Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Indítanál ma Magyarországon vállalkozást?
Dum spiro, spero.
Mi a véleményed a homokosokról/leszbikrõl?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
holnap dolgozni, vagy suliba mész? esetleg egyik sem?
sáláláláláááá
Nekd?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Hány db öltönyöd van?
Dum spiro, spero.
Kedvenc elõadó, szám címe?
Szóval 20-nál több nyalókát biztos.
Szerinted milyen gyakran frrisüljenek a gombok szövegei?
Nem vagy semmi :DDDD
Te?
Szoktál (még)nyalókázni?
Te?
Mivel foglalkozol?
★★★★★
És te?
Úgy értettem, milyen luxus autót vennél, ami a légellenállást semmibe véve száguld a határok határán túl is..
Milyen autót vennél ebbõl a kategóriából?
#akkor nincs jó szákosom Mr. Hegi<#zavart1>#zavart1>
holnap neked munkanap a szombat?
amit a jóhoz írtál, azok nem számítanak szokásnak, te zsilettagyú <#idiota>#idiota>
póverpojnt / páverpojnt /pávörpojnt?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Jó: Megbízható vagyok, optimista és vág az eszem
Kedvenc kajád?
Mi a legrosszabb és a leghasznosabb szokásod?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
te?
..de szeretek pár régi zenét.. Republic - szálj el kismadár, Kis pál és a borz - kicsit szomorkás, fenyõ miklós - csókkirály, takáts tamás - pócsójába léptem..
Hirtelen ennyi jutott az eszembe, de több is van, ami tetszik, sõt magnó kazettáim is megvannak még ezekkel a számokkal, csak ezek ugrottak be névvel..
#58377: :D Unokatesómnak én is vettem nagyon rég 30-40 darab óvszert, mert a csaj nem szedett még tablettát.. :D
Milyen kocsit vennél, ha lenne rá pénzed? :)
Nyolcvanas évek zenéit kedveled?
★★★★★
Te voltál már?
Voltál már szexshopban? És vettél is valamit?
★★★★★
Te?
Házasságpárti vagy?
Dum spiro, spero.
Mi az álmod?
Neked?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
amúgy meg rendszám nélküli sötétített és páncélozott Toyota Land Cruiser+ valami gépkarabély, amibõl büntetlenül irthatnám a mocskot. Azzal járnék dolgozni :)
Kedvenc számítógépes játékod?
Minek mennél el dolgozni legszívesebben?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Van pl egy kék Siemens M50-em. Na az világvége teló, mert ha minden kötél szakad azzal még tudok telefonálni :D
Kedvenc kamionmárkád/típusod?
Meddig használsz egy telefont?
★★★★★
De nem tettem.
Szeretsz barkácsolni?
Még hosszúgatyát hordasz, vagy már a rövidgatya is játszik?
Dum spiro, spero.
Piacra szoktál még járni, vagy maradt a bolt?
Nekem max 10-15 évvel lehet öregebb a nõ, alsó kórhatár meg min 16 és legyen bejáratva.
Kinek mekkora az ingerküszöbe az nem az én bajom.
nálad?
Mekkora a maximális korkülönbség egy párkapcsolatban, ami nálad belefér?
Dum spiro, spero.
És te?
#58357: Igen
Mi lesz a vacsi?
Fizettél már neten keresztül?
////köszönöm szépen mindenkinek!:DD////
te?
Melyik országba utaznál legszívesebben?
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Jó idõ volt arra?
Régi autót vennék, és felújítanám, tunningolnám/diszíteném a saját ízlésem szerint, ha ennyi pénzem lenne. Gondolok itt egy Wv bogárra.
Inkább pesszimista vagy, és utána jönnek a kellemes csalódások, vagy inkább optimista, és utána érzed a negatív csalódás közelségét?
Opel Omegát vennél inkább, vagy Ford Mondeo (ha egy árban/állapotban vannak)
Szerinted is egy okostelefonnal(Samsung galaxy ace) nem meglepo,ha szo szerint 1 nap alatt lemerul az akkuja?
(reggel 5:30-16 oraig birja kb.. )
Most, hogy ezt megirtam sztem minimum 15%-nak annyi.. Szoval nem gps hasznalatrol van szo, zenet se halgatok ebben az idokozben, max jatek.. Kijelzo minimum fenyeron. Elkepzelheto ez a fogyasztas, de elsore nem ennyit vartam volna tole.. Van hogy kibir 36 orat is, de olyan csak eddig 4-5x volt..
(Boldog Szulinapot utolag is Ic3 m4n.. :)