Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
Túl finomak a törvények. Lopásért csonkítást, (ártatlan, fehér!) emberölésért viszont hallottam egy jó tippet: meztelenül hangyabolyra kell ültetni megkötözve, és 1-2 héten belül a hangyák elintézik szépen állítólag.

Nem jut eszembe kérdés. Feltennél egyet? :)

zsoltioregon
nincs semmilyen szabály benne, ha kosz van takarítok, de inkább másra hagyom :)

Van szerinted olyan bûncselekmény, amit a magyar jogrend büntet, de te megbocsátható bûnnek tartod?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Tarajos Sül
Egész jó véleményem van róla, Fb-on pl ingyen is lehet beszélgetni, mert ugye a FB adatforgalma mindenki számára ingyen van.., és lehet kutakodni más múltjában jövõjében.. Ki mit szeret, mivel okozzunk neki örömet.
Természetesen nem vagyok Fb buzi, sokkal szívesebben beszélek másokkal személyesen, és amikor valakivel összevesztem Fb-on keresztül, akkor rájöttem, hogy mi a hátulütõje. Ha személyesen beszélek ugyanúgy, ugyanakkor, ugyanazzal a személlyel, akkor biztos, hogy nem engedem el annyira a "szám."

Milyen idõközönként szoktál takarítani? (portörlés, porszívózásra értem.. :) netán egy két kacatot kidobsz, ami akkora már feleslegessé vált.. Stb..)
Martinez01
Ha jól tudom (már pedig mezõgazdászként jól :D) attól, hogy nem kapnak vegyszerkezelést a növények, de ettõl különféle tápoldatokat kapnak illetve "vitaminokat" (nem olyanokat mint mi, de hasonlóakat:) ).

Mi a véleményed a fészbúúkról, és társairól (májviájpííí...stb.)?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Tarajos Sül
#58530: Telefonról írtam. Ékezet nélkül kényelmesebb, és gyorsabb. :)

Nem megyek.

Szerinted a bio kajákban, levelekben is van mindenféle tápszer, szinezék, szabályzó, módosító anyag, guargumi, meg ilyesmi?
Mitõl bio, a bio? :)
zsoltioregon
muzulmán vagyok. szted?

te mész?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Daell Drow
1-2 honapig ugyanugy elnek tovabb, hogy ne legyen az ismerosi korben semmi gyanus. Aztan meg pattanok. XD

Holnap mesz misere reggel?
Martinez01
Pénzt én is:)

Mit kezdenél az ötös lottóval, ha megnyernéd?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

georgesmatyas
pénzt

te?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Martinez01
Nemiszok^^.

Gyûjtesz valamit?

georgesmatyas
bor

te?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Nem, mi megszoktuk hogy sörrel nem koccintunk, meg amúgy is ritkán sörözök.

Melyik alkoholfajtát favorizálod?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

georgesmatyas
sörrel is koccintunk csak egymás szemébe kell nézni :DDDDDDDD

te nem koccintasz?

family frost, de már van tejes, kenyeres, meg még ki tudja milyen.

Betartjátok a haverokkal azt, hogy sörrel nem koccintotok, vagy hülyeség szerinted?

georgesmatyas
Family frostra gondolsz vagy rendõrverda?

Mert egyiknek sem.

Nem szoktam fütyörészni.

Megfordult már a fejedben, hogy megállítasz egy "csilingelõs autót" és letéped a hangszóróját?

zsoltioregon
mostanában kill bill
ezt

te?

Martinez01
Töltöttkáposzta ^^.

Melyik dalt, zenét, reklám hanganyagot szoktad fütyürészni? :D

georgesmatyas
Nem igazán, de nagyanyámnak az a kedvenc étele. Nagyon kajólja...

Neked mi a kedvenc kajád?

birdo
Fõzés,suli,mozi
Vasárnap virágültetés....

Lebbencslevest szereted ?

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

georgesmatyas
szakdogát írok, elmegyek buliba, kis kertészkedés, vasárnap vegyülés a piacon

Te?

ressy14
Nem.

Mit csinálsz a hétvégén?

Dum spiro, spero.

Ic3 m4n
Lehet telefonról írta, de engem is idegesít ha valaki "divatból" nem ír ékezetet.. néha énis lefelejtem 1-2 szóról, de igazad van. :D

Alvint szereted? (zene)

georgesmatyas
nem.

Miért nem futja ékezetre?

Tarajos Sül
Valamikor elgondolkozok rajta valamikor nem, szoval is-is.
Engem inkabb ennek a kibszott orszagnak a jovoje aggaszt, es az en jovom is egyben. Aremelesek, a fizetesunk persze nem lesz tobb. Mind1, eleg, ha engem aggaszt. :/

Szerinted jol tettem, hogy vettem esernyot, mikor amugyis keves az esos idoszak?
georgesmatyas
nem hiszek benne.

