Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra milyen az idõ?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Mint csinálsz olyankor ha valakit fel akarsz hívni telefonon, de már több mint 24 órája nem elérhetõ?
anno 1987
Lenne kedved Pesten melózni?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
te máshogy gondoltad a kérdést?
Milyen olyan az idegállapotod, hogy: "szétbsz az ideg"?
egyébként meg anno az elsõ Miklós püspök vagy ki és a piros egyházi palást....
Megtartod ezeket az ünnepeket?
Ki találta ki, és miért, hogy a mikulásnak piros az alapszíne?
Miért nem kék, vagy zöld? 😊 😄
Ha újra kezdhetnéd 18 évedtõl mit csinálnál másképp?
Hógolyózni szoktál-e még?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Nézed majd jövõ ilyenkor a naptárban, hogy csak pár nap és "világvége" vagy még aznap is furán fogsz viselkedni?
Dum spiro, spero.
Mennyi konzerv és tartós élelemed van otthon felhalmozva?
Milyen tárgyat tanított a kedvenc tanárod?
Dum spiro, spero.
Hát neked? (le fogom csekkolni!)
Az északi szélesség hányadik fokán laksz?
anno 1987
Láttad már az Istenek városa c. filmet? Tetszett?
anno 1987
-szerelemi és kurelós kapcsolatok (1)
-baráti kapcsolatok (3)
-nyaralások kirándulások(1)
-kitûzött célok(2)
A Meqiben szerinted tényleg 10%-al kisebb a hús, mint a Burger Kingben?
-szerelemi és kurelós kapcsolatok (1)
-baráti kapcsolatok (5)
-nyaralások kirándulások(1)
-kitûzött célok(3)
Neked?
anno 1987
Nincs szobainasom. Néha anyámmal hozatok ezt-azt, de csak ha nagyon szükséges és neki útba esik.
Milyen volt a 2011-es éved (1-5 pontot ossz ki) a következõ szempontok alapján?
-karrier, pénzügyek (1-5)
-szerelemi és kurelós kapcsolatok (1-5)
-baráti kapcsolatok (1-5)
-nyaralások kirándulások(1-5)
-kitûzött célok(1-5)
Te hol szilveszterezel ált?
Ha elérkezik 2011 utolsó másodperce, akkor mire fogsz gondolni?
Min változtatnál jövõre, jó-e volt az idei év, vagy volt már jobb is?
Milyen telefonod van?
Túlélem. 😊 Nem szoktam szánkózni, csak amikor látok valakit szánkóval, akkor eszembe jut, hogy mennyi mindent csináltam én régen a szánkóval, most meg halott.. 😞 😊.
Szombaton mindegyik, és szabadságon, vasárnap már úgy egyik sem, mert tudom, hogy hétfõn meló 😞, nem mintha nem szeretném az új melóm, csak lusta vagyok.. 😄 Felkelés stb.
Hétköznap, inkább az a napszak, mikor 6:30-ra odaérek, mert akkor nem unalmas semmi.. 😊, és mikor hazaérek d.u. 4 körül, akkor pihi van, így az a napszak is kedvenc.
Android, vagy Symbian?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kedvenc napszak? Reggel, délelõtt ebéd és kora délután, késõ délután, este éjszaka, hajnal?
Látom megviselt az elvesztése, erõs vagy! 😊
Karácsonykor mennyire szoktátok kidíszíteni a lakás/házat? Külsõ izzófüzérek, vagy csak fenyõfa, aztán szevasz? 😊
Dum spiro, spero.
A rég dédelgetett szánkóm megadta magát, miután az ökör haverom olyan gyorsan gyorsított ki a kanyarból(állóhelyzetbõl), hogy a centrifugális erõ megmutatta az árkot a szánkómnak.. 😞 Jó móka volt 70 km/h-val szánkózni.. 😄 még elötte, de mikor az osztálykirándulás volt a helybeli dombon, kibírta a több, mint 1 tonnás húzóerõt..
Állóhelyzetbõl belendíteni még a hátam mögött lévõ 10-12 szánkóst.. 😊 Ezt is kibírta, és ahogy megfogta az árkot megadta magát.. 😄(a csapolás úgy ahogy van széttört, és biztos meg lehet javítani, de ami nem tört szét fa biztos az is rendesen hajszálrepedéses..)Több éves volt szegény.. csak azért az emlékek.. 😊
Szóval is-is.
A mûszálas ruha szerinted jobban melegít, mint a pamut, vagy természetes alapanyagú társai? 😊
Dum spiro, spero.
Mi történik amikor szomjanhalsz?
anno 1987
Te?
Egyébként a horgászat ezen módját még nem próbáltam, mert a másikat sem szeretem.
Hány gyereket szeretnél? (Ha akarsz egyáltalán)
Dum spiro, spero.
Fogtál már halat kézzel?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
A 2 fázist egyszerre még nem kóstoltam, de biztos nem lehet valami finom, úgyhogy kihagyom, beérem az 1 fázissal is.., 230V. xD
Hogy bírják azt a rengeteg sok napilapot szétteríteni?
Fõleg a Blikket?Mert az gondolom országszerte van. Elözõ napi esti hírek benne vannak a következõnap reggeli újságban.. Netán több nyomója van országszerte?
Rázott már 120V-tól több?
Egyébként nem tudom, hogy anyámnak, apámnak milyen van..
Halottad, hogy a forint alapú hitelt is emelik majd 4%-al?
(Eskü, én lennék a hóhér elsõ állomáson a parlament lenne..
Mindenki átváltott forint alapúra(többek között mindenki) úgye a svájciról, erre a forint alapút is emelik..
De valamit már tudnak a BKV-nál.. 😄
Ugye kétséges, hogy megmarad-e a cég.. Hát igen a sok végkielégítés.. A Tarlós is bevétel forrást akar.. A 4-es metró kész lenne, lenne onnan is biztosan bevétel, de minek azzz... 😄
És halottam, hogy nem emelik meg a BKV-nál a jegyárakat jövõre, többek között azért, mert többen bliccelnének. Hát kb. 😊
Bocsi a hosszú szövegért.. 😞
Van CFH vagy € alapú hitel a családban?
Kész= ájulás D
Mozogsz eleget a rossz idõ ellenére?
Mennyi házipálesztõl vagy kész?
torrentezni szoktá e?
Te felirat nélkül nézed?
Breaking Bad-et ismered?