Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tarajos Sül
Jó kérdés, jó kérdés.. 😊
Ha nem is hús,vér dologról van szó, de amikor sulis voltam mentem a dokihoz orvosi igazolásokért.. 😊
Fogorvosnál kaptam olyan igazolást, ami nem táppénzes, de még a mai napig is jó lenne rendbe szedni a fogaim, szerencsére tünetmentesek, szóval és ahogy elmentem kérni egy táppénzest a házidokihoz, akkor is hiányoztam(mikor "kiváltottam"), és mikor valóban fogdokinál voltam akkor is, aztán ez még semmi 😄, mert egyszer egy olyan igazolást vittem be a suliba, ami után vissza kelett menni a háziorvoshoz.. Ha az nem volt kibszttul kellemetlen, akkor semmi. 😄

Ha egy kicsit spórolnál, hogy félretegyél egy kis pénzt, akkor mit/miket hagynál ki az életedbõl? 😊
zsoltioregon
Ismerem aki írta, olvastam is (a korábbiakat is). Ez sértõdésbõl fakad. Szerintem is idõpocséklás, de szóban vergõdni jobb, mint megkéselni valakit, mert letiltott egy fórumról.

Urológia vizsgálatot (hátsó téma) te is rosszul viseled? (megalázó)
ha nem volt még: mi a eddigi legkellemetlenebb orvosi beavatkozás életben?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Tarajos Sül

Ez nálam mostanában a TOP 1es. 😊

Az ilyen idióták, mint az a karcsika24, vagy kivolt/mivolt ez, honnan kapják az ihletet, és miért erre pazarolják az idejüket?
Mi hasznuk van abból, hogy írnak ilyen szrokat, és kidobják õket egy bannal? :-)
(ha nem láttad, mert egy szorgos hgazdva vagyok, és töröltem 😄, írt egy usb kábelrõl egy sztorit, egy nõvérkérõl, 10-15 liter híg szarról 😄 és a fõnökérõl, aki kielégítette magát unatkozó volt fórumtársunk elkötözött nemiszervével.. 😄)
zsoltioregon
Na inkább másik kérdés, mert erre nem fognak egy darabig válaszolni😊

Milyen zene most, ami nagyon bejön? linket is tegyél!

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon
Ez valami szexuális célzás?😄DD I'm not gay!
(Ic3m4nnel verekdeni, veled pingózni 😄D Kemény év lesz 2012...)

Mikor sírtál utoljára és min?

jhetedikj
Igen itthon, de nem nagyon lehet pucéran lenni, mert a szomszédban öregek laknak és állandóan a kertben szöszmötölnek. 😄
(benne vagyok a pingpongban)

Lájkolnád a lájkom?

anno 1987

zsoltioregon
Ettem bizony. Pörkölt formájában.

Napoztál már pucéron? (nem nudista strandon, hanem, hogy mindenhol egyenbarna legyél, akár otthon)

z99999
bográcssütés nem volt, de birkasütés igen

ettél már bárányhúst?

Pszt.

zsoltioregon
Májgombócleves
Halrúd kirántva, rizs, céklasaláta.
/Amõbában szar vagyok, de pingiben jövõre megküzdünk. Oksa?/

Bográcsozás volt az idén? Mi fõtt a bográcsban? Lyukasbogrács válasza elõnyben 😄DDDD

jhetedikj
Igen, mindenkit megverek benne. 😄

Mi volt az ebéd?

anno 1987

zsoltioregon
Ha lesz affinitásom átbiciklizek románba, amúgy meg szombat=pingpong 😊

Szereted a pingpongot?

smith09
1.5 hónapja. 650 ft kb.

Hétvégére szép idõt mondanak mit fogsz csinálni ?
zsoltioregon
Igen. Testi és lelki betegségek, lustaság, gyávaság, halogatás, rosszakarók és "ellenlábasok". (sekélyebb strandon seccperc megtanítanálak, a többi meg csak gyakorlás, hogy legyen erõd. Aznap már nem fullnál bele az fix, ha csónak belefordul és csak ~100-t kellene úsznod.)

Mikor ettél igazán jó, überkirály hamburgert és mennyibe került?

Tarajos Sül
Nem-nem, nem vagyok rá büszke, de nem is tudok úszni 😄, és hogy megnyugtassam magam, vannak még a korosztályomból páran, akik ugyancsak nem tudnak, függetlenül a testsúlytól stb.-tõl.

Ha van egy célod, amit kitûztél magad elé, akkor van az az akadály, ami eléd állhat? 😊
zsoltioregon
Igen.

Balcsiátúszás megvolt?

Victor1103
muszály!! brrr

loptál már?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Lyukasbogrács
Ha több mint hat szótag, akkor külön. Szóval egybe kell írni.

Mit tartasz a legdurvább helyesírási hibának?

netperformer
Nem.

A processzorhûtõ szót egybe vagy külön írjuk?

jhetedikj
Semmire.

Ültettél valamit idén a kertbe?

anno 1987

zsoltioregon
Majin Buu (Dragon Ball Z) az pl.: lennék.

Allergiás vagy éppen? mire?

jhetedikj
Tudok.

