Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Odafigyelsz az étrendedre?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Követtél már el bûncselekményt?
Fiú, vagy lány?
Benzines fûnyíró, vagy elektromos?
Hány mobilod volt eddig?
holnapi program?
Van virtuális bankkártyád?
Pofátlanság egy snickers szeletet árulni a kocsmában 200Ft-ért, holott máshol max 120-ért, ha van?(Áruházba 100-ért)
Milyen alkoholos italt fogyasztottál a héten?
Több, mint 3-4 éve halottam elsõnek, is ké tudja, amikor halottam, elötte mióta volt már meg.. 😄
A legújabb pedig, amit mostanság halottam: Chris Lake - Sundown
Melyikkel telik jobban az idõ, ha unatkozol, nem csinálsz semmit, azt se tudod hova menjél, vagy ha dolgozol? 😊
Milyen típusú ember vagy?
APEH-al volt már "dolgod"?
Ja igen.. Reggelibe az rtl-en, az sms falra. Csak 97 Ft volt. 😊
De a morning showba is tervezem az sms küldést, csak hiányzik a megfelelõ pillanat. Meg szeretném magam mérettetni a fekete-fehér-igen-nem-ben. 😄
Hiszel a szerelem elsõ látásban?
Hívtál, küldtél már sms-t televizíós mûsorba? (tegnap külön kérésre küldtem egy SMS VV Csabára, erre nem elvesztette a kis sünitanonc)
Bááár én olyan célokat tûztem ki, amik eléréséhez kell várni több évet is, úgy hogy nekem az a veszély nem áll fent, hogy elértem, és utána kell másik cél, vagyis van több célom is.. de egyenlõre még az elsõ se sikerül olyan nagyon.. :/
Szerintem még orbánnak is vannak céljai, amelett, hogy sz@rrá kereste magát 😄, és nem tud már semmi olyat megálmodni, ami ne lenne az övé.. 😄 Max az uniót, az még nem az övé.. 😄
Ennyi politika szerinted még belefér? 😊
Jó mondom vagy, jól mondom? Mi az élet értelme?
Van olyan dolog, amin változtatnál 2012-ben, hogy jobb legyen az életed, vagy bármi más, mint elötte, 2011-ben?
Önnek?
Hirtelen ennyi jut az eszembe..
Hogy érted azt, hogy kicsatolódik?
Hány gomb legyen fent? Minimum. 😄
milyen takaróba alszol ilyenkor?
Holnap reggel 4:40-kor kelek, mint általában.. 😊
Szerinted mikor feküdjek le? 😄
ez szerinted jó így? 😄
Naoszt! voltál fent szombaton?
Mi a véleményed a Twilight(Alkonyat)-ról?
Ne nagyon alázd le, ha kérhetõ, mert szeretem.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Mikor ettél étteremben utoljára?
Ui.: Üdvözítõek a fejlesztések. Gratula a készítõjének! További sikeres topik fejlõdést!
Dum spiro, spero.
Kedvenc szereplõd a Star Wars bármelyik részébõl?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
yoo - ez a kaja?!
köszike😊
Milyen alkoholos italt fogyasztottál a héten?
anno 1987
Bulizás, iszogatás, jégteraszt megnézzük, kajálunk stb. ,és holnap 0:45-kor haza Pestrõl. 😊
Milyen napod volt?
Miután megírom, elküldöm ezt az üzit, azután rendezkedek.. 😊
Ugyanis megvan a gomb kódja az SGTools topik jóvoltából, és azt ott segítõ rendes emberkének köszönhetõen.. 😊
Szóval, hogy tetszik az új fejléc? 😊