Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#58357: Igen
Mi lesz a vacsi?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Fizettél már neten keresztül?
////köszönöm szépen mindenkinek!😄D////
te?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Melyik országba utaznál legszívesebben?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Jó idõ volt arra?
Régi autót vennék, és felújítanám, tunningolnám/diszíteném a saját ízlésem szerint, ha ennyi pénzem lenne. Gondolok itt egy Wv bogárra.
Inkább pesszimista vagy, és utána jönnek a kellemes csalódások, vagy inkább optimista, és utána érzed a negatív csalódás közelségét?
Opel Omegát vennél inkább, vagy Ford Mondeo (ha egy árban/állapotban vannak)
Szerinted is egy okostelefonnal(Samsung galaxy ace) nem meglepo,ha szo szerint 1 nap alatt lemerul az akkuja?
(reggel 5:30-16 oraig birja kb.. )
Most, hogy ezt megirtam sztem minimum 15%-nak annyi.. Szoval nem gps hasznalatrol van szo, zenet se halgatok ebben az idokozben, max jatek.. Kijelzo minimum fenyeron. Elkepzelheto ez a fogyasztas, de elsore nem ennyit vartam volna tole.. Van hogy kibir 36 orat is, de olyan csak eddig 4-5x volt..
(Boldog Szulinapot utolag is Ic3 m4n.. 😊
a 2. vh. filmeket szereted?
Boldog szülinapot IC3M4N <#pias>#pias>
Ide mit lehet írni?
Reggel mi ébreszt? (rádió, telefon,...)
Isten éltessen IC3 M4N! <#papakacsint>#papakacsint>
Dum spiro, spero.
Na de akkor Küldeném ezt a számot Ic3m4n születésnapja alkalmából:
Mész kurvázni?
Szerinted?
Mind mûködik... 😊
Ki nyeri az idei Forma-1 VB címet?
Hány TV-ek van otthon, ami mûködik?
Keresek órák óta egy kb 35 éves TV-t, nemtudsz valami oldalt ahol iylenek vannak?😄
Mi a kedvenc autód?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Lennél rendõr?
Mi a véleményed a buszsofõrökrõl?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Ki nyeri ma F1-et?
Hiszel Istenben?
(Hungarista beállítottság megvan.)
Mi a véleményed a Fasizmusról, Antiszemitizmusról?
Magyarnak vallod magad?
Szereted a gyrostálat?
milyen e-mail fiókod van?
Mennyire beszélsz jól japánul? 1-10
Facebook-ról vélemény, esetleg kritika?
Kínába letelepednél 5-8 évre melózni jó pénzért?
Mi a véleményed az ebayról?
Neked?
Te?
Napközben milyen alkoholmentes italt szoktál inni? (ásványvíz, cola, fanta, stb...)
Dum spiro, spero.
Mi a véleményed az RTL Klub és Moslékgyártó társai Kft.-rõl.
Most van ilyen lehetõség, hogy Debreceni Egyetemen a fogorvostanhallgatók felügyelettel megcsinálják az eredeti ár töredékért a dolgokat. Te bevállalnád?
Szerinted Cesar Millannak fehérített, eredeti fogai vannak, vagy szép mûfogai vannak?
/ha az elsõ, akkor nagyon irigylem../
mi érdekes van abban a mûsorban?
Ez a legújabb countryman nekem jobban tetszik. 😊
A discovery channel miért nyomatja ezt a töménytelenül sok autókereskedõk sorozatot?
Szeretem nézni, egyik kedvencem, de kb minden nap vagy 10 részt levetítenek belõle.
Tetszik ez a verda?
A c vitamin erõsití az immunrendszert, ami sokkal jobban védekezik a megfázás ellen, de a seb is gyorsan begyógyul tõle, volt mikor vagy 6-7 kiwit, összeturmixolva megittam, és kb 1 hét alatt eltûnt a sebem az arcomról(nagy horzsolás..)
Hiszel az ilyenekben? 😊
Az igazából nem mûfog, csak 2-több lereszelt fogra felerõsített mûhíd. A mûfog az teljes fogeltávolítás, az állkapocscsontba titán csavar és arra roppant erõs cirkónium korona. (Egy jó emberi fog hajlítószilárdsága 180-200 MPa a cirkónkoronáé 1200 Mpa, ami már nyomot hagy a puhább fémekben is és teljes életen át megõrzi a minõségét)
Sztem csak az ismétlést
Igen
Szedsz vitaminokat?
Holnap nézed a Forma 1-et?
Lennél politikus?
Dum spiro, spero.
Fogorvosom felajánlotta, hogy legyenek mûfogaim.. Van fent egy mûfogam, a többi épp, elöl csak kb 2-3 tömött, hátul is sok van, de az alul szinte csak 2 tömés van..
A lényeg, hogy kérdezte, lereszelje-e az összeset, és az a 2-3 apró tömés, és a mûfog nem fog elütni egymástól(amugy nem annyira látszik, de azért látszik)
Szerinted jól tettem, hogy visszautasítottam?
(kb úgy vettem le a kérdését, mintha a talpamat vágatnám le, és legyen egy mû talpam, azon körmöt se kell vágni, és nem fog gombásodni se.. 😄)