Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltioregon
nem. magam tartom nyilván.

Milyen volt a napod?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

ressy14
Igen. Egy magyaron és egy angolon.

Leszoktad kérdezni, hogy hány hozzászólást küldtél eddig?

Dum spiro, spero.

Ic3 m4n
nem

más fórumokon is fentvagy?

Tarajos Sül
Nincs, telefonom, bár ez sz_r, mert külön drivert kell feltepíteni(Samsung G. Ace), hogy felismerje a gép a microSD-t, elözõ nokiámnak csak egy adatkábel kelett, és simán felismerte a gép, mint egy pendrive-ot.

Fizettél már android marketen?
Ic3 m4n
ez occkul, kb 5 éves

van hordozható vinyód? haigen milyen?

jhetedikj
Neem.

Mikori a géped?

anno 1987

zsoltioregon
áramtalanítom a gépet, mert a biztosítok nagyon hepciásak, ha fizetniük kell villámkár miatt.

Mész ma fel buliba valahova?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Tarajos Sül
Narancsot szoktam, banánt, de már vettem egy mangót is, olyan éretlen volt, hogy úgy hámoztam, mint egy krumplit.. 😄, azután vettem még 1-et, vártam vele 1-2 hetet, finom, édes puha lett, azt ettük itthon, licsit is ettem(vagy hogy kell írni), meghámoztam, mint egy fõtt tojást 😄, finom is, ettem 5db-ot kb, ma pedig tescos datolyát vettem. Következõ, amit kinéztem magamnak, az az avokádó, papaya lesz, sûrûn járunk bevásárlók.p.-ba, és ezeket még nem kóstoltam. "1x élünk." 😊

Vihar idejére kikapcsolod a géped, mikor már közvilágítás sincs, esõ veri az ablakodat(kívülrõl 😄 ), és villámlik is?
Ha van UPS-ed, az javít valamit a helyzeten, és talán nem kapcsolod ki olyankor sem?
jhetedikj
Szerintem lesz még jobb, de legalább ugyanolyan jó.

Melyik gyümölcsöket eszed télen?

anno 1987

georgesmatyas
A sztrájk a 20. század munkásmozgalmának remek vivmánya. Akárki élhet vele. Tulajdonképp egy blöff/alku rendszer és türelmi játszma. De remek mérce is sokszor. Lásd a sok "fúdeokosvagyokamúgyegynullavagyok" orvospalántát... 50000 netto alabért akarnatak mert különben kimegyünk angliába...
Most már kusspicsába van a legtöbbnek. Kapnak egy normális 250000 maximumot de a képzésüket is dolgozzák lefele.
Most, hogy általánosítasz, hogy "BKV"-s ez rossz dolog. Olyan mikor a rendõrsztrájkon általánosították a rendõröket/tûzoltóket. Valamelyik rendõr egy rohadt csinovnyik, aki folyton azt pofázza, hogy törvénytörvénytörvény, ha balhé van akkor huzza az idõt, kerüli akonfliktust, mert gyáva szar. De van olyan is aki nem korrupt, jó fej, korrekt és ha bajban van pl nem tudja befizetni a gázszámlát odaadod neki önként, mert tudod, hogy jótett helyébe jót kapsz.
És a lényeg, hogy ez a két típus is sztájkolhat. Az egyiket belelõném a zajló Dunába, a másiknak Én is megadnám a fizuemelést.

Ma az egyik gagyi szappanoperában már a válságról volt szó. Asszem Mexikói. A Kossuth rádión egy még tõlem is okosabb ember azt mondja, hogy ez a szó, hogy válság rossz szó, mert tualdonképp az egész arról szól, hogy a világ javai több ember között és nagyobb adagokban oszlanak meg, így az európaiakanak, usákoknak, japánoknak kevesebb jut az araboknak, indiaiaknak, kínaiaknak viszont egyre több.
Kérdezte a riporter, hogy lesz-e még jobb Európában? A közgazdász mondta, hogy kicsit jobb még lehet, de olyan jó már sose lesz, mint pl 2000-2003 között.
Szerinted se lesz jobb már a gazdasági helyzet, csak legfeljebb tengõdhetünk?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Tarajos Sül
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tarajos Sül
Szeretek, (havonta 1x-2x)bár eléggé egészségtelen, burger-ben egyszer pl olyan forró volt a sajtburger, hogy megfeketedett tõle a csomagban a blokk. Gondolom jó gyorsan felmelegítették a mikróba. Szakmunkás és szakközép suliban elvileg az ÁNTSZ azért záratta be a konyhát, mert mikróval melegítették a kaját. Mostanában, ha kajás vagyok, és van a közelben KFC, akkor ott vásárolok.

