Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoktál szoliba járni vagy rendszeresen napozol?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A lenyomós kenyérpirítót szereltem meg, aminek cekász(huzalellenállás fûtöszála van), aminek a ponthegesztése tört el(rossz hegesztés+rázkódás, ahogy felugrik a kenyérkidobó) pont az áramjárta vezetõnél. Mivel forrasztani nem lehetett a kenyérpirítás közben keletkezõ hõ miatt, ezért egy réz csokival fogattam össze a 2 véget.
Szoktál otthon barkácsolni/javítani?
Meg tudnál szerelni egy kenyérpirítót?
Be happy. :) Running!
Készítettél már magadnak szabóval egyedi ruhát?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Verset nem az, hogy utálok mondani, de nem szeretek, az szerintem a kicsiknek való, de persze, egy évben egyszer kell, úgyhogy kibírom 😄
Porlasztós, vagy simán "csepegõs?"
Szeretsz vagy utálsz locsolkodni?
Szereted a húsvétot?
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
Egyébként kollégáimmal lesz buli este.
Mi volt gyermekkorod kedvenc újságja ?
Miért ...Te mit tervezel ??
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
lonely island-t ismered? mi a kedvenc számod tõlük?
Pszt.
Symbian vagy android ??
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
válaszolsz erre a kérdésre?
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Ez alól kivétel, az a kevéske angol, amit kb 5 éve tanultam az általános suliban.
Tudsz mondani a Westend bevásároló központban olyan boltot, amelyben személyesen lehet vásárolni(nem olyan, amiben meg kell rendelni) érintõképernyõs sodoku-t? 😊
milyen nyelvvizsgáid van/vannak?
van olyan zenekar, akiktõl csak egy számot ismersz, de azt szereted? kik?
Pszt.
Mintadarab volt, de nagyon jó, még így is.(Külsõleg-belsõleg is 😄)
"Ittvane"! 😄
Szedsz vitaminokat egymagában, vagy úgy érzed, hogy az általad fogyasztott ételekben, zöldségekben, gyümölcsökben épp elég van!?
Mit kaptál/Mit szeretnél kapni 18. szülinapodra?
Be happy. :) Running!
Szotyi(közkedvelt becenevén xD), vagy tökmag?
sikerült megtartani a szilveszteri fogadalmadat?
Pszt.
Eszel gyorséttermekben?
Talán akkor tetszettek meg ezek a zenék, mikor elsõnek disco-ba jártam.
Amugyis szeretem hangosan hallgatni a zenét, és discoban a disco-s zenék párosultak egymáshoz. 😊
Akkoriban nem is volt más zenei "környezetem", hogy sokat jártam volna rock koncertekre, vagy ilyesmi. A disco-s számok közül is fõleg az olyanok tetszenek, amikben magas hangon énekelnek, kiabálnak néhol.
Mi a véleményed az Electro, Progressive zenékrõl?
(Megjegyezném, a kedvencem a disco, szóval ezeket sem hallgatom sûrûn, talán max. 5 db számot)
Electro, vagy Progressive? 😊
kedvenc filmed?
Pszt.
Kegyes hazugság vagy õszinteség? (Komoly dolgoknál, nem általában..😊 )
Dum spiro, spero.
Tetszik az új myVIP?
(hozzáteszem, nekem igen, de akkoris zavar, hogy a facebook alapján készült az új design(tudom nem ma óta van ez így), de legalább támogatja is a Fb-ot, ez szerintem nagy szám, csak ne látnám azt sok helyen, hogy "1hónapja belépett")
Húsvétkor többet szoktál enni vagy "ügyelsz" az alakodra inkább?
sûrûn hazudsz?
Ha ugyanazon az útvonalon közlekednek a Volán, MÁV(vagy BKV) jármûvei, akkor melyiket választod, ha el szeretnél jutni A-ból B-be?