Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
odafigyelnék csak nincs rá pénz

kedvenc újság?

georgesmatyas
Hallottam róluk, de nem ismerem 1 számukat sem.

Odafigyelsz az étrendedre?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Ic3 m4n
ezt-azt

Copy Con-t ismered? szereted?

georgesmatyas
*legyen 100 gomb!!!!!

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

georgesmatyas
1-2 ki lehet venni pl a bûncselekményest 😊

Követtél már el bûncselekményt?

Ic3 m4n
Fiú vagyok, lányok jönnek be szexuálisan.

Lehet mégtöbb gomb? 😊

georgesmatyas
Fiú vagyok, lányok jönnek be szexuálisan.

Fiú, vagy lány?

Ic3 m4n
elektromos fûnyíró+benzines fûkasza

Fiú, vagy lány? (ez milyen kérdés?😄)

Tarajos Sül
Ez a negyedik, ami most van. (Samsung galaxy Ace)Az elözõ három mind nokia, nyomógombos.

Benzines fûnyíró, vagy elektromos?

georgesmatyas
tanulás, kis mozgás, SG, 1-2 levél vagy telefon.

Hány mobilod volt eddig?

Ic3 m4n
olyanra gondolsz amivel egy bankkártyaszám megadásával lehet fizetni neten? olyan van

holnapi program?

georgesmatyas
nem (kocsmában nem csokizni kell)

Van virtuális bankkártyád?

Tarajos Sül
Semilyet, max ma ittam Kinley-t, de az szerintem nem alkoholos.

Pofátlanság egy snickers szeletet árulni a kocsmában 200Ft-ért, holott máshol max 120-ért, ha van?(Áruházba 100-ért)
georgesmatyas
B

Milyen alkoholos italt fogyasztottál a héten?

Tarajos Sül
Örök kedvenc már lehet, hogy túl uncsi: Sharam - Be The change
Több, mint 3-4 éve halottam elsõnek, is ké tudja, amikor halottam, elötte mióta volt már meg.. 😄
A legújabb pedig, amit mostanság halottam: Chris Lake - Sundown

Melyikkel telik jobban az idõ, ha unatkozol, nem csinálsz semmit, azt se tudod hova menjél, vagy ha dolgozol? 😊
Ic3 m4n
mostanában egy érzéstelen köcsög, csak saját magam érdekel

Kedvenc elõadó, szám címe?

georgesmatyas
Barátságos, néha kicsit lusta, sumák, okos, jó fej.

Milyen típusú ember vagy?

Ic3 m4n
nóóóó

Milyen típusú ember vagy?

georgesmatyas
Nem. Az nem szerelem, hanem csak qurelhatnék.

APEH-al volt már "dolgod"?

Tarajos Sül
Lehet, hogy küldtem, már, sõt biztos, de hirtelen nem ugrik be, hogy hova.
Ja igen.. Reggelibe az rtl-en, az sms falra. Csak 97 Ft volt. 😊
De a morning showba is tervezem az sms küldést, csak hiányzik a megfelelõ pillanat. Meg szeretném magam mérettetni a fekete-fehér-igen-nem-ben. 😄

Hiszel a szerelem elsõ látásban?
georgesmatyas
Annyit politizálsz, amennyi jólesik. Az SG.hu szegénységi bizije, hogy légypiszok politikus feljelentése miatt anno a politikát mellõzte.

Hívtál, küldtél már sms-t televizíós mûsorba? (tegnap külön kérésre küldtem egy SMS VV Csabára, erre nem elvesztette a kis sünitanonc)

Tarajos Sül
Ahogy Te mondod, az. 😊
Bááár én olyan célokat tûztem ki, amik eléréséhez kell várni több évet is, úgy hogy nekem az a veszély nem áll fent, hogy elértem, és utána kell másik cél, vagyis van több célom is.. de egyenlõre még az elsõ se sikerül olyan nagyon.. :/
Szerintem még orbánnak is vannak céljai, amelett, hogy sz@rrá kereste magát 😄, és nem tud már semmi olyat megálmodni, ami ne lenne az övé.. 😄 Max az uniót, az még nem az övé.. 😄

Ennyi politika szerinted még belefér? 😊
georgesmatyas
Egész nap/héten/hónapban/évben azon vagyok, hogy jobb legyen az életem. Ha elértem valamit, akkor új célt tûzök ki, mert nem a cél a lényeg hanem a folyamat. Ez az élet 😊

Jó mondom vagy, jól mondom? Mi az élet értelme?

Tarajos Sül
Metropolért szoktam néha menni, mert útba esik, vagyis fél perces kitérõ a keleti puban belül.. 😄 , de helyette reggel az 1 órás út során telón megnézem az index-et.

Van olyan dolog, amin változtatnál 2012-ben, hogy jobb legyen az életed, vagy bármi más, mint elötte, 2011-ben?
Ic3 m4n
CoD4, Diablo 2

olvasol rendszeresen valamilyen újságot?

georgesmatyas
Battlefield 2

Önnek?

Ic3 m4n
ja

kedvenc pc játékod?

ressy14
Viszonylag jó.

Követtél már el bûncselekményt?

Dum spiro, spero.

Ic3 m4n
megbeszélve..

milyen napod volt?

Tarajos Sül
*128Mb.. 😊
Tarajos Sül
P4, fekvõházas, 126 mb ati videókári, net, 1 vagy 1,5 gb ram, 500gb HDD, sata 2..
Hirtelen ennyi jut az eszembe..

Hogy érted azt, hogy kicsatolódik?
Ic3 m4n
4, de utálom mikor kicsatolódik

PC-d milyen van? Mi van benne? 😊

Tarajos Sül
Szövet, vagy nem tudom, hogy mondjam.. Az a vastagabb fajta.

Hány gomb legyen fent? Minimum. 😄
Ic3 m4n
nemtudom mennyi alvásra van szükséged.. szerintem legkésõbb 11kor feküdj le..

milyen takaróba alszol ilyenkor?

Tarajos Sül
Nem nagyon, de sajnos van olyan, amikor az ember elgondolkodik rajta, fõleg ilyen országban, ilyen anyagi körülmények között.. :/

Holnap reggel 4:40-kor kelek, mint általában.. 😊
Szerinted mikor feküdjek le? 😄
Ic3 m4n
kocsmából egy poharat, de cserébe vittem egy felesespoharat, és "ottfelejtettem"

ez szerinted jó így? 😄

jhetedikj
Nem.

Elloptál mostanában valamit?

anno 1987

georgesmatyas
Na ezt mástól megkérdeztem, mert szerintem gyenguska film. Valakinek a sztori jön be (vámpír/vérfarkas konfliktusok), valakinek a szereplõk jönnek be, mint kb egy szappanoperában.

Naoszt! voltál fent szombaton?

Ic3 m4n
1 rész láttam, bõven sok volt

mi a jó benne?

Martinez01
Valentinnapkor kedvesemmel.

Mi a véleményed a Twilight(Alkonyat)-ról?

Ne nagyon alázd le, ha kérhetõ, mert szeretem.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

ressy14
Kisgyerekként szerettem csak a Star Wars-t. Akkor Darth Maul volt a "kedvencem", mert kétágú fénykardja volt. 😄

Mikor ettél étteremben utoljára?

Ui.: Üdvözítõek a fejlesztések. Gratula a készítõjének! További sikeres topik fejlõdést!

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
Jól néz ki, de úgy látom nincs rajta Rokfort sajt 😞

Kedvenc szereplõd a Star Wars bármelyik részébõl?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

nem ismeri még vki ezt a kajáldát? helyszinen mennyire jó a kaja? csajjal mennék elõ randi szerûre..😊

yoo - ez a kaja?!

köszike😊
jhetedikj
Reggel értem haza, mert este dolgoztam. Szóval eddig leginkább alvással telt. 😊

Milyen alkoholos italt fogyasztottál a héten?

anno 1987

Tarajos Sül
Rekordot döntök egyik haverral, és idáig úgy néz ki, hogy 16:30-kor fogok itthonról elindulni bulizni.. 😄 5-kor fel a vonatra, pesten le 6-kor.. 😊
Bulizás, iszogatás, jégteraszt megnézzük, kajálunk stb. ,és holnap 0:45-kor haza Pestrõl. 😊

Milyen napod volt?
jhetedikj
Tetszik! 😄

Mit csinálsz a hétvégén?

anno 1987

Tarajos Sül
Hát nem valami jól.. Van most pénzem, de annak már megvan a helye, a végére jó ha marad 10 ezrem, de van egy 20-as, ami csak egyszer kiadás volt.., és egy 10-es is.. 😊 Vaterázgatok.. vesztek is vele elég rendesen, de nem olyan sokat, és tapasztalatot is nyerek, hogy mit mennyiért.. 😊

Miután megírom, elküldöm ezt az üzit, azután rendezkedek.. 😊
Ugyanis megvan a gomb kódja az SGTools topik jóvoltából, és azt ott segítõ rendes emberkének köszönhetõen.. 😊
Szóval, hogy tetszik az új fejléc? 😊
jhetedikj
jó 😄

Hogy állsz anyagilag?

anno 1987

Ic3 m4n
szar

joabuli?

zsoltioregon
nem. magam tartom nyilván.

Milyen volt a napod?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"