Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B,C,E

neked?

★★★★★

hungary27
nem hinném

van jogosítványod?
Calver
ha valami kozmikus jelenség nem szakítja meg ilyen irányú terveimet, akkor a Föld bolygón

nem hülye kérdés ez augusztus közepén? <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

én mindenfélét szeretek, ha jól van elkészítve

hol töltöd a szilvesztert?

★★★★★

Calver
tengerit igen, folyamit nem, nagy általánosságban.

te?

sok kérdés van lent 😄

szereted a halat?

★★★★★

Calver
nem az én dolgom, de nem véletlenül nem látsz az utcán fûtõl vagy hasonló könnyûdrogoktól tönkrement emberi roncsokat. túlzásokba nem kell esni, de afelett...

kérdés lent.

Calver
ööö... fogalmam sincs? leginkább.

te?

OFF: így már megvan, filóztam amikor elõször irkáltál szavazóba h ki vagy, még egyetlen georgesmátyásunkat is megkérdeztem h õ trollkodik-e ott burkoltak <#idiota>

Tarajos Sül
*alapanyagú
Tarajos Sül
Eléggé. Ilyen az édesség, a cigi, a lustaság.. stb stb..
:/
de pont azért nem fogyasztottam még semmilyen kábitószer alakanyagú cuccot, hogy még véletlenül se szokjak rá, mert utána már lehet, hogy nem lessz visszaút..

Szánalmasnak tartod azokat, akik nem hiszik el, hogy nem szívtál még el egy füves cigit sem, ill nem szívtál, nem szedtál, és nem szúrtál magadba semmit?
/Undorító, hogy vannak olyanok, akik ezt divatnak fogják fel, és aztán meglepõdnek, ha azt mondom, hogy még a közelemben sem volt semmi ilyesmi../
nem ismerõs<#nemtudom>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jhetedikj engem nem bannoltak, csak nicket váltottam

könnyen rászoksz dolgokra?

★★★★★

Calver
#61768: egy jégcsákánnyal csipizném a használóit. (ill mi a tököm ennek a neve)
#61769: van amiben betegesen, vagy amikor legkevésbé sem... de összességében inkább nem <#smile>

IM-net-hez még volt szerencséd? <#gonosz1>

immovable
Nem. Középiskolában félévben meg is buktam, mert nem tudtam helyesen írni. (kurva magas színvonalú ált. suliból mentem egy jó középsuliba<#idiota>) Aztán önszorgalomból javítottam magamon.

Precíznek tartod magad?
xar

te is csípized az ien, lájcsi, édcsi üzcsiket ?
Calver
hát... el kell szomorítsalak, de sorozatgyilkos lett belõle <#idiota>

jó vagy nyelvtanból?

immovable
Fel, de egyenlõre nem gondolok rá.

Jól használtam az egyenlõre szót, vagy egyelõre kellet volna? 😄
Calver
(psszt, amúgy kinek az alrege vagy? <#smile>)

Calver
fel. és azt is, h egy hullának kurva mindegy minden.

te?

hiányzik<#idiota>

felfogtad, hogy meg fogsz halni?

★★★★★

Calver
mert egy büdös geci bohóc <#gonosz1>

hiányzik a régi szép idõkbõl az a "jelenség", amikor a frissen nyitott idióta/ostoba topicok instant megtöltõdtek random idióta képekkel? <#idiota>

immovable
.......

Miért nem kérdezel? 😄
Büdös Bohóc
alkoholból whiskey, whiskey+kóla,

üdítõbõl cherry coke

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Calver
üdítõbõl semmi kifinomult, Pepsi kólát szoktam iszogatni. piából abszint.

neked?

hungary27
fáradtan, edzés után

mi a kedvenc italod?
Calver
kialvatlanul, mert felébredtem 6,5 óra alvás után, úgy h egész héten alig aludtam elõtte

te?

Voltam pár focimeccsen meg amikor a kajak-kenu vb Gyõrben volt azon is.

Hogy vagy?

★★★★★

pxxl
1-2 alkalom.

voltál már kinnt szurkolni valamilyen sporteseményen?

All hail the double x!

immovable
Vajas, lekváros zsömle; vajas fasírtos zsömle. Multivitamin pezsgõtabletta, plusz Magne B6, kv.

Hányszor étkezel egy nap?
Büdös Bohóc
kakaó + péksüti volt ma, máskor gyümölcs vagy mûzli, most nem otthon kajáltam és akkor már van étvágy. Felkelés után nincs étvágyam általában, ha normál idõben kelés van.

éste?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

hungary27
aha

mit eszel reggelire?
immovable
Melóból délután 3 4 között.

Szoktál füvet nyírni?
rooney8
Nem, csak meloztam :S de mindjart hazaerek 😄

Te mikor ersz haza?<#idiot>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver
normális, én se tudnék semminél top 10-es listát felállítani, max megadnám a 3 szerintem legjobb filmet/játékot/stb, meg felsorolnák pár másik kedvencet mindenféle számozás nélkül

éjszakai lény vagy?

rooney8
Abbol sincs igazi egyetlen kedvenc, viszont van egy tucat film, amit imadok es azok a kedvenceim 😄

Ez normslis?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Calver

Calver
Calver
Grosse Pointe Blank, avagy magyarrá szörnyûsített címén Otthon, véres otthon.
fekete komédia, romantikus és akciófilm elemekkel, zseniális szereplõgárdával és színészi játékkal (John Cusack messze legjobb filmje, ami Cusack karrierjét elnézve nem kis érdem), olyan betétdalokkal h még a lábujjaidat is megnyalod utána, és egyszerûen... zseniális.

neked?

rooney8
Misfits-et kihagytam, az meg meger egy miset, az is hatalmas 😄

rooney8
Nem tudok valasztani, annyi van 😄
De supernatural egyik nagy favorit, skins elso negy evad fantasztikus, terminator fanatikuskent a sarah connor chronicles is tetszett, annak idejen a chuck is teljesen magaval ragadott, nagy kedvenc meg a walking dead (posztapok zombi miatt, de a 2. evad eleg fos lett), dextert is amig neztem imadtam, animaciobol south park a kedvenc, na meg a dragon ball 😄 meg meg van jo par, de most hirtelen igy enny

Kedvenc film?

Calver
Psych, egyértelmûen. 6. évadát fejezte be, és még mindig kurvajó.

neked?

Ic3 m4n
the big lebowski

kedvenc sorozatod?

Calver
szeged

legutóbbi látott filmed/sorozatepizódod?

Ic3 m4n
😄DD
az ország északi részén, Salgótarjánban, mordor közepén

te?

Calver
szóismétlés fuckyeah

Calver
egynek ez, mert kurvajó, másodszorra meg FNM - Edge of the World, mert kb 50. meghallgatásra esett le h mirõl szól, amikor épp magamba énekelgettem és hirtelen leesett h "mi a fene volt ez?" <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ne olvasd el amíg meg nem hallgattad
de tényleg!
maga a szám elsõre egy kellemes, mondhatni szexi kis jazz zenének tûnik, ahol a zongorista is épp csajozni próbál, ugye?
nem az. a zongorista egy pedofil aki épp egy kislányt próbál elcsábítani <#idiota> viszont ezt a zene és a szöveg disszonanciájának hála messze túl késõn veszed észre.
spoilception

az ország melyik területén laksz?

Ic3 m4n
Több ilyen van, példa kedvéért: magyarból TCS- Törölközõ teniszütõkkel, aztán külföldibõl Slipknot - Eyeless, meg a Mudvayne - Dig ugrik most be, de sok ilyen van 😄 a régi Linkin Parkok pl nagyon el lettek találva, nem ezek az új poppos gay számok..

neked vannak ilyenek?

Calver
asztalon nem, most a plafonon, éjszaka meg benyomok egyet tõlem jobbra lévõ fotel mögött h ne tükrözõdjön monitoron

van olyan szám, amire (még ha nem is kedvenced) vissza-vissza térsz és ámuldozol h mennyire ász, és ha igen, mi az?

Ic3 m4n
rock, azon belül mindenféle szinte, meg a mötááááál \o/

ég az asztalodnál valami lámpa, vagy csak a monitor világít?

Calver
alternatív-/pop-/zaj-rock mondjuk, Faith No More, The Cardigans, The Kills, The Raveonettes, Johnny Foreigner, ilyenek mennek általában, néha egy kis igényes metál (pl Finntroll) közé keverve... bár zenei ízlésem oly' sokoldalú, hogy szinte az már gömb.

neked?

Ic3 m4n
inkább élõben szeretem a koncerteket, ritkán nézek azért 😄 (most pl: kornt énis, az az új skrillexel való album nagyon gay lett sztem, utálom a dubstepet)

kedvenc zenei stílusod?