97990
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• chhaya #94921
    Egy vers. Erdőkben, túraútvonalakon nagyon gyakran előfordul, ki szokták táblázni.

Egyelőre ismerkedek ezzel a trilógiával, aztán meglátjuk... Maga a világ tetszik. :)

Mennyit ülsz gép előtt egy nap?
  • Calver
    nem tudom mi az

mi az?

#94918: de már olvastam :C és ahhoz nem elég jó, hogy újra nekimenjek, meg utóbbi időben úgy is hangoskönyveket falok.
    amúgy ha el akarsz mélyedni Shadowrun-ban, Elsötétedést és Pszichotrópot ajánlom, nem véletlenül vannak bent kedvencek között, mindkettő bitang jó könyv, igaz második világismeretet is igényel elég szépen (mert szinte az egész a mátrixban játszódik)
  • videobaby
    te semmit, de köszi :D

az erdő fohászát olvastad már?
  • chhaya #94918
    Hogyne, mit tehetek érted? :D (2:1)

Calver, nincs kedvem, moderátornak kell szólni hozzá és macerás. :D Elég az az idő, jelentkezz és olvass :3
  • rooney8
    az összes

tehetős vagy?
  • Calver
    túrótorta. főleg a saját. van még egy másik nagy kedvenc, de égő módon fingom sincs a nevéről.

neked?
    bónusz chhaya-nak: shadowrunos kihívásnál olvasás dátumát nem akarod kicsit... kibővíteni? 12 éve olvastam azt a bizonyos trilógiát
  • chhaya #94915
    Nem vagyok oda érte, éppen ezért nem is csináltam még... De tudnék, ha lenne rá igény, nem túl bonyolult a receptje

Legeslegkedvencebb sütemény?
  • Calver
    nagyon ki vagyok vele békülve, igen

te? és tudsz csinálni?
  • chhaya #94913
    Rókát, ki vagyok vele békülve.

Szereted a tiramisut?
  • Calver
    attól függ. szerintem van valami furcsa élvezet benne, amikor belekényszerítesz két favágószakállas, kétajtós szekrény méretű hímet, hogy hogy ezt énekeljék. duettbe. aztán beleéléssel ám.

milyen böngészőt használsz? és miért gyűlölöd?
  • videobaby
    nem.

kellene szeretnem?
  • Bachstein
    Nagyon-nagyon kevés könyvet/filmet hagytam már félbe, általában a legótvarabb ZS-kategóriás szutykokat is végignézem már "csakazértis". Könyvben meg eléggé megválogatom, mibe kezdek bele, előtte azért utánaolvasok a szerzőnek, kritikákat keresek a műről, szóval igazán szar könyvbe még nem is nagyon futottam bele, hogy félbe kellett volna hagynom.

Szeretsz karaokezni?
  • chhaya #94909
    Nem, de barátom épp most nézi mellettem... Az egész a kiskutya miatt van?!

Ha nem tetszik a könyv/film, akkor félbehagyod vagy csak azért is végigszenveded?
  • Calver
    jól átsütve már egyszer kipróbálnám

láttad a Keanu Reeves megöl mindenkit John Wick-et?
    Utoljára szerkesztette: Calver, 2015.01.13. 19:17:44
  • chhaya #94907
    Változó, nemtom mitől függ, de mindkettő előfordul

Szereted a delfineket? :D
  • Calver
    inkább vmi elbaszottul hiperaktív

te?
  • videobaby
    ha elalszom, akkor semmi, ha nem, akkor majd eszek valamit.

nyűgös vagy fáradtan?
  • chhaya #94904
    A legközelebbi taxi felé. :D

Mai vacsi?
  • kamionosjoe
    Persze. Az űrben most is laknak, szóval valószínű.

Ezen a térképen merre mennél ha a Reumann platzról Grinzingre akarnál eljutni?
  • chhaya #94902
    Nem, a hangok is megmondták.

Fognak valaha emberek lakni másik bolygón?
  • videobaby
    kösziköszi, nem néztem kommenteket.
  • videobaby
    mindennek megvan a maga helye.

hülye vagy?
  • kamionosjoe
    Film.

Az ágyban vagy kádban csináljuk?
  • chhaya #94898
    Eight Below, a kommentek közt ott van a címe

Mit érdemesebb előbb: a könyvet olvasni vagy a filmet megnézni?
  • videobaby
    könyvben kizárólag a gyűrűk ura, filmen mindkettő.

https://www.youtube.com/watch?v=cQ-48rr6Wfo
    mi a címe a filmnek, amiből a klipp készült? ( a zene meg most nagy kedvencem )
  • chhaya #94896
    Semmilyet, nekem túl lassú a tempójuk.

Gyűrűk Ura vagy Harry Potter?
  • Ic3 m4n
    nem szeretem őket, papíralapú könyv ftw.

milyen hangoskönyveket hallgatsz?
  • Calver
    nincs

tudsz ajánlani valami jó hangoskönyvet?
  • videobaby
    elég temperamentumos vagyok hozzá, de nem igazán.

kedvenc sportod?
  • chhaya #94892
    Igyekszem úgy intézni, hogy minél kevesebb legyen.

Szeretsz a társaság középpontjában lenni?
  • rooney8
    az utóbbi időben nem (nagyon volt rá időm), de amúgy szeretek filmezni

sok dolgod van?
  • Calver
    sorozatból American Horror Story S3 megvolt (Emma Roberts!), és mivel most látom, h S4-ben is benne van, azt hiszem az is meglesz... grrr.
    filmekből szinte semmit évek óta, olvasni viszont szerintem mostanában szinte csak horror-t olvastam (H.P. Lovecraft, Stephen King, SCP-093 és sok-sok másik)

sok filmet nézel?
  • rooney8
    magamtól nagyon ritkán nézek. kivétel a zombi filmek, bár azt nem mondanám teljes mértékben horrornak

no és te?
  • Calver
    az majd attól függ, hogy hogy alakul az este (a friss tag meg rákeresett egy S.K. könyvre, hogy megtudja, jó-e, ahol az első dolog kapásból a te kritikád volt aztán regelt molyra ugyanazzal a lendülettel, csak elkövette azon baklövést, hogy tette ezt FB profillal, szóval most kapja az arcába friss ex minden olvasmányát is )

horror-t szereted? és ha igen, melyik "verzióját"? (könyv, sorozat, film, azon belül is a durcibb vagy a slasher tinihorror, társai)
  • chhaya #94887
    Szólni kell, hogy jelölje, egész tanulékonyak. :D (Akkor visszafigyellek, eddig azon filóztam, hogy mit akar tőlem egy friss reg. :D)

Meddig maradsz fenn?
  • Calver
    soha, kb minden elvemmel szembemegy. viszont nem ellenzem a katonának állást, mert...

miért nem tudnak az emberek moly-on spoiler-re figyelni? (amúgy felvettelek figyeltek közé chhaya )
  • chhaya #94885
    Megfogadtam pár éve, hogy többet nem teszek újévi fogadalmat, mert úgysem tartom be őket. Ezt azóta sem szegtem meg.

Lennél katona?
  • Calver
    lázadok ellenük, de... fogadalom ide vagy oda: abbahagyni a lazsálást és alkotni, alkotni, alkotni. meg addig rugdosni bűntársakat amíg ők nem teszik ugyanezt.

neked?
  • IXEMGabeo
    kitorlodott az elozmeny...szoval semmi extra nem tortent...
  • IXEMGabeo
    Fogadalmak az uj evre?