Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokat szoktál hazudni?
Dum spiro, spero.
Nyári progi?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Ha megnyernéd a lottó 5-öst, mi lenne az elsõ gondolatod, mire költenéd az elsõ forintokat?
★★★★★
Hányasra érettségiztél töribõl?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Google mondta, hogy jó hely
Bebasztál tegnap?
Mióta, honnan ismered az Sg.hu-t?
★★★★★
Egyszer a fa lombkoronájának alján.. ez eléggé nem mindennapi, nem? 😄
/a levelek takarnak.. 😄/ (Nem neked, csak úgy, aki várta a választ a te kérdésedre.. 😄)
Úgyan úgy éled meg ezt a nemzeti ünnep által kapott szabadnapot, mintha rendes hétvége, vagy szabi lenne?
(lustálkodsz, ugyanúgy tevékenykedsz, elmész-e a kocsmába, ahogy hétvégente.. stb.. 😄 )
Vízben dugtál már?( folyó, tó, uszodai medence) kád nem számít
Ha újra bevezetnék a sorkatonaságot, szívesen vonulnál be, vagy inkább vonakodva?
Dum spiro, spero.
Rotakapa, traktor, vagy simán a kezed, és az ásó? 😊
Jól jártunk, hogy nagyon külön akartunk válni az osztrákoktól? (1848 kapcsán)
Dum spiro, spero.
😄 😄 xD
#58287: Nem bánom én, hogy minimalizálják a költségeket, mert annyi szép lányt állítanak a pulthoz.. *.* ahhwww.. 😄
ON
Nem szoktam, nem is szeretem a szénsavasokat, de ha szénsavas, akkor cherry coke, canada dry, kinley (gyömbér) stb..
De a fav a körtés, barackos cappy, és a citromos, mangós-ananászos, havas-szilvás nestea.
Lesz még egy olyan magyar nagyváros, ahova metrót fognak telepíteni, vagy földalattit, olyan alapon, hogy pl. szegeden, és máshol is van villamos(jármû) hálózat, budapesten kívül?
Kérdés lent.
Kólát szoktál inni?
Hordasz a ruhádon majd kokárdát holnap?
Dum spiro, spero.
Ezt láttad már?
Mi errõl a véleményed?
Te?
Inkább a homlokom vézett, de nagyon, és össze is varták a homlokom, mikor a jégen megcsúsztam, arccal elõre estem, és belefúródott egy kisebb kõdarab a homlokomba.
Holnap kimész a nemzeti ünnepségre?
Mikor vérzett utoljára az orrod? Mitõl?
Ha nem kell korán kelned reggelente, akkor mikor kelsz fel?
Dum spiro, spero.
Te?
Hungaroringen voltál már?
Dum spiro, spero.
Ha megnyernéd a lottó 5-öst, mi lenne az elsõ gondolatod, mire költenéd az elsõ forintokat?
Amugy nem szellemi munkát csinálnék, inkább amolyan "fából-vaskarika" versenyre mennék.. 😊 Igaz, hogy heggeszteni nem nagyon tudok(forrasztani igen.. 😊 ), és a motorokhoz sem értek, de képzelõerõm az van rendesen..(mit, hova, mivel stb..)
Raikonnen szerinted hogy fog teljesíteni a hétvégén?
Kínába elmennél dolgozni (szellemi munkakör)?
Tetszik?
Skype-od van-e?
(mivel nem szeretem a sört, légyszi ne utáljatok ki <#buck>#buck> )
MSN-t használsz (még) ?
Dum spiro, spero.
Ittál már fütyülõs, ágyas aszalt szöllõs páleszt? 😊
Milyen az íze? jó?/de holnap kiderül úgyis.. 😄/
MErre leszel 2 óra körül?
!Forza Ferrari!
szoktál reggelizni? és mit?
Ide mit lehet írni?
Hány Ft értékben telefonálsz/hó?
Azon kívül szerdán iszunk a névnapomra, azért mert még soha nem ittam velük(nem vizet.. 😄 ), és a 4 napos hétvégére is gondolunk majd. 😊
Múlthét pénteken küldtem egy sms-t az egyik népszerû sárga rádióba.. 😄
Nem történt semmi, de szerinted figyelik, ki hány sms-t küldött be, hogy ne a legelsõ sms után kerüljön be az illetõ adásba, mert akkor többet nem fog írni, ha az elsõnél sikerül?
Érintõképernyõs a telód? Ha igen, szereted?
Dum spiro, spero.
megint emelik a benzin árát. meddig mehet még?
Ide mit lehet írni?