Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
CoD-ozok multiban, aztán az általában lehiggaszt. De nem sûrûn vagyok az, hál'Isten. Ha jobbat nem tudsz, menj el futni, aztán annyira lefáradsz, hogy leszarod a problémát, csak pihenni akarsz majd. :D

Te? Neked van jó ötleted?

Dum spiro, spero.

Ic3 m4n
Mind a kettõt szeretem, de az ilyen 70+%os étcsokik már tömények nekem..

Hogy vezeted le az idegességedet? Van valami jó módszered?

Peter1
közepes.

ét- vagy tejcsoki?

Ide mit lehet írni?

georgesmatyas
Az és hideg is. Szerencsére a nap sütött és nem esett hó.

Nagy lábon élõ típus vagy, vagy "hangya"?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

smith09
Augusztus vége.
Nálad is szeles idõ volt ?
ressy14
A szokásos sonka-tojás kombó. Kicsit herótom van már tõle. :)

Elõre láthatólag nyáron mész nyaralni?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
NSZ, Gépjármûszerkezetek méretezése

Mi volt az ünnepi kaja?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

smith09
Mi volt a könyvnek a címe a legutóbb olvastál ?
georgesmatyas
Egy kibaszott nagy városban pl Chicago, vagy Berlin, olyan helyen ahol van családi ház, de nem a peremvidéken van. Olyasmi, mint pesten a 14. ker.

Nem jut eszembe kérdés. Feltennél egyet? :)

ressy14
Egy tervezõ irodában valami kisegítõ meló, hogy ne rajtam legyen a felelõsség. :) Bár mostanság már az is álommeló, hogyha van egy biztos állásod, olyan zsével, amibõl megtudsz élni.

Nagyvárosban, kisvárosban, vagy falun laknál legszívesebben?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Ûrhajó ûrutazással kapcsolatos berendezéseket és haditechnikai berendezéseket tervezõ mérnök.

Neked?

Martinez01
Jó volt, eltelt.
Nálunk hátul már vetik a kukoricát ^^.

Mi álmaid melója? (muszály mindenféleképpen valamilyen álommunkát megadni :) )

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

georgesmatyas
Voltam. Jókat ettem, nem basztam be. Az idõ lehetne jobb is mert nemsoká kukoricát vetek<#bdead>

Hát neked milyen volt a Húsvét?

Martinez01
Jogos, teljesen igazad van.
Nagyon felfújnak mindent a pestiek...
Amúgy meg még azon szoktam kiakadni, hogy Pest MO közepe

Voltál már locsolni?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

georgesmatyas
Ahogy ismerem a magyart nyafognak majd a legkisebb hiba miatt is. a másik fele az kurvára leszarja, a harmadik meg okoskodni fog róla, hogy ettõl sokkal jobb és olcsóbb is van stb. Qöcsög pestiek...

Igazam van?

Tarajos Sül
Hogyne. :)
Nap, mint nap Bp-en, Zugló vasútállomástól a keletiig.

Szerinted milyen lesz az új Alstrom(asszem jól írtam) metró kocsi a piros metró vonalán?
Hogy fogják fogadni az emberek?
Martinez01
A 47-ezres:D...

Szoktál busszal utazni?

Ic3 m4n
van

melyik magyar papírpénz tetszik a legjobban? (jó, nem kell hogy deák feri mert õ a 20as)

georgesmatyas
nagyanyám vörshagyma+valami növény harisnya kombóval operál(t)

Van még jelenleg is aktív, vezetékes telefonotok?

Tarajos Sül
Talán a szomszédba, egyik rokonhoz, anyám szüleihez, akik a legkedvesebb emberek, akiket ismerek, én pedig a barátnõmhöz, már hivatalosan is az. :)

Ha lesz házi mintával ellátott fõtt tojás nálatok, az kézi írású lesz, vagy direkt húsvétra, tojásra kapható hõre zsugorodó fólia lesz a tojáson?
georgesmatyas
max 3 helyre. Nem. kölnivl operálok és lehengerlõ természetemmel :)

Te?

