Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Jó lenne valami nyári melót találni, esetleg angol felsõfokot megcsinálni.

Sokat szoktál hazudni?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
tartozások és megcsináltatnám a fogaim.

Nyári progi?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Ic3 m4n
tartozások..

Neked?

Valamilyen szinten biztos.

Ha megnyernéd a lottó 5-öst, mi lenne az elsõ gondolatod, mire költenéd az elsõ forintokat?

★★★★★

ressy14
4-esre.

Szerinted manipulálják a lottósorsolásokat?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
a magyar vonatkozásúakat nagyjából meg elég ok külföldit is.

Hányasra érettségiztél töribõl?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Ic3 m4n
majd ma

történelmi évszámokkal mennyire vagy tisztában?

georgesmatyas
2009.
Google mondta, hogy jó hely

Bebasztál tegnap?

János.

Mióta, honnan ismered az Sg.hu-t?

★★★★★

Ic3 m4n
melóztam ma is, és holnap is

mi a keresztneved?

Tarajos Sül
Nem.
Egyszer a fa lombkoronájának alján.. ez eléggé nem mindennapi, nem? 😄
/a levelek takarnak.. 😄/ (Nem neked, csak úgy, aki várta a választ a te kérdésedre.. 😄)

Úgyan úgy éled meg ezt a nemzeti ünnep által kapott szabadnapot, mintha rendes hétvége, vagy szabi lenne?
(lustálkodsz, ugyanúgy tevékenykedsz, elmész-e a kocsmába, ahogy hétvégente.. stb.. 😄 )
georgesmatyas
Mert még él<#nevetes1><#eplus2>

Vízben dugtál már?( folyó, tó, uszodai medence) kád nem számít

Tarajos Sül
Vonakodva..

Ez a bzi Orbán Viktor miért kiabál ennyire a kossuth téren?
ressy14
A kezem és az ásó. Na meg a sok öltetni való magocska.

Ha újra bevezetnék a sorkatonaságot, szívesen vonulnál be, vagy inkább vonakodva?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Nem egészen tudom, hogy mi lett volna a cél.. :/, ezért nem politizálnék, és nem szidnám egyik mai pártot sem.. 😄 😄

Rotakapa, traktor, vagy simán a kezed, és az ásó? 😊
ressy14
Talán igen, de ahhoz kellene újabb 20 év mire kész lenne. A többi nagyvárost az enyémen kívül nem ismerem tömegközlekedés-ügyileg, de nálunk felesleges lenne. Még a helyijáratos buszközlekedést sem tudják fenntartani...

Jól jártunk, hogy nagyon külön akartunk válni az osztrákoktól? (1848 kapcsán)

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
"seggtörléstõl kezdve orrfújásig át a takarításig mindenre elég."
😄 😄 xD
#58287: Nem bánom én, hogy minimalizálják a költségeket, mert annyi szép lányt állítanak a pulthoz.. *.* ahhwww.. 😄

ON
Nem szoktam, nem is szeretem a szénsavasokat, de ha szénsavas, akkor cherry coke, canada dry, kinley (gyömbér) stb..
De a fav a körtés, barackos cappy, és a citromos, mangós-ananászos, havas-szilvás nestea.

Lesz még egy olyan magyar nagyváros, ahova metrót fognak telepíteni, vagy földalattit, olyan alapon, hogy pl. szegeden, és máshol is van villamos(jármû) hálózat, budapesten kívül?
georgesmatyas
Igen.

Kérdés lent.

georgesmatyas
A MC drága, de pl Debrecenben van min 3 és mindig dugig van, tehát tuti sokat adóznak.+ megéri venni 1 db sajtburgert is mert annyi szalvétát kapsz, hogy seggtörléstõl kezdve orrfújásig át a takarításig mindenre elég.

Kólát szoktál inni?

ressy14
Szóhoz se jutok. Nagyon nem szoktak érdekelni az efféle adatok. Sztem direkt jobb fényben tünteti fel a Mekit mint valójában. A diák foglalkoztatás meg egyenesen röhej, hiszen azt csak azért csinálják, hogy a fizetéseket minimalizálják.

Hordasz a ruhádon majd kokárdát holnap?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Nem reklám, ha az lenne, akkor akciókat tartalmazó linket linkelnék.. 😄
Tarajos Sül
eddig nagyon úgy néz ki.. utána pedig haverral megyünk valamelyik szórakozóhelyre.. Még nem tudjuk, hogy melyikbe.

Ezt láttad már?
Mi errõl a véleményed?
georgesmatyas
Úgy néz ki: igen.

Te?

Tarajos Sül
Szerintem nem vérzett még soha.. Legalábbis nem emlékszem rá.
Inkább a homlokom vézett, de nagyon, és össze is varták a homlokom, mikor a jégen megcsúsztam, arccal elõre estem, és belefúródott egy kisebb kõdarab a homlokomba.

Holnap kimész a nemzeti ünnepségre?
georgesmatyas
Ha nem kelek fel korán minden bajom van. Felébredni magamtól szoktam 5 körül szoktam magamtól, felkelni 6 körül.

Mikor vérzett utoljára az orrod? Mitõl?

ressy14
Ja. Egyszer a Forma-1 pénteki szabadedzésén. Rohadt hangos volt, füldugó nélkül szerintem ott süketülök meg 😄 Amúgy egyszer ha lesz lehetõséged/tek, érdemes elmenni rá ha érdekel, profi légkör az biztos. Meg nem annyira drága a pénteki napon.

Ha nem kell korán kelned reggelente, akkor mikor kelsz fel?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Nem.

Te?

ressy14
Az elsõ gondolatom az lenne, hogy mibe fektetnék, mert annyi pénzt nem költenék el. Meg elmennék egy középkategóriás ruhaboltba (C&A, stb.) és úgy vásárolnék ruhát, hogy nem kell megnéznem az árcímkét. Aztán pár ismerõsnek/rokonnak is adnék a zsébõl. De mindig arra törekednék, hogy ne kelljen soha dolgoznom. A maradék pénzbõl meg utazgatnék. (Egyébként én a megtakarítás híve vagyok.)

Hungaroringen voltál már?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Jól vezet, de sztem kiesik mûszaki hiba, vagy baleset miatt.

Ha megnyernéd a lottó 5-öst, mi lenne az elsõ gondolatod, mire költenéd az elsõ forintokat?

Tarajos Sül
Vmiért nem, de ha ugyanazt a melót itthon, is megcsinálhatnám, akkor nem mennék kínába.. 😊
Amugy nem szellemi munkát csinálnék, inkább amolyan "fából-vaskarika" versenyre mennék.. 😊 Igaz, hogy heggeszteni nem nagyon tudok(forrasztani igen.. 😊 ), és a motorokhoz sem értek, de képzelõerõm az van rendesen..(mit, hova, mivel stb..)

Raikonnen szerinted hogy fog teljesíteni a hétvégén?
georgesmatyas
régebben minden nap min 4x. Mostanában 2 hetente távolsági busz utánna 8-10 menet helyi busz és go haza 😄

Kínába elmennél dolgozni (szellemi munkakör)?

ressy14
A csaj igen, a szám nem.

Milyen gyakran tömegközlekedsz?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Borongós néha kisüt a nap, de nincs hideg.

Tetszik?

Ic3 m4n
1.

Milyen az idõ felétek?

Peter1

melyiket használod többet? Fészbúk vagy Sg?

Ide mit lehet írni?

Ic3 m4n
régen volt, de akkor se használtam

linkelsz valami jó zenét?

georgesmatyas
Igen. Tegnap fel is vettelek 😄

Skype-od van-e?

ressy14
Nem ittam még. A Fütyülõs amúgy meg nem pálinka, az igazi az a házi. Csak akkor szoktam azt inni, ha kocsmába megyünk.
(mivel nem szeretem a sört, légyszi ne utáljatok ki <#buck> )

MSN-t használsz (még) ?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Melóhelyrõl indultam el 13:45 felé, és mentem a reitter ferenc út közelében lévõ dévényi utcába. 😊

Ittál már fütyülõs, ágyas aszalt szöllõs páleszt? 😊
Milyen az íze? jó?/de holnap kiderül úgyis.. 😄/
oneal1
nemnagyon:S pedig kéne, bár most épp azt teszem, toast😄

MErre leszel 2 óra körül?

!Forza Ferrari!

Peter1
kb 8-8,5 ezer. ennyi a havi díjam. ezért beszélhetek és SMS.t is küldhetek.

szoktál reggelizni? és mit?

Ide mit lehet írni?

georgesmatyas
Igen.

Hány Ft értékben telefonálsz/hó?

Tarajos Sül
Szeretem a mhelyem, MÁVnál kis csipet csapatban villanyszerelõk vagyunk, ha hívnak minket a központból, legyen az bármilyen villamos hiba, mi megyünk ki. és rengeteg van ilyenbõl.. adott vonalakon.. Stb.
Azon kívül szerdán iszunk a névnapomra, azért mert még soha nem ittam velük(nem vizet.. 😄 ), és a 4 napos hétvégére is gondolunk majd. 😊

Múlthét pénteken küldtem egy sms-t az egyik népszerû sárga rádióba.. 😄
Nem történt semmi, de szerinted figyelik, ki hány sms-t küldött be, hogy ne a legelsõ sms után kerüljön be az illetõ adásba, mert akkor többet nem fog írni, ha az elsõnél sikerül?
w77d
szívem szerint a jelenlegi cégemben, csak picit feljebb

szereted a mostani munkahelyed?

Ic3 m4n
nem az, utálom a plazmamobilokat 😄

hol látod magad 5 év múlva?

ressy14
700 Ft már durva lenne. Nyárra szerintem lesz 500 is ne izgulj.

Érintõképernyõs a telód? Ha igen, szereted?

Dum spiro, spero.

Peter1
olyan autóra mint a tied és olyan méretben azért nem csodálkozok.

megint emelik a benzin árát. meddig mehet még?

Ide mit lehet írni?

w77d
abban a méretben amiben nekem kell 78ezer ft per darab... összesen 312

fasza mi?

Ic3 m4n
nemtudom

mennyibe kerül?

w77d
biztos vagyok benne

miért olyan kibaszott drága egy autógumi?