Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van lánytesód?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Te?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Testépítéssel foglalkozol? (gyúrsz vázze?<#zavart1>#zavart1>)
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Tetoválásod van?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Szúrták már ki a füled?
Van diplomád?(melyik isi, melyik szak) ha nincs lesz-e? (melyik isi, melyik szak szeretnéd?)
Szerinted melyik diploma az jelenleg 2011-ben aminek van is értéke? Amire van kereslet?
Van eladó tenisz ütõd ?
Épp ma akartam inni, de már megindult a pezsgés, és ki kelett dobni. 😞
A mustot akkor is lehet fogyasztani, mikor már elkezdett pezsegni?
(erjedni, úgy tudom)
Mustot szereted ??
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Naószt! Vótáá fent szombaton?
Észrevetted, hogy egyre több néger él az országunkban?
anno 1987
Ez nem kérdés, mert szándékosan repültek bele a gépekkel a tornyokba, szóval terror, és szerintem még a gyurcsány se lenne ennyire hülye, mert az a sok ember, aki meghalt, annyival kevesebben fizetnének áfát...
Szóval a kormány keze ezért nem volt benne, és még számtalan ok 😊
Egyébként érdekel a téma, és másfajta balesetrõl, katasztrófáról is szeretek mûsort nézni, érdekelnek a miért-ek, és ahogy ezeket mûsorba szedik.(de bár ne lennének ilyen mûsorok)
Gondolsz a jövõdre, hogy mi lesz holnap, vagy azután, teszel félre egy kis pénzt vészhelyzetre(pl. ha megszûnik a munkahelyed), vagy ha megkívánsz valamit, azt meg tudd venni a kiadások befizetése melett?
2001. szeptember 11-érõl mi a véleményed? Sokan sokfélét belemagyaráznak, hogy valóban terror volt-e vagy a kormány keze is benne volt-e. Nos?
Dum spiro, spero.
Nem igazán lõporra gondoltam, bár azzal is el lehet lenni.. 😊
Gyógyszertárban tudom, hogy sok mindent lehet kapni a gyógyszeren kívül.. 😄, de úgy tudtam, hogy a salétrom vásárlása engedélyhez van kötve, mivel van olyan robbanóanyag, aminek ez az úgymond "alapanyaga", szóval veszélyes "játékszer". Egyébként salétromot szeretnék egybeolvasztani cukorral, kihûlés után begyújtani, és úgy füstõlne, hogy az egész házat beborítani, persze nem kívülrõl, nem a szombámban.. 😄
Tegnap este városnapon (Albertirsa) a Hooligans lépett fel, ha nem is kedvenc, de nagyon jó volt újra hallani azokat a régi dalokat. 😊
Egyébként disco párti vagyok. 😊/nem halottam még, hogy egy disco zenével teli környezetben használnák az "együttes" szót, vagy csak reggel van még.. 😄/
Kb. mennyit szoktál szilveszterkor tûzijátékra költeni, és milyen típusú rakéták a kedvenceid? 😊
Sajnos azokhoz a munkákhoz amibõl pénzt is lehet csinálni, pontos hõmérõk, jó mérlegek és drága palládium-katalizációs berendezés, lab-os lepárló, és egy rakás II. kategóriás anyag kell😞 min 1 millió+)
Nagyon hanyag, slendrián ember vagyok, de a kémiában/vegyészetben én is magasra teszem a nívót.
most 2 gyomirtó hatóanyagának koncentrálásával és kristályosításéval foglalkozok (1 hónapja meg sem mozdultam) ha kész polietilénglikollal, vagy ami vivõanyag kéznél lesz keverem. Pont ma láttam egy filmet egy jó ötlettel, hogy üvegdarát is tesznek bele. Ez így egy igen hatékony bár emberi szervezetre is veszélyt jelentõ bõrön át felszívódó + az üveg miatt a véráramban is jelentkezõ idegméreg-kombo lesz. Haszna igazából nincs, mert patkányméreg van kevésbé macerás, de ez a méregbeviteli módszer régóta csiklandozza a fantáziám. izzadt tenyerû ember gyakorlatilag azonnal kell, hogy égõ zsibbasztó fájdalmat érezzen. kb 0,05-0,2 gramm felszívódása már légzésbénulást okozhat 20 percen belül.