Oké, hogy kevés a fizetés, és én is azt mondom, hogy nem kell mindent hagyni, de pl. a BKV-sok miért tüntetnek, sztrájkolnak, mikor most, amikor amúgyis szar helyzetben van a cég, még azt a kevés fizetést se fogják megkapni, munkanélküliek lesznek a dolgozók, ha becsõdöl a cég tényleg?
Ic3 m4n
nincs kedvenc, ugyan olyan mind nekem

szeretsz mekdonálcba járni?

georgesmatyas
Ha nem valami egyedi, vagy speciális darab akkor szinte bármelyik kézifegyvert. De, ha van egy DSK géppuskád, amit Bécsbõl darabjaiban csempésztél át, azt is összeszerelem neked 10 sajtburgerért 😄

Melyik a kedvenc nyergesvontató márkád? (Renault Magnum, Scania R, Volvo FH stb)

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

jhetedikj
Elárulok egy titkot: hamarosan majd a külföldieknél is lehet fizetni a Bözskével.

Milyen fegyvereket tudsz használni?

anno 1987

Tarajos Sül
Nem, mert egyrészt tavaly december elejétõl van egy 2 éves hûségem a lent említett szolgáltatónál (voda), másrészt nem variálnék..(mert elötte 6 évig kártyás voltam ugyanott)Papírmunka, bejárás, nem értem.. csak azért, mert 5-10 forinttal olcsóbb lenne, ami nem kevés 10 percnél, egy óránál fõleg, de akinek van pénze, az telefonál.. 😄, amennyit akar. Nem érdekli az a pár forint.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként a vodánál 26 forintos a percdíj, ha 5 ezerrel töltesz.

Ha csak magyar üzletláncnál lehet fizetni az utalványokkal, vagy már lehet is, akkor mindent a "magyaroknál" veszel, vagy azon kívül azért fogsz nagyobb bevásárlást tartani a nagyobb külföldi tulajdonú áruházakban?
georgesmatyas
10000 emberbõl kb 8-20

Váltasz mobilszolgáltatót, ha jó lesz az új?

georgesmatyas
Nem gyõzõm visszatartani az izgatottságom...😊

Tarajos Sül
Nem, nem is játszottam még vele, de a jackasst jó lenne, ha megcsinálnák PC-re, ha még nincs rá.. mert PSP-re tudom, hogy van.
Egyébként szeretek gameplay-ket nézni youtube-on.. 😊 , de gamer gépre nem költök, ha csak nem leszek milliomos.

Szerinted egy - egy támogatós reklám után, mint pl. a ma reggeli morning shows villamos, hányan vehetnek új telefont, vagy hányan kötnek új szerzõdést a vodafone-nál, vagy bármely más cégnél, melyet reklámoznak?
Ic3 m4n
volt

diablo3-at várod? 😄

georgesmatyas
Da. Természetesen ingyenest, mert zsugori fszkalap zsidó vagyok 😄D
Látogatják is pedig nem sok tartalom van rajta 😄

Herpeszed volt már szádon?

jhetedikj
Nagyon ritkán, de csak egy ember miatt aki nem regisztrált a facebookra.

Regisztráltál/vettél már domain címet a neten?

anno 1987

Ic3 m4n
mudvayne-dig

msnt még használsz?

jhetedikj
Elõször is az a k... anyját hívogat ilyenkor. 😄
Ha tényleg jó haverom akkor segítek neki akár éjszaka is.

Melyik zeneszámot hallottad legutóbb?

anno 1987

Ic3 m4n
nem

ha éjszaka hívna pajtásod hogy sürgõsen menj neki segíteni mert balhéba került mit mondanál neki?

