Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretsz karaokezni?
Ha nem tetszik a könyv/film, akkor félbehagyod vagy csak azért is végigszenveded?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
láttad a
Utoljára szerkesztette: Calver, 2015.01.13. 19:17:44
"The trees move. Do you not see it?"
Szereted a delfineket? 😄
Ezen a térképen merre mennél ha a Reumann platzról Grinzingre akarnál eljutni?
★★★★★
Fognak valaha emberek lakni másik bolygón?
Az ágyban vagy kádban csináljuk?
★★★★★
Mit érdemesebb előbb: a könyvet olvasni vagy a filmet megnézni?
https://www.youtube.com/watch?v=cQ-48rr6Wfo
mi a címe a filmnek, amiből a klipp készült? ( a zene meg most nagy kedvencem )
Gyűrűk Ura vagy Harry Potter?
Szeretsz a társaság középpontjában lenni?
sok dolgod van?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
filmekből szinte semmit évek óta, olvasni viszont szerintem mostanában szinte csak horror-t olvastam (H.P. Lovecraft, Stephen King, SCP-093 és sok-sok másik)
sok filmet nézel?
no és te?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
horror-t szereted? és ha igen, melyik "verzióját"? (könyv, sorozat, film, azon belül is a durcibb vagy a slasher tinihorror, társai)
Meddig maradsz fenn?
miért nem tudnak az emberek moly-on spoiler-re figyelni? <#confused>#confused> (amúgy felvettelek figyeltek közé chhaya <#vigyor2>#vigyor2>)
Lennél katona?
neked?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
neked?
Hogy telt a szilveszter?
Meddig vagy szabadsagon?
igazam van vagy igazam van? 😄
Nem? Vagy nem?
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
megfelelő válasznak tűnik?
Ha külföldön szívok füvet AHOL LEGÁLIS és ha a szervezetemben találnak "anyagot" és kérdezik 'hát ez meg mi' akkor mi a teendő? <#gonosz1>#gonosz1>
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
volt már hogy felpattantál komoly italozás után, örömködve hogy nem vagy másnapos, csak hogy ráébredj, hogy ennek az oka a még mindig fennálló részegségedben keresendő?
de nagyon minimálisan voltam pár napja is (inkább csak abban nyilvánult meg, hogy mikor fölkeltem, ki voltam száradva, és szinte már vattát köptem. ittam egy kis üdítőitalt és kutya bajom nem volt😄)
mikor van elseje?
mikor voltál utoljára másnapos?
sok pénzed van?
Mész síelni valahová?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
csapott már beléd villám?
téged?
Rázott már meg áram?
Szeretsz barkácsolni?
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