Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
mostanában néha lottó, sorsjegy.. meg nagyon ritkán double dice

kedvenc sportod?

Van. Egyik bátyám Kuvaitban,másik Dél-Afrikában illetve az egyik nõvérem Németországban.

Szoktál valamilyen szerencsejátékot játszani?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ressy14
Passz. Fura egy fazon lehet.

Van külföldön élõ rokonod, ismerõsöd? (Hol?)

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Nem tudom, rég volt.

Szerinted kamionosjoe miért kíváncsi erre?
reggelig dolgoztam, aztán egész nap aludtam, azóta meg megy a veszekedés... volt már jobb is, fogalmazzunk úgy

Mikor fingottál utoljára?

★★★★★

Ic3 m4n
nem

milyen napod volt?

georgesmatyas
nem mond el neki, így tudsz taktikázni 😊

Naoszt! Vótá fent szombaton, vagy vasárnap?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

Tarajos Sül
Amugy van ra pelda. A mama, es a papam. 😊(tudom a fiatalabb korosztalyra voltal kivancsi, de ok is husegesek egymashoz. Nahmeg a szuleim, tobb, mint 25 eve.
Tarajos Sül
Hinni, hiszek, biztoss van, csak kerdes, hogy a mostani baratnom az-e.

Mit gondolsz? Ha eszreveszem, hogy tutira hazudik nekem valaki, mondjam el neki, es kockaztassak, ha maskor is hazudni fog, akkor vigyazni fog, hogy meg veletlenul se tudjam meg, VAGY halgassak, hogy rajottem, es ha maskor is hazudik, akkor tobb "bizonyitekom" lesz ra, hogy o egyaltalan nem egy oszinte ember?
Telefonrol irok. 😊
georgesmatyas
segít.

Hiszen az életen át tartó hûségben? Van rá példa?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

ressy14
Kijavítalak. Nem vagyok vadállat. 😄 De a 3 soproni srác max. 20 évet kaphatnak fejenként, mert nem kaphatnak életfogytot. Sõt ha az elmegyógyászok buggyantnak vélik õket, még ennyit sem kapnak. A legegyszerûbb a halálbüntetés lenne, de az itt nincs. Kár õket etetni.

Az internet segít az általános mûveltség növelésében, vagy inkább árt?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Amit az aktuális törvény lehetõvé tesz. Ha ilyen fosak a törvényeink megérdemeljük, hogy a gyilkosok brutálisan öldököljenek.

Hát te? (gondolom termeszvárra ültetnéd meg hasonló baromságok, javíts ki ha tévednék)

ressy14
Feltételezem, még mûködik. Nem hinném, hogy nyereséges, ilyen "váccság" mellett.

Az utóbbi pár napban történt gyilkosságok elkövetõinek te milyen büntetést adnál?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Kinézet, típus, az ára, a kényelem is persze, és hogy mennyit fogyaszt, de inkább az elsõ három a lényeg, és ha ezek megvannak, utána jöhet a többi, persze nem vennék egy benzintemetõt, csak azért, mert jól néz ki, aránylag olcsó, és a kedvenc autóm.(gyártóban)

Nyitva van még a budapesti vidámpark?
..nagyon kihaltnak tûnik, nem hallani róla semmit sem.
Ha zárva van, mi lesz vele?
Martinez01
Nem, inkább elmegyek sörözni😊.

Ha autót veszel (vagy fogsz venni), mik az elsõdleges szempontjaid (kényelem, fogyasztás... stb.) vásárlásnál?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

georgesmatyas
Nem. Régen a Camion Truck & Busra.

Te?

nem

ressy14
srác: Jim Carrey
csaj: Jessica Alba

Elõfizetõ vagy valamilyen újságra, magazinra?

Egyszerû állandóan visszakérdezni, mi? 😊

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Adam Sandler nagyon bírom. Csipem még Joe Pantoliano, Tommy Lee Jones, Bruce Willis, David Proval
és aki nincs köztünk: Louis De Funés, Charles Bronson

Nõi színészek: Milla Jovovich, Kirsten Dunst

Neked?

ressy14
Én se nagyon. Az alapokat tudom, a hétköznapi használatát is, picit értek a képszerkesztéshez, de nem tudnék összerakni egy gépet. Talán egy memória bõvítés még menne 😄

Kedvenc színészed és színésznõd?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
nem nagyon. számítógépes hálózatok, adatbázisok , jogosultságok protokollok stb. nem igazán vágom.

Te?

Martinez01
Én nemtudom, busszal járok.

Mennyire vagy jártas az IT világában?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Tarajos Sül
Egyértelmû, hogy nekem is a Balaton.

Szerinted ma lehet venni 33%-os vonatjegyet?
..mert ugye ma munkanap van, de a jegy péntektõl, vasárnapig érvényes, ma pedig csak szombat van.. 😊 (ha munkanap, ha nem, de majd kiderül..)
georgesmatyas
Balaton.

