Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Innen nyugatabbra bárhova, legfõképp amcsiba.

Miért vonz az USA, ha egyáltalán vonz?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
a friss ropogósat igen, meg amúgy hogy fehér minden és kuss van amerre csak látok az nagyon bejön. A gázszámla kevésbé.

Miamiba költözné?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

ressy14
Így jártam anyátokkal. De szigorúan csak amcsi nyelven.

Szereted a havat?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
Sopranos (Maffiózók), Szorosan utána: Braeking Bad

neked?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

ressy14
Az asztalitenisz vagy a tenisz? A tenisz inkább sznob sport, a ping-pong meg kínai :D

Kedvenc sorozatod?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
Nem, de mivel ezt nemrég kérdezted gondolom te igen :D. Asztaliteniszezni (pingpong)tudok:)

Haverom szerint buzis sport. Buzis szerinted? Mert?

smith09
Heti 1.

Tudsz teniszezni ?
zsoltioregon
Semmit, mert eltûntek (patkányok kinyírták mindet). Nem utáltam õket, gecizni a haverjaimat és rokonokat is szoktam :)

Milyen gyakran tisztítod a füled fülpiszkálóval?

jhetedikj
Van de nem gecik, kis aranyosak. :)

Mi kárt okoznak neked a vakondok?

anno 1987

zsoltioregon
Semmit:). papírzsebkendõvel kicsit letörölgetem aztán megyek a dolgomra:) (diszkóban lényegtelen, sötét van, de iskolában 2-3x félrehordott a lecsókolbász szerencsére akkor mindig a fekete farmar volt rajtam, amúgy meg leszarom:)

vakond van felétek? láttad már a kis gecit?

Ic3 m4n
ja

mit csinálnál ilyenkor?
#57174: Salgótarjánban van egy kocsma, 450 a korsó meggysör, 5,5 fokos azt hiszem, de kurva finom. :D

zsoltioregon
Eddig nem tudtam, de most megnéztem: bivaly

Hugyáltad már le magad nyilvános budiban? :)

jhetedikj
Fogalmam sincs, nagyjából hajnalig talán.

Mi a kínai horoszkópod?

anno 1987

zsoltioregon
sehogy/sehogy, vagy ritkán családi összejövetel, de ilyen rokonokkal az inkább pszichológiai kezelés, mintsem móka.

Meddig voltál fent tegnap (ma)?

ressy14
Nem. Ruhát semmiképp nem vennék neten.

#57174: Lindemans Kriek ha jól emlékszem, a nagyobb áruházakban lehet venni (teccsó, ósön)

Szüli/név-napodat hogyan ünnepeled?

Dum spiro, spero.

smith09
Én nem hallottam róla, sajnálom a dolgot.

Vettél már cipõt vaterán ?
Tarajos Sül
Nem, de nagyon szeretném megtanulni a PIC programozását, lehetõleg, hogy én magam írjak egy programot, mert ha találok egyet, amit fel kell tölteni, az az egyszerûbbik része, de azt sem tudom. :D
Van pár ötlet, csak anyagi háttér kell hozzá, ha egy darabot hazavágok, akkor vegyek egy másikat kb. 1500Ft körüli összegért.. :) (elektronikai eszköz, segítségével, nagyon sok merésznél merészebb kapcsolás elkészíthetõ)

Hol lehet kapni meggyes sört? :)
// Esetleg egy házi finomságról van szó, ami nincs még bolti forgalomban?
Halottam róla, megkóstolnám. :) //
zsoltioregon
semennyire:) minden napszakban szinte bármit megeszek :D

Tudsz programozni?

Semmire.

Mennyire étkezel egészségesen?

zsoltioregon
Csalánra biztos, parlagfûre nem (még). meg a darázscsípés is egyre jobban megvisel, de gyógyszer nem kell még.

Tekézni voltál már? Jó vagy?

ressy14
Mûbõr és szépen kopik, lassan be kéne egy újat szerezni.

Allergiás vagy valamire? Mire?

Dum spiro, spero.

Lyukasbogrács
hajnali 1-2 körül.

milyen pénztárcád van?

smith09
Nem!! :)

Mikor fekszel le aludni ?
Lyukasbogrács
mindig nyitott ablaknál alszok, kivétel ha tornádó van.

várod, hogy havazzon?

predator1982
akit megismerek annak köszönök, amúgy nemigen érdekelnek

télen nyitott ablaknál alszol?

pred

zsoltioregon
Nem. Régebben ittam rostosból Õszibarackot. Ma már cukros üdítõt lehetõleg kerülöm. Inkább rákkeltõsédesítõszeres csúszik (meg olcsóbb is)

Jóban vagy a szomszédokkal?

smith09
az élet majd eldönti !