Te igen?

birdo
Nem
De az elhárításnál igen

Neked is sikálja a környezeted az agyadat a 2012.12.21-eihttp://www.youtube.com/v/rU-mN6Dww04&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB világvégével ?

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

zsoltioregon
Nincs :(. Volt egy-két arab származású diákhaver, de azok már odavannak.

Lennél rendõr?

Ic3 m4n
nincs

neked?

georgesmatyas
nem.

Van kínai, arab, vagy nigger spanod/ismerõsöd?

ressy14
Gondolom nyár közepén. Egyébként én beleegyeznék, ha végig szeptemberig ilyen hol napos-hol borongós 20 °C lenne, nem szeretem a 40 °C-os döglesztõ meleget, amikor nem lehet semmit sem csinálni a nyaralást kivéve.

Te beleegyeznél?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Hogyne. :)

Mikor lesz már olyan idõ, amikor pl. reggel kimegyek a teraszra, és elmondhatom, hogy nyár van?
Martinez01
Nemtudom a full sztorit, igazából nem is hallottam róla még, mert:
1.Nem nézek TV-t (ha igen akkor is csak kultúrál mûsort
2.Nincs TV a koleszban :S.

Nem jut eszembe kérdés. Feltennél egyet? :)

georgesmatyas
nem tudom, nekem sincs.

Mennyire érdekes a kulcsi bozótvágós mészárlás? Elítéled, vagy el tudsz képzelni olyan helyzeted mikor te is ölnél?

Peter1
nincs erõsítõm.

minek?

Ide mit lehet írni?

zsoltioregon
1. Az egyik félisten :)

Hány wattos erõsítõd van?

Tarajos Sül
Szerintem 18 körül..de van az 17 is.. :)

Hány ember nézi most a topikot? :D
Ic3 m4n
van

elsõ csók hányévesen?

ressy14
Nem, szerintem pénzkidobás. Sok ember rinyál a pénzhiány, aztán szilveszterkor este 6-tól reggelig csak ezeket lehet hallani. De akinek van pénze és tetszik neki (nekem is tetszik csak sajnálom rá a lóvét) az csinálja nyugodtan.

Van tesód?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
Igen, de nem sokat.

Te?

Ic3 m4n
indezit

Szilveszterkor veszel pirotechnikai eszközt?

predator1982
sztem csináltass egy frissítést a telódon... nekem is csinálja ezt, és amikor legutóbb frissítés volt egész sokáig nem volt vele gondom. bár ez csak átmeneti megoldás

milyen márkájú mosógéped van?

pred

sziasztok azután érdeklödnék van wifis telom mindehol tudok wifizni de itthon nem.csak be tudok lépni a böngészökbe de videot nem tudok lejátszani yutubon.betölti a böngészöt de videot akarok inditani 1 perc után kíirja a szerver szétkacsolt.mi lehet a hiba minden megoldás érdekel?!ja 15mega a netem mielött valaki mondaná hogy gyenge mert azt már mondták többen is.elöre is köszönöm a válaszokat.<#conf>
Ic3 m4n
nem

te?

ressy14
A kettõ közül inkább spanyolt, az szebb nyelv szvsz. Meg talán könnyebben beszélhetõ + több országban értik.

Voltál már Európán kívül más kontinensen?

Dum spiro, spero.

zsoltioregon
Leszarom ki, mit csinál. Élni és élni hagyni.

Spanyolt, vagy kínait tanulnál inkább? és miért?

Tarajos Sül
Sajnos igen, de egyébként nem olyan rossz az, csak mikor nincs meló, akkor halálra unja magát az ember.

Szoktál ilyenkor húsvétkor negatív/pozitív véleményt alkotni a másikról, pl a közeli férfi ismeröseidrõl, hogy ki jön át meglocsolni a nõi családtagokat(odafigyelõ), vagy ki nem?(eszébe se jutsz, nem veszi a fáradtságot még egy sms-re sem, bunkó)
zsoltioregon
Sehogy. Nem vagyok forradalmár típus.

Holnap meló? :(

Ic3 m4n
Ötleteim vannak, de nem túl egészségesek se nekem, se a környezetem számára.. néha edzés is segít viszont..

Hogyan lépsz fel a növekvõ benzin/diesel ár ellen?

ressy14
CoD-ozok multiban, aztán az általában lehiggaszt. De nem sûrûn vagyok az, hál'Isten. Ha jobbat nem tudsz, menj el futni, aztán annyira lefáradsz, hogy leszarod a problémát, csak pihenni akarsz majd. :D

Te? Neked van jó ötleted?

Dum spiro, spero.