Ic3 m4n
nem, az mi?

Húsvétkor sok helyre mész locsolkodni? Szódát viszel? :D

georgesmatyas
001
002
003
004

Google-t ismered?

Persze mi marhákat!

Tudtok olyan topikot, ahol feltehetek, és érdeklödhetek, Gáztûzhelyekrõ, fõzõlapokról?

Ic3 m4n
esélyes, de nem tuti

Tartotok otthon "haszon" állatot?(sertés, tyúk stb..)

georgesmatyas
Fogalmam sincs mirõl beszélsz. Nem ismerem a marketing stratégiájukat Ha full ingyen van, akkor ez a beetetés idõszak. Drogoknál is így megy.

Befogsz rúgni/szívni hétfõn?

Tarajos Sül
Kérdés, hogy élünk-e még 50 évig.. Ha tényleg világvége közeli helyzet lesz, még ennél is jobban, mint amit most beharangoztak, akkor nem hinném, hogy lennének olyan szinten vallások, mint most, mert aki a földön él, annak kötelessége lesz valamilyen szinten elállni a vallásától annak érdekében, hogy éljen, és fel tudja nevelni a gyerekeit.. ha nem lesz föld, akkor vallás sem.. :) Pl. nem megy benzin/diesel autó/motor-ral(elvileg ózonréteg roncsoló --> globális felmelegedés stb..) a 50-60km-es távolságú templomba, mert öneki ott tartják a szertartást, vagy mittudomén. (Nem hiszek ennyire a világ végében, de így is meg lehet közelíteni a kérdést..)

Az angry birds-nek szerinted hogy lesz haszna, ha ingyen letölthetõ a játéka?
A google play fizetne neki, hogy (a legnépszerûbb játék szerintem) feltehessék a playra, ezáltal a sok ember csak azért menne a playra, hogy azt letöltse, ezzel népszerûsítené magát a google?
ressy14
Egy kis apróságnak mindig örülnek, vegyél neki pl. egy plüss nyulat, vagy valami húsvét-virág kombót. Locsold meg mindenképp, legjobb ha betárazol szódákkal :D

50 év múlva lesznek még szerinted vallások?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Még nem, de akartam ott volt a kezemben, a srác haverom volt a célpont, csak az enyémbõl idõ elõtt kifogyott a nyomás, az õvé pedig fullon volt..(Nem tudtam, hogy egy full szódásszifonnal jön. :/ ..teljesen nyakon locsolt. :( xD :D

Szerinted nekem, fiúnak, azonkívül lehetne venni a barátnõmnek húsvétra nyuszit, tojást, hogy a szokás épp az ellenkezõjérõl szól, vagyis õ adjon nekem? :D
(Nem várom el, nem azon van a hangsúly, hogy kapjak tõle, csak azért üres kézzel mégsem mennék. Viszek neki egy kis apróságot, de nem húsvétra.)
Martinez01
Valószínûleg ellustultak az emberek, se idejük, se kedvük nincs a húsvéthoz.

Locsoltál már szódával?

georgesmatyas
Nem. Itt Sarkadon nagyon ellaposodott ez az ünnep. Nagyon szar lett a húsvét.

Mi lehet az oka ennek?

Tarajos Sül
inkább reggel, és délután.
Volt olyan is, amikor hajnali 1-ig is fent voltam, de volt olyan is, amikor annyira uncsiztam, hogy pár alapvetõ dolog miatt hagytam csak itt a gépet, és vele együtt a netet is.. :) :/ :/

Ott ahol laksz, vagy ahol megfordulsz, ott húsvét napján kint az utcán fényes nappal nem szokott nyûzsgés lenni a szódásszifonos motorosoktól, és az autósoktól?
(2-4 éve Cegléden húsvét napján a város központban a kocsiból locsoltak egymásra szódával, de egy kölöknek speckó nagynyomású tartálya is volt.. :D A robogósok pedig vizibombával dobáltak mindenkit, akit csak ismertek.. :D A gyalogosok egyaránt fel voltak szerelkezve. :) Kocsiba is belocsoltak, nem számított az elektronika.. xD , ha jól vettem le a csóka arcát, még idegen kocsiba is belocsoltak.. :D )
georgesmatyas
Fog is.