Tarajos Sül
Pont idevág a kérdésed, mert gondolkoztam, hogy 3:40-kor kelek, hogy elérjem a 4:25-s vonatot, amivel fent vagyok 5:27-körül a nyugati pályaudvaron, onnan 6-ra elmegyek a szél kálmán térre, hogy megnézzem a class fm-es villamost, de sokat nem látnék, szóval úgy kelek, ahogy ideáig. 4:40-kor.
Esetleg tényleg elkérhetném shawdow-tól a kódokat, és megvariálva lenne pár(egy csomó 😄 ) alap kérdés, amibõl kiindulva tovább lehetne gondolni a gondolatokat.. 😊ÿ(és
..de lehet, hogy ezt egy új látogatónak nehéz lesz értelmezni-e. :/

Vennél/veszel Ambrus Attila által készített kerámia, agyag tárgyat?
jhetedikj
Pár általános kérdést lehetne kiírni, de szerintem túlbonyolítani sem kell, valahogy úgy ahogy itt megvan csinálva a banner.

Mikor kelsz holnap?

anno 1987

Tarajos Sül
Jó kérdés..
Valóban, ha nem is kicsit uncsi a topik, de én is sokszor benézek ide, válaszolni tudnék, de hirtelen nem jut eszembe semmi, legalábbis amit itt meg lehet osztani, és nem magánügy féleség.
Erre kellene egy megoldást kitalálni/kitalálnom, és máris "lenne forgalom." 😊

..esetleg lehetne egy személyes kis "tábla", amit csak az adott felhasználó lát, és amire felírhatja az éppen eszébe jutó kérdést, de nem tud írni, mert esetleg éppen õ tett fel kérdést.
Ha más válaszol, akkor az elmentett kérdést be tudja írni, és nem kell azon gondolkozni, hogy "Mit is akartam én kérdezni?"
Ezt be lehetne állítani minden ide látogatónál, és sok kicsi sokra menne.
Továbbá kell egy olyan robot, ami figyeli a sárga szöveget "Új hsz érkezett", és ha felvillan magától frissíti a topikot.
De a fenti megoldás sem megoldás, mert több dolognak kell egyszerre érvényesülni-e, pl, hogy itt legyen a felhasználó(vagy csak azért fellép, hogy beírja az eszébe jutó kérdést 😊 ), és amikor itt van, akkor jusson eszébe a kérdés. De ez is csak a "kihalás" elkerülésére lenne jó, amikor sokáig nincs új hsz.(..csak én nem értek a programozáshoz, scripthez, majd valakit megkérek. 😊 )

Jó az ötlet? 😊
georgesmatyas
Igen. Az öregasszony akit ismerek az nyáron se hûti az élelmiszert. A boltban is csak 1 napra valót vesz. A kamrájában minap -10 fokot mért (odakint -22 volt)

Hova tûntek a régi arcok a topicból? smith09, viktor1103, stb?

Tarajos Sül
Reklámnak is nevezhetõ, de szerintem nem feltétlenül az, Kb olyan, mintha valaki írna, hogy "Neked ízlik a görög danone joghurt?" 😄
Ez is reklám, igen, dehát most nah.. Azért hagytam bent, mert nem olyan pofátlan, hogy linket is ír, mellé hasonló szöveggel: "Gyere, nézd meg, regisztrálj, nem bánod meg.. 😄"
Egyébként igazad van, írtam is, hátha visszatérne: #58023

Stella artois-t egyszer ittam, nem is volt keserû.. Finom volt. Amikor eszembe jut, alkoholos ital vásárlása közben 😊, mindig nézem, de nem látom.
Egyébként vagy arany ászok, vagy heineken, vagy löwenbrau.. a többi dreher, soproni, borsodi nekem túl keserûek..
Mostanában üdítõn 😊 élek, ha megyek valahova, somersbyt biztos, hogy iszok, minimum 1-et.

Szerinted van olyan, aki ilyenkor télen kint fagyassza az élelmiszereit,(nem a betonre gondoltam, hogy kirakja a tojástartót stb.. 😄)hogy kihasználja a hideget, és ne fogyasszon a hûtõ áramot?
jhetedikj
Jaja van pár nagyon jó száma, pl. ez:

Legjobb sör?

#58023 Aki formailag nem tud a topiknak megfelelõ hozzászólást írni azt egybõl ki is törölhetnéd. (csak halkan jegyzem meg, hogy ez egy burkolt reklám)

anno 1987

Ic3 m4n
láttam már, nekem csak olyan volt hogy beborultunk busszal az árokba 😄

alvint szereted?

ressy14
0,00 %. A témához csak annyit szólnék hozzá, hogy ha 47 ezerbõl meglehet élni, akkor mi ezt jó szándékúan megduplázzuk és felajánljuk a képviselõ Uraknak, nettó havi jövedelemnek.

