Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 60 ezer. :)
Nekem is ilyen van, 9.-én 2 hónapja.. :)
Maximálisan megvagyok vele elégedve, néha kicsit belassul, de csak azért, mert van rajta nem egy ingyenes adroidos cucc.. (magyarán sok szar rajta van.. :D)
..de netezéshez, fényképezéshez, zenehallgatáshoz, játékhoz kiválló.
Nagyon érzékeny felület, nagy gombok.. 2 fajta is. :) Ha érdekel, írj a topicjába. /mert van neki :D/
Mi értelme annak, hogy eggyes hírlevelekrõl link nélkül, csakis levélírással lehet leiratkozni?
Aki ezt kitalálta, úgy gondolta, ha levelet kell írni, akkor nem akarok majd leiratkozni? -.-
Dolgoznál külföldön?
anno 1987
Pl ffebruarban lesznek uj reszei a katasztrofak nyomaban-nak az ngc-n(national geographic channel) nah, azt pl ki nem hagyom. :)
De moziban, vagy kulonleges alkalomkor dvd-n szivesen megnezek egy horrort(paranormal a. 1. majdnem sok volt :D, de nem hugyoztam be, csak a csajt megsajnaltam), vigjatekot, vagy akciot, a tobbi annyira neeeeem.. :)
Valtaska, vagy hatizsak?
Milyen típusú filmeket szeretsz?
Dum spiro, spero.
Holnap szabadon engedik a Viszkis rablót (Ambrus Attila), örülsz neki?
anno 1987
Tervezed, hogy elmész nyaralni vagy a pénz hiánya megakadályoz, esetleg amúgy sem szoktál menni?
Dum spiro, spero.
Kibékültem a barátommal, 7 éve ismerem, de kedden még annál is jobban összevesztünk, mint amennyire az elõtt, végülis igazam volt azokban, amiket a fejéhez vágtam, mert ha nem lett volna jogos, szóba se állt volna velem, és megmondta volna, hogy mit képzelek magamról.. Munkahelyen se volt uncsi, igaz, hogy takarítottunk.. :D
Hogyan lehet bekerülni a Class FM, Morning Showban, a fekete-fehér-igen-nem játékba?
Amit szoktak mondani sms számot szerintem arra kell sms-t küldeni. De milyet, milyen tartalommal?
Abból csak max. csak 5-t, ha szoktam nézni, néha-néha, amikor úgy van hangulat, akkor szétnézek, mi hol megy..
Töröltem a hsz-om, mert rájöttem, kissé magánügy, és nem tudna senki sem válaszolni a fontos részletek ismerete nélkül.
Hány könyvjelzõd van a böngészõdben, kb?
Hány TV csatornád van?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Ha választhatnál: Inkább dolgoznál többet (pl: 12 óra) és több pénzt kapnál, vagy kevesebb munkaidõvel (pl: 8 óra) kevesebb pénzért gályáznál (ebbõl kifolyólag jóval több szabadidõvel) ?
Dum spiro, spero.
Ha elültetek egy mangó magját(ha lefejtem a hosszúkás burkot, és annak a belsejét), az ki fog kelni, ha igen mi lesz belõle? :)
Neked?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Te nem káromkodsz?
Mit érsz el vele ha káromkodsz?
anno 1987
Jól mondom?
#57973: Van, de annyira el van kényeztetve.. Rokon jobban felkapja a vizet a ki-beb.szott macskán, ha kiabálnak rá, hogy huzzon ki a lakásból, mintha más dologról lenne szó.. -.- Ezért nem kedvelem a macskákat..
Ha dolgozol egy önkéntes melón, mert az egy jó dolog, ha segítesz az állatoknak, de akkor mibõl élnél meg?
Van macskád?
Mivel fûtötök?
Dum spiro, spero.
béres csepp ér valamit ?
Nem is rég volt egy szájkaratém egy német szó kapcsán. A feszültséggyüjtõhatást (mechanikai), hogy fordítanád:
Sammelnwirkung von Gespannungheit vagy
Gespannungheitsammelwirkung? (Én a B-t használtam:)
Tégy igazságot mester :D
Egyébként nem tudom, de görkorcsolyázni megkéne tanulni... :)
(alul a kérdésben foglaltak miatt, meg amugyis.. :)
Szerinted jogos volt a megaupload.com leállítása?
(Olvastam egy hsz-t, hogy nem a tulajok tehetnek róla, hogy ki, milyen illegális tartalmat tölt fel. Szerintem meg de, mert nem is ellenõrizték, ki, mit tölt fel..)
Szerencsés vagyok, mert a környezetem velem együtt inkább a gazdasági oldalát értelmezi ... vitatja...és alkalmazza...így nagyjából tudom, hogy mi folyik körülöttem.
Korizni szerettem volna a jövõ hétvégén a Balatonon...
Tudtok korizni?
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Egyébként én attól tartok, hogy ha egyre rövidebbek és enyhébbek a telek, akkor a nyarak meg gatyarohasztó melegek és hosszúak lesznek. Azt meg, hogy a global warming hogyan áll éppen, kérdezd a kutatóktól, vagy a jósoktól.
Szoktál politizálni (beszélni róla, érdeklõdni felõle) vagy inkább kerülöd a témát?
Dum spiro, spero.
Bár nem vagyok jós. :)
Szerinted?
Tetszik ez a tavaszias idõ, vagy szánkóznál még?
Naószt! Voltál fent szombaton?
Meg vagy elégedve a lakókörnyezeteddel? (kedves szomszédok, tisztaság,stb...)
Dum spiro, spero.
Önnek mi a kedvenc gyümije?
Van ilyen, hogy: Így jártam anyátokkal. Szerintem egy rakás fos, de más él-hal érte.
Neked teszik, vagy nem?
láttál már belõle?
Hogy haladsz a Breaking Bad-el?
Örült ötletem van, de nem fogom kivitelezni(kevés esély van rá), szóval:
Te vennél görkorcsolyát, hogy a BKV havi jegyének árát megspórolva görkorizzál pesten? (+ a lépcsõkön felmenni, lejönni)
(Zugló vasútállomás - Keleti p.u. között)meg ahogy van dolgom..(nem sûrûn szokott lenni)
Én amúgy a tiszta jóféle üveges borocskára, vagy a tiszta páleszre esküszöm.
Mikor okádtál utoljára és miért?
Szoktam, most is rágózok. Sötétkék winterfresh.
Jövõhét végén cefreparty.
Milyen töményet ajánlasz, mivel "öblítve"?
Ez mindig probléma, állunk a polcok elött, és nézünk ki a fejünkbõl..
Elvárás:Aminek íze is van, meg is nyalod utána a szád, nem csak a torkod kaparja, és tiszteled az italt, mert ha rosszul bánsz vele, akkor éjszaka megfagysz.. kivéve, ha hazavisznek.. :D
/tubák: dohánytermék, orrba kell szívni, legális, és semmi mellékhatása nincs, csak kellemes mentolos íze van/
Rágózni szoktál? Ha igen, milyet?