Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Victor1103
4 kerekûvel nyírom a sík felületen, damilos fûkaszával az árkot és a nehezen elérhetõ sarkokat.

Mi lenne a legfõbb szempont számodra egy lakás vagy házvárlásnál?( ár,nagyság, munkahely-szülõkhöz közel, országon belül esetleg külföldön stb.)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tarajos Sül
Semmit. 😄 Úgy általában viszont érdekelne, hogy utólag, (tavaly végeztem a sulival) el-e tudom kezdeni az érettségit, mert vasútbarát vagyok, és felérne az álmommal, ha mozdonyvezetõ lehetnék, de érettségi nélkül nem nagyon fog menni, és ezért megbántam, hogy nem érettségiztem, mert fontosabb volt, hogy minél messzebb elkerüljem a sulit. 😄

Fûnyírás fûkaszával(damilos), vagy a 4 kerekû "földönjáróval" xD ? 😊

z99999
nemtom, régebben volt néhány trójai de néhány éve most már tiszta vagyok

mit gondolsz a mostani érettségikrõl?

Pszt.

Amikor én vezettem 70, amikor más 140.

Milyen vírust szedtél össze gépre?

kakimakifsz
Reggelim 4-kor volt. virsli+mustár+torma. Ebéd mindjárt ebéd: paszulyleves, túrós tészta.

Mennyivel mentél a leggyorsabban motorral, vagy kocsival?

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

70.

Mit eszel reggelire? (most)

kakimakifsz
25 éves vagyok, de nagyanyámtól mindig kapok csomagot édességekkel.
A "Mikulás hozta címszóval" 7 éves koromig😊

Hány kilóval nyomsz fekve?

Nem. Mi kocsikázunk.

Hány évesen maradtak abba a mikulás ajándékai?

kakimakifsz
Rosszul adtak a boltban. 8 db péksütit fizettem és otthon 1-el kevesebb diós búrkifli volt.

Nemzetközi buszjáraton utaztál már?

Nem válogatok, a csoki az csoki! (Kivéve a csokimikulás meg nyúl).

Hogyan nyúltak le pénzzel legutoljára?

smith09
2 - 3 év 😊

Mi a kedvenc csokoládéd ?
kb. 2-3 év.

Milyen gyakran cserélsz partnert? 😊

smith09
Szerintem az alapvetõ funkciók ( telefonálás, sms, naptár, ébresztõ ) bõven elég egy telefonba. Csak mindenki szeretne újabbat, jobbat, és olyat mi jól néz ki. A többi ami újdonság ( mms, wap, net stb... ) biztos h jó dolog de az már pénzlehúzás sztem.

Milyen gyakran cserélsz telefont ?

z99999
mert marketing. amúgy nem hiszem hogy sok ember lenne aki csak ezekre használja a mobilját, max öregebbek

egyetértesz?

Pszt.

Tarajos Sül
Mostmár igen 😄 😊, de nem szoktam sem könyvet keresni, sem venni, és az oldallal sem találkoztam még. A google-val igen xD, de a könyvkeresõ részével soha.

#55468 válaszából kiindulva... 😊
Aki csak telefonálásra használja a telefont, és SMS írásra, esetleg naptár nézésre, az miért vesz olyan telefont, aminek sokkal több funkciója van, de azokat nem használja ki?
(nem nézem az illetõket butának, félreértés ne essék, csak nem értem.)
birdo
Most épp Paul Young.:A viskó -ját olvasom....ha éppen nem tanulok és épp nem játszom a jojatekon )

Ezt a könyvkeresõt ismered ? books.google

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Kmarha
Okos telefont, de hagyományosként (alig használom ki azt, amit tud)

Mikor volt könyv a kezedben utoljára? Szórakozás gyanánt, nem tanuláshoz.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

smith09
15 körül

Okos mobilt hazsnálsz vagy hagyományost ?
kakimakifsz
Van. Foleg vagyongyarapitas meglehetosen extrem modszerekkel. Nyaralni nem sok idom marad.

