Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi lenne a legfõbb szempont számodra egy lakás vagy házvárlásnál?( ár,nagyság, munkahely-szülõkhöz közel, országon belül esetleg külföldön stb.)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Fûnyírás fûkaszával(damilos), vagy a 4 kerekû "földönjáróval" xD ? 😊
mit gondolsz a mostani érettségikrõl?
Pszt.
Milyen vírust szedtél össze gépre?
Mennyivel mentél a leggyorsabban motorral, vagy kocsival?
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Mit eszel reggelire? (most)
A "Mikulás hozta címszóval" 7 éves koromig😊
Hány kilóval nyomsz fekve?
Hány évesen maradtak abba a mikulás ajándékai?
Nemzetközi buszjáraton utaztál már?
Hogyan nyúltak le pénzzel legutoljára?
Milyen gyakran cserélsz partnert? 😊
Milyen gyakran cserélsz telefont ?
egyetértesz?
Pszt.
#55468 válaszából kiindulva... 😊
Aki csak telefonálásra használja a telefont, és SMS írásra, esetleg naptár nézésre, az miért vesz olyan telefont, aminek sokkal több funkciója van, de azokat nem használja ki?
(nem nézem az illetõket butának, félreértés ne essék, csak nem értem.)
Ezt a könyvkeresõt ismered ? books.google
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Mikor volt könyv a kezedben utoljára? Szórakozás gyanánt, nem tanuláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hany evesen vesztetted el a szuzesseged?
A ruházati bolt...nos, a kínain minden márka beszerezhetõ....nagy tételben olcsóbb is...és annyit kérnek érte amennyit nem szégyenlek....sajnos (((
fekete, vagy gyümölcs tea ?
Szerinted a különbözõ termékek(ruházat, mûszaki termékek) magas árai mindig párosulnak a kiváló minõséggel, vagy azért sajnos akadnak eladók, akik lopnak, és magas áron hamisítványokat adnak el?
Milyen magazint vásárolsz rendszeresen?
Be happy. :) Running!
Búvárkodtál már? Ha nem, szeretnéd kipróbálni?
Szereted a csoki fagyit?
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
Vettek mar orizetbe, vagy allitottak mar elo (miert)?😊
Kanadaba utaznal inkabb, vagy Maldiv-szigetekre?
Lehetek erre büszke?
Egyszer másnaposan megittam egy izotóniás watt italt, mert azt sportolóknak találták ki, hogy az elvesztett folyadékot pótolja, és énszerintem pont azért is jó, mert az alkoholtól folyadékot veszít a szervezet(pl. sok pisilés), és ezért is fáj a fejed. Mindkét esetben, max. egy fél nap vagy negyed nap, és jobban lettem. 😊 Vagy ivás elõtt igyál sok vizet, de ezt még nem próbáltam. /Bocsi, ha sokat írtam/
Mennyire voltál már részeg, és utáni mennyire voltál másnapos? 😊(hány napig) xD
Mi a legjobb másnaposság ellen?
Kideríted mi a valódi neve, rákeresel azon a néven valamelyik közösségi portálon, megjelölöd, hogy ismerõsöd lehetne 😄, és nem jelöl vissza?
Tanácstalan, és szomorú, és talán ideges, de az nem nagyon.
Végre találtam egy Törley, édes, Magnum pezsgõt, ráadásul itt a városban.
Szülinapra szeretném, 5 ezer forint, és attól magnum, hogy nem 0.7l-es, hanem másfél 😮 literes. 😄
Te megvennéd? 😊
(nem éri meg, mert 0.7 literes (normál kiszerelésû) 7-800 Ft,/max. 1 ezer), a dupla adag pedig 5 ezer, de jó poén lenne xD, és nem sajnálom a pénzt egy szülinapra 😊 )
Ha hosszú percek alatt kideríted, hogy valamelyik nicknév, akivel beszélgetsz az SG-n kit takar és nem jelöl vissza: ideges vagy, tanácstalan, kíváncsi, vagy szomorú?<#idiota>#idiota>
Senki nem lehet jobban rabszolga, mint akivel elhitetik, hogy szabad! Törvények helyett>>>Megoldás; Érzelmek helyett>>>Logika Aki ura az érzelmeinek, az egész világot meghódíthatja.
Váltós, vagy sima, váltó nélküli bringa?
Szép idõ lesz májusban?
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
Gyakran sió lét ?
Te tudod, hogy honnan ered a májusfa, és pontosan azt, hogy mi célt szolgál?
zápor...vagy csendes esõ ??
Tegnap pl. nem néztem, és azokból a részekbõl is max 2-t láttam, amikor most visszajött a gigi&zsófi és az olivér. Nem az, hogy unalmas, bár lehet, néha igen, de fontosabb teendõim akadtak annál, hogy nekem meg kelljen nézni. 😄
Szerinted lesz Forma 1 futam(idõmérõ, stb 😄 ) Japán-ban?
ON 😊
MSN
Megvan a napi rutinod, vagy nincs, mert kiszámíthatatlan!?!?
msn v skype ?
Ha kis idõre elmész nyaralni/elutazol, esetleg nem nyaralás céljából, akkor direkt kisebb kiszerelésû termékeket veszel,(pl 30-50ml-es fogkrém, tusfürdõ, pl. DM-ben lehet kapni)vagy a rendes normál kiszerelésût vásárolod meg?