Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te? Neked van jó ötleted?
Dum spiro, spero.
Hogy vezeted le az idegességedet? Van valami jó módszered?
Nagy lábon élõ típus vagy, vagy "hangya"?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Elõre láthatólag nyáron mész nyaralni?
Dum spiro, spero.
Mi volt az ünnepi kaja?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Nem jut eszembe kérdés. Feltennél egyet? :)
Nagyvárosban, kisvárosban, vagy falun laknál legszívesebben?
Dum spiro, spero.
Neked?
Nálunk hátul már vetik a kukoricát ^^.
Mi álmaid melója? (muszály mindenféleképpen valamilyen álommunkát megadni :) )
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Hát neked milyen volt a Húsvét?
Nagyon felfújnak mindent a pestiek...
Amúgy meg még azon szoktam kiakadni, hogy Pest MO közepe
Voltál már locsolni?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Igazam van?
Nap, mint nap Bp-en, Zugló vasútállomástól a keletiig.
Szerinted milyen lesz az új Alstrom(asszem jól írtam) metró kocsi a piros metró vonalán?
Hogy fogják fogadni az emberek?
Szoktál busszal utazni?
melyik magyar papírpénz tetszik a legjobban? (jó, nem kell hogy deák feri mert õ a 20as)
Van még jelenleg is aktív, vezetékes telefonotok?
Ha lesz házi mintával ellátott fõtt tojás nálatok, az kézi írású lesz, vagy direkt húsvétra, tojásra kapható hõre zsugorodó fólia lesz a tojáson?
Te?
Tudtok olyan topikot, ahol feltehetek, és érdeklödhetek, Gáztûzhelyekrõ, fõzõlapokról?
Befogsz rúgni/szívni hétfõn?
Az angry birds-nek szerinted hogy lesz haszna, ha ingyen letölthetõ a játéka?
A google play fizetne neki, hogy (a legnépszerûbb játék szerintem) feltehessék a playra, ezáltal a sok ember csak azért menne a playra, hogy azt letöltse, ezzel népszerûsítené magát a google?
50 év múlva lesznek még szerinted vallások?
Dum spiro, spero.
Szerinted nekem, fiúnak, azonkívül lehetne venni a barátnõmnek húsvétra nyuszit, tojást, hogy a szokás épp az ellenkezõjérõl szól, vagyis õ adjon nekem? :D
(Nem várom el, nem azon van a hangsúly, hogy kapjak tõle, csak azért üres kézzel mégsem mennék. Viszek neki egy kis apróságot, de nem húsvétra.)
Locsoltál már szódával?
Mi lehet az oka ennek?
Volt olyan is, amikor hajnali 1-ig is fent voltam, de volt olyan is, amikor annyira uncsiztam, hogy pár alapvetõ dolog miatt hagytam csak itt a gépet, és vele együtt a netet is.. :) :/ :/
Ott ahol laksz, vagy ahol megfordulsz, ott húsvét napján kint az utcán fényes nappal nem szokott nyûzsgés lenni a szódásszifonos motorosoktól, és az autósoktól?
(2-4 éve Cegléden húsvét napján a város központban a kocsiból locsoltak egymásra szódával, de egy kölöknek speckó nagynyomású tartálya is volt.. :D A robogósok pedig vizibombával dobáltak mindenkit, akit csak ismertek.. :D A gyalogosok egyaránt fel voltak szerelkezve. :) Kocsiba is belocsoltak, nem számított az elektronika.. xD , ha jól vettem le a csóka arcát, még idegen kocsiba is belocsoltak.. :D )
Este, vagy nappal használod többet a netet?
Vasárnap lehet, hogy megint vele leszek, vagy barkácsolok, hétfõn talán pihi.. szóval el leszek "havazva.." :D
Eshet még szerinted a hó?
A hosszú hétvégén mit fogsz csinálni?
Dum spiro, spero.
De hiszek istenben. Ha velem valami rosszat tesznek, hiszek abban hogy az illetõt isten megbünteti, neki is eljön az õ legrosszabb napja.
1, vagy 2 évvel korábbihoz képest, amikor még 100Ft-tal is kevesebb volt a benzin/gázolaj literje, szerinted 2010-2011-hez képest van változás az utakon lévõ autók számában?
(több, kevesebb?)
Körül vagy metélve vallási, vagy egyéb okból?
Érzel-e miatt hátrányt, vagy elõnyt?
Szégyeljem magam, amiért szegény 50-es jamaha jog kerekeit beállítottam üzemi hõmérsékletre, de úgy, hogy utána tapadt az ujjamhoz a gumi? :D
Amúgy meg majd most kell elmenem fogorvoshoz, mert fáj az 1ik fogam...
Szoktál PC-n játszani?, ha igen mit?
Hány fogad van?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Hány éves korodban maszturbáltál elõször?
Milyen telefonod van?
Van digitális fényképezõgéped?
Te?
Mikor keltél fel?
Új autó esetén: VOLKSWAGEN PASSAT CC 2.0 CR TDI BMT DSG
Te?
autókereskedésben dolgozok.
ha lehetõséged lenne milyen autót vennél (kb. 13-15 millió Forintig)?
Ide mit lehet írni?