Melyik szuperhõs lennél?

anno 1987

Ic3 m4n
Tudok, specialitásom a sonkás rántotta.

Tudsz biliárdozni?

Victor1103
Egyik se. Roló van

Tudsz fõzni? Ha igen mi a specialitásod?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Lyukasbogrács
3
értem, csak nem voltam benne biztos

reluxa, vagy redõny van a szobádban?

ressy14
Szerintem mindenki érti.

(Inkább elterelem a témát, mielõtt elkezdenénk politizálni, ha nem gond.)

Hány utcai cipõd van?

Dum spiro, spero.

Ic3 m4n
Nem fejthetem ki jobban rasszista gondolataimat..

Most már érted?

Lyukasbogrács
ha elmondod mi az.

mi az? (bár sejtem, de nem vagyok benne biztos)

Ic3 m4n
Itt a barna, hol a barna..

Segítenél?

Lyukasbogrács
1 semennyire
1.2 mindenki azt hazudik magáról, amit akar a nagyvilágnak
1.2.1 kételkedni kell, mindig, mindenkiben (most bebizonyítottad, hogy ez nem hülyeség)
2 nem tart sehová, mindig ilyen volt, és lesz is, amíg nem változik az emberek felfogása. (lehetek akármennyire optimista, de ez nem fog változni)

ha lenne egy varázspálcád (tételezzük fel, hogy létezik), amivel egy csapásra bármit megváltoztathatnál, mire használnád?

zsoltioregon
Világosban is tudok szundikálni, csak nagyon meleg ne legyen!

"Tisztelem a rendet, vigyázom a csendet, engem az Isten is RENDÕRNEK teremtett!" Szerinted ez a szólás mennyire hiteles annak a rendõrnek az adatlapján, aki velem együtt cuccozott nemrég?😊
alkérdés: hová tart a világ vazze???

Lyukasbogrács
8

csak teljes sötétségben tudsz elaludni?

ressy14
Coca.

Hány órás alvás kell neked ahhoz, hogy kipihenten ébredj?

Dum spiro, spero.

asysoft
Legszívesebben Velencei-tónál lennék, de egyrészt ismerõseim közül senki sem akar lejönni, másrészt nem is igen érek rá (max hétvégén, de akkor meg "hely nincs"):/

Coca-Cola vagy Pepsi?

/*WTF?!*/

z99999
van, de nem használom

végre itt a jó idõ, csinálsz vmit?

Pszt.

jhetedikj
Nem érzem annak, mondjuk nem is nézem õket szóval az én véleményemet nem kell komolyan venni.

Van tv a szobádban?

anno 1987

ressy14
Szódával elmegy.

Szerinted is gáz, hogy jópár dologban/tv mûsorban majmoljuk az amcsikat?

Dum spiro, spero.

Victor1103
Az öreg székely bemegy a disznóólba,és bedob egy parókát a vályúba:
-Nincs többé korpa,csak gyönyörû haj!
Ezen pl elmosolyodtam amikor elolvastam.

Szerinted vicces?

ressy14
Mindegyik gáz, a szandál-zoknival megoldás picit jobban elviselhetõ nekem, mert az gyerekkorban még elmegy, ha "ráerõszakolják" a gyerekre. Felnõtteknél más kérdés. A csõnadrág meg szvsz nõi nadrág, csónak cipõvel még rondább. Büntetését én a rablás és a gyilkosság közé sorolom. <#idiota>

Van kedvenc vicced? Melyik?

Dum spiro, spero.

Victor1103
Én jól, de a picsám folyton bepállik.

Szerinted melyik a gázabb? Szándál térdig felhúzott zoknival vagy pedig csõnadrág és ordas nagy deszkáscipõ?

Lyukasbogrács
Van. Úgy hívják kereszthuzat.

Hogy bírod a kánikulát?

asysoft
Nálam van 2+1 "TV", egy nagyon régi CRT, amely valahol a lakásban kallódik, illetve egy monitor-TV (+1: USB DVB-T tuner), de kábel nincs bevezetve hozzá, mivel nem szoktam TV-zni...

Van légkondi a lakásban?

/*WTF?!*/

ressy14
Naponta, de legfõképpen este pár órát amíg elalszom. Ha valamit meg akarok nézni inkább felveszem és reklámokat átpörgetve visszanézem.

Hány TV-tek van használatban?

Dum spiro, spero.

Victor1103
nem de jól hangzik.

milyen gyakran nézel tv-t?

z99999
talán be kell dugni

ittál már blue curacaot?

Pszt.

igen, a csokisat.

szerinted miért nemmûködik a fülhallgatóm a géphez?

z99999
vékony húron táncolok, holnap derül ki mennyire is állok jól

szereted a muffint? ha igen, milyen ízût?

Pszt.

jhetedikj
Nem fizettem be újra Vip-re, kisebbet meg nem volt kedvem még csinálni. 😊

Jól állsz pénzügyileg mostanában?

anno 1987

Lyukasbogrács
Utálom a rovarokat, ízeltlábúakat stb.

Logód hova lett?

jhetedikj
Kezdem megszeretni?

Vöröshangyákkal milyen viszonyt ápolsz?

anno 1987