Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem is hús,vér dologról van szó, de amikor sulis voltam mentem a dokihoz orvosi igazolásokért.. 😊
Fogorvosnál kaptam olyan igazolást, ami nem táppénzes, de még a mai napig is jó lenne rendbe szedni a fogaim, szerencsére tünetmentesek, szóval és ahogy elmentem kérni egy táppénzest a házidokihoz, akkor is hiányoztam(mikor "kiváltottam"), és mikor valóban fogdokinál voltam akkor is, aztán ez még semmi 😄, mert egyszer egy olyan igazolást vittem be a suliba, ami után vissza kelett menni a háziorvoshoz.. Ha az nem volt kibszttul kellemetlen, akkor semmi. 😄
Ha egy kicsit spórolnál, hogy félretegyél egy kis pénzt, akkor mit/miket hagynál ki az életedbõl? 😊
Urológia vizsgálatot (hátsó téma) te is rosszul viseled? (megalázó)
ha nem volt még: mi a eddigi legkellemetlenebb orvosi beavatkozás életben?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Ez nálam mostanában a TOP 1es. 😊
Az ilyen idióták, mint az a karcsika24, vagy kivolt/mivolt ez, honnan kapják az ihletet, és miért erre pazarolják az idejüket?
Mi hasznuk van abból, hogy írnak ilyen szrokat, és kidobják õket egy bannal? :-)
(ha nem láttad, mert egy szorgos hgazdva vagyok, és töröltem 😄, írt egy usb kábelrõl egy sztorit, egy nõvérkérõl, 10-15 liter híg szarról 😄 és a fõnökérõl, aki kielégítette magát unatkozó volt fórumtársunk elkötözött nemiszervével.. 😄)
Milyen zene most, ami nagyon bejön? linket is tegyél!
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
(Ic3m4nnel verekdeni, veled pingózni 😄D Kemény év lesz 2012...)
Mikor sírtál utoljára és min?
(benne vagyok a pingpongban)
Lájkolnád a lájkom?
anno 1987
Napoztál már pucéron? (nem nudista strandon, hanem, hogy mindenhol egyenbarna legyél, akár otthon)
Halrúd kirántva, rizs, céklasaláta.
/Amõbában szar vagyok, de pingiben jövõre megküzdünk. Oksa?/
Bográcsozás volt az idén? Mi fõtt a bográcsban? Lyukasbogrács válasza elõnyben 😄DDDD
Szereted a pingpongot?
Mikor ettél igazán jó, überkirály hamburgert és mennyibe került?
Ha van egy célod, amit kitûztél magad elé, akkor van az az akadály, ami eléd állhat? 😊
Balcsiátúszás megvolt?
loptál már?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Mit tartasz a legdurvább helyesírási hibának?
Allergiás vagy éppen? mire?
Tudsz fõzni? Ha igen mi a specialitásod?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
(Inkább elterelem a témát, mielõtt elkezdenénk politizálni, ha nem gond.)
Hány utcai cipõd van?
Dum spiro, spero.
1.2 mindenki azt hazudik magáról, amit akar a nagyvilágnak
1.2.1 kételkedni kell, mindig, mindenkiben (most bebizonyítottad, hogy ez nem hülyeség)
2 nem tart sehová, mindig ilyen volt, és lesz is, amíg nem változik az emberek felfogása. (lehetek akármennyire optimista, de ez nem fog változni)
ha lenne egy varázspálcád (tételezzük fel, hogy létezik), amivel egy csapásra bármit megváltoztathatnál, mire használnád?
"Tisztelem a rendet, vigyázom a csendet, engem az Isten is RENDÕRNEK teremtett!" Szerinted ez a szólás mennyire hiteles annak a rendõrnek az adatlapján, aki velem együtt cuccozott nemrég?😊
alkérdés: hová tart a világ vazze???
Coca-Cola vagy Pepsi?
/*WTF?!*/
Van tv a szobádban?
anno 1987
Szerinted is gáz, hogy jópár dologban/tv mûsorban majmoljuk az amcsikat?
Dum spiro, spero.
-Nincs többé korpa,csak gyönyörû haj!
Ezen pl elmosolyodtam amikor elolvastam.
Szerinted vicces?
Van kedvenc vicced? Melyik?
Dum spiro, spero.
Szerinted melyik a gázabb? Szándál térdig felhúzott zoknival vagy pedig csõnadrág és ordas nagy deszkáscipõ?
Van légkondi a lakásban?
/*WTF?!*/
Hány TV-tek van használatban?
Dum spiro, spero.
milyen gyakran nézel tv-t?
szerinted miért nemmûködik a fülhallgatóm a géphez?
szereted a muffint? ha igen, milyen ízût?
Pszt.
Jól állsz pénzügyileg mostanában?
anno 1987