Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

georgesmatyas
Nem szeretem.
#58357: Igen

Mi lesz a vacsi?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Peter1
Kanada.

Fruttit szereted?

Ide mit lehet írni?

Ic3 m4n
Hollandiába kinéznék szívesen, nem lehet rossz..

Fizettél már neten keresztül?
////köszönöm szépen mindenkinek!😄D////

georgesmatyas
USA

te?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Errefelé nagyon!

Melyik országba utaznál legszívesebben?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

georgesmatyas
Optimista vagyok, de nem várom a negatív dolgokat.

Jó idõ volt arra?

Tarajos Sül
Ha lehetne olyan választásom, hogy menjünk el máshová, akkor elmennék, de ha nincs, akkor inkább ford mondeot.. az jobban tetszik. Ha pedig a pénz a lényeg, akkor sem opelt vennék..(szerintem az opel olcsóbb, mint a ford.. így fejbõl)
Régi autót vennék, és felújítanám, tunningolnám/diszíteném a saját ízlésem szerint, ha ennyi pénzem lenne. Gondolok itt egy Wv bogárra.

Inkább pesszimista vagy, és utána jönnek a kellemes csalódások, vagy inkább optimista, és utána érzed a negatív csalódás közelségét?
georgesmatyas
Az akkor szar, selejtet vettél, cseréltesd az aksit, amíg garis.

Opel Omegát vennél inkább, vagy Ford Mondeo (ha egy árban/állapotban vannak)

Tarajos Sül
Ha a videokazettas filmekre gondolsz, akkor igen, van kb 20 darab, es most, hogy mondod lehet, hogy vissza kene neznem oket.. 😄 A regi szep ido kedvenc filmei.. 😊

Szerinted is egy okostelefonnal(Samsung galaxy ace) nem meglepo,ha szo szerint 1 nap alatt lemerul az akkuja?
(reggel 5:30-16 oraig birja kb.. )
Most, hogy ezt megirtam sztem minimum 15%-nak annyi.. Szoval nem gps hasznalatrol van szo, zenet se halgatok ebben az idokozben, max jatek.. Kijelzo minimum fenyeron. Elkepzelheto ez a fogyasztas, de elsore nem ennyit vartam volna tole.. Van hogy kibir 36 orat is, de olyan csak eddig 4-5x volt..

(Boldog Szulinapot utolag is Ic3 m4n.. 😊
Peter1
telefon.

a 2. vh. filmeket szereted?

Boldog szülinapot IC3M4N <#pias>

Ide mit lehet írni?

ressy14
Régen az Ouzo volt, de összevesztünk 😊 Inkább a kevert piákat szeretem, vodka-narancs, whisky-cola, stb...

Reggel mi ébreszt? (rádió, telefon,...)

Isten éltessen IC3 M4N! <#papakacsint>

Dum spiro, spero.

Ic3 m4n
lassan az lesz 😄DD

Kedvenc alkohol fajtád? (vodka, rum stb)
/köszönöm😄D

georgesmatyas
Topicomba megtettem. (inkább innék veled 😄)
Na de akkor Küldeném ezt a számot Ic3m4n születésnapja alkalmából:

Mész kurvázni?

Ic3 m4n
Nem érdekel..

Felköszöntesz szülinapom alkalmából?

georgesmatyas
Vettel

Szerinted?

Tarajos Sül
1.. a többi 2 db tunerkártya formájában van benne a gépben, szóval összesen 3.
Mind mûködik... 😊

Ki nyeri az idei Forma-1 VB címet?
georgesmatyas
Milyen típusú? Colotron?

Hány TV-ek van otthon, ami mûködik?

peugeot 307 cc

Keresek órák óta egy kb 35 éves TV-t, nemtudsz valami oldalt ahol iylenek vannak?😄

Martinez01
Talán, ha fizikailag stimmolnék, akkor lehet róla szó.

Mi a kedvenc autód?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

georgesmatyas
Sokat ismerek. Vannak nehéz esetek, de vannak kifejezetten jó fejek.

Lennél rendõr?

Martinez01
Nemnéztem, nemtudom ^^.

Mi a véleményed a buszsofõrökrõl?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

georgesmatyas
Nem tudom. Inkább nem mint igen.

Ki nyeri ma F1-et?

Nem szeretem ezeket! Azt vallom, ne tégy másnak olyat, amit nem szeretnél megtapasztalni!

Hiszel Istenben?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Martinez01
Teljesen magyarnak vallom magam!
(Hungarista beállítottság megvan.)

Mi a véleményed a Fasizmusról, Antiszemitizmusról?

Nem! Mi az?

Magyarnak vallod magad?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ic3 m4n
pitában sokkal jobb, de azt is szeretem

facebook csetet használod?

georgesmatyas
gmail freemail meg ilyesmik

Szereted a gyrostálat?

Ic3 m4n
1; 10ig tudok számolni, és küzdõsportban használatos szavakat ismerem (fej, gyomor, rúgás, stb..)

milyen e-mail fiókod van?

georgesmatyas
Hát ezt azt jó lenne ha beállíthatnék rajta, de imádok rajta kémkedni 😊

Mennyire beszélsz jól japánul? 1-10

Martinez01
Inkább japánba, de oda véglegesen, mivel, hogy beszélem is a nyelvet ^^.

Facebook-ról vélemény, esetleg kritika?

georgesmatyas
1-2 tervrajzot rendeltem róla az USA-ból. Nincs negatív tapasztalatom eddig.

Kínába letelepednél 5-8 évre melózni jó pénzért?

Martinez01
Ja a kérdés lemaradt.

Mi a véleményed az ebayról?