Este, vagy nappal használod többet a netet?

Tarajos Sül
hétfõn talán pihi=1-2 helyre elmegyek, utána lehet, hogy itthon leszek.. :)
Tarajos Sül
Holnap találkozok másodjára a csajszimmal(de még nem mondtuk ki.. :) ), csak 20km-re lakik tõle, megkaptam a fizut, ingyenes program is van, szóval remélem nem fog esni az esõ.. (:
Vasárnap lehet, hogy megint vele leszek, vagy barkácsolok, hétfõn talán pihi.. szóval el leszek "havazva.." :D

Eshet még szerinted a hó?
ressy14
Biztos kevesebb jármû van az utakon, de szerintem nagyobb változásra számítottunk volna, ha 2 éve azt mondják, hogy 450 lesz a benzin.

A hosszú hétvégén mit fogsz csinálni?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Nincs egyetlen valással sem semmiféle kapcsolatom, és ahhoz nem kötödöm semmilyen formában.
De hiszek istenben. Ha velem valami rosszat tesznek, hiszek abban hogy az illetõt isten megbünteti, neki is eljön az õ legrosszabb napja.

1, vagy 2 évvel korábbihoz képest, amikor még 100Ft-tal is kevesebb volt a benzin/gázolaj literje, szerinted 2010-2011-hez képest van változás az utakon lévõ autók számában?
(több, kevesebb?)
georgesmatyas
Igen

Körül vagy metélve vallási, vagy egyéb okból?
Érzel-e miatt hátrányt, vagy elõnyt?

Tarajos Sül
kerekeit(a hátsót.. :D )
Tarajos Sül
Battlefield2-t multin, de ha úgy van kedvem, akkor GTA:SA-t, és Indycar seriessel is szoktam játszani :) (nagyon élethû, csak körpályás, és megelõzök mindenki mindenféle kód nélkül.. szóval kissé uncsi.. :D )

Szégyeljem magam, amiért szegény 50-es jamaha jog kerekeit beállítottam üzemi hõmérsékletre, de úgy, hogy utána tapadt az ujjamhoz a gumi? :D
Martinez01
Megvan még mind^^.
Amúgy meg majd most kell elmenem fogorvoshoz, mert fáj az 1ik fogam...

Szoktál PC-n játszani?, ha igen mit?

Anaid
Rég volt, nem emlékszem. :)

Hány fogad van?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

georgesmatyas
Ezeket az új bogárkajákat nem szeretném tuti. amúgy nem vagyok válogatós

Hány éves korodban maszturbáltál elõször?

ressy14
Samsung Monte. (tapipados)

Milyen kajákat nem szeretsz?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Van de nyügje van. a telefonnal fényképezek ha kell valami.

Milyen telefonod van?

Martinez01
Fél hét :)

Van digitális fényképezõgéped?

georgesmatyas
5:45

Te?

Martinez01
Valamilyen Volvo-t:), esetleg egy BMW-t.

Mikor keltél fel?

georgesmatyas
Valami használt Toyota land Cruiser 200 V8, vagy kb 2007-es használt BMW 730d-t.
Új autó esetén: VOLKSWAGEN PASSAT CC 2.0 CR TDI BMT DSG

Te?

Peter1
már az vagyok <#zavart1>.
autókereskedésben dolgozok.

ha lehetõséged lenne milyen autót vennél (kb. 13-15 millió Forintig)?

Ide mit lehet írni?