Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ orális szex élményed hány éves korodban volt?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Valamilyen küzdõsportot ûzöl/tél? milyen gyakran?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Szereted a mustot, mikor még finom-édes?
(Szõlõlé) :D
Van pincétek, netán borospincétek?
Ven kedved dolgozni hétvégén?, ha nincs, akkor mi miatt lenne mégis?
Miért baszakodnak Süllel? Vagy az a menõ, aki gumiban frankót mond?
(ha ugyanabban az századmásodpercben érkezik be kettõ hozzászólás akkor az egyik kiüti a másikat és duplázódik, régebben írogattam egy pörgõs topikba ott többször is elõfordult ilyesmi)
Szoktál járni bulizni?
anno 1987
Sült kolbász ilyentájt enni mennyire magyaros?
#229 Nincs semmi ilyesmi, most töküres a fal.
Ütöttél már ki valakit itt az sgén a hozzászólásoddal? :)
anno 1987
kedvenc kutyafajtád?
Vannak festmények,kirakott puzzlek,poszterek a faladon?
Be happy. :) Running!
Szóval változó, semleges.
Ha esetleg nem szimpatikus a munkahelyed, mert (talán) korábban az volt, és legszívesebben elmennél máshova dolgozni, akkor megnyugtatod magad azzal, és nem húzod fel magad, eközben arra gondolsz, hogy van olyan ember, akinek még munkája sincs?
Milyen a kollégáid összetétele szimpátia szerint %-ban. (csípem/semleges/utálom)
Magasan volt az biztos. 2-3 méter talán, vagy 4.
Szoktad látogatni a nagy szavazó topikot?
Estél már le fáról? Milyen magasról?
anno 1987
Mikor csókolóztál utoljára?
anno 1987
Milyen napod volt?
Mennyit töltesz le 1 hónapban (csak a célzott letöltés számít, weblap betöltése ilyesmi nem érdekes)
szoktál még cd-t, dvd-t írni?
Hol szoktál filmet nézni? (TV, mozi, szgép...)
Dum spiro, spero.
Hiszel Magyarország feltámadásában?
anno 1987
Vágtad már a kezed fogadásból? vagy hasonló nyalánkságok?:)
Buktál meg általános vagy középsuliban? (pótvizsga is számít)
Dum spiro, spero.
Bûnözés egy rágó, egy szelet csoki ellopása is.
De értem én. :) Nem mennék bele bankrablásba, se egy idõs ember házának a kifosztásába, mert nem ilyen környezetben élek, baráti köröm nem ilyen, bár rafkósok :D, de ennyire azért nem.. Válság van igen, de ennyire azért nem. :)
Miért bántják szegény lányt? Írígyek rá? :D
Én is :D, de most jobb szórakozásuk nincs? :D
Látszik, hogy ezek a tetvek nem dolgoznak, hogy este 6-ra érnek haza, és jóformán semmi idejük nem lenne.. :D
ez DVD olvasó méretû helyre lehet betenni. Ez a sima lap néz veled szembe ez ház kérdése fõleg. Ami ilyen "rejtett" dolog volt és láttam az mobilHDD volt anno.
Elõfordulhat, hogy bûnözésre adnád a fejed? milyen ok vinne erre rá?
Nem tudod hogy keressek rá google-n egy olyan floppy meghajtóra, amit ugyanúgy be lehet szerelni a gépbe, csak a megszokott floppy meghajtótól abban különbözik, hogy ennek nincs semmiféle nyílása, egy sima mûanyag lap néz veled szembe, amibe te akkora lyukat vághatsz, amekkorát csak akarsz?!?!
(Gondolok itt az USB-s, audio ki/bemenetes csatlakozókra, amiket ugyanúgy floppy házba szerelnek, és ugyanúgy berakod a gépbe)
Remélem érted. :D
Palacsintát mivel szereted legjobban? Túró, lekvár, kakaó, fahéj?
#57205 Valamikor én is azt csinálom, de volt egy fõnököm aki egész nap fogta és lehetett akárhol sose zavartatta magát. Vele soha nem fogtam kezet. :D
Jóban vagy a szüleiddel?
anno 1987
Van a szobádban TV és mekkora, ha van?
Dum spiro, spero.
Ez valami önnyugtatás/stresszoldás lehet?
Villany vagy gáztûzhelyetek van?
Dum spiro, spero.
Szoktál olyant csinálni amikor a monitort vagy a tévét nézed az egyik kezed berakod a gatyádba és közben a farkadat fogod? ( Nem szexuális célzattal, csak ilyen Al Bundi stílusban) :D
anno 1987
Amikor fújod az orrod megnézed a taknyod a zsebkendõben?
Nem szokásom kb. este 8 elött elaludni, de még 10 elõtt se jellemzõ rám.
Mégis, fáradt voltam, este 7 felé az ágyról néztem a tv-t, és amikor felkeltem aznap este 9 óra felé, akkor teljesen megzavarodtam, azt sem tudtam, hogy hol vagyok, milyen nap van stb. :D
Gyorsan átöltöztem éjjeli cuccba, de ugyanekkor néztem ki az ablakon, hogy itthagytak-e már engem. Kisvállalkozónál dolgozok, értem jönnek, elõfordult már, hogy reggel õk ébresztettek :D, és már féltem megint a leb_szástól, hogy elaludtam. Kellett kis idõ, még rájöttem, hogy mivan. :)
Szoktál olyan dolgokat holnapra halasztani, amit aznap is megtehetnél?
(Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra - innen jött. :) )
Volt már olyan hogy megzavarodott az idõérzéked (2 vagy több órát tévedtél)
Van távcsöved? Ha van akkor milyen?
anno 1987
Kedvenc tésztaételed?
Milyen vallású vagy?
Dum spiro, spero.
Legjobbat nem tudnék most mondani.
Jársz templomba?
anno 1987
A mûholdas internethez meg nem igazán mobilizálható cuccok, elég komoly antenna és harverek.
Legrosszabb és legjobb álom?
Eggyik barátomnak szerencséje volt, apja kamionos, szereti a kamionokat, és a kis mocsok :D munkanélkülin keresztül letette rá a jogsit, nagyon keveset kelett neki rá zsebbõl fizetni.
#57176 & #57180: Kösziii, ezentúl ezt is figyelem majd az áruházak polcain.
Ha szükséged lenne internet hozzáférésre bármikor-bárhol, akkor a leges-legjobb mobiltelefont vennéd meg, persze olyat, amivel tudsz neten böngészni, vagy akkor már egy laptopot modemmel?
Scania R-t vezzetté má he?:D