Hany evesen vesztetted el a szuzesseged?

z99999
banános, utána epres

valami nagy terv nyárra?

Pszt.

Tarajos Sül
Gyümölcsös.

Kedvenc turmix?
birdo
A mûszaki termékeknél....vegyünk például egy porszívót....ugyanaz az alaptermék...csak a márkanevet és pluszban a dizájnt fizettetik meg..
A ruházati bolt...nos, a kínain minden márka beszerezhetõ....nagy tételben olcsóbb is...és annyit kérnek érte amennyit nem szégyenlek....sajnos (((

fekete, vagy gyümölcs tea ?

Tarajos Sül
Jelenleg nem vásárolok magazin-t, régebben vettem Autó-Motort, amibõl 30-40 darab lapul a szekrény mélyén, és Barátok Közt magazint, amibõl 10-15 példány van meg, de ha még kapható lenne, akkor megvásárolnám minden kiadott példányát. 😊

Szerinted a különbözõ termékek(ruházat, mûszaki termékek) magas árai mindig párosulnak a kiváló minõséggel, vagy azért sajnos akadnak eladók, akik lopnak, és magas áron hamisítványokat adnak el?
HappyHunter
Adidas. Cipõre nem sajnálom a pénzt, azt nem 2 napra veszi az ember. Meg tetszik a háromcsíkos dizájn 😊

Milyen magazint vásárolsz rendszeresen?

Be happy. :) Running!

Ic3 m4n
Még nem, nem is tervezem.

Kedvenc cipõmárkád?

HappyHunter
Ezzel most megfogtál. 😄 Talán inkább fagyi, abból is az almás-citromos.

Búvárkodtál már? Ha nem, szeretnéd kipróbálni?

Ic3 m4n
Ki nem szereti?
Igen😊

Jégkrém vagy fagyi?

szigetlakó
Nem.

Szereted a csoki fagyit?

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

kakimakifsz
Igen. Nappal, folyoparton.

Vettek mar orizetbe, vagy allitottak mar elo (miert)?😊

smith09
Kanada

Szeretkeztél már a szabadban ?
kakimakifsz
kecajozok, krav magazok.

Kanadaba utaznal inkabb, vagy Maldiv-szigetekre?

smith09
Igen. Én már szinte teljesen leszoktam.

Sportolsz valamit rendszeresen ?
HappyHunter
Soha nem iszok olyan sokat hogy másnapos legyek utána 😊

Lehetek erre büszke?

Tarajos Sül
E héten ittam nem keveset, legalábbis nem szoktam hozzá, másnap munkába menet(még a fõnököm hívott meg, mert névnapja volt 😄) picit fájt a fejem, nem volt semmi gond. Rágyújtottam egy cigire, és majdnem szétszakadt a fejem, utána annyira fájt. Algoflex-et vettem be(fájdalom, fejfájás csillapító), elmúlt.
Egyszer másnaposan megittam egy izotóniás watt italt, mert azt sportolóknak találták ki, hogy az elvesztett folyadékot pótolja, és énszerintem pont azért is jó, mert az alkoholtól folyadékot veszít a szervezet(pl. sok pisilés), és ezért is fáj a fejed. Mindkét esetben, max. egy fél nap vagy negyed nap, és jobban lettem. 😊 Vagy ivás elõtt igyál sok vizet, de ezt még nem próbáltam. /Bocsi, ha sokat írtam/

Mennyire voltál már részeg, és utáni mennyire voltál másnapos? 😊(hány napig) xD
Ic3 m4n
Nem venném meg, de azért mert nem állok úgy. Ha úgy állnék, akkor lehet megvenném én is. Ha te nem sajnálod rá, akkor hajrá!

Mi a legjobb másnaposság ellen?

Tarajos Sül
Hogy érted azt, ha nem jelöl vissza? 😊
Kideríted mi a valódi neve, rákeresel azon a néven valamelyik közösségi portálon, megjelölöd, hogy ismerõsöd lehetne 😄, és nem jelöl vissza?
Tanácstalan, és szomorú, és talán ideges, de az nem nagyon.

