98300
-
Bebut #95313 Sg, face, index,origo, kisalfold, fuzovelkifele, audimynet, gmail, youtube,
Milyen vagy részegen? -
Fogynak az emberek a fórumról.
Milyen oldalakat látogatsz minden nap? -
kamionosjoe #95311 Pár érdekesebb számot biztos?
Hová tünt videobaby (Ildi) ? -
A laptopom szerint 27, a hőmérőig lusta vagyok elmenni. :D
Nézni fogod az olimpiát? -
kamionosjoe #95309 Kerékpàr, úszás, futás, jégkorizás, pingpong. Nem tudok válsztani, de ezek jók.
Hány fok van nálatok. -
Remélem nem fogok nyugdíjas koromig ebben az állásban dolgozni. :D De szívesen tanulnék más, már ha érdekelne valami.
Kedvenc sport? -
Bebut #95307 Toll.
Van a munkádnak jövője szerinted, vagy nyugdíj elött(ha lesz) meg kell tanulnod más szakmát is mint a mostani? -
_Galamb_ #95306 Sajnos igen.
Ceruzával vagy tollal szeretsz jobban írni? -
kamionosjoe #95305 Csak bubis.
Varrták már össze sebedet? -
_Galamb_ #95304 A telefonhívásokat nem váltotta ki semmi. Maradt a hagyományos.
Ha ásványvizet iszol bubis vagy mentes? -
nem szokásom, messenger kiváltott kb mindent.
szoktál még "rendesen" telefonálni, vagy neten rendezed inkább? (messenger, skype, viber, társai) -
_Galamb_ #95302 Nincs, de én is keresek, imádom a sört :)
Szoktál még sms-t írni vagy mindent el tudsz intézni neten? -
Bebut #95301 Simán, bár szeretem a munkám, nélküle is ellennék, sört főznék, olvasás, utazás, ilyenek.
Van ismerősöd aki főz otthon sört? -
Van ideje ÉLNI :D
El tudnád képzelni az életedet munka nélkül? -
_Galamb_ #95299 Két keresztfiam van, akiken erőszeretettel gyakorolhattam, még akkor is mikor nem szerettem volna.
Mit tud csinálni az ember 2 hónapos szabadság alatt? -
kamionosjoe #95298 Mindenképpen, mivel idén még nem is voltam szabadságon, viszont szeptembertöl 2 hónapot itthon leszek.
Pelenkáztál már? -
_Galamb_ #95297 Természetes göndör a hajam, de van mikor kivasalom. Mindkettőt szeretem.
Idén tervezel még nyaralást? -
magamon egyenes, nőkön valami elképesztő mód kattanok egy göndör hajzuhatagra... rrrrr...
neked melyik a szimpi? -
_Galamb_ #95295 Azt a mindenit de jól néz ki!!! Vigyél magaddal! :)
A létra második fokán már remegnek a végtagjaim, ellenben a repülőn semmi problémám nincsen. Valószínűleg csak látenstériszonyos vagyok :)
Egyenes vagy göndör haj? -
Mondjuk a Grand Canyonhoz. A kilátóra szívesen kisétálnék.
Van tériszonyod? -
_Galamb_ #95293 Félek tőle. :(
Hova repülnél el a legszívesebben? -
Bebut #95292 Volt, kocsi kuka, de mindenki éppségben kiszállt.
Motorozáshoz hogy állsz? -
_Galamb_ #95291 Lg G3s. A szókeresővel múlatom rajta az időmet. És ha nem tudok elaludni azzal játszok. De ha felidegesít, akkor dobálom a telefont. 1.5 éve megvan és jelentem még mindig ép. Csak ajánlani tudom! :D
Volt már autóbaleseted? -
Szókirakó. Mindig azt veszem elő, ha nem tudok elaludni. Néhány játék vagy max negyed óra és tutira belealszom. :D Nincs is másik játék rajta.
Milyen telefonod van? -
_Galamb_ #95289 A hogyan legyek praktikusabb otthon és a tárolás lehetőségei tetőtérben. Mivel most építem ki a lakásomat, így eléggé el tudok merülni abban, hogy mi hol legyen és milyen legyen, a színek, a formák, mit hol kapok, milyen ötletek vannak.... Nem szoktam unatkozni.
Melyik a leggyakrabban használt játék a telefonodon? -
Ez egy nagyon jó kérdés, de nem emlékszem. 
Milyen téma köti le a figyelmedet mostanság legjobban? -
_Galamb_ #95287 *Szádba
Bocsánat, elnézést :) -
_Galamb_ #95286 Akkor én bedugom a bokámat a szádat! Gyűlölöm!
Hol voltál utoljára randin? -
Bebut #95285
Most ez, de attól függ milyen kedvem van, jöhet minden igazából csak mosógép ne.
Ha azt mondom Pokémon Go, akkor te? -
alternatív rock. nem a Kispál által összeszart magyar alternatív rock, hanem mondjuk az, amit Faith No More-ék "definiáltak".
kedvenc számod, ha van ilyen? (vagy egy a kedvenceid közül) -
Nyáron hűvös zuhany, télen legalább fél órás forró pancsi a kádban. :D Ha sietek, akkor zuhany.
Melyik zenei stílus áll hozzád legközelebb? -
_Galamb_ #95282 Saját magammal. De néha nehéz elviselni. :)
Kádban lubickolás vagy zuhany? -
kamionosjoe #95281 Tejcsoki.
Hány emberrel élsz egy háztartásban? -
_Galamb_ #95280 munka munka munka amíg ki nem dőlök, aztán reggel bemenni dolgozni :D
tejcsoki vagy étcsoki? -
meló, meló, meló, általában este/éjszaka dolgozok. esetleg egy kis FTL lazításképpen.
nálad? -
_Galamb_ #95278 3 hónappal ezelőtt el kellett mennem, mert hátul mindig beleakadt valami a fogamba. Aztán közölte velem a fogorvos, hogy nagyon szépek a fogaim de a manuális fogkefével nem érem el az utolsó fogat rendesen. :( Ha csak egy icipici változást érzek azonnal hívom időpontért. Borzalmasan értékesek a fogaink. Vigyázzunk hát rájuk!
Esti program? Tv, internet, könyv? -
Lustaságból nem megyek. Az éves kontrollt meg a fogkő leszedését nagyon szeretem halogatni, de ha komoly dolog miatt kell menni, akkor boldogan, csak rakják szépen rendbe a fogaimat.
Te? Mikor voltál utoljára? -
_Galamb_ #95276 4 hete hívtak el egy randira, amire elmentem, de meg is bántam. :)
Könnyen ráveszed magad, hogy fogorvoshoz menj? -
kamionosjoe #95275 1-2 kávé per nap.
Mikor hívtak el utoljára randizni? -
_Galamb_ #95274 középiskola óta vörösre festem a hajam és idén februártól pedig piros színe van
Szoktál kávézni?