Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
borús

mit kaptál mikulásra?

georgesmatyas
semmit. (tényleg semmit), anyámat leszámítva tõlem beszorulva vérezhet akárki. Rohadjon meg mind!

Arra milyen az idõ?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

jhetedikj
Nem szeretem Pestet szóval biztos nem.

Mint csinálsz olyankor ha valakit fel akarsz hívni telefonon, de már több mint 24 órája nem elérhetõ?

anno 1987

georgesmatyas
Jah😊 Milyen gyakran vagy idegbeteg, így értettem😊

Lenne kedved Pesten melózni?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Ic3 m4n
Nem értem egész pontosan a kérdést, de ha az lenne, hogy mikor olyan, akkor nagyon ritkán, de ha azt hogy mitcsinálok akkor, akkor általában ütök valamit, fal, ablak(kirakat), vagy ami jön😄

te máshogy gondoltad a kérdést?

georgesmatyas
Nem.

Milyen olyan az idegállapotod, hogy: "szétbsz az ideg"?

Északról jött,ahol sok a kék víz és a zöld fenyõ és terepszínûben nem lehetett..ezért piros,mert az kirí a környezetébõl😊
egyébként meg anno az elsõ Miklós püspök vagy ki és a piros egyházi palást....

Megtartod ezeket az ünnepeket?
Tarajos Sül
Megpróbálnék leszokni az édességrõl a cigirõl, mint most, mert még most sem szoktam le ezekrõl, de jobban tûröm a hiányukat, mint akkor.. Szerintem millióim lennének, ha az a sok pénzt nem költöttem volna el a 6 év alatt, és még egy-két egyéb dolog, amire nem térnék ki.. 😊

Ki találta ki, és miért, hogy a mikulásnak piros az alapszíne?
Miért nem kék, vagy zöld? 😊 😄
georgesmatyas
Tudomásom szerint nem, de kevés volt a pontom, hogy pszichológia szakra felvegyenek, így lettem mérnökácsiés a világ megúszott engem, mint agykurkászt.

Ha újra kezdhetnéd 18 évedtõl mit csinálnál másképp?

jhetedikj
Tavaly csak a macskát dobáltam vele.

Voltál már a pszichológián?(mint beteg)

anno 1987

zsoltioregon
Nem lesz világvége.

Hógolyózni szoktál-e még?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

ressy14
Még van elvileg egy évünk, szóval inkább még ne. 😊

Nézed majd jövõ ilyenkor a naptárban, hogy csak pár nap és "világvége" vagy még aznap is furán fogsz viselkedni?

Dum spiro, spero.

jhetedikj
Semmennyi.

Készüljünk a világvégére? 😊

anno 1987

georgesmatyas
anyagszerkezettant és hegesztési technológiák, ill hegesztések minõségbiztosítása, hegesztett szerkezetek tantárgyakat.

Mennyi konzerv és tartós élelemed van otthon felhalmozva?

ressy14
85.035942, 44.437866. A Mikulás segítõje vagyok.

Milyen tárgyat tanított a kedvenc tanárod?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
46°43´53.85´´ 21°22´0.09´´ A pontos koordinátáim 😄

Hát neked? (le fogom csekkolni!)

jhetedikj
A német az elején nehéz, utána könnyebb. Az angol fordítva.

Az északi szélesség hányadik fokán laksz?

anno 1987

Ic3 m4n
nem láttam

szerinted angol vagy a német a könnyebb nyelv?

jhetedikj
Egyszer ettem csak a Burger Kingben de marhára nem ízlett, fogalmam sincs mekkora a hús. 😄

Láttad már az Istenek városa c. filmet? Tetszett?

anno 1987

georgesmatyas
-karrier, pénzügyek (3)
-szerelemi és kurelós kapcsolatok (1)
-baráti kapcsolatok (3)
-nyaralások kirándulások(1)
-kitûzött célok(2)

A Meqiben szerinted tényleg 10%-al kisebb a hús, mint a Burger Kingben?

jhetedikj
-karrier, pénzügyek (1)
-szerelemi és kurelós kapcsolatok (1)
-baráti kapcsolatok (5)
-nyaralások kirándulások(1)
-kitûzött célok(3)

Neked?

anno 1987

georgesmatyas
<#gonosz1><#gonosz1>Be tetszik lenni borozva? <#nevetes1>.
Nincs szobainasom. Néha anyámmal hozatok ezt-azt, de csak ha nagyon szükséges és neki útba esik.

