Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kockás már hasad?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
((nem de leguglizom (gondolom valami együttes, vagy szám))
Van légpuskád?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
@57745: nem, imádok élni! Kedvenc hobbym 😊
Szégyellõs vagy?
Értelmetlennek tartod az életed?
no és te?
Hány éves vagy?
Férfi csak akkor férfi, ha van barátnõje/felesége?
És te?
A világos volt és életszerû. Lehett volna így is: Mikor szeretkeztél egy lánnyal szenvedélyesen utóljár stb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor szeretkeztél egy lánnyal! utoljára?
Máskor szebben fogalmazd meg, köszi. 😊 Szerintem jogos, tiszteljük már ennyire a nõket.
Ez, és ez, amit a könyvjelzõmbe elmentettem.
Szerinted helyénvaló, hogy töröltem emberünk kérdését?
neked?
Voltál már kint a magyar válogatott valamelyik meccsén?(foci)
anno 1987
Ha bejön a fagyos idõszak akkor gázzal.
Mennyire vinnéd le a büntethetõség alsó korhatárát?
Mit dolgozol Pesten?
Neked volt már ilyen érzésed, hogy nehezen tudtál alkalmazkodni a változásokhoz és inkább a jól megszokottat kerested?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Dizájnérdrogot használtál már??
Hip-hop az disco zene?
Disco zene vagy rock?
Új kérdés: Melyik a kedvenc szórakozóhelyed (nevét mond meg és miért az a kedvenc)?
Naoszt! Voltál fent szombaton?
Mivel mûtöttek eddig téged?
Dum spiro, spero.
Jó kérdést löktem ma fel a szavazótopicba? 😄
Rasszistának tartod magad?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
tudsz mondani valami jó flash játéékot?
Ebben az országban senki nem keres jól.. 😞 legalábbis az nem, aki rendesen, megdolgozik érte. (szerintem)
Én kapok 80-at, nem titkolom, pedig a munkámmal hozzájárulok ahhoz, hogy rendesen járjanak a vonatok, és az állomás peronok ne legyenek sötétek éjszaka.(80-90%-ban térvilágítások karbantartása)
(Ha arra célzol az én pénzembõl fizetem ki a telefonom árát. 😊 )
Te hiszel az olyan irományokban, körlevelekben, "ha 20 napon belül nem küldöd tovább 15 embernek, akkor életed legrosszabb napja vár rád, ellenkezõ esetben sok jóra számíthatsz, amikre nem is gondolnál.." ?
Szüleid jól keresnek?
anno 1987
Nem tudom miért nem nem félek attól, hogy húúú, elkapom, de valamiért nem jár a fejemben. Lehet, hogy azért mert lusta vagyok alapból is, de nem azért nem megyek el.. Szerintem felesleges, és ennek tetejébe potyára elmegyek ide-oda, várok több órát.
Emlékszem, amikor sikerült belelépnem egy nem is nedves környezetbe lévõ vasdarabba, és bele is fúródott a sarkamba minimum 2 centi mélyen, akkor rohantam tetanusz innyekcióért, ez az influenza valahogy nem izgat ennyire. 😊
Szerinted megéri megvenni egy telefont 90 ezer forintért?
(Nokia 701) A nokia egy telefon, ha ezzel jönnétek 😄 , életem 4. nokia telefonja lenne, és másmilyen márka nem is volt..
/De apám azt mondta, hogy nem éri meg, mert 2 év múlva úgy is jön újabb, és akkor megint veszek másikat, ami valahol igaz is/
Beoltatod magad influenza ellen?
Voltál már együtt nálad idõsebb csajjal? (kort is)
anno 1987
Legjobb: mivel élvezem az életet, így sok jó pillanatom van, de kiemelkedõen jó most így hirtelen nem ugrik be.
Szerinted takarodjak el az SG-rõl ?
Most lehet politizálni 😊. Pénzért mindent lehet. 😄 (csak hülyülök. 😊 )
Nekem mindegy, mert azt sem ismerném fel, úgy, mint ezen a Shanghai-t, de aztán rájöttem, hogy miért ne lehetne az a képen, én nem tudom.. 😊 😄
Hogy zajlik/zajlott le életed legjobb, és legrosszabb napja?
Gyõr jobb lenne mi? 😄
Magyarul nem dolgozok😄DD
Utálod néha a magatehetetlenséget?
Igen van kivéve CE, D, DE, nagymoci és T😊 Magyrul csak B és C van.
Szeretsz barkácsolni?
Dum spiro, spero.
Fehér lesz idén szted a Karácsony?
Voltál már számlálóbiztos vagy elvállalnál egy ilyen munkát?
anno 1987