Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

georgesmatyas
ritkán tescos 300-500 Ft-ost.

te?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

ressy14
Az egyik haverom barátnõje Athénban lakik, szóval majd 2 hét múlva megmondja, ha találkozunk 😄 Egyébként hasonló lehet, mint itt, csak több olyannal, aki a számláit is csak nehezen (vagy egyáltalán nem) tudja befizetni. Azt hallottam, hogy majdnem minden napra esik ott egy tüntetés. Remélem mi ennél mélyebbre már nem süllyedünk.

Szoktál eredeti DVD-s filmet venni? (én mindig csak eredetit veszek)

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
..és a tisztelt közönség miatt is megyek discoba, nahmeg nézelõdni se rossz.. 😊
Szerintem sokan elítélik azokat, akik oda járnak, ezt aláírom, nem sok a normális ember, de amelett, hogy iszok(és ha nem iszok akkor sem), nem viszek senkit se haza egy éjszakára, nem verekedek, nem anyázok le senkit, és nem török össze semmit.., és nem kell hazavinni senkinek, mert a határt nem mindig, de eddig(2005 óta) sûrûn betartottam. (legyen max 10 kivétel)
Tarajos Sül
Igen szoktam, én abszolút szeretem õket, de csak magáért a zenéért.., a hangulat miatt, és akikkel megyek.. 😊
Ma már csak a haverok/barátok miatt megyek, egy jó program, és a zene miatt, nahmeg az alkoholtartalmú italok fogyasztása miatt is.. 😄

Milyen az élet most Görögországban?
Hogy tudnám elképzelni egy ott élõ család mindennapját?
Ugyanolyan nyugodtak, mint mi, közben mindenük kivan már a megszorításokkal?
Még úgy 5 évvel ezelõtt vettem egy edzõcipõt 20k-ért. (Nem érte meg)

Mi a véleményed a mai szórakozóhelyekrõl? (diszkók)
Te szoktál járni ilyen helyekre?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ressy14
Laptop: 1366x768, PC: 1024x768

Legdrágább ruhadarab amit eddig vettél? (cipõ is játszik)

Dum spiro, spero.

Ma döglök,holnap döglök és tanulok,Vasárnap pedig hajnalban indulunk tanulmányi kirándulásra valamilyen arborétumba (annyit tudok róla,hogy kurva messze van 😄)

Mekkora felbontású a monitorod?

georgesmatyas
szakdoga írás, tanulás, kis kerti meló.

Neked?

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

ressy14
Az a te tiszted eldönteni, hogy mire költöd. (De remélem majd küldesz egy képeslapot Hawaiiról 😄 )

Hétvégi program?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Nem jótékonykodnék! Egy vasat se!

Geci vagyok?

ressy14
Igen, de nem segélyszolgálaton keresztül, hanem a rászorulóknak kézbe, így a tuti, hogy meg is kapják. A többibõl adnék minden közeli rokonnak ismerõsnek pár 10 milliót, a maradékból meg utazgatnék és kenyér/víz kombón élnék 😄

Te?

Dum spiro, spero.

2-3 barátomnak adnék 100-100 millió forintot,nagyrészét befektetném valamibe és esetleg jótékonykodnék.

Ha megnyernéd a fõnyereményt,mire költenéd? Jótékonykodnál?

ressy14
Persze, de akkor felezünk 😄

Hány ismerõsödnek adsz/adnál majd a pénzbõl?

(georgesmatyas: nem kell bónusz, nem érdekelnek a netes fogadóirodák, csak azt hittem nagyban nyomod 😄)

Dum spiro, spero.

Ic3 m4n
ja

szorítasz hogy nyerjek?

georgesmatyas
nem manipulálják. nem éri meg.

Adtál fel lottót?

ressy14
Nem. De ha kápéban megadod, elfogadom <#ravasz1>

Szerinted manipulálják a lottó sorsolásokat, vagy igazságosnak tartod?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
aham

Érdekel 11000 bónusz? 😄D

ressy14
Semmit.

Regisztrálva vagy valamelyik online sportfogadó, poker és kaszinó portálon? (Pl.: Betclic <#nevetes1> )

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
pénzt!

te?

Tarajos Sül
Engem is hidegen hagy.. 😄

Gyûjtesz valamit?
ressy14
Adatlapomon rajta van. Ha így se akkor: klikk A magas fizetést olyanokra értem, akik fejlesztõként dolgoznak, az én szakterületemen (informatika).

Érdekel, hogy ki lett az új államfõ, vagy téged is hidegen hagy?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Kb ugyanez kivéve a fizu, mert az szar 😊 Én is az leszek 😄

Hol tanulsz?

ressy14
A többség hozzáértõ a szakmájában. Jól keresnek (átlagban), gondolom ezért meg is dolgoznak, sokat tanultak ezért. (am elvileg én is az leszek)

Neked mi a véleményed róluk?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Volt, de a nagy házat eladtuk. Most is külön szobám van de ez csak 2 szobás ház.