Neked?

birdo
Mindenféle képen jelzés értékû ))) Imádni fogja ))

Balaton vagy a Tisza ??

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Tarajos Sül
Holnap.. 😊, A jövõhét, utána való hét, azutáni.. 😄 😄
Barátnõmmel leszek.. 😊 Menni kéne vele aug. környékén balcsira, május 1.-én fát vinni neki, 15-én lesz a névnapja, szeptember hetedikén a 20. szülinapja, szeptemberben városnap, majd oda kinézünk. 😊

Szerinted gáz, ha májusfa helyett cserepeset vinnék neki, amit már amugyis kinézett magának? 😄(panelban lakik, oda nem vihetek májusfát.. 😄 )
ressy14
Talán. Ha idõs lennék (~60-70), akkor jó lenne tudni, hogy még mennyi van vissza, és kitudnám használni a maradék idõt valami szépre. De lehet, hogy a visszájára fordulna, és számolnám vissza a napokat kétségbeesve.

Van olyan közelgõ nap/hónap, amit nagyon vársz? (pl.: nyár, hosszabb szabadság, seküvõ, bármi...)

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
nem

te?
+van szted olyan aki igen?

ressy14
Most már igen 😊 Érdekes. Itt minden máshogy mûködik, mint kellene...

Szeretnéd tudni elõre a halálod idõpontját?

Dum spiro, spero.

birdo
Nincs " nagyobb gondom...Majdnem minden oké,csak semmire nem jut idõm.

Az új szabálysértési törvényt még nem " magyarázták elminden járõrözõ rendõrnek... ezért nem mindegyik " tud intézkedni az új törvény szerint....Csak akkor intézkedhet, ha " oktatásban...vagyis eligazításban részesült....hallottad ??

georgesmatyas
nem nem nem nem nem NEM

te?

ressy14
Beleolvastam, de mivel a korábban hatályban lévõ törvényeket sem ismertem, ezért nem tudok róla véleményt mondani. Talán csak a sportrendezvényekre vonatkozó szabálysértéseket ismerem kicsit jobban, és azzal egyetértek (a büntetés mértékérõl nincs tudomásom).

Jelenleg elégedett vagy az életeddel? (családdal/barátokkal való kapcsolat, párkapcsolat, munka, stb... így együtt)

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
van. bár ritka. 1 debrecenit és 1 nyíregyit tudok mondani.

Mit szólsz az új szabálysértési törvényhez?

Olvasd el és csak utána válaszolj!

Tarajos Sül
Én is vonakodva.
Épp eléggé lehangoló ez a világ. Nem lenne miért élnünk, így legalább van, hogy elérjük a céljainkat. 😊

Van olyan autószerelõ, aki nem sumákol?
(nem azt mondja, hogy kicserélt ezt-azt, holott csak rá fogja)
georgesmatyas
vonakodva

Te?

ressy14
Kakaóval melegen 😊

Ha bevezetnék a kötelezõ sorkatonaságot, szívesen bevonulnál, vagy vonakodva?

Dum spiro, spero.

igen,kakaót, néha tejet

tejet melegen vagy hidegen szereted jobban?

sáláláláláááá

predator1982
most csak bögréket, de azokat használom is:-)

szoktál bögrébõl inni?

pred

Ic3 m4n
Maffiózók, BB, Dexter, Walking Dead, Trónok harca

Gyûjtesz valamit?

georgesmatyas
Breaking Bad
Maffiózók
Shield
CSI Miami

te?

birdo
Itt van a ketegoriája...
Aszzem egyenlõre csak itt vetitik...<#dumcsi>Mert most nem játssza egy adó sem...a Sat1-en kívül

Milyen más sorozatot nézel ?

Tarajos Sül
Nem ismerem, így nem is néztem még, de már sokat halottam róla.

Milyen fajta sorozat, mirõl szól, hol vetítik?
georgesmatyas
net

24 címû sorozat bejön?

birdo
Éhezõk viadala

Mozi...vagy net ?

ressy14
Nem. Azt nem tudnám feldolgozni, hogy esetleg rajtam is múlik sok ember halála.

Melyik filmet láttad utoljára?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
nem

Te?

ressy14
11-tõl nagyjából 7-ig, 8-ig. De ez érdekes TV mûsor esetén csúszhat. Szerencsére nem kell korán kelnem a suli miatt.

Utaznál a Titanicon, ha tudod, hogy elsüllyed, de te biztosan túléled?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
ált. éjféltõl kb fél 6-ig
és délután 1-3

Te?

szereteeeeem..

hány órát alszol átlagban egy nap?

sáláláláláááá

predator1982
még nem próbáltam, nálunk párom süti az isteni pizzát, így én nem is próbálkozom vele:-)

szereted a rizsfelfújtat?

pred

georgesmatyas
nem nem

Tudsz pizzát sütni?