Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
neked?
★★★★★
nem hülye kérdés ez augusztus közepén? <#gonosz1>#gonosz1>
"The trees move. Do you not see it?"
hol töltöd a szilvesztert?
★★★★★
szereted a halat?
★★★★★
kérdés lent.
te?
OFF: így már megvan, filóztam amikor elõször irkáltál szavazóba h ki vagy, még egyetlen georgesmátyásunkat is megkérdeztem h õ trollkodik-e ott burkoltak <#idiota>#idiota>
:/
de pont azért nem fogyasztottam még semmilyen kábitószer alakanyagú cuccot, hogy még véletlenül se szokjak rá, mert utána már lehet, hogy nem lessz visszaút..
Szánalmasnak tartod azokat, akik nem hiszik el, hogy nem szívtál még el egy füves cigit sem, ill nem szívtál, nem szedtál, és nem szúrtál magadba semmit?
/Undorító, hogy vannak olyanok, akik ezt divatnak fogják fel, és aztán meglepõdnek, ha azt mondom, hogy még a közelemben sem volt semmi ilyesmi../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
könnyen rászoksz dolgokra?
★★★★★
#61769: van amiben betegesen, vagy amikor legkevésbé sem... de összességében inkább nem <#smile>#smile>
IM-net-hez még volt szerencséd? <#gonosz1>#gonosz1>
Precíznek tartod magad?
te is csípized az ien, lájcsi, édcsi üzcsiket ?
jó vagy nyelvtanból?
Jól használtam az egyenlõre szót, vagy egyelõre kellet volna? 😄
felfogtad, hogy meg fogsz halni?
★★★★★
hiányzik a régi szép idõkbõl az a "jelenség", amikor a frissen nyitott idióta/ostoba topicok instant megtöltõdtek random idióta képekkel? <#idiota>#idiota>
üdítõbõl cherry coke
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
neked?
te?
Hogy vagy?
★★★★★
Hányszor étkezel egy nap?
éste?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Te mikor ersz haza?<#idiot>#idiot>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
éjszakai lény vagy?
Ez normslis?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
fekete komédia, romantikus és akciófilm elemekkel, zseniális szereplõgárdával és színészi játékkal (John Cusack messze legjobb filmje, ami Cusack karrierjét elnézve nem kis érdem), olyan betétdalokkal h még a lábujjaidat is megnyalod utána, és egyszerûen... zseniális.
neked?
De supernatural egyik nagy favorit, skins elso negy evad fantasztikus, terminator fanatikuskent a sarah connor chronicles is tetszett, annak idejen a chuck is teljesen magaval ragadott, nagy kedvenc meg a walking dead (posztapok zombi miatt, de a 2. evad eleg fos lett), dextert is amig neztem imadtam, animaciobol south park a kedvenc, na meg a dragon ball 😄 meg meg van jo par, de most hirtelen igy enny
Kedvenc film?
neked?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az ország melyik területén laksz?
neked vannak ilyenek?
van olyan szám, amire (még ha nem is kedvenced) vissza-vissza térsz és ámuldozol h mennyire ász, és ha igen, mi az?
ég az asztalodnál valami lámpa, vagy csak a monitor világít?
neked?