A mérnökökrõl mi a véleményed?

ressy14
Felhõs, idõközönként esõs. Most nem is kívánom a meleget.

Volt gyerekkorodban különszobád?

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Abban dolgozol, ami a végzettséged?
--> Igen.. 😊

Süssön inkább a nap, vagy az esõ essen?
Felétek milyen az idõ?
georgesmatyas
Imádom cserélgetni.

Van diplomád? Abban dolgozol, ami a végzettséged?

ressy14
Nem hiszem.

Miért cserélgeted ilyen sûrûn a logódat? <#smile>

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Otthon

Te?

Tarajos Sül
Nem értem, hogy hogy érted...

...de ha kész lesz a film, akkor majd megnézed a moziban, vagy otthon? 😊
georgesmatyas
nem.

Bruce Willis= Xanax?

Tarajos Sül
Nem surun nezek be oda, de azert benezek neha, hatmeg akkor szavazni.. 😄
Az admin feluletet surubben mezem meg, mint magat a topikot.

Ha nagyon sietsz valahova, annyira, hogy mar karomkodsz, mert dugoban vagy a die hard forgatasa miatt, felsz, hogy elkesel, es ha meglatnad Bruce Willis-t, akkor letudnal annyira csillapodni, hogy oruljel neki? 😊
georgesmatyas
Amikor a saját kérdésem van mindig, amúgy meg mikor csak tehetem.

Te?

ressy14
Fantasztikus 😄

Milyen gyakran szoktál szavazni a nagy szavazó topicban?

Dum spiro, spero.

georgesmatyas
Akik ilyen okosak arra van egy tuti recept. Fogsz egy gumikesztyût és kutyaszart tömsz a kocsijának a kilincseihez, vagy az kapukilincséhez, vagy csak simán nekivágod az ablakához.

Jó megoldás, vagy zseniális? (nem saját ötlet)

Tarajos Sül
Nem, tervben volt, de aztán mégse jött össze..
Amúgy kimentem volna, mert szeretem a szabadtéri programokat.. 😊

Szereted azokat az embereket, akik általánosítanak, úgy, hogy nem is ismernek, és úgy fogalmaznak rólad véleményt..? -.-
Kiderült egy ismerõsrõl(már nem az, hála..) amikor kiírta Fb-ra mindenki szeme láttára, hogy menjek csak discoba a többi suttyó tini közé.. de úgy, hogy még életében nem volt discoban.. csak onnan szedi ezt, hogy általában azok járnak oda..
Mondom megyek is, mert kivan téve az ajtóra a tábla, hogy "felnõtteknek a belépés tilos!." 😄
georgesmatyas
leszartam õket (középsulis és ált isk) viszont itt a fõsulin van 1-2 arc aki esélyes egy-két golyóra a fejébe (nem tõlem😊

Naószt! Vótá fent majálison!

ressy14
Tõled nem kell semmi <#idiota>
Egyébként én az egyénre bízom, hogy mit vesz, de kérni sose szoktam, és felháborodni sem, ha esetleg nem kapok. Elvárásaim alacsonyak, ha szóban felköszöntenek, akkor már örö' é bódottá 😄

Hogyan viszonyultál a tanáraidhoz? (Szeretted õket, utáltad õket, is-is, stb.)

Dum spiro, spero.

Tarajos Sül
Tamás. 😊

Ha neked közelegne a szülinapod, és kérdeznék, hogy mit szeretnél kapni, azt mondanád, amit szeretnél kapni, és tudod, hogy az adott körülmények között van rá esély, hogy azt kapod, vagy azt válaszolnád, hogy "én egy jelképes, kis apróságnak is örülök, a szándék a lényeg."?
georgesmatyas
neked nem mondom meg bibibibiii

Mi a neved?

Ic3 m4n
nem

Mikor van a szülinapod?

Peter1
nem.

ha vallásos vagy akkor gyakorlod-e? (pl. gyónás)

Ide mit lehet írni?

zsoltioregon
Valami vudu szarság, Én se tudom pontosan.

Te tudod? gugli nélkül!

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Tarajos Sül
Barátnõmnél leszek. 😊
..kéne neki vinni cserepeset májusfa helyett, mert lakóházban laknak, oda én nem tudok vinni fát, de nem tudom a bejárati ajtót nyitókódját.. 😄

Minek a jelképe, jelentése az, ha május elsejére fát viszünk a kedvesünknek? 😊
melankólikus, magányos, szuicid

Mit csinálsz május elsején?
zsoltioregon
nem hiszem (kb 100%)

Milyen a hangulatod?

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

Lyukasbogrács
mint a higany

jössz le vasárnap?

georgesmatyas
én nem hiszek. igen vannak akik nem kefélnek félre.

Mész fel szombaton ecsém?

Ic3 m4n
nemtudom; utálom a focit

Hiszen az életen át tartó hûségben? Van rá példa?

ressy14
Labdarúgás.

Szerinted az amcsik jogosan nevezik az európai focit nõi sportnak?

Dum spiro, spero.