Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lecsót szereted?
Ha vehetnél egy nagymocit, az "gyorsasági" lenne, vagy amolyan terepmászó féle? 😄
A forrócsoki, és a kakaó különbözik egymástól?
Ha igen, csak abban, hogy az egyik direkt forró, a másik pedig nem direkt? 😊
Hiszel a paranormális jelenségekben? (tárgyak mozognak maguktól stb)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
kommersz piákat szoktál inni?
Kedvenc sörmárka ?
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Ha van pár százezer forintod és félre akarod rakni, hova helyezed el?
anno 1987
Nem értem, hogy miért kell kivenni pénzt...és azzal fizetni..<#nemtudom>#nemtudom>
Tegnap tankoltam és kártyával fizettem...ma az interspárban fizettem kártyával.. egy hete felsõket vettem és kártyával fizettem....sõt a táskámat kinn a Körúton szintén kártyával fizettem ki..
Milyen csalások vannak az ATM- nél ??
Mostmár a Fb dominál. 😊
Megvan még vipen, és iwiwen is az adatlapom,(Fb-on kívül) de egyiket sem használom, havi max. 1x-2x felnézek, "azt annyi".
Szerinted sokkal többen fogják használni a boltos, netes bankkártyás fizetési eszközt, elkerülve az ATM-et, mivel mostanában az ATM-en keresztüli bankkártya csalások megsokasodtak?
Facebook?
Használsz (még) iwiw-et?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Téged is irritálnak az okoskodó buta emberek?
Engem a földrengéskori áramkimaradás miatti leállás zavart...és azóta se lett jobb ((
Meg tudsz sütni legalább egy tojásrántottát ?
Viszont 500-as lehet nem lenne akkora hülyeség a drága cukros üdítõk miatt.(italautomatákra értem)
Mit szólsz, hogy Fukusimában Csernobil méretû atomkatasztrófa zajlik?
Csináltál már valaha origamit?
Színész: Marc Blucas, Chris Evans
Boldog vagy?
Kit tartasz a legszexisebb színésznek/színésznõnek?
hol lennél most legszívesebben?
Melyiket utálod a legjobban a 3 közül? Olyan forróság van, hogy a saját izzadságodban meg tudsz mosakodni, úgy szakad az esõ mintha dézsából öntenék, úgy fúj a szél mint állat.
dubstep-et szereted?
anno 1987
hiszel abban,h a jó elnyeri jutalmát?
hiszel hogy az álmok, amik jók, valóra válhatnak?
Mi volt a legutolsó dolog amit alvás közben álmodtál(ha emlékszel még mert az álmok sokszor rövid ideig maradnak meg a memóriában)?
Szerinted megéri elsõ osztályon utazni repülõn?
Be happy. :) Running!
Elítéled a skinheadeket?
Milyen terveid vannak az élet hátralévõ részében? 😊
hát attól függ, mennyire bejövõs az illetõ, ha nagyon bejön, szerelem elsõ látásra akkor nincs határ😄
Most érettségizel, vagy még/már nem?
Amolyan alkalmista vagyok.
Hétfõn(tegnap) egy fél doboz cigit elszívtam egész nap, ami a szokásos adagom, mert max. 1 doboz. Ma 2 szálat szívtam csak. Ma gondoltam rá, ha hazaérek, elmegyek cigit venni.
Hazaértem, és még mindig itthon vagyok, mert amíg csak lehet visszatartom magam, mert az a baj, hogy erre a kevés mennyiségre is rászoktam, és van olyan, amikor néha ez is kevés, de utána megint kibírom.
(Egyébként ez nem a megfelelõ válasz a #55344-ben feltett kérdésre, kérdezem másképp 😊 )
Mit teszel meg azért, hogy meghódísd a kiszemelted?
Határ van, nincs? 😊
(sok munkás jár oda, ezért-azért 😊 )
Mennyire messzire mentél már el eddig, hogy meghódísd a kiszemeltet? <3 😊
(lány-fiú, nõ-férfi 😄 )
mikor jártál olyan helyen ahol alkoholt árulnak?
anno 1987
Milyen borotvát használsz ?
Húsvétkor vesztek élõ nyúlat, ha amugy nem tartotok, és mi lesz a sorsa? 😊
Hogyan határozzák meg melyik évben mikor legyen a húsvét?
anno 1987
Ha meleg lenne a szobámban, akkor kinyitom a szúnyoghálós ablakomat.
Nem süt be a nap a szobámba, a sötétítõ pedig nappal nincs összehúzva, de amikor esteledik akkor összehúzom, mert akkor lámpát felkapcsolom, és nem akarom, hogy belássanak, mint egy kirakatba, mert nem 8 emeletes panelban lakom. xD xD
Hány polc van a ruhásszekrényedben? 😊