Végre találtam egy Törley, édes, Magnum pezsgõt, ráadásul itt a városban.
Szülinapra szeretném, 5 ezer forint, és attól magnum, hogy nem 0.7l-es, hanem másfél 😮 literes. 😄
Te megvennéd? 😊
(nem éri meg, mert 0.7 literes (normál kiszerelésû) 7-800 Ft,/max. 1 ezer), a dupla adag pedig 5 ezer, de jó poén lenne xD, és nem sajnálom a pénzt egy szülinapra 😊 )
21 sebességes váltós.

Ha hosszú percek alatt kideríted, hogy valamelyik nicknév, akivel beszélgetsz az SG-n kit takar és nem jelöl vissza: ideges vagy, tanácstalan, kíváncsi, vagy szomorú?<#idiota>

Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.

Tarajos Sül
Mostanában nem, mert lapos a hátsó kerék, és nem nagyon akarok rá költeni belsõ-külsõ gumira mert kopott, és a belsõ "agyonfoltozott", ehelyett inkább motorozgatok. 😊

Váltós, vagy sima, váltó nélküli bringa?
smith09
igen, 20 fok fölött végig.

gyakran bringázol ?
szigetlakó
Sió lét már nagyon régen láttam.

Szép idõ lesz májusban?

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

smith09
Éljen május 1.-nek semmi köze a májusfához ! Az egyik egy régi népszokás a másik pedig egy dal címe !

Gyakran sió lét ?
Tarajos Sül
Szerintem éljen. Egyszer van egy évben máj. elseje, de pontosan nem tudom, hogy mi jelent, csak azt, hogy vékony nyárfát kell a fiúknak a lányok lakhelyének kerítéséhez állítani.

Te tudod, hogy honnan ered a májusfa, és pontosan azt, hogy mi célt szolgál?
smith09
itt picit esik.

Éljen május 1.-e ?
birdo
Nem vagyok egy F1 guru...de mintha az évad elején pont a japán nagydíj maradt volna el.... arra viszont emlékszem, hogy bejelentették hivatalosan az idei futamok közül törlik a Japán nagydíjat.....

zápor...vagy csendes esõ ??

Tarajos Sül
Igen, most ért véget.
Tegnap pl. nem néztem, és azokból a részekbõl is max 2-t láttam, amikor most visszajött a gigi&zsófi és az olivér. Nem az, hogy unalmas, bár lehet, néha igen, de fontosabb teendõim akadtak annál, hogy nekem meg kelljen nézni. 😄

Szerinted lesz Forma 1 futam(idõmérõ, stb 😄 ) Japán-ban?
Ic3 m4n
hétfõ kedd csütörtök pénteki megvan, a többi mindig változhat..

Nézet a retek(való)világot?

Tarajos Sül
#55436: Hülyeség ez így van, és olcsóbb is, ha a normál kiszerelést veszem meg, de mekkora poén már 😄, és a kisebb méret kis helyen is elfér, mikor viszek papucsot, törölközõt, váltóruhát stb stb. ahogy más is.
ON 😊

MSN

Megvan a napi rutinod, vagy nincs, mert kiszámíthatatlan!?!?
smith09
Normál méret. A pici utazóméret kicsi, és megdöbbentõen magas az ára ahoz képest. Szerintem hülyeség pénz kidobás akkorát megvenni. Számolj utána !

msn v skype ?
Tarajos Sül
30-as faktorú Sun Dance.

Ha kis idõre elmész nyaralni/elutazol, esetleg nem nyaralás céljából, akkor direkt kisebb kiszerelésû termékeket veszel,(pl 30-50ml-es fogkrém, tusfürdõ, pl. DM-ben lehet kapni)vagy a rendes normál kiszerelésût vásárolod meg?
smith09
Fertõd

Milyen naptejet hazsnálsz ? Faktor szám és gyártó.