97990
-
#94961 most semmi, régebben... BF1942, Star Wars Galaxies, WoW, így szép sorban.
te? -
#94960 Idegesíteni nem szokott, de annyi ilyen van, hogy inkább mindig csekkolom az eredeti címet is.
Játszol valamilyen on-line játékkal? -
IXEMGabeo #94959 Nem
Teged is idegesitenek, ha egy eredeti angol cimet valamelyik idiota atfordit ertelmetlen magyar szovegre? -
#94958 hát... nem szoktam megvárni a harmadik "mivan?!"-t
tvtropes-t szoktad olvasni? -
#94957 inkább valami önvédelmi dologra feküdnék rá. alapból a küzdősportok nem igazán vonzanak
jól véded önmagad?:D -
#94956 volt is amit kipróbáltam, de... meh. annyira nem tartom izgalmas dolognak péppé veretni magam.
te?
Utoljára szerkesztette: Calver, 2015.02.18. 02:45:16 -
#94955 nincs olyan, legalábbis nem mondanám semmire, hogy szokatlan lenne.
küzdősportokat megpróbálnád? -
#94954 Kóstoltam már, de nagyon nem jött be.
Valami szokatlan ízkombináció, amit nagyon szeretsz? -
#94953 kávéból simán 4-et megiszok, teát max akkor, ha beteg vagyok, vagy barátnővel, rokonnal. hetekig sem szoktam.
teát tejjel ittál már?
-
#94952 Hét közben egy kávét reggel, nagyon rossz esetben ebéd után még egyet. Teát sokat (legalábbis télen), minimum 3-4 bögrével.
Te? -
#94951 Nem marhaság, hiszen ma van a névnapom!:D Egyébként meg akármennyire is felszínes, azért jó ha egy napot egymásra szentelnek a párok.
Mennyi kávét iszol egy nap?
Ha nem kávézol akkor teát:D
Utoljára szerkesztette: balintk, 2015.02.15. 21:04:40 -
IXEMGabeo #94950 not always
csak en tartom jelentektelen marhasagnak a Valentin napot? Vagy csak a magany beszel belolem, mert meg eletembe nem unnepeltem effele "unnepet"?:D -
#94949 Testvéremet Valentinnak hívják, akkor ő szóba se jöhet?
Vagy a Valentin nap Bálint nap only? -
#94948 "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna". nem osztottam a véleményét az illetőnek és tudtára is hoztam. más nem tud zavarni.
a valentin napot a bálintoknak találtá ki? -
#94947 Vaterát, több mint másfél éve utoljára, és kb. ilyen gyakorisággal.
Melyik szólástól/közmondástól kaparod a falat, ha valaki neked mondja? -
#94946 szerintem.
vaterát vagy valami másik netes aukciós oldalt használsz? -
#94945 lófaszt
szerinted? -
#94944 jól, köszi.
udvarias vagy? -
kamionosjoe #94943 tetszetős
Hogy vagy? -
#94942 hogy miért nem vagyok elégedett azzal, ami épp van.
https://www.youtube.com/watch?v=nDfcnUivQII jó zene?
-
#94941 A sajátomat évekig magamnak vágtam, nem mondta meg róla senki... A göndör haj előnyei. :D
Meg mostanában barátomét szoktam.
Min gondolkodtál mostanság a legtöbbet? -
#94940 egyszer gyerekként belejavítottam a fodrász munkájába... nem volt jó ötlet.
te? -
#94939 Sajtosan sonkásan ettem még csak, de az fincsi.
Vágtál már magadnak vagy másnak hajat? -
#94938 házimunka, rokonlátogatás, rengeteg beszélgetés, szeretgetés. sok-sok alvás.
édes omlett fincsi? -
#94937 várakozás arra, hogy a májam metabolizálja a nemrég bevitt hatalmas alkoholmennyiséget.
hogy telt a hétvégéd? -
IXEMGabeo #94936 ja sok helyen
tervek mara? -
#94935 elképesztően, és nagyon, nagyon rosszul hazudok róla, amit nem egyszer használtak gonosz nőszemélyek terrorizálásra.
te? -
#94934 nem tudom. nálunk nem csinálják, max közlik, hogy nem macska barátok, én meg közlöm, hogy itt van 3 belőlük, kerülgessék nyugodtan.
csikis vagy? -
#94933 Nem nagyon szoktam.
Macskagyűlölő ismerőseim miért szidják nekem kérdés nélkül a macskákat, mikor én sosem hozom szóba a témát? -
#94932 néha igen
és te? ha igen, mit?
-
#94931 nem tudom, még csak hétfő van.
szoktál szimfonikus zenét hallgatni? -
#94930 munkaajánlatra lecsapás, szülinap ünneplés, viccesnek tűnik eddigiek alapján
neked? -
#94929 Szeretem.
Hétvégi program? -
#94928 ha van előtted két lehetőség, és az egyik jazz, mindig a jazz a helyes.
szereted a jazzt? -
#94927 Igen, de csak mert muszáj volt.
Experimentális "Fúzió" Jazz Metal vagy inkább Progresszív Vegetáriánus Grindcore? -
#94926 Nem tudom mi az.
System of down sokkal inkabb.Mindennel inkabb.
Utottel mar meg valakit? -
#94925 naná, hogy elf, kapsz a fejedre, mert nem is köcsög :D
jégszív hallgatós zene? -
#94924 hát nézzük... az elfek és félszerzetek köcsögök, a törpék nyomik, a gilfek között csak nőstények vannak, az orkok, koboldok és goblinok buták (bár utóbbi kettő hard mode lenne), szóval... troll. mondjuk Warcraft féle troll, ők az igazi szexistenek.
te? -
#94923 Melóban is folyton előtte ülök, úgyhogy túl sokat. :D Nem akarom összeszámolni...
Ha fantasy lény lennél, mi lennél? -
#94922 egyre kevesebbet, bár a "professzionális" (bhahahaha) lét ide köt
te?