
a polgári esküvő az ingyenes? :D -
nem ismerem őket
sportos vagy? -
Olykor
Mi a véleményed a zenei feldolgozásokról úgy általában (pl. Dreadful Shadows - Twist In My Sobriety v. pl. Ten Masked Men - I'm Blue)? -
van 1-2 ami jó, de nem jellemző. kb 1 éve hallgattam a Predator zenéjét, és az bazzeg még így is parás :DD már vártam a 3 lézepontot a fejemen :D Alan Silvestri nagyot alkotott azzal :)
te? -
Nem igazán, honnan tudhatnák a jövőt?
Szeretsz filmzenéket hallgatni? -
kedvenc nincs, de a LEGszarabb vicc topikot szeretem olvasgatni akármikor :D
időjárás jelentésnek hiszel?