Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Szoktál eredeti DVD-s filmet venni? (én mindig csak eredetit veszek)
Dum spiro, spero.
Szerintem sokan elítélik azokat, akik oda járnak, ezt aláírom, nem sok a normális ember, de amelett, hogy iszok(és ha nem iszok akkor sem), nem viszek senkit se haza egy éjszakára, nem verekedek, nem anyázok le senkit, és nem török össze semmit.., és nem kell hazavinni senkinek, mert a határt nem mindig, de eddig(2005 óta) sûrûn betartottam. (legyen max 10 kivétel)
Ma már csak a haverok/barátok miatt megyek, egy jó program, és a zene miatt, nahmeg az alkoholtartalmú italok fogyasztása miatt is.. 😄
Milyen az élet most Görögországban?
Hogy tudnám elképzelni egy ott élõ család mindennapját?
Ugyanolyan nyugodtak, mint mi, közben mindenük kivan már a megszorításokkal?
Mi a véleményed a mai szórakozóhelyekrõl? (diszkók)
Te szoktál járni ilyen helyekre?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Legdrágább ruhadarab amit eddig vettél? (cipõ is játszik)
Dum spiro, spero.
Mekkora felbontású a monitorod?
Neked?
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Hétvégi program?
Dum spiro, spero.
Geci vagyok?
Te?
Dum spiro, spero.
Ha megnyernéd a fõnyereményt,mire költenéd? Jótékonykodnál?
Hány ismerõsödnek adsz/adnál majd a pénzbõl?
(georgesmatyas: nem kell bónusz, nem érdekelnek a netes fogadóirodák, csak azt hittem nagyban nyomod 😄)
Dum spiro, spero.
Adtál fel lottót?
Szerinted manipulálják a lottó sorsolásokat, vagy igazságosnak tartod?
Dum spiro, spero.
Érdekel 11000 bónusz? 😄D
Regisztrálva vagy valamelyik online sportfogadó, poker és kaszinó portálon? (Pl.: Betclic <#nevetes1>#nevetes1> )
Dum spiro, spero.
te?
Érdekel, hogy ki lett az új államfõ, vagy téged is hidegen hagy?
Dum spiro, spero.
Hol tanulsz?
Neked mi a véleményed róluk?
Dum spiro, spero.
A mérnökökrõl mi a véleményed?
Volt gyerekkorodban különszobád?
Dum spiro, spero.
--> Igen.. 😊
Süssön inkább a nap, vagy az esõ essen?
Felétek milyen az idõ?
Van diplomád? Abban dolgozol, ami a végzettséged?
Te?
...de ha kész lesz a film, akkor majd megnézed a moziban, vagy otthon? 😊
Bruce Willis= Xanax?
Az admin feluletet surubben mezem meg, mint magat a topikot.
Ha nagyon sietsz valahova, annyira, hogy mar karomkodsz, mert dugoban vagy a die hard forgatasa miatt, felsz, hogy elkesel, es ha meglatnad Bruce Willis-t, akkor letudnal annyira csillapodni, hogy oruljel neki? 😊
Te?
Jó megoldás, vagy zseniális? (nem saját ötlet)
Amúgy kimentem volna, mert szeretem a szabadtéri programokat.. 😊
Szereted azokat az embereket, akik általánosítanak, úgy, hogy nem is ismernek, és úgy fogalmaznak rólad véleményt..? -.-
Mondom megyek is, mert kivan téve az ajtóra a tábla, hogy "felnõtteknek a belépés tilos!." 😄
Naószt! Vótá fent majálison!
Egyébként én az egyénre bízom, hogy mit vesz, de kérni sose szoktam, és felháborodni sem, ha esetleg nem kapok. Elvárásaim alacsonyak, ha szóban felköszöntenek, akkor már örö' é bódottá 😄
Hogyan viszonyultál a tanáraidhoz? (Szeretted õket, utáltad õket, is-is, stb.)
Dum spiro, spero.
Ha neked közelegne a szülinapod, és kérdeznék, hogy mit szeretnél kapni, azt mondanád, amit szeretnél kapni, és tudod, hogy az adott körülmények között van rá esély, hogy azt kapod, vagy azt válaszolnád, hogy "én egy jelképes, kis apróságnak is örülök, a szándék a lényeg."?
Mi a neved?
Te tudod? gugli nélkül!
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
..kéne neki vinni cserepeset májusfa helyett, mert lakóházban laknak, oda én nem tudok vinni fát, de nem tudom a bejárati ajtót nyitókódját.. 😄
Minek a jelképe, jelentése az, ha május elsejére fát viszünk a kedvesünknek? 😊
Mit csinálsz május elsején?
Milyen a hangulatod?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Mész fel szombaton ecsém?