Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az ország melyik területén laksz?
"The trees move. Do you not see it?"
neked vannak ilyenek?
van olyan szám, amire (még ha nem is kedvenced) vissza-vissza térsz és ámuldozol h mennyire ász, és ha igen, mi az?
ég az asztalodnál valami lámpa, vagy csak a monitor világít?
neked?
kedvenc zenei stílusod?
szoktál koncentfelvételeket nézni?
mi a véleményed errõl?
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
milyen feszültséget és áramerõsséget kapsz ha párhuzamosan bekötsz 3 db 9 V-os és 595mAh-es elemet? <#gonosz1>#gonosz1>
milyen magas az Etna?
Te?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
te? és ha igen, szoktad?
akkor inkább egy érdekesebb: tudod-e irányítani az álmaidat?
mennyi filmet nézel meg átlagosan mondjuk... havonta?
és te?
Coen tesók filmjeit szereted? lásd: A nagy Lebowski, Égetõ bizonyíték
(Burn After Reading), Nem vénnek való vidék (No Country for Old Men)
OFF: #61639-ben ám egy másik regemmel írtam, azért volt az a válasz <#idiota>#idiota>
OFF2: elég, ha hsz számot írsz # jellel elõtte, akkor is kapsz egy lenyitható hozzászólást, lásd fent. bár elsõ után hajlamos megfeledkezni fórummotor errõl a funkciójáról
#61639: Úgyszintén az elõzõ mondatom vége.. 😊 😄
#61646:Kivettem, mert pár topictagnak bejelzett erre a topikra a chrome böngészõ, hogy veszély fenyeget, és mivel a banner, számláló külsõ weblap segítségével máködik, így a számláló külsõ webcímére gondoltam, hogy arra figyelmeztet.. és úgy tudom erre a topicra még mindig bejelez a chrome, de a topicszámláló kódját sikerült nem elmenteni.. :/ 😄 Annyi idõm nem volt, hogy Mr. Píí 😊 -tõl elkérjem újra a kódot.
#61713:
Nem, de pl olimpián indulnék, és ha én nyernék az nagyon megható lenne, büszke lennék magamra, és annak is örülnék, ha más örülne, pl amikor néznék a futamom végét innen M.o.ról.
Te lennél ennek a topicnak a házigazdája?
(párszor megfordult a fejemben, de a szívemen viselem eme topic életét..
Ha tudnék programozni itt sg-n, ez a topic benne lenne a "legszebb topicok" kategóriában, de majd ráveszem magam a segítségkérésre, csak szeretek magammal boldogulni. 😊 )
Szerepelnel filmben/tv-s produkcioban?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
szeretem a fasírtos szenyót, de inkább párizsi párti vagyok.
milyen ruhát vettél magadnak utoljára?
Dum spiro, spero.
gengszterfilmeket (Blöff, A ravasz, az agy..., Layer Cake, Goodfellas, társai) szereted?
Mit ebedeltel?
Szereted a festekszagot?😄
mi a véleményed arról a "szakmáról"?
A te volt osztalytarsad nem?
te?
#61698 Ja megcsillan a sörös korsómon a monitor fénye.<#idiota>#idiota>
Dohányzol?
Te?
éjszaka használsz "hangulatvilágítást" gépezésnél?
milyen állathangokat tudsz utánozni? 😊
★★★★★
Estére besötétítesz? (értsd használsz, redõnyt, vagy sötétítõ függönyt, akármit)
Te?
te?
izmos vagy?
★★★★★