Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen megyek. Jobbik!
No és te?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Amúgy még nem kerültem velük közelebbi kapcsolatba, én a törvénytisztelõ, jó kisfiú vagyok. <#vigyor3>#vigyor3>
Voltál szavazni, és a következõre elmész? (Párt és képviselõjelölt neve nélkül!)
Dum spiro, spero.
Rendõrökkel mi volt a legdurvább atrocitásod?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Milyen gyorsan gyógyulnak be a sebeid?
anno 1987
na a kérdés: Gyõrben tényleg sok a cigány? Én annyit láttam mint máshol és kevesebbet mint Miskolc, vagy Szeged
Ez csak a fizetésekre vonatkozik, vagyonra osztalékra nem.
persze ez sok átalakítással jár, pl egészségügy, közlekedés tb. de majd megszokjátok, ha hatalmon leszek 😄
Szerinted hány százaléknak kéne, hogy legyen az adó normálisan?
anno 1987
Mennyi ideig voltál leghosszabban munkanélküli?
Dum spiro, spero.
Hány nyelvvizsgád van és milyen nyelvbõl?
Itt is egy😄D
Bírom az ilyen vicces hirdetéseket😄D
egy sör mindig belefér
utóirat: meleget szeretem!
Kevesebb autó fut a környékeden, mióta drágább az üa?
Látva, hogy Észak-Afrikában milyen "derûs" helyzet van, ha lenne holnapra lefoglalva egy nyaralásod, elmennél ezek tudatában is?
Dum spiro, spero.
A fogorvosok által használt fúrónak a hangja miért nehezen elviselhetõ?
Zavaró a hangja, vagy "emlékeztet" a fájdalmakra, a beavatkozás alatti kényelmetlenségekre?
Meg van minden fogad, vagy húzták már ki?
Szerinted a Forma 1-es versenyzõ, Vettel fog örülni az év utolsó versenyének fináléjában a már korábban megszerzett VB címének, ha az utolsó verseny, utolsó kör végén nem õ láthatja majd elõször a kockás zászlót? 😄 😄
Voltál fent szombaton valahol?
Elszoktad olvasni a horoszkópodat?
Dum spiro, spero.
igen, várom a nyarat, mert utálom a hideget, de azért kánikulára sem vágyom.
szerinted egy általános eszmecsere kategóriába tartozó topikban mennyire megengedett egy-két enyhe csúnya szó? esetleg életkorhoz kötnéd az ilyen topikok látogatását?
Várod már a nyarat?
Amúgy nem vagyok telefonbuzi. Ha valahol lesz egy lopott letilthatatlan érintõképernyõs vacak azért is max 20000-et adok akármennyit is ér újonnan. Új bolti készülékért is 17000 volt amit adtam.
Dugnál fiatal csajokat? Olyat akirõl nem tudod biztosan hogy hazudja-e hogy elmúlt 18 😄
Semmilyenen sajnos, szeretnék megtanulni angolul, de csak hobbiból, ha kell majd angolul olvasni, vagy nyaralás közben kérdezõsködni. 😊
Tetszene az idegen nyelv beszélése..
Mit gondolsz a GSM boltokról?
Megbízhatóak?(úgy értem, remélem nem jellemzi a gsm boltosokat semmi sumákolás.., hozzáteszem, nem az aluljárósokra értettem, hanem pl. xxlgsm.hu stb..)
Nokia 5800-ra fáj a fogam, legszívesebben edigital-nal venném meg, úgy, mint a mostani telcsim, mert megbízhatóbbnak tartom, ráadásul 2 év gari, csak már nem forgalmazzák)
Milyen idegen nyelven beszélsz?
Dum spiro, spero.
Szerinted ez a szmogriadó túllihegett faszság?
Melyik filmet láttad utoljára?
Dum spiro, spero.
Van zsidó, vagy roma származású, vagy homokos "spanod"? Ha valamelyik kiderülne (2. azért nyilvánvaló, marad 1 és 3) megszakítanád vele a kapcsolatot?
Szerinted lehet még valaha kis hazánk "élhetõ", vagy a velejéig romlott és innen nincs vissza út?
Dum spiro, spero.
azért ilyen drága, mert "jajj de szép, meg cuki, meg jó ha van házikedvenc, de ha megharap valakit beoltatlanul, akkor leperelik a gatyádat is, és ezért inkább fizetsz akármennyit, hogy beoltasd, csak meglegyen a kutyuli" tehát nem elég, hogy van valamid (amit ráadásul szeretsz is), költsd rá tovább a pénzt, és mivel "kötelezõ", akármennyit kérhetnek érte.
nem pofátlanság, ami ebben az országban megy?
De idén már ez se lesz, mert szétment a család. Lesz egy nagy zabálás azt csá.
Írtam egy mailt a legközelebbi kutyamenhelynek (15 km). Válasz: "várjak még pár napot, ha még nem megy haza, akkor vigyem be"
Beoltatod a kutyád rendszeresen veszettség ellen? Mi a faszért ilyen drága?
Ha más nem jut eszedbe, akkor vidd be valamelyik állatmenhelyre vagy írd ki facebook-ra, hátha valaki elviszi.
És remélem csak viccbõl írtad, hogy agyonvered, ne legyél pszichopata.
Igazi vagy mûfenyõ lesz nektek Karácsonykor?
Dum spiro, spero.
@#57667: haha<#nevetes1>#nevetes1>
Van itt most a környéken több napja egy barna spáni. Nagyon éhezik reszket, Facebookon nem jelentkezik a gazdája, befogadni meg nem tudom, a saját ebeim miatt. Ha agyonverem, hogy ne éhhalálban/fagyhalálban múljon ki, az helyes, vagy helytelen?
Mikor füveztél utoljára?
Miért Magyarország vezeti fajlagosan az öngyilkossági rátát világon szerinted?
"Korán vájta belém fogát
a vágy, mely idegenbe tévedt.
Most rezge megbánás fog át:
várhattam volna még tíz évet."
Leszel fent szombaton valahol?<#whatever>#whatever>
Minek ide ez a sok teszt felülre?
anno 1987