Ittál már epres siólét ?
Lyukasbogrács
nem tanultam sokat, tételek felét ha tudtam, de jó lett az érettségim (4-5) :D

okos vagyok?

jhetedikj
laposat (pizzát) :)

kérdés lent

anno 1987

jhetedikj
Biológia 4, nyelvtan 2 :D

Sokat tanultál az érettségire?

anno 1987

smith09
Mind a kettõbõl 3 as.

Milyen tésztát eszel leggyakrabban v szívesebben ?
Lyukasbogrács
muslica, vagy ecetmuslica.

hányas voltál biológiából? és magyar nyelvtanból?

jhetedikj
Szeretnék, de nem tervezek elõre semmit ameddig egy nõt nem találok hozzá.
(a terméketlenség nem örökletes, mivel aki terméketlen az nem tud utódot létrehozni :D)

Hogy írják helyesen muslica vagy muslinca?

anno 1987

zsoltioregon
<#idiota> Igen okos emberek posztolnak ebbe a topicba:), de sztem biztosra itt senki nem tudja:).
Szerintem amúgy igen. A genetikának mindenhez köze van.
De, ha valakinek azért lesz nehezen, (vagy nem) gyereke, mert nem tudta a tökeit hüvös és laza helyen tartani a spermácskák, meg gyengék voltak, akkor az nem biztos, hogy átöröklõdik.

Hány gyereket szeretnél? (fiú lány-ra bontva) kb mikor szeretnéd az elsõt?

jhetedikj
Visszalapozok és az elején kezdem. Nem szoktak összezavarni.

A terméketlenség szerinted örökletes betegség? :)

anno 1987

1 vagy 2 mmre saccolom.

Ha több száz olvasatlan hozzászólás van elölrõl vagy hátulról látsz neki? Nem zavarnak össze a kitörölt hozzászólások?

ressy14
Sok weboldalt rendszeresen látogatok, kedvencen nincs.

Milyen hosszú a hajad?

Dum spiro, spero.

Ic3 m4n
ha nagyon, akkor lehet jól esne bosszútállni :D

kedvenc weboldalad?

ha már kihasználtak, akkor nem mindegy?

ha már kihasználtak, akkor nem mindegy?

Ic3 m4n
nem

mit tennél ha kihasználnának?

zsoltioregon
Nyugati aluljárójában mindig veszek valami használt könyvet 100-200 Ft-ért. Még nem tudom mi lesz az.

Kihasználnak az emberek a foglakozásod végett?

smith09
Andrea Cammileri : Az uzsonnatolvaj.

Mi lesz a következõ könyv amit megveszel ?
zsoltioregon
ezek a srácok találták ki:) A partyarcok kérdik egymástól, hogy volt-e a másik didzsibe: naószt vótál fent szombaton?:)
http://www.youtube.com/v/HaAX82h6oys&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

zsoltioregon
Szinte végig itthon. Reggel darázsirtás, aztán net (egész nap net), pingpong a nagy meleg miatt delete, kutyafürdetés, fõzõcske, szunya, este boldogságszerzés magamnak<#bohoc>, olvasás és alvás....

Olvasol valamit mostanában? (könyv)

jhetedikj
Nem voltam sehol, vagy most nem tudom mire gondolsz. :D

Te merre voltál tegnap?

anno 1987

zsoltioregon
Nem.

Naoszt! Voltál fent szombaton? :)

jhetedikj
Ha lenne kivel akkor mennék.

Nézed a forma 1-et ma?

anno 1987

ressy14
Manapság Bödõcs.

Szoktál még moziba járni?

Dum spiro, spero.

smith09
Nincs. nem ismerek narkósokat.

Ki a kedvenc humoristád ?
zsoltioregon
pfff. Mostanában már online nézem (bár az is letöltés). Amit letöltöttem a gépre az: A Tégla, amit online néztem a Transformers 3

Ismerõseid között van olyan aki kábítószerezik? (akár még be nem tiltott cucc MDPV, M4 ilyesmirõl legyen szó), vagy szenvedélybeteg: cigi, alkohol, szerencsejáték?