Politikáról ennyit.

Szenvedtél már el / Láttál már élõben autóbalesetet?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Jó kérdés..
Lehetséges, hogy nem, mert folyó..

#58021: Nincs benne link.. 😄 😄

Divatgabi: Légy oly szíves, máskor válaszolj a legutolsó kérdésre, és utána tedd fel kérdés formájában a gondolataidat, hogy azt megoszthasd eme kedves topik, kedves lakóival.. 😄 😄

Szerinted mennyi volt Matolcsy véralkohol szintje, mikor kijelentette, hogy 47 ezerbõl meg lehet élni? 😄
jhetedikj
Nem, pedig jó rajzfilm régen sokat nevettem rajta.

Szerinted be fog fagyni a Duna Budapestnél?

anno 1987

Ic3 m4n
nem

boci és pipit szoktad nézni reggelrõl?

jhetedikj
Ha kódolva küldöm a jeleket akkor aztán nézheti, nem fognak érteni belõle semmit. Szerintem nem olyan nehéz megoldani Kínában is ott a nagy tûzfal aki akarja mégis nagyon könnyen meg tudja kerülni.

Voltál síelni vagy valamiféle téli "nyaraláson"?

anno 1987

Tarajos Sül
Hogyne. 😄
..de nem várom el, hogy itt legyetek a nap 24 órájában. 😊

Mi lesz, ha tényleg eljön az "Acta" ideje?
(Megaupload-os topic)
A lényege, hogy a szolgáltató fogja figyelni a Te! személyes internet kapcsolatodat, hogy nehogy letöltsél illegális tartalmakat.
Ez mind szép és jó, csak nagy valószínûséggel ezek a mondatok is könyvelve lesznek.
Internetszolgáltatók fognak neki örülni.. 😄 egy globális hálózat kialakitásának. és rohadjanak meg, szerintem ennek a díját is ránk verik, mert velünk mindent megtehetnek.. :/
Ic3 m4n
attól függ milyen könyveket szeretsz...

örülsz, hogy "fellendült" a topic?

jhetedikj
Meg vagyok elégedve, de lehet hogy így is költözök.

Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom?

anno 1987

ressy14
Még nem dolgozok. De ha munkahely keresés lesz nálam napirenden, akkor legszívesebben egy közepes méretû cégnél dolgoznék, megfelelõ jövedelemért. Álom, édes álom...

A lakókörnyezeteddel/településeddel meg vagy elégedve, vagy inkább elköltöznél, ha lenne rá lehetõséged?

Dum spiro, spero.

Ic3 m4n
nemhinném

hol dolgozol?

jhetedikj
Nem igazán szoktam megszámolni, de mondjuk hogy igen. 😄

Szerinted jól jártunk a Malév csõdjével?

anno 1987

Ic3 m4n
bakancsot

tetszenek a 10+ soros bakancsok?

ressy14
Jól. Bár a drágítás ennyi erõvel minden káros anyagra értendõ lehetne, pl: alkohol, kávé, stb... Akinek még így is megéri, hát tegye.

Bakancsot vagy edzõcipõt hordasz ilyen idõben?

Dum spiro, spero.

jhetedikj
Igen, baj mert marha sok pénzt kidobsz az ablakon miközben még beteg is leszel tõle. De olyan embert aki a boltban veszi a betegséget nem tudok sajnálni, aki hülye haljon meg. Remélem év végéig minimum 1000 Ft lesz egy doboz cigaretta.

Jól mondom?

anno 1987

Ic3 m4n
nem, mert cigizek

baj?

DJ RX7
mostanában nem igen jártam szórakozóhelyekre, de ahol én voltam városomban ott még nem igen fordult elõ. majd egyszer jól megbüntetik õket!

próbálsz tenni ellene valamit, hogy elkerüld a passzív dohányzást?

:3

jhetedikj
Passzívan, folyamatosan.

Miért van az, hogy betiltották a dohányzást a belsõ helyiségekben a sok paraszt mégsem képes kimenni és ott kint cigizni?

anno 1987

DJ RX7
ellustultam szóval sajnos sok. magamtól simán elaludnék 10-12 órákat is.

dohányzol(tál)?

:3