Holnap mi a progid?
A hobbielektronikában vagyok jártas, itt ugyanúgy lehet kísérletezni, most a hétvégén is sor kerül egy ilyen akcióra. 😊
Jó dolog a kísérletezés, szereted, mi lesz abból, amit csináltál, stb?
Persze úgy, hogy a végeredmény ne lehessen életveszélyes.
szoktál otthon vegyészkedni (amatõr szinten)?
mi fejezi ki legjobban az értelmi szintedet? más szavakkal: miben vagy a legjobb?
amúgy szeretek könyvbõl tanulni és hiszek abban, hogy ez a magolós/dolgozatos baromság csak a porosz agyrém hagyatéka. nyilván beszámoló az kell, de azokra a képletekre nagyon kevés ember emlékszik, amit 1-2 évvel ezelõtt tanult. A könyvekben viszont "eláll" és pl gyógyszerészetben szigorúan tilos "emlékezetbõl" dolgozni. van egy eljárásrend, amibe a irodalom ellenõrzése kötelezõ minden munkafolyamatnál és ezt dokumentálni is kell.
el szoktad olvasni az ilyen hosszú válaszokat? (én 50%-ben nem)
Le lehet gyártani minimális költséggel és el lehet adni nyomorodott lelkivilágú embereknek, akik ozmózistól kezdve a cukorbetegségig mindent gyógyítanak majd vele (mindhiába)<#mf1>#mf1><#hehe>#hehe>
Vége van a nyárnak, hûvös szelek járnak (arra)?
Szerinted van értelme a sólámpának?
Karácsonykor van valami hagyományos ünnepi menü? pl sült kacsa? 😊
Minden pózban el tudsz aludni?
Dum spiro, spero.
Fogadtál már be állatot? (macska, kutya, madár)
1: Ezt a Gladiátort nem láttad??? 5 Oskar+ vagy 4x adta TV2 😊
2: ez valami sátánistagenyó jel?
kérdés: 57270-en!
hány csavarkulcsod/kalapácsod/fogod/és csavarhúzód van otthon kb?
Mind a két oldalán ragadós vagy sima cellux?
Jól érzed magad az isiben/melóhelyen?
Van teniszütõd? mennyibe fájt?
mennyire ismered a BTK-t, a vám-jogszabályokat és a polgári törvénykönyv valamelyik részét esetleg az EU-s jogszabályokat?
Szereted az õszt?
Unod már ezt a véget nem érõ fülledt idõt?
Mennyi pénzre van szükséged ahhoz,h egyenesbe kerülj?
Mennyiben változtatná meg az életed, ha kapnál 10 millió forintot?
Dum spiro, spero.
kedvenc pizza? (feltét)
#57256 Szerintem csinálja azt amitõl a legjobban érzi magát, ha olyan cumis-nyalókás gyûrûvel érzi jól magát akkor azzal.
Seggfej vagyok?
Szerintetek?
Szeretném eljegyezni a barátnõmet, de nem igazán vagyok a legjobb anyagi helyzetben és valami nem tiszta... Amikor eljegyzem, akkor csak egy gyûrût veszek és azt húzom az ujjára ( Ez a gyûrû lehet bármilyen), és majd késõbb, ha lesz pénzünk összeházasodni, akkor veszünk közösen karikagyûrût, amit, már mindkettõnknek veszünk és együtt választjuk ki? Jól gondolom?
Elõre is köszi a segítséget!
Rég nem kommenteltem ide. Hiányoztam?