Martinez01
Ezek, amit leírtál + egy csomó zsééééé😄.

georgesmatyas
Halhatatlanság és a világmindenség felfedezése+Istenné válás

Neked?

Ic3 m4n
víz + tea

Mi az álmod?

georgesmatyas
víz

Te?

ressy14
Nagyon ritkán nézem õket, népbutításra jók szvsz. Inkább az ismeretterjesztõket nyomatom, abból még tanulni is lehet.

Napközben milyen alkoholmentes italt szoktál inni? (ásványvíz, cola, fanta, stb...)

Dum spiro, spero.

Martinez01
Fölám, az igaz, hogy utána teleokádnák mindent, de az mellékes.

Mi a véleményed az RTL Klub és Moslékgyártó társai Kft.-rõl.

Ic3 m4n
be

Ha lenne rá jegyed felülnél a világ leggyorsabb/magasabb hullámvasútjára? 😊

georgesmatyas
Ez biza mûfog. Egyébként nemrég olvastam, hogy usákoknál divat, hogy az amúgy egészséges fogat is lecserélik mûre, mert az sokkal szebb. (szebbnek szebb, csak már természetellenesen szép. nem látszik rajta, hogy mû, de lehet tudni, hogy az.

Most van ilyen lehetõség, hogy Debreceni Egyetemen a fogorvostanhallgatók felügyelettel megcsinálják az eredeti ár töredékért a dolgokat. Te bevállalnád?

Tarajos Sül
Szeretek én is buherálni.. 😊 😄, és õk is pont azt csinálják, javítgatnak is, eladnak. Mintha magamat látnám. 😊 Nah meg a végeredmény is érdekel, és hogy mennyi hasznuk van rajta stb stb..

Szerinted Cesar Millannak fehérített, eredeti fogai vannak, vagy szép mûfogai vannak?
/ha az elsõ, akkor nagyon irigylem../
georgesmatyas
Mert jobb mûsorra nem futja...

mi érdekes van abban a mûsorban?

Tarajos Sül
Mini akkormár.. 😊
Ez a legújabb countryman nekem jobban tetszik. 😊

A discovery channel miért nyomatja ezt a töménytelenül sok autókereskedõk sorozatot?
Szeretem nézni, egyik kedvencem, de kb minden nap vagy 10 részt levetítenek belõle.
georgesmatyas
Ez nem hit kérdése😊 Én masszív adag (felnõtt RDA 5-6x)eszem magnéziumból és B vitamin komplexembõl és a vérnyomásom és koleszterinem is kezd beállni gyógyszerek nélkül, idegrendszerem is sokkal jobb.

Tetszik ez a verda?

Tarajos Sül
Igen, most is 1000mg-os c vitamin p.tablettát iszok, ebben legalább van vitamin, nem úgy mint a tápszerezett gyümölcsben.. :/ 1 hete még a megfázás miatt ittam, jobban bízok benne, mint bármelyik más gyógyszerben(jobban is lettem 3 nap alatt, (intenzív köhögési ingerek, orrfolyás)) stb..
A c vitamin erõsití az immunrendszert, ami sokkal jobban védekezik a megfázás ellen, de a seb is gyorsan begyógyul tõle, volt mikor vagy 6-7 kiwit, összeturmixolva megittam, és kb 1 hét alatt eltûnt a sebem az arcomról(nagy horzsolás..)

Hiszel az ilyenekben? 😊
georgesmatyas
Az igazából nem mûfog, csak 2-több lereszelt fogra felerõsített mûhíd. A mûfog az teljes fogeltávolítás, az állkapocscsontba titán csavar és arra roppant erõs cirkónium korona. (Egy jó emberi fog hajlítószilárdsága 180-200 MPa a cirkónkoronáé 1200 Mpa, ami már nyomot hagy a puhább fémekben is és teljes életen át megõrzi a minõségét)

Sztem csak az ismétlést

Igen

Szedsz vitaminokat?

Tarajos Sül
Nem a pénzrõl van szó, nekem nem kellenek mû dolgok.. annyira nem vészes a helyzet, de abban az esetben, ha elöl lévõ fog, vagy a rágást segítõ fog tûnne el, akkor egyértelmû, hogy pótoltatnám..(amikor még lenne rá lehetõségem, hogy hagyom elrohadni, vagy a még ragasztható felületre helyezzen az orvos mûfogat..)
Tarajos Sül
Annyiból igen, hogy az emberek örüljenek.. mert én nem ba_akodnék.. és aludni nem tudnék, hogy valakinek a halálát én okoztam.. Pl öngyilkosság a sok tartozás miatt..

Holnap nézed a Forma 1-et?
ressy14
Szerintem az rohadt sok pénz, és ilyen fiatalon talán még legyen normál emberi fogad. De ha nagyon rossz állapotban vannak, akkor nem érdemes halogatni. Én egyébként már a protkós korszakot várom, azok legalább nem fognak fájni 😄 (nekem havonta kilyukad egy, vagy a tömés esik ki)

Lennél politikus?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Hamár a fogakról volt szó..
Fogorvosom felajánlotta, hogy legyenek mûfogaim.. Van fent egy mûfogam, a többi épp, elöl csak kb 2-3 tömött, hátul is sok van, de az alul szinte csak 2 tömés van..
A lényeg, hogy kérdezte, lereszelje-e az összeset, és az a 2-3 apró tömés, és a mûfog nem fog elütni egymástól(amugy nem annyira látszik, de azért látszik)
Szerinted jól tettem, hogy visszautasítottam?
(kb úgy vettem le a kérdését, mintha a talpamat vágatnám le, és legyen egy mû talpam, azon körmöt se kell vágni, és nem fog gombásodni se.. 😄)