Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver

amúgy az egész fórum hulla, kb felére esett a látogatottság. maximum.

jó szakács vagy?

"The trees move. Do you not see it?"

Vadnokedli
Ez a topik biztos, amilyen cliché fantáziátlan kérdések vannak olykor, bár ez betudható a munka utáni "halott" agynak.

Nem?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

BRAT
7 nap alatt 21 új hsz...
1 éve ez még napi 70-100 volt.

Kihal az Sg?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫

rooney8
proci, memória és vga 😄

na így?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

chhaya
Dell Inspiron laptop, sosem tudtam, hogy ezen kívül milyen egyéb dolgokat kell még megadni. 😄

Mi érdekel még róla?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

rooney8
fifa 14 - nem rossz,de dühös vagyok, mert fifa 15 nem fut a gépemen, és nincs pénz újítani

milyen géped van?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

chhaya
Nem hiszem, nem is nagyon szeretnék.

Mivel játszottál utoljára és hogy tetszett?

rooney8
Sikoltozva szaladnek, mig le nem raznam<#idiota> De azaltal, hogy sikoltozok, odacsalom a tobbi zombit, akik elol mar nem tudok elfutni, es zombikajakent vegzem. The end, rovid film volt 😄
Egyébként eloszor valszeg elfutnek, aztan ha sikerul hosszabb ideig elve maradnom es realizalnom a helyzetet, az ido elorehaladtaval egyre jobb zombikiller lennek 😄

Te tudnal alkalmazkodni a zombiapokalipszises eletformahoz?

Calver
ha csak egyről van szó, és feltételezzük, hogy a klasszikus, lassú verzióról, akkor kitérnék a támadásai elől amíg nem tudnék valami hosszabb távra elérő közelharci fegyvert - pl egy partvis nyele tökéletesen megfelel - felkapni, majd ezt bemutatnám közelebbről a buksijának, lehetőleg lándzsaként használva, mivel akar a farkam fertőzött vérrel beborítódni (ami történne pl egy vascső vagy valami rövid cucc esetén). majd természetesen nagyon reménykednénk benne, hogy zombi apokalipszisről van szó és nem csak egy kisminkelt idióta küldött most pár évre rács mögé. (bár a reálisabb alternatíva az, hogy ledermednék és visítanék mint egy 12 éves kislány amúgy is)

te?
Utoljára szerkesztette: Calver, 2014.12.22. 08:18:55

chhaya
Szeretek (szeretnék, ha lenne hozzá elég helyem)

Mit csinálnál, ha eléd toppanna egy zombi?

videobaby
nem.

szeretsz puzzle-özni?

Lambda
Nem dolgozom.
Szeretnél vállalkozást?

rooney8
Dolgozom

Te dolgozol karacsonykor?

lehetséges

otthon tőltöd a karácsonyt?
volt anno tobb papagajom, de mamar nem igen...

Szerinted minden, ami tortent azt az UFO-k/azaz idegenek okoztak?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

videobaby
sztem ne. sokak szerint ne. más szarjankók szerint meg de.

tartanál madarat házikedvencnek?

chhaya
Négyet.

Legyenek vasárnap zárva a boltok?

Calver
ööö... senkit. családi szinten sekély sírhanttal jutalmazott cselekedet, az az egy ember akinek meg akartam adni valamit... meh.

te?

chhaya
Miazhogy!

Hány embert ajándékozol karácsonykor?

nem próbáltam még. 😄

elutaznál most valami melegebb éghajlatra?
tigerbácsi
2 hete kb.

Nálatok sem működik a chat?

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

rooney8
minden kaja, ami a vízből jön:

mikor hánytál utoljára?😄

chhaya
Nem nagyon.

Szereted a tengeri herkentyűket?

dartonite
Fuah nagyon nem.
Es Te a karacsonyt?
chhaya
Nem én. 😄

Szereted a bejglit?

rooney8
nem, de viccesen hangzik

tudsz ruszkiul?

BRAT
szóelemző írásmód brrrrrrrrrr (nem szeretm)
orosz nyelvet szereted?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Calver
legváltozatosabb nyelv amit ismerek, kegyetlen lehet csűrni-csavarni a mondanivalódat, a káromkodásokat fokozásként használjuk, van benne valami is amit lehet nem szeretni? (2:1)

rooney8
biztosan

magyar nyelvet szereted?

Calver
gusztustalan és undorító nyelv, olyan, mintha egy rakás szellemi fogyatékos malac röfögne

van aki szereti a német nyelvet?

rooney8
nein

te is utálod a németet?

Calver
dugnálak cicám

nagy szavazó topicot látogatod?

rooney8
semelyik bort nem szeretem

szeretsz?

BRAT
Céges Xperia M2,
nekem Xperia Miro mittománhányas van

Házi bort szereted?

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

chhaya
Szoktam, s gyakrabban is járnék, ha találnék hozzá embert

Milyen mobilod van?

rooney8
valamikor igen, valamikor nem

szoktál színházba járni?

chhaya
Jelenleg egyik kolléganő magában dünnyögése. 😄 Illetve bizonyos porszívók és hajszárítók hangja, de nem mindegyiké... Valamelyiket kifejezetten szeretem, elálmosít.

Zavar a háztartási gépek hangja?

Calver
szipogás. ha valaki szipog a közelemben, gyorsan papírzsepit kap. visszautasítás esetén 5 perc múlva még egyet. újabb visszautasítás esetén további 5 perc múlva egy sekély sírhantot.

téged?

chhaya
167

Milyen hang zavar a legjobban?

Calver
179

te?

chhaya
Néha, ritkán

Milyen magas vagy?

Calver
egyik legrégebbi komám paranoid skizofrén. nem nagyon zavart soha.

szoktad használni a fenti kérdésválasztót?

videobaby
persze.

te nem?

Nem értem a kérdést.

Barátkoznál skizofrén emberrel?
rooney8
nem éppen

oké?

Vadnokedli
Az hogy szenet szívhatsz. <#gonosz1> (szerintem rosszabb mint a cigi, bár mindenféle ilyet elítélek - egyik oldalát se pártolom)

Nem e?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

videobaby
sosem próbáltam, nem is fogom.

mi a jó benne?

rooney8
vízipipa (na jó, igazából nem szenvedély, mert csak hétvégente szoktam, ha épp úgy alakulnak a dolgok, de általában nem úgy alakulnak a dolgok)

szereted?

chhaya
Kávé, de igazából nem szeretem, csak a koffein jól jön..

Neked?

rooney8
nem kávézom

van káros szenvedélyed?