Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Ha nem zaklatnak, akkor nem zavar. Egyébként a fajfenntartás hiánya miatt betegségnek tartom.

Indítanál ma Magyarországon vállalkozást?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
tulajdonképp dolgozok, mert papírmunkát intézek el másnak pénzért :)

Mi a véleményed a homokosokról/leszbikrõl?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

nekem csak 1.

holnap dolgozni, vagy suliba mész? esetleg egyik sem?

sáláláláláááá

georgesmatyas
3

Nekd?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

ressy14
Kedvenc nincs. Ha megtetszik egy szám, akkor letöltöm és hozzádobom a többi letöltött közé és együtt hallgatom õket.

Hány db öltönyöd van?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
valamelyik maradjon, nyilván 1-2 nem lesz majd idõszerû.

Kedvenc elõadó, szám címe?

Tarajos Sül
Régen volt az a fehér kojak nyalóka, abból sokat ettem(de szerintem most is van, mert szoktam látni, csak nem mindenhol), na meg aztán volt a régi szép idõk papír fogantyúkája, ami egy idõ után szétmállott a nyáltól.. :D aztán bekaptam egészbe a gömböt.. :D
Szóval 20-nál több nyalókát biztos.

Szerinted milyen gyakran frrisüljenek a gombok szövegei?
georgesmatyas
0-10-bõl 20-as?
Nem vagy semmi :DDDD

georgesmatyas
soha sose. Életemben tán ha 5-öt! elszoptam/nyaltam.

Te?

Tarajos Sül
változó.. Általában 20-as, de ha van valami halaszthatatlan dolog, amit meg kell csinálnom, akkor azt nem halogatom, mert egyszer úgy is meg kell csinálni, és akkor már akkor, mikor ráérek, van is valamennyi kedvem hozzá, és késõbb se lesz vele gond :)

Szoktál (még)nyalókázni?
georgesmatyas
Mostanában lement 5-re :D

Te?

Ic3 m4n
tanulok, mellette két helyen dolgozom

Mennyire vagy lusta? 0-10ig? :)

Opel Insignia

Mivel foglalkozol?

★★★★★

georgesmatyas
Jah :). Toyota Land Cruiser 200 V8 Security

És te?

Tarajos Sül
Nem, itthon vagyok, avagy megyek el volt sulimba látogatóba egyik haverral.. :)

Úgy értettem, milyen luxus autót vennél, ami a légellenállást semmibe véve száguld a határok határán túl is..
Milyen autót vennél ebbõl a kategóriából?
georgesmatyas
*Páövõpójnt<#wilting>

georgesmatyas
Páövõpójt
#akkor nincs jó szákosom Mr. Hegi<#zavart1>

holnap neked munkanap a szombat?

Hegi90
hagymás rostélyos
amit a jóhoz írtál, azok nem számítanak szokásnak, te zsilettagyú <#idiota>

póverpojnt / páverpojnt /pávörpojnt?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

georgesmatyas
Rossz: esti zabálás és halogatás
Jó: Megbízható vagyok, optimista és vág az eszem

Kedvenc kajád?

Hegi90
Valamilyen újabb Alfát.

Mi a legrosszabb és a leghasznosabb szokásod?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

georgesmatyas
Opel Omega 1998-1999 2.5 td 5 sebességes automata

te?

Tarajos Sül
Én akkor még meg sem születtem, szerintem nem is gondolkoztak rajtam.. :D
..de szeretek pár régi zenét.. Republic - szálj el kismadár, Kis pál és a borz - kicsit szomorkás, fenyõ miklós - csókkirály, takáts tamás - pócsójába léptem..
Hirtelen ennyi jutott az eszembe, de több is van, ami tetszik, sõt magnó kazettáim is megvannak még ezekkel a számokkal, csak ezek ugrottak be névvel..

#58377: :D Unokatesómnak én is vettem nagyon rég 30-40 darab óvszert, mert a csaj nem szedett még tablettát.. :D

Milyen kocsit vennél, ha lenne rá pénzed? :)
Eddig még nem mentem be.

Nyolcvanas évek zenéit kedveled?

★★★★★

georgesmatyas
3 vagy 4 éve. Egyik havernak mûpinát :D. És tényleg neki nem magamnak :DD

Te voltál már?

Én igen!

Voltál már szexshopban? És vettél is valamit?

★★★★★

georgesmatyas
nem.

Te?

ressy14
Az, hogy úgy élhetek életem végéig, hogy nem kell dolgoznom, csak utazgatnék a világon mindenfele. <#smile>

Házasságpárti vagy?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Battlefield 2.

Mi az álmod?

Martinez01
Olyan nekem nincs, mert mindennel játszom általában, de ha muszáj lenne választani, akkor a Mafia I-II.

Neked?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

georgesmatyas
Kamionra gondolsz: Scania R min 500 Le-s, vagy szintén Volvo FH

amúgy meg rendszám nélküli sötétített és páncélozott Toyota Land Cruiser+ valami gépkarabély, amibõl büntetlenül irthatnám a mocskot. Azzal járnék dolgozni :)

Kedvenc számítógépes játékod?

Martinez01
Volvo ^^.

Minek mennél el dolgozni legszívesebben?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

georgesmatyas
amíg el nem romlik, vagy 10 alatt nem tudok szerezni egy faszát.
Van pl egy kék Siemens M50-em. Na az világvége teló, mert ha minden kötél szakad azzal még tudok telefonálni :D

Kedvenc kamionmárkád/típusod?

Nyomógombos Nokia, a hagyományos, 3 éves.

Meddig használsz egy telefont?

★★★★★

georgesmatyas
Ma volt egy gondolatfoszlány ami azt mondta: vedd fel a rövidgetyót, a kéket.
De nem tettem.

Szeretsz barkácsolni?

Ic3 m4n
még a hosszú:D

Milyen telefonod van?

ressy14
Maradt a bolt.

Még hosszúgatyát hordasz, vagy már a rövidgatya is játszik?

Dum spiro, spero.

Ic3 m4n
14éves csaj "fûzöget" de nem akarok pedo lenni, pedig jo lenne:D

Piacra szoktál még járni, vagy maradt a bolt?

georgesmatyas
Én nekem Faludy tivornyái is megbocsáthatóak szal leszarom.
Nekem max 10-15 évvel lehet öregebb a nõ, alsó kórhatár meg min 16 és legyen bejáratva.
Kinek mekkora az ingerküszöbe az nem az én bajom.

nálad?

ressy14
Szombaton suli van, vasárnap meg családi összeröffenés.

Mekkora a maximális korkülönbség egy párkapcsolatban, ami nálad belefér?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Szakdolgozatot írók, szombaton jön rokon, kertészkedek, kocsmázok, barkácsolok ilyesmi.

És te?

Ic3 m4n
Sonkás szendvics..

Mit csinálsz a hétvégén?

georgesmatyas
Nem szeretem.
#58357: Igen

Mi lesz a vacsi?

Peter1
Kanada.

Fruttit szereted?

Ide mit lehet írni?

Ic3 m4n
Hollandiába kinéznék szívesen, nem lehet rossz..

Fizettél már neten keresztül?
////köszönöm szépen mindenkinek!:DD////

georgesmatyas
USA

te?

Errefelé nagyon!

Melyik országba utaznál legszívesebben?

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

georgesmatyas
Optimista vagyok, de nem várom a negatív dolgokat.

Jó idõ volt arra?

Tarajos Sül
Ha lehetne olyan választásom, hogy menjünk el máshová, akkor elmennék, de ha nincs, akkor inkább ford mondeot.. az jobban tetszik. Ha pedig a pénz a lényeg, akkor sem opelt vennék..(szerintem az opel olcsóbb, mint a ford.. így fejbõl)
Régi autót vennék, és felújítanám, tunningolnám/diszíteném a saját ízlésem szerint, ha ennyi pénzem lenne. Gondolok itt egy Wv bogárra.

Inkább pesszimista vagy, és utána jönnek a kellemes csalódások, vagy inkább optimista, és utána érzed a negatív csalódás közelségét?
georgesmatyas
Az akkor szar, selejtet vettél, cseréltesd az aksit, amíg garis.

Opel Omegát vennél inkább, vagy Ford Mondeo (ha egy árban/állapotban vannak)

Tarajos Sül
Ha a videokazettas filmekre gondolsz, akkor igen, van kb 20 darab, es most, hogy mondod lehet, hogy vissza kene neznem oket.. :D A regi szep ido kedvenc filmei.. :)

Szerinted is egy okostelefonnal(Samsung galaxy ace) nem meglepo,ha szo szerint 1 nap alatt lemerul az akkuja?
(reggel 5:30-16 oraig birja kb.. )
Most, hogy ezt megirtam sztem minimum 15%-nak annyi.. Szoval nem gps hasznalatrol van szo, zenet se halgatok ebben az idokozben, max jatek.. Kijelzo minimum fenyeron. Elkepzelheto ez a fogyasztas, de elsore nem ennyit vartam volna tole.. Van hogy kibir 36 orat is, de olyan csak eddig 4-5x volt..

(Boldog Szulinapot utolag is Ic3 m4n.. :)