Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smith09
Régebben a Balatonban.

Milyen filmet töltöttél le legutóbb ?
zsoltioregon
Nem igazán. Igencsak puritán vagyok az ergonómiai igényeket és életviteli körülményeket illetõen.

Pucéran fürödni szoktál tóban, vagy folyóban?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

smith09
Régen málna ízût ittam a bundesliga mecccsekhez, mivel a bayern leverkursen pirosban játszott.

kényelmes ember vagy ?

jhetedikj
Igen, általában megvesszük.

Lift üdítõitalt szereted?

anno 1987

zsoltioregon
Most nincs, de tegnap este egész jó kis szél volt.

Születésnapi tortád szokott lenni? Ki süti?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

smith09
Még nem láttam.

Nálatk is erõs szél van ?
gercse
Ádám almái

ismered?

smith09
Renault.
Honda Civicet.

Milyen filmet láttál legutóbb?
zsoltioregon
jó is lenne :D, amúgy szeretném megtanulni ezt a progit:) ihletem meg általában van, idõm sajna nincs.

Milyen kocsid (márka, modell, motor, évjárat)van, ha nincs milyet szeretnél, ami reális?

z99999
jó cucc! taps nélkül még epicebb lett volna, de így is tetszik

te csináltad?

Pszt.

zsoltioregon
Étteremben igen (nagyon ritkán járok), amúgy még 10 Ft-ot is visszakérek pl pékségben, vagy boltban.

Tetszik ez a zene?
http://www.youtube.com/v/3Ny6eAF1Ct4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

jhetedikj
szexszel

Szoktál adni borravalót?

anno 1987

zsoltioregon
Dinnyét most jó sokat. Ribizli kimaradt. Szilva szilva szilva szilva kicsit unom, de azért csuszik<#gonosz3>. Alma-körte ritkábban. Õszibarack viszont 1 x de akkor temérdek.

Mivel lehet téged boldoggá tenni a magánéletben?

smith09
Képben vagyok !

Milyen gyümölcsöt ettél nyáron ?
zsoltioregon
Kamionsofõr (Bud Spencer filmek:), vagy tudós.

Mennyire vagy járatos a jogszabályokban?

Lyukasbogrács
tûzoltó

mit mondtál kiskorodban, hogy mi akarsz lenni, ha majd felnõsz? (foglalkozás)

zsoltioregon
sertészsírt szoktam enni, meg májkrémet. Mandulát max Raffaelloban 2-3 évente:D

Rendõr lennél inkább, vagy tûzoltóbácsi? (muszáj választani 1-et)<#nyes>

z99999
hülyeség mindekettõ. egyszerûen nem veszem észre és kész. vagy úgy nézek rá mint egy retardáltra és nem szólok egy szót se, csak nézem amíg el nem húz a csába.

mandulavajat ettél már? állítólag jobb a mogyoróvajnál

Pszt.

Tarajos Sül
Szerintem hatot biztosan, de lehet többet is.
4 a szokásos, amikor eszek azt tükörtojás formájában teszem :D, de még nem érzem, hogy tele lennék.

Ha akad valami ellenséged, akár szóban baszogat stb. akkor menekülsz, pl. nem nagyon akarsz a közelében lenni, ami érthetõ, csak nem ebben a formában, vagy felveszed vele a harcot, és pl. visszapofázol neki? :)
zsoltioregon
Csütörtök és Vasárnap nálam: Lángosnap :DDD

Hány tojásos (házityúk tojás nem strucc) rántottát tudsz megenni max?

z99999
pakolok

lángost szereted?

Pszt.

smith09
igen igen elég jó.

szombatra meleget mondanak, mit csinálsz ?
gercse
1/a Nincs konkrét, de most nem rég megszerettem a bullterriereket.
/b Van egy puli-pumi keverék
/c Volt is kutyám, német-juhász, puli, és még néhány, akikre nem emlékszem
/d A mostaninak Kócos

Jó kedved van?

zsoltioregon
Nem vészes (remélem nem ovisokat szívatsz vele:D. Ha eka-francium -ra gondolnál az szerintem nehezebb feladvány lenne.

1/a Kedvenc kutyafajtád?
/b Van kutyád?
/c Volt kutyád?
/d Neve?

jhetedikj
Nem igazán.

Szerinted ha barkóbában a fényre gondolok, akkor nagyon szemét vagyok a tippelõvel szemben? :D

anno 1987

zsoltioregon
Még nem, de már megvan a legesélyesebb lyányka rá :D

James Bond filmek bejönnek?

z99999
jah

hordasz gyûrût?

Pszt.

zsoltioregon
Cipõben sokat fejlõdtek. Régen is most is a sportcipõket, papucsokat kínai üzletekbõl veszem. Farmert nem érdemes ott venni, mert 5000:) mosás után is ereszti a színét (mégsem fakul:D).
Számológépem pl kínai az tökéletes.
Kocsit, -ha jó árban van- lehet bevállalnám a rossz hírük ellenére is.
A kajájukat nagyon szeretem. A kínai gagyinak (pl a Nyugatiban játékok, labdák) nagyon megérik. 2000 Ft-ból egy szatyor játékot vehetsz a gyereknek.

Testépítéssel foglakozol/tál-e? Szteroid, vagy serkentõt használtál-e?

predator1982
van amikor ki lehet fogni jókat:-)

hordasz otthon papucsot?

pred

Tarajos Sül
Volt apámnak, verebeket akartunk lõni, szerintem még meg is találnám hozzá a töltényt, ami megmaradt, csak a puskát cseréltük, adtuk el, mert nem lehetett vele pontosan lõni.

Mit gondolsz a kínai árucikkekrõl?
(Ruhák, készülékek, stb..)
zsoltioregon
Nem vasaltatom a hajam :DDDD
Bort 3 liter volt max (az nekem csak télen esik jól)sör se volt több 20 üvegnél/doboznál.

Légpuskád van? (lehet volt nemrég ez a kérdésem)

Ic3 m4n
Sört nem is próbálom meg összeszámolni.. borból kb olyan 20-30 maximum.
/Nem készülök fodrásznak, csak szerintem elég gáz hogy már a fiúk is vasalják a hajukat/

Te? :D

zsoltioregon
Szerintem károsítja a hajat. (fodrásznak készülsz amúgy?:)

Idei nyár alatt kb hány liter sört és bort ittál meg eddig?

Ic3 m4n
Most alul-felül kopasz vagyok, szal semmi szõr nincs a fejemen.

Vasalt hajról mi a véleményed?

ressy14
Csak karórát (sportos), ha az ékszernek számít.

Teljesen leborotválod az arcszõrzeted, vagy hagysz rajta valamennyit bajusz vagy szakáll formájában?

Dum spiro, spero.

Lyukasbogrács
nincs, soha nem is volt nyakláncom, de talán még a nyakamban se volt nyaklánc.

te hordasz valami ékszert? esetleg piercinget?

z99999
csak társaságban, ha megkínálnak

van nyakláncod? milyen?

Pszt.

ressy14
Nem. Nem is tudnám magam kopaszon elképzelni.

Dohányzol?

Dum spiro, spero.

Ic3 m4n
Nem tudom megmondani most így. :D

Borotváltad már le a hajad?

zsoltioregon
Elõfordul. pl ezt a Progressz pusztulást elolvastam.

A Jó, a Rossz és a Csúfból melyik karakter tetszett a leginkább?

jhetedikj
Kb. két naponta vagy naponta, de ezt télen is muszáj mert konyhán dolgozok és így gyorsan zsírosodik.

Olvasod az SG fõoldalon a híreket?

anno 1987

zsoltioregon
Üdítõk, alkohol, édesség, kevesebb áramfogyasztás, kevesebb lottó és egyéb szerját. De amúgy sztahanovista vagyok <#idiota> inkább többet gürizek, ha kell valami, mint megvonjam azt a kis jót a mindennapjaimból.

Nyáron milyen gyakran mosol hajat?

Tarajos Sül
Jó kérdés, jó kérdés.. :)
Ha nem is hús,vér dologról van szó, de amikor sulis voltam mentem a dokihoz orvosi igazolásokért.. :)
Fogorvosnál kaptam olyan igazolást, ami nem táppénzes, de még a mai napig is jó lenne rendbe szedni a fogaim, szerencsére tünetmentesek, szóval és ahogy elmentem kérni egy táppénzest a házidokihoz, akkor is hiányoztam(mikor "kiváltottam"), és mikor valóban fogdokinál voltam akkor is, aztán ez még semmi :D, mert egyszer egy olyan igazolást vittem be a suliba, ami után vissza kelett menni a háziorvoshoz.. Ha az nem volt kibszttul kellemetlen, akkor semmi. :D

Ha egy kicsit spórolnál, hogy félretegyél egy kis pénzt, akkor mit/miket hagynál ki az életedbõl? :)
zsoltioregon
Ismerem aki írta, olvastam is (a korábbiakat is). Ez sértõdésbõl fakad. Szerintem is idõpocséklás, de szóban vergõdni jobb, mint megkéselni valakit, mert letiltott egy fórumról.

Urológia vizsgálatot (hátsó téma) te is rosszul viseled? (megalázó)
ha nem volt még: mi a eddigi legkellemetlenebb orvosi beavatkozás életben?

Tarajos Sül
http://www.youtube.com/v/M33xTglkwDg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Ez nálam mostanában a TOP 1es. :)

Az ilyen idióták, mint az a karcsika24, vagy kivolt/mivolt ez, honnan kapják az ihletet, és miért erre pazarolják az idejüket?
Mi hasznuk van abból, hogy írnak ilyen szrokat, és kidobják õket egy bannal? :-)
(ha nem láttad, mert egy szorgos hgazdva vagyok, és töröltem :D, írt egy usb kábelrõl egy sztorit, egy nõvérkérõl, 10-15 liter híg szarról :D és a fõnökérõl, aki kielégítette magát unatkozó volt fórumtársunk elkötözött nemiszervével.. :D)
zsoltioregon
Na inkább másik kérdés, mert erre nem fognak egy darabig válaszolni:)

Milyen zene most, ami nagyon bejön? linket is tegyél!

zsoltioregon
Ez valami szexuális célzás?:DDD I'm not gay!
(Ic3m4nnel verekdeni, veled pingózni :DD Kemény év lesz 2012...)

Mikor sírtál utoljára és min?

jhetedikj
Igen itthon, de nem nagyon lehet pucéran lenni, mert a szomszédban öregek laknak és állandóan a kertben szöszmötölnek. :D
(benne vagyok a pingpongban)

Lájkolnád a lájkom?

anno 1987

zsoltioregon
Ettem bizony. Pörkölt formájában.

Napoztál már pucéron? (nem nudista strandon, hanem, hogy mindenhol egyenbarna legyél, akár otthon)

z99999
bográcssütés nem volt, de birkasütés igen

ettél már bárányhúst?

Pszt.