Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nem döntöttem el, de most hogy mondod jó lenne egyet kufircolni valakivel. 😄
Nálatok esett már a hó?
Nálatok esett már a hó?
anno 1987
Nem hiszek a vallásos dolgokban, de a szünetnek örülök és annak, hogy ilyenkor közelebb kerülnek a családtagok egymáshoz. Viszont ez az ajándék vásárlási mánia nekem nem tetszik.
Templomi esküvõt is akarsz, vagy csak polgárit, vagy egyiket sem?
Templomi esküvõt is akarsz, vagy csak polgárit, vagy egyiket sem?
Dum spiro, spero.
Mi csak a karácsonyfát.
Szerinted Jézus Krisztus volt akkora raj, hogy érdemes megünnepelni a születésnapját?
Szerinted Jézus Krisztus volt akkora raj, hogy érdemes megünnepelni a születésnapját?
anno 1987
2-4 hetente.
Kívûl ki szoktad díszíteni az udvart a fényfûzérekkel karácsonyra, vagy az is sok, ami a karácsonyfán van?
Kívûl ki szoktad díszíteni az udvart a fényfûzérekkel karácsonyra, vagy az is sok, ami a karácsonyfán van?
attól függ, ha nagyon fáradt vagyok akkor már két sört is érzek, ha jó a kedvem, és kipihent vagyok rövid is jöhet bõven:-)
milyen gyakran cserélsz ágynemût?
milyen gyakran cserélsz ágynemût?
pred
Elég ritkán, de ha iszok akkor két sör után már furán kezdek viselkedni, ha még többet iszom akkor meg K.O. Régen még jobban edzésben voltam.
Te hogy bírod?
Te hogy bírod?
anno 1987
Nem volt még komoly (x>fél év), összeköltözõs kapcsolatom.
Milyen gyakran iszol alkoholt? és mennyire leszel alkoholos befolyásoltság alatt?
Milyen gyakran iszol alkoholt? és mennyire leszel alkoholos befolyásoltság alatt?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Hát mondjuk rendes volt mert mielõtt megcsalt volna bejentette, hogy nyitott kapcsolatot akar, így volt alkalmam kibaszni mielõtt megtörtént volna a dolog. Amúgy nem viseltem könnyen akkor, de az idõ mindent megold.
Hány bnõd volt eddig?
Hány bnõd volt eddig?
anno 1987
Nem hivalkodóan nagyok, szimmetrikusak (formára, méretre, bimbóra). Fogásra ne legyen túl puha és jó kis kemény bimbója legyen, ha nyalogatja az ember.
kb ilyesmi, de ettõl még kisebb is jó.
Csalt már a barátnõd/barátod? Hogy viselted?
kb ilyesmi, de ettõl még kisebb is jó.
Csalt már a barátnõd/barátod? Hogy viselted?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Nincs, vagy talán az hogy mindenhonnan elkések.
Hogy kell kinéznie egy szép nõi mellnek szerinted?
Hogy kell kinéznie egy szép nõi mellnek szerinted?
anno 1987
Szíved joga belekontárkodnod egy másik kapcsolatba. De ha az valóban a szakadék szélén ácsorog, akkor kérd meg a csajt, hogy lépjen miattad elõre egyet. Ha meg egy nõfaló állat vagy akkor meg..... hát tudod, Just do it! 😄
Van valami hülye szokásod? (pl: indokolatlan fütyülés, tisztaság mánia, stb)
Van valami hülye szokásod? (pl: indokolatlan fütyülés, tisztaság mánia, stb)
Dum spiro, spero.
Még mielött azt gondolnátok, hogy nem szép tõlem, tök mindegy, hogy kihez megyek oda, és van neki barátja, ha jön, akkor az a kapcsolat olyan is volt, ha jó, boldogok, nincs az az ember, aki szétrobbantaná õket, én meg nem olyan vagyok..
1 db LCD, ezen kívül 2 db PC-n is tudjuk nézni a TV-t a TV-tunerkártyának köszönhetõen.
Szerinted okos döntés egy olyan csajnál próbálkozni, akinek van hapsija?
Az egy dolog, ha magától jön a csaj, ha szimpi vagyok neki, mert olyan kaki volt a kapcsolata, na de mivan a barátjával, akit meg kell fékezni majd a felgyülemlett dühétõl? 😄
Szerinted megéri kockáztatni, vagy mostanság azt gondolják a srácok, elment, majd jön a következõ, mindenféle bunyó nélkül?.. 😊
(volt, de hogy most van-e neki még, az rejtély)
Szerinted okos döntés egy olyan csajnál próbálkozni, akinek van hapsija?
Az egy dolog, ha magától jön a csaj, ha szimpi vagyok neki, mert olyan kaki volt a kapcsolata, na de mivan a barátjával, akit meg kell fékezni majd a felgyülemlett dühétõl? 😄
Szerinted megéri kockáztatni, vagy mostanság azt gondolják a srácok, elment, majd jön a következõ, mindenféle bunyó nélkül?.. 😊
(volt, de hogy most van-e neki még, az rejtély)
Fogalmam sincs mi az a minibajnokság a Honfoglalón belül. De néha a sima módban (villámháború) szoktam játszani, csak nem tetszik benne, hogy pontokért cserébe lehet segítséget kérni, mivel én nem a pontokért meg az egomért játszok.
Hány és milyen TV-tek van? (CRT, Plazma, LCD, LED)
Hány és milyen TV-tek van? (CRT, Plazma, LCD, LED)
Dum spiro, spero.
Egy tömör szabályzat elférne a bannerbe/alá. Bár ha diktatúrát akarsz bevezetni, te tudod...😄
(Am én is párszor játszok lövöldözõs játékkal, de engem ez inkább lenyugtat, minthogy vérszomjat kapjak és nekiálljak népírtósat játszani a real life-ban.) 😄
Nézel/játszol valamilyen vetélkedõs játékot? (pl: Maradj talpon, Honfoglaló, Kvízpart, stb...)
(Am én is párszor játszok lövöldözõs játékkal, de engem ez inkább lenyugtat, minthogy vérszomjat kapjak és nekiálljak népírtósat játszani a real life-ban.) 😄
Nézel/játszol valamilyen vetélkedõs játékot? (pl: Maradj talpon, Honfoglaló, Kvízpart, stb...)
Dum spiro, spero.
Van eset, amikor nagyon is.
Egyik kissrác kezében láttam suli felé a vonaton(részben ismerõs), nézem, nézem mit olvasgat.. A4-es papírra nyomtatva egyébként.
Valamelyik játékhoz a szabályokat, kódokat, hogy lehet több pontot gyûjteni stb. Nem zárható ki, hogy a WoW-al kapcsolatos. Hála istennek a wow-ról csak halottam.
Egyébként nekem azt mondta apám, hogy felnõtt koromban gyilkos leszek, mikor anno lövöldözõs, véres, gyilkolós játékokkal játszottam, és ennek semmi jelét nem észlelem, épp ellenkezõleg, inkább környezetvédõ típus vagyok, minden formában, amiben csak lehet.. 😊
Roland0: A ribik nem itt vannak, de ha ilyenen jár az eszed, biztos ismersz pár oldalt, na ott keresd õket. 😉 😄
Szerinted feltüntessem a szabályokak a banner alatt, vagy ne, azt töröljek, akihez kedvem van >😄 , és aki rosszul viselkedik? 😄
Egyik kissrác kezében láttam suli felé a vonaton(részben ismerõs), nézem, nézem mit olvasgat.. A4-es papírra nyomtatva egyébként.
Valamelyik játékhoz a szabályokat, kódokat, hogy lehet több pontot gyûjteni stb. Nem zárható ki, hogy a WoW-al kapcsolatos. Hála istennek a wow-ról csak halottam.
Egyébként nekem azt mondta apám, hogy felnõtt koromban gyilkos leszek, mikor anno lövöldözõs, véres, gyilkolós játékokkal játszottam, és ennek semmi jelét nem észlelem, épp ellenkezõleg, inkább környezetvédõ típus vagyok, minden formában, amiben csak lehet.. 😊
Roland0: A ribik nem itt vannak, de ha ilyenen jár az eszed, biztos ismersz pár oldalt, na ott keresd õket. 😉 😄
Szerinted feltüntessem a szabályokak a banner alatt, vagy ne, azt töröljek, akihez kedvem van >😄 , és aki rosszul viselkedik? 😄
Passz. Inkább õt kérdezd meg. Szerintem tipikus maximalista ember, mindent megakar nyerni, amit csak lehet.
Butítanak a gépes játékok Egyetértesz?
Butítanak a gépes játékok Egyetértesz?
Dum spiro, spero.
Még nem játszottam egyikkel sem, viszont a COD, és a Medal Of Honor részeivel igen, mind a kettõ tetszik. 😊
Most már erõsebb gépigényû játékok vannak, és nincs is pénzem megvenni õket.(mert a hackelt, warezolt, nem induló, hibaablakos, kiakadós sz.rokkal már tele van a hócipõm)Mostanában a GTA:SA, vagy az Indycar seriessel játszom, de még fentvan a gépen a Train Simulator, a Trainz Railroad simulator, és újra, már nem tudom hányadjára játszok majd a SWAT 4-el.
A Forma 1-es Vettel a mai futamon kiesett a versenybõl.
Több, mint 100 ponttal vezet az elsõ helyen a VB elsõ helyén, már csak egy futam van hátra, ha ott is kiesik akkor is világbajnok.(Aki nem nézné.)Mégis, a mai nap tiszta szomorúan szált ki a versenyautóból.
Miért nem tud örülni annak, hogy ez egy verseny, vele is elõfordulhatnak hibák, fõleg úgy, hogy a VB helyezésén nem változtat már semmi?
Most már erõsebb gépigényû játékok vannak, és nincs is pénzem megvenni õket.(mert a hackelt, warezolt, nem induló, hibaablakos, kiakadós sz.rokkal már tele van a hócipõm)Mostanában a GTA:SA, vagy az Indycar seriessel játszom, de még fentvan a gépen a Train Simulator, a Trainz Railroad simulator, és újra, már nem tudom hányadjára játszok majd a SWAT 4-el.
A Forma 1-es Vettel a mai futamon kiesett a versenybõl.
Több, mint 100 ponttal vezet az elsõ helyen a VB elsõ helyén, már csak egy futam van hátra, ha ott is kiesik akkor is világbajnok.(Aki nem nézné.)Mégis, a mai nap tiszta szomorúan szált ki a versenyautóból.
Miért nem tud örülni annak, hogy ez egy verseny, vele is elõfordulhatnak hibák, fõleg úgy, hogy a VB helyezésén nem változtat már semmi?
Ha muszáj választani, akkor az 1. De már vagy 5 éve nem láttam egyiket se, ha a TV-ben megy, akkor sem nézem meg.
Milyen szgépes játékkal játszol?
Milyen szgépes játékkal játszol?
Dum spiro, spero.
Hát mivel semmi dolgom nincs így nem igazán visel meg. bár jobb lenne ha már végre lenne valami munkám..
Gázzal vagy fával fûtötök?
Gázzal vagy fával fûtötök?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Plusz a hideg, szeles idõ is közre játszik. De nem vagyok bõrgyógyász.
,,Forduljon kezelõorvosához, gyógyszerészéhez"
Megvisel a hétfõi koránkelés, vagy simán tûröd?
,,Forduljon kezelõorvosához, gyógyszerészéhez"
Megvisel a hétfõi koránkelés, vagy simán tûröd?
Dum spiro, spero.
Szereintem ez nem a hõmérséklettel függ össze, hanem a levegõ nedvességtartalmával. Melegben párásabb a levegõ, azért nem szárad ki.
Tud erre valaki jobb magyarázatot?
Tud erre valaki jobb magyarázatot?
Hááát. 😊
Fogjuk rá, régebben fiatalabb volt, akkor jó, hogy jobban tetszett, de most is szimpatikus.
Nem értem.
Azt mondják, hogy a hidegtõl(és nyáron ezt nem is tapasztalom)kiszárad a kezem. Valóban, nyáron nem volt repedezett, száraz, de most igen.
Ez nekem nem logikus. A melegtõl kellene kiszáradni-a a kezemnek, nem a hidegtõl.
Hogy is van ez? 😊
Fogjuk rá, régebben fiatalabb volt, akkor jó, hogy jobban tetszett, de most is szimpatikus.
Nem értem.
Azt mondják, hogy a hidegtõl(és nyáron ezt nem is tapasztalom)kiszárad a kezem. Valóban, nyáron nem volt repedezett, száraz, de most igen.
Ez nekem nem logikus. A melegtõl kellene kiszáradni-a a kezemnek, nem a hidegtõl.
Hogy is van ez? 😊
Úgy tudom, hogy igen és azért van mart lassú és a képeket amiket feltöltesz oda hamar letörlik.
Gombos Edinát jó nõnek tartod?
Gombos Edinát jó nõnek tartod?
anno 1987
Persze a Mélyen Tisztelt Házigazda számlájára 😄
Hogyne! 😄
Természetesen sok pénz, lenne mire költeni bõven, és hogy megtaláljam az igazit, mert eddig számtalan próbálkozással, és kapcsolatokkal nem sikerül, a harmadik pedig az, hogy ez a kettõ össze is jöjjön. 😊
Még mindig tiltva van itt az Sg-n a képfeltoltes.hu-rol linkelt képek beszúrása?
Ha nem, ha igen, miért volt, van ez?
Hogyne! 😄
Természetesen sok pénz, lenne mire költeni bõven, és hogy megtaláljam az igazit, mert eddig számtalan próbálkozással, és kapcsolatokkal nem sikerül, a harmadik pedig az, hogy ez a kettõ össze is jöjjön. 😊
Még mindig tiltva van itt az Sg-n a képfeltoltes.hu-rol linkelt képek beszúrása?
Ha nem, ha igen, miért volt, van ez?
Megvalósítható lenne, csak ebben én sem tudok nektek segíteni. 😊
Még az is sokat számít, hogy csak max. 10 ember jár ide, akiknek nem mindig van idejük feljönni és írogatni. Ezt a látogatói számot kellene megnövelni. Hogyan? Pl: ingyen sörrel <#idiota>#idiota> (Persze a Mélyen Tisztelt Házigazda számlájára 😄 )
Kifogtad az aranyhalat! 3-at kívánhatsz! Mik lennének ezek? 😄
Még az is sokat számít, hogy csak max. 10 ember jár ide, akiknek nem mindig van idejük feljönni és írogatni. Ezt a látogatói számot kellene megnövelni. Hogyan? Pl: ingyen sörrel <#idiota>#idiota> (Persze a Mélyen Tisztelt Házigazda számlájára 😄 )
Kifogtad az aranyhalat! 3-at kívánhatsz! Mik lennének ezek? 😄
Dum spiro, spero.
😄
Ezen én is gondolkoztam.
Egyszerûen.
Kell egy program szerkesztõ, mint pl zsoltioregon, aki összedobta a fejlévhez, háttérhez szükséges kódot, kreállhatna nekünk, valami szövegdobozt, aminek a két oldalán nyilak lennének.
A kérdések közül lehetne válogatni, ami szimpatikus beteszed, vagy eszedbe jut róla valami.
Persze biztos sok lenne az ugyanolyan jellegû kérdés, de erre is ki lehetne találni valami szókeresõ féle robot-ot.(ha ebben a szövegmezõben lévõ szó(szavak) stimmelnének pl. az elmúlt 100db hozzászólás egyikével is, akkor jelezne valami.)
Szerintem, legalábbis az én elgondolásom szerint, ha van kérdés, egyszerûbb megválszolni, mint utána feltenni egy másikat.
Sokszor én is így vagyok vele, hogy milyen kérdést tegyek fel?
De ha a fent említett dolgot össze lehetne hozni, akkor valamilyen szinten lenne gondolatod a kérdésrõl, és lenne forgalom is a topiknak.
UI: persze ha találnánk valami programozó kollégák, akkor be tehetne majd egy figyelõ alkalmazást is arra, mikor megjelenik az "xy hozzászólás érkezett" sárga szöveg, és ha megjelenik, akkor frissití a szövegbeviteli ablakot, amibe most írok, így nem lenne keveredés.
Bocsi, hogy hosszú voltam. 😞
Ötletnek jó? Szerinted megvalósítható?
Ezen én is gondolkoztam.
Egyszerûen.
Kell egy program szerkesztõ, mint pl zsoltioregon, aki összedobta a fejlévhez, háttérhez szükséges kódot, kreállhatna nekünk, valami szövegdobozt, aminek a két oldalán nyilak lennének.
A kérdések közül lehetne válogatni, ami szimpatikus beteszed, vagy eszedbe jut róla valami.
Persze biztos sok lenne az ugyanolyan jellegû kérdés, de erre is ki lehetne találni valami szókeresõ féle robot-ot.(ha ebben a szövegmezõben lévõ szó(szavak) stimmelnének pl. az elmúlt 100db hozzászólás egyikével is, akkor jelezne valami.)
Szerintem, legalábbis az én elgondolásom szerint, ha van kérdés, egyszerûbb megválszolni, mint utána feltenni egy másikat.
Sokszor én is így vagyok vele, hogy milyen kérdést tegyek fel?
De ha a fent említett dolgot össze lehetne hozni, akkor valamilyen szinten lenne gondolatod a kérdésrõl, és lenne forgalom is a topiknak.
UI: persze ha találnánk valami programozó kollégák, akkor be tehetne majd egy figyelõ alkalmazást is arra, mikor megjelenik az "xy hozzászólás érkezett" sárga szöveg, és ha megjelenik, akkor frissití a szövegbeviteli ablakot, amibe most írok, így nem lenne keveredés.
Bocsi, hogy hosszú voltam. 😞
Ötletnek jó? Szerinted megvalósítható?
Semmiképpen nem javasolnám a bnõm még ha kicsi is lenne a melle.
Habár most belegondoltam, ha ronda is volna meg "öreg" is kicsi mellekkel és már több éve hazások is volnánk lehet hogy utálnám is már, akkor ha van rá pénze akkor csinálja meg mit bánom én mit csinál magával. 😄
Hogyan tudnánk elérni, hogy a topik Top10-es legyen?
Habár most belegondoltam, ha ronda is volna meg "öreg" is kicsi mellekkel és már több éve hazások is volnánk lehet hogy utálnám is már, akkor ha van rá pénze akkor csinálja meg mit bánom én mit csinál magával. 😄
Hogyan tudnánk elérni, hogy a topik Top10-es legyen?
anno 1987
Nincs róla véleményem, nem játszottam még vele.
De a játék stílusa az tetszik. 😊 (hogy emberek mindennap te irányítod)
Szerinted jó, neked tetszik az ötlet, ha egy csaj/nõ mûtéti úton megnagyobbítatja a melleit?
(Ok gáz, hogy kicsi valakinek, de ne tegye tönkre magát mesterséges anyagokkal, ha engem kérdezel. 😊 )
De a játék stílusa az tetszik. 😊 (hogy emberek mindennap te irányítod)
Szerinted jó, neked tetszik az ötlet, ha egy csaj/nõ mûtéti úton megnagyobbítatja a melleit?
(Ok gáz, hogy kicsi valakinek, de ne tegye tönkre magát mesterséges anyagokkal, ha engem kérdezel. 😊 )
Az nem kifejezés. Tuti.
Persze mindig is lusta voltam tanulni, ami érdekel, azt nem kell megtanulnom, odafigyelek, és megjegyzem, így lettem villanyszerelõ, de jobban tepernék, hogy máshova is felvegyenek. Ez a MÁV-os munkahely egy álom, még akkor is, ha elmegyek, mert jó benyomás minden önéletrajzban, ha itt szereztem tapasztalatot. (szerintem)
Kedveled az RC modelleket?
Van neked otthon?
(Távvezérlésû autó, csónak, repülõ stb.)
Persze mindig is lusta voltam tanulni, ami érdekel, azt nem kell megtanulnom, odafigyelek, és megjegyzem, így lettem villanyszerelõ, de jobban tepernék, hogy máshova is felvegyenek. Ez a MÁV-os munkahely egy álom, még akkor is, ha elmegyek, mert jó benyomás minden önéletrajzban, ha itt szereztem tapasztalatot. (szerintem)
Kedveled az RC modelleket?
Van neked otthon?
(Távvezérlésû autó, csónak, repülõ stb.)
Szerintem mindkettõnek rajta kéne lennie. Naggyal a "HUNGARY" kicsivel a "MAGYARORSZÁG" felirat.
Ha újrakezdhetnéd a sulit, jobban tanulnál?
Ha újrakezdhetnéd a sulit, jobban tanulnál?
Dum spiro, spero.
Automata kereséssel megkerestem az összeset majd a leggyakrabban nézett tv-ket elõre raktam, sport, zenei csatornákat is egymás mellé rndeztem, ami meg nagyon nem érdekelt az hátra került vagy kitöröltem.
Mit szólsz ahhoz, hogy sportolóink ruháin ezután a nagyobb nemzetközi versenyeken nem a "HUNGARY" hanem a "MAGYARORSZÁG" felirat szerepel majd?
Mit szólsz ahhoz, hogy sportolóink ruháin ezután a nagyobb nemzetközi versenyeken nem a "HUNGARY" hanem a "MAGYARORSZÁG" felirat szerepel majd?
anno 1987
Nem szeretem õket. Így is tele van a magyar könnyûzeneipar énekesekkel, nem kellene többet kreálni.
A TV-den mi alapján állítottad be a csatornákat a csatornahelyekre?
A TV-den mi alapján állítottad be a csatornákat a csatornahelyekre?
Dum spiro, spero.
Mostanában sehol nem voltam, de kéne már tartani egy nagybevásárlást.
Szereted az ilyen zenés tehetségkutató mûsorokat a tv-ben?
Szereted az ilyen zenés tehetségkutató mûsorokat a tv-ben?
anno 1987
A zene stílusomból ez, de amikor ezt a számot énekelte Muri Enikõ, akkor nagyon megtetszett, és az is, ahogy kinéz.. <#szeret>#szeret><#szeret>#szeret><#vigyor>#vigyor>
Piacra szoktál járni vásárolni, vagy hû maradsz a boltokban kapható termékekhez?
Piacra szoktál járni vásárolni, vagy hû maradsz a boltokban kapható termékekhez?
Front, betegség, sok gépezés vagy fáradság miatt. Vagy az ürességtõl. <#idiota>#idiota>
De ezt neked kellene tudni, mitõl fájhat.
Holnap hánykor kelsz reggel?
De ezt neked kellene tudni, mitõl fájhat.
Holnap hánykor kelsz reggel?
Dum spiro, spero.