Milyen volt a 2011-es éved (1-5 pontot ossz ki) a következõ szempontok alapján?

-karrier, pénzügyek (1-5)
-szerelemi és kurelós kapcsolatok (1-5)
-baráti kapcsolatok (1-5)
-nyaralások kirándulások(1-5)
-kitûzött célok(1-5)

smith09
Itthon!

Van szobainasod?
georgesmatyas
Általában arra, hogy lesz-e vhol tûzijáték, álljak-e a Himnusz alatt, petárdázzak-e, meg kéne nézni a kutyusaimat stb. (ugyanis otthon szilveszterzek ált)

Te hol szilveszterezel ált?

Tarajos Sül
Nokia 5130.

Ha elérkezik 2011 utolsó másodperce, akkor mire fogsz gondolni?
Min változtatnál jövõre, jó-e volt az idei év, vagy volt már jobb is?
georgesmatyas
Qrvára leszarom. A mostani telómon nincs oprendszer se.

Milyen telefonod van?

Tarajos Sül
Túlélem. 😊 Nem szoktam szánkózni, csak amikor látok valakit szánkóval, akkor eszembe jut, hogy mennyi mindent csináltam én régen a szánkóval, most meg halott.. 😞 😊.

Szombaton mindegyik, és szabadságon, vasárnap már úgy egyik sem, mert tudom, hogy hétfõn meló 😞, nem mintha nem szeretném az új melóm, csak lusta vagyok.. 😄 Felkelés stb.
Hétköznap, inkább az a napszak, mikor 6:30-ra odaérek, mert akkor nem unalmas semmi.. 😊, és mikor hazaérek d.u. 4 körül, akkor pihi van, így az a napszak is kedvenc.

Android, vagy Symbian?
georgesmatyas

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kibaszottúl jó kedvem van!

Kedvenc napszak? Reggel, délelõtt ebéd és kora délután, késõ délután, este éjszaka, hajnal?

Ic3 m4n
csak a fenyõfa

jókedved van?

ressy14
Fogalmam sincs, de van egy melegítõm, ami rohadt meleg, azt csak 20°C alatt szoktam felvenni itthon. Télen rétegesen öltözök, de csak akkor, ha tudom, hogy sokáig leszek kint a hidegben.

Látom megviselt az elvesztése, erõs vagy! 😊

Karácsonykor mennyire szoktátok kidíszíteni a lakás/házat? Külsõ izzófüzérek, vagy csak fenyõfa, aztán szevasz? 😊

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Több éves volt szegény..
*Több, mint 10 éves, az tuti..
Tarajos Sül
Tavalyról rossz emlékek fûznek a hóhoz..
A rég dédelgetett szánkóm megadta magát, miután az ökör haverom olyan gyorsan gyorsított ki a kanyarból(állóhelyzetbõl), hogy a centrifugális erõ megmutatta az árkot a szánkómnak.. 😞 Jó móka volt 70 km/h-val szánkózni.. 😄 még elötte, de mikor az osztálykirándulás volt a helybeli dombon, kibírta a több, mint 1 tonnás húzóerõt..
Állóhelyzetbõl belendíteni még a hátam mögött lévõ 10-12 szánkóst.. 😊 Ezt is kibírta, és ahogy megfogta az árkot megadta magát.. 😄(a csapolás úgy ahogy van széttört, és biztos meg lehet javítani, de ami nem tört szét fa biztos az is rendesen hajszálrepedéses..)Több éves volt szegény.. csak azért az emlékek.. 😊
Szóval is-is.

A mûszálas ruha szerinted jobban melegít, mint a pamut, vagy természetes alapanyagú társai? 😊
ressy14
Kiszáradás
De amíg van sör, nem kell aggódni 😄

Szeretnéd, hogy már essen a hó?

Dum spiro, spero.

jhetedikj
Elõször bnõ legyen aztán majd jöhetnek a gyerekek sorba.

Mi történik amikor szomjanhalsz?

anno 1987

georgesmatyas
3 fiú és max 2 lány

Te?

ressy14
Többször is, bár azok már halottak voltak 😄
Egyébként a horgászat ezen módját még nem próbáltam, mert a másikat sem szeretem.

Hány gyereket szeretnél? (Ha akarsz egyáltalán)

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
Googleba írd be hogy logisztika 😄

Fogtál már halat kézzel?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Tarajos Sül
Nem is egyszer.. Villanyszerelõ vagyok.. 😊, nem csak papíron. 😄 😄
A 2 fázist egyszerre még nem kóstoltam, de biztos nem lehet valami finom, úgyhogy kihagyom, beérem az 1 fázissal is.., 230V. xD

Hogy bírják azt a rengeteg sok napilapot szétteríteni?
Fõleg a Blikket?Mert az gondolom országszerte van. Elözõ napi esti hírek benne vannak a következõnap reggeli újságban.. Netán több nyomója van országszerte?
zsoltioregon
nem hallottam. és CHF-et akartam írni az a svájci frank.

Rázott már 120V-tól több?

Tarajos Sül
Hogy az elsõ mi, azt nem tudom, szerencsére.. 😄
Egyébként nem tudom, hogy anyámnak, apámnak milyen van..

Halottad, hogy a forint alapú hitelt is emelik majd 4%-al?

(Eskü, én lennék a hóhér elsõ állomáson a parlament lenne..
Mindenki átváltott forint alapúra(többek között mindenki) úgye a svájciról, erre a forint alapút is emelik..
De valamit már tudnak a BKV-nál.. 😄
Ugye kétséges, hogy megmarad-e a cég.. Hát igen a sok végkielégítés.. A Tarlós is bevétel forrást akar.. A 4-es metró kész lenne, lenne onnan is biztosan bevétel, de minek azzz... 😄
És halottam, hogy nem emelik meg a BKV-nál a jegyárakat jövõre, többek között azért, mert többen bliccelnének. Hát kb. 😊
Bocsi a hosszú szövegért.. 😞
zsoltioregon
nincs. Megunom hamar. Viszont pl a Showder Klubot sokszor nézem.

Van CFH vagy € alapú hitel a családban?

Ic3 m4n
yup

van kedvenc vicced? (ha van: MI)

georgesmatyas
Kõbányai és Dreher

Kész= ájulás D

Mozogsz eleget a rossz idõ ellenére?

Ic3 m4n
attól függ mit értesz kész alatt.. még 5-6 feles után simán tudok mindent

kedvenc söröd?

georgesmatyas
Már nagyon ritkán. Online nézek mindent, ami stzoft kell az már meg van.

Mennyi házipálesztõl vagy kész?

Ic3 m4n
még csak elsõ évad végefelé vagyok, mert most többet nézek egyszerre(azt magyarul)

torrentezni szoktá e?

georgesmatyas
bezony😊 az elsõ olyan sorozat amit nem vártam meg a felirat, hanem próbáltam kisabizálni.

Te felirat nélkül nézed?

Ic3 m4n
hogy a viharba ne😄DDDD eléggé jóféle

láttad végig?

georgesmatyas
Láttam a borítóját, de nem láttam még 1 rész se.

Breaking Bad-et ismered?

Ic3 m4n
kéne 1-2 nap hogy kiismerjelek, ha nem vagy szenya akkor akár még ki is mennÉK

chuckot (sorozat) ismered?