Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te szereted?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
john cena filmjeit is szeretem, AL pacino, Robert De Niro....
Bud Spencer, Terence Hill :D szóval minden mûfajban van igen jó színész, közülük kiválasztani egyet , nagyon nehézkes lenne
nagyon nagyon nr. 1 nincs...
igazándiból a szinkronhoz visszatérve, pont nic cage az a színész akinek a filmjeit csak is szinkronosan nézem meg mert az eredeti nagyon nem jó :D Ám Christian Bale, Jason Statham filmeket meg eredeti nyelven, mert nagyon eredeti hangjuk van...
legutóbbi film: Batman , a sötét lovag (Csak mert a felemelkedés elõtt újranéztem ezt és a kezdõdiket)
átlagosan használom a google-t...mondjuk napi szinten egyszer szoktam sztem :D
félsz a fogorvostól?
kérdés szokásos helyen <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
sokat használod a google-t?
★★★★★
legutóbbi film/sorozat amit láttál? tetszett?
neked?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
#61820: mindent eredeti nyelven, angol felirattal, máshogy ilyet nem is lehet
kedvenc színészed?
nic. cage filmeket szinkronosan vagy feliratosan nézel?
te:?
kérdés lent.
honnan szerzed be általában a filmajánlásokat? (avagy h mit nézz meg)
te?
szoktad itteni filmes topicot látogatni?
külvárosban sem?
kielégítõ lista? <#gonosz1>#gonosz1>
mi bajod van a fõvárossal?
szoktál sátorozni?
★★★★★
szoktál fájlmegosztóról (rapidshare, netload, filefactory, stb) letölteni?
neked?
falu vagy város?
★★★★★
van homoszexuális ismerõsöd?
te?
★★★★★
buzi vagy?<#gonosz1>#gonosz1>
te?
★★★★★
milyen bicajod van?
★★★★★
Bulizol valahol?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Mi a kedvenc krimid?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
ha egy szóban jellemezni kellene magad, mi lenne az?
#61728: 9Vot, és 1785mA-t. Nyertemmm.. :P :) (Ha kell segítség, kérdezz tõlem nyugodtan, most csak egy spéci mobiltõt rakok össze.. :D)
#61792: Ha valamilyen filmet megszeretnék nézni, akkor szerintem mind1, hogy kinek mi róla a véleménye, mertha azt mondják jó, akkor már alig várom, hogy megnézzem, ha azt mondják, hogy rossz, akkor kicsit elbizonytalanodok, és vagy megnézem, mert én is kíváncsi vagyok, hogy akinek nem tetszett, annak igaza volt-e, vagy ha ajánlanak másik filmet, amibe belemegyek, hogy megnézem, akkor azt nézem meg.(eközben végig az 1. filmen jár az eszem, hogy vajon mit hagytam ki?!?!)
Bõven kifejtettem a véleményem? :D
nálad?
egy film megnézésénél szempont más véleménye?
kérdés lent
rágod a körmöd?
kérdés: #61785
mûtöttek már meg?
★★★★★
sorozatjunkie-t/filmbuzit szoktad olvasgatni?
szeretnél most egy ölelést? :)
★★★★★
